Alle innlegg Sukkerforum

Biter negler akkurat nå.. Nerver!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bergogdal on. 18 mai 2011 23:15

Jeg er nødt til å starte en tråd akkurat nå. For å hindre meg i å skrive enda en tekstmelding eller hyle mot månen eller vekke en venninne. Takk for forumet i slike stunder... ! :)

Jeg har nokså nylig møtt en mann som er midt i blinken for meg. Jeg har lyst til å rope ut hva jeg føler. Jeg har INGEN forbehold med han- ingenting som jeg tenker NEI om. Jeg vil egentlig bare at han og jeg skal være et par raskest mulig. Og så var jeg kanskje litt rask og ba han på SMS i formiddag til fest neste uke med alle vennene mine etter noen ukers romantisk beskjentskap. Jeg har ikke fått noe svar. Og derav neglebitingen... Men hva tenker dere gutter? Blir dere lett frika ut av sånt? Eller tenker dere at det er hyggelig og inkluderende stil (hadde vel vært kjipt å ikke bli bedt og når det er vennefest?), og hvis det føles voldsomt er det bare å si fra om det. Jeg blir jo ikke sur for det. Huff, jeg er så dårlig på stillhet!!!

Men det kan vel ikke være grunn i seg selv til å backe ut fullstendig? Eller kan det det??

Skjult ID med pseudonym neptun on. 18 mai 2011 23:21

Hvorfor treffer jeg aldri sånne damer som deg???

Jeg ville ikke blitt frika ut, jeg ville tatt det som en kompliment. Det vil si, det kan hende jeg ville tatt det som en ondsinnet spøk, at noen ville hoppet frem på festen og sagt "Smil, du er på skjult kamera!"

Skjult ID med pseudonym Bergogdal on. 18 mai 2011 23:32

Takk Neptun! Takk takk takk!

Jeg ville blitt veldig glad om det var motsatt, at han hadde bedt meg md sine venner. Han har også sagt ting som gjør at han tydelig tenker litt framover. Ting var så bra sist at jeg håpet på og nesten regnet med rask respons og positivt svar. Og så sitter jeg her og lurer på om jeg får sove i natt i stedet.

Like før jeg sender en melding med: "PS, du TRENGER ikke altså. Blir ikke fornærmet om det blir litt mye for fort" bla bla. VET det ikke er lurt. Skal ikke sende noe før jeg får svar. :)

Det er jo faktisk jeg som risikerer mest ettersom det er mine venner, er det ikke?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 18 mai 2011 23:45

Huff. Høres ut som han har fått skikkelig noia. Er nok ikke den rette til å komme med gode råd. Sorry.

(kvinne 34 år fra Hordaland) to. 19 mai 2011 00:05 Privat melding

Skjønner deg godt,ingenting er mer kjipt en å vente på svaret(i dating fase):DKrysser fingrene for deg og håper at du får positivt svar ,snart;))

Skjult ID med pseudonym Bergogdal to. 19 mai 2011 09:39

Kjære dere. Takk for sympati.

Nå sliter jeg, ja. Våknet 04 og holdt på å kaste opp. Det ligner ikke meg! Tror ikke man er klar over hvilket inntrykk man i blant kan gjøre på andre. Og hvor viktig dette er når først alle følelser er på plass. Har vært på mange dater og vet at dette er ikke noe som pleier å skje meg. Har fortsatt ikke hørt noe.

Hva skal jeg gjøre nå? Ringe? (evt. når?) Sende melding og purre på svar? Bare vente og vente og om det (mot formodning) ikke kommer noe svar, så var det trist men leit? Da kan verken han eller forholdet vært så bra som jeg trodde.

Vet det ikke er fasit på sånt, men jeg spør dere likevel.. For om det BLIR oss, har jeg ikke lyst til at mine venninner skal ha et dårlig førsteinntrykk av han, som en uhøflig kar som ikke svarer. For kanskje blir svaret positivt, bare at han måtte tygge på den eller finne ut om han kan først, eller hva vet jeg?

Andre som har gode/dårlige erfaringer med for rask eller for treg introdusering til venner?

Skjult ID med pseudonym onebyone to. 19 mai 2011 10:56

Det er ikke umulig at det kan virke litt skremmende å møte masse venner så tidlig, det spørs veldig på hvor sosial fyren er. Jeg må si at jeg synes _utrolig_ synd på deg, og jeg vet veldig godt hvordan du har det. :/

Skjult ID med pseudonym luring to. 19 mai 2011 11:05

Jeg synes du skal avvente.
Selv om det er kjipt.
Og når han eventuelt sender sms tilbake, vent litt mer enn 30 min med å svare :)

Skjult ID med pseudonym bergogdal to. 19 mai 2011 11:49

Takk igjen for innspill. :)

Må si jeg angrer på den SMSen. Skulle heller tatt det på telefon i stedet for de hersens SMSene. Da kunne jeg sagt at han selvfølgelig var velkommen, men uten press og lagt til at jeg skjønner godt om han vil vente. Men nå kan jeg ikke ringe og si det like lett. (Huske på det til neste gang).

Det verste er at det er litt andre folk jeg vil be dersom jeg vet at han kommer. Det er også mat, noe som betyr at jeg må ha litt oversikt over antall. så jeg synes det uansett er litt svakt å ikke svare. Det nærmer seg forøvrig to måneder og det har vært 10 treff. (måtte telle).

@luring. Ja, Jeg får vel bare vente og vente da... Sukk!

Men altså - skjønner godt om han ikke vil - men hvorfor ikke bare si det? Nå tør jeg liksom ikke spørre hva han skal i helgen heller... Dobbelt -sukk..

Skjult ID med pseudonym tento to. 19 mai 2011 14:29

Kan jo tenkes at han strever for harde livet for å få frigjort dagen for å få være sammen med deg dersom den allerede var booket for noe annet.:)

Men alvorlig talt, dersom dere har vært på 10 dater over en 2 mnd periode så er det vel tiden inne for å kunne bli kjent med hverandres venner? Da finnes det vel ingen bedre setting enn det du legger opp til?

Dersom dere har hatt litt telefonisk kontakt (og ikke bare SMS) underveis, så er det vel ingen ting i veien for å ringe han opp og ta en prat om 'vær og vind' i løpet av dagen og etterhvert pense innpå festen og hvorvidt han har lyst og det passer? Du kan jo kanskje ro han ned å si at der kan gå som venner også, og ikke som "det nye paret" i vennekretsen (for det er kanskje her hans problem ligger).

JEG derimot skjønner egentlig ikke problemet her i det hele tatt, men så er jo jeg bare en enkel mann...

Skjult ID med pseudonym bergogdal to. 19 mai 2011 15:18

@tento

Enig med deg! Det burde ikke være så problematisk.... Men han har vært borti svært ustabile damer, så han er sikkert litt redd for å plutselig havne i forhold igjen. OG bevares, DET kan jeg forstå. Men det må da gå an å si det man tenker høyt. Det ville gjort ting så mye lettere for meg. Sett at han jobber med å frigjøre dagen - DET hadde vært en hyggelig beskjed å få det... Jeg tror kanskje jeg ringer ham i morgen om jeg ikke har hørt noe da. Og tar han ikke telefonen legger jeg igjen beskjed og spør om han kan ringe meg tilbake. God plan?

Skjult ID med pseudonym Pondus to. 19 mai 2011 15:19

Det kan være noe så enkelt som at mld ikke har komt igjennom eller krasj på tlf eller han har glemt tlf en plass, så ring til han du, etter 10 dates må dere være ganske godt kjent og da går det fint å ringe

Skjult ID med pseudonym Torch to. 19 mai 2011 15:26

@ TS

Jeg for min del møtte halve vennegjengen til eksen allerede første dagen vi møttes (ja, vi møttes her på Sukker). Teknisk sett var det vel andre daten siden vi først møttes på formiddagen den dagen og så igjen på kvelden, men uansett var det rimelig fort. Må innrømme at jeg var litt skeptisk og synes det gikk litt vel fort, men tok det som en utfordring og gjorde tydeligvis godt nok inntrykk til at vennene likte meg og jenta fortsatt ville møte meg. Det burde ikke være noe problem hvis mannen har litt guts og sosiale ferdigheter. Men du kan jo gjøre det slik at han har mulighet for en exit etter en time eller to da? Komme litt seint på festen med han og la han vite at det er ok om dere også er blant de første som drar derfra? For eksempel hjem til en av dere?;)

Skjult ID med pseudonym bergogdal to. 19 mai 2011 15:34

Torch...

Drar derfra? Nei, det går ikke... det er min fest.. jeg som inviterer.. og for øvrig min bursdag...

Skjult ID med pseudonym Fløyel to. 19 mai 2011 15:41

Nei det skal ikke være så lett:-/
Skjønner godt at du er skvetten nå .... selv hadde jeg svart ja takk med en gang hvis jeg likte ham godt. Prøvd å rydde plass til det og gitt rask beskjed hvis det ikke gikk alikevel.

Denne tidlige fasen er noe herk. Man er redd for å trå feil. Virke for ivrig. Og så tolker man signalene fra den andre ut fra sitt eget erfaringsgrunnlag.
Nå vet jeg jo ikke hvor hyppig dere har kommunisert og om dere har gjordt det på sms kun. Hvis man er vant til å få raske svar og det plutselig tar lang tid etter et forslag , ja da vet jeg erfaringsmessig at det ofte er fordi den andre sitter og klør seg i hodet og enten ikke har bestemt seg eller ikke vet hvordan avslå på en hyggelig måte. Håper jeg tar feil i ditt tilfelle.

Uansett... hører du ikke noe i løpet av dagen og er vant til å få rask respons så bør du ringe. Vær blid og spør om han fikk meldingen din? Forhåpentligvis er det en god grunn til at han ikke svarer.

Skjult ID med pseudonym Torch to. 19 mai 2011 15:45

@ TS

Ok, skjønner. Men som en annen også skriver litt lenger opp her: Hvis dere har datet i to måneder, et par – tre ganger i uka, så burde han kunne møte vennene dine. Hadde jeg datet en jente såpass mye på såpass kort tid tror jeg faktisk jeg hadde regnet med at vi var i et forhold med mindre noe annet var gjort helt klart (altså det ekspressivt hadde blitt slått fast at vi bare var ”veldig gode venner” eller elskere). Men antar dere har snakket om det der siden du fortsatt er på Sukker. Uansett, hvis han ikke vil komme på bursdagen din så sier vel det også litt om hva slags forhold dere egentlig har, gjør det ikke? Tror i så fall dere burde ta en prat og finne ut av hva ståa egentlig er.

(mann 38 år fra Østfold) to. 19 mai 2011 15:47 Privat melding

Men i.... Vil du ringe, så er det da bare å ringe. Ikke noe vitsi å gjøre ting vanskeligere enn hva det behøver å være.

Forøvrig har det ingen betydning hva andre gutter/menn tenker om saken.

Men siden du først spør, så kan jeg jo alltids svare. Du sier han har vært borti svært ustabile damer, og er sikkert litt redd for å plutselig havne i ett forhold igjen. Og når du da litt lenger opp skriver "Jeg vil egentlig bare at han og jeg skal være et par raskest mulig.", og i tillegg virker det jo ikke akkurat som om denne tråden er skrevet av en "stabil dame", men heller ei litt VEL overivrig ei. Godt mulig dere har litt forskjellig preferanser ang hvilket tempo man skal eskalere forholdet i, men igjen, dette blir jo bare spekulasjoner fra min side!

Vil du vite, så er det igrunn bare en ting å gjøre. SNAKK MED FYREN.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) to. 19 mai 2011 15:49 Privat melding

TS: å bli innvitert på vennefest er 0 stress, er jo bare skøy det :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 19 mai 2011 15:53

Mulig jeg er fryktelig enkel, Bergogdal.
Jeg tenker at en mann som hadde blitt "skremt vekk", ikke nødvendigvis av selve invitasjonen - men fra å svare, uansett ikke hadde vært klar for noe videre. I tillegg tenker jeg at det er naturlig å prate om slike ting så man vet hvor landet ligger. Dermed kommer ikke eventuelle invitasjoner som lyn fra den blå og rolige himmelen. ;-)

Jeg tenker også at du kompliserer en smule her nå med tankekjøret ditt...og det er kanskje den verste biten.
Hva med å bare plukke opp telefonen og ringe han?
Altså - dersom du IKKE hadde sendt denne sms`en...ville du ringt han bare for å si "Hei" da?
:-)

*Poenget mitt er at det muligens er DU som har endret atferd her nå. Ikke han. :-)*

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 19 mai 2011 15:53

@ KongKebab

At hun er ivrig har da ikke noe med om hun er stabil eller ikke? Bare at hun er oppriktig interessert i fyren og har begynt å ønske at et fast forhold. Og jeg synes for min del at hun bare virker som jenter flest i den situasjonen, hun vil vite at han tenker på henne og ønsker et svar så hun slipper å gå rundt og føle seg usikker, men tvert i mot trygg og godt. Ikke noe galt med det.

Skjult ID med pseudonym lurer to. 19 mai 2011 15:54

GUtten kanskje bare sliter med å finne ut hva han skal kjöpe til sin kjereste på bursdagen.
Kan väre det han sliter med egentlig.
;-)

Skjult ID med pseudonym Fløyel to. 19 mai 2011 15:55

Du er en klok mann oslomann:-) Bergogdal er ikke ustabil, hun er akkurat som oss andre som er forelsket

(mann 38 år fra Østfold) to. 19 mai 2011 15:59 Privat melding

Oslomann: Nei, det har det ikke. Det er usikkerheten, og hvordan hun takler denne, som har noe med om hun er stabil eller ikke.

Skjult ID med pseudonym bergogdal to. 19 mai 2011 16:01

Torch - for ordens skyld - jeg har ikke hatt aktiv profil her på en stund. Så jeg snakker ikke med noen andre her.
ENig at det bare er å ringe på en måte, samtidig er jeg redd for gjøre balansen enda skjevere. Hva om han ikke tar den? Om han har hetta, er det vel lite som tyder på at han har lyst til å ta den sånn umiddelbart. Og jeg får lyst til å krype under dyna.

KongKebab. Jeg er stabil så det holder, jeg. Hehe. UTAD. Tar vanligvis alt med fatning. Nå er følelsene veldig sterke, derfor skriver jeg her.

Tingeling - ja, om jeg ikke hadde sendt SMS ville jeg antakelig ringt.

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 19 mai 2011 16:03

@bergogdal
Så...hva hindrer deg nå i å ringe?
;-)

(mann 38 år fra Østfold) to. 19 mai 2011 16:04 Privat melding

bergogdal: Hehe, utad ja.... :p Ta heller telefonen fatt (ikke sms)... Av å skrive her får du uansett ikke svar på hva du lurer på... =)

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 19 mai 2011 16:05

Eller kanskje han bare har glemt mobilen hjemme i dag. Eller er veldig opptatt, så mye at han ikke en gang har hatt tid til å sjekke kalenderen sin før han vil svare. Eller har fått litt kalde nerver, men vil manne seg opp og ringe for å svare ja i løpet av ettermiddagen eller kvelden. Eller kanskje han bare ikke skjønner helt hvor usikker det gjør TS når han ikke svarer nå – og i så fall vil det være en dårlig ide å sende flere meldinger fordi han da kan føle at du begynner å bli masete (been there, done that, som mann som ikke forsto hvorfor jenta ble mer og mer masete når jeg forsøkte å roe ting ned, og prøver å lære av mine feil og forstå kvinner bedre). Uansett, det kan være mange grunner til at han ikke har svart ennå. Smør deg med litt tålmodighet TS, han svarer sikkert i senere i dag eller i kveld.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 19 mai 2011 16:07

@ KongKebab

Hun er jente, og forelsket, eller i det minste skikkelig betatt. 'nuf said.

Skjult ID med pseudonym sunway77 to. 19 mai 2011 16:08

jeg hadde da blitt forundret om daten jeg har datet i flere uker osv,ikke inviterte meg i sin egen bursdag:)
trenger da ikke presentere gjesten som en kjæreste heller da....

Skjult ID med pseudonym barebea to. 19 mai 2011 16:08

Slapp av, det er jo din bursdag, klart han måtte få en invitasjon, du kan jo gjøre det klart for han at hvis han synes det er for tidlig å møte alle vennene dine så skal han slippe å føle seg presset til å komme. Og at dere kan møtes en annen kveld. Vanskelig det med tall, hvis man skal sette en grense for når det er på tide å møte vennene, aksnkje han har et annet tall enn du.

(mann 38 år fra Østfold) to. 19 mai 2011 16:10 Privat melding

Oslomann: Ergo, ustabil. My point exactly... =)

(kvinne 38 år fra Østfold) to. 19 mai 2011 16:13 Privat melding

Vi damer har det med å gjøre ting innviklet! :)) Sånn er de fleste, virker det som!
Hvor ofte pleier dere ha kontakt da? Er det slik at dere snakker (sms eller tlf) hver dag?
Sender nattameldinger osv..? Eller går det en dag eller to mellom?
For.. Dette var jo i går..?
Ring han du.. Det er jo naturlig! Siden dere har hatt så mye med hverandre å gjøre..
Kan som noen sier her, hende det HAR skjedd no.. med telefonen.. eller tankene..

Men å starte et forhold UTEN kommunikasjon.. Hvordan skal det gå??

Skjult ID med pseudonym Mort1 to. 19 mai 2011 16:14

Han har garantert ikke freaka ut over denne meldingen!

Han har etter all sannsynlighet ikke bestemt seg enda. Men som noen har påpekt lenger oppe her, det skader ikke å ringe ham nå og spørre om han fikk meldingen og om hva han synes om å komme. Men ikke send enda en sms i alle fall.

Si fra når du har fått kontakt med ham igjen da =) Arti å høre hvordan det går med folk her inne.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 19 mai 2011 16:17

KongKebab

Haha, ok, gir deg den ;) Men det er ustabil og det er ustabil, og det er tross alt stor forskjell på ustabil som i forelsket og ustabil som i sprøyte gal. Hvis fyren ikke en gang klarer å takle førstenevnte så er det han som har et problem.

Skjult ID med pseudonym bergogdal to. 19 mai 2011 21:35

@ Barebea og Suway77

Takk for at dere mener jeg i alle fall gjorde det rette ved å be han.

@ Michllini: Vi har ikke sånn daglig kontakt egentlig. Ikke godnatt SMS osv som vane, bare en gang i mellom når det passer seg sånn. VI har enten avtalt neste møte der og da eller jeg har tatt kontakt først. Han har sagt at han har satt pris på det når jeg har påpekt det. Jeg har svelget litt stolthet for at ting ikke skal skli bort i sanden. Men sist var det så bra, at jeg følte at NÅ var ting på plass...

@ Mort1
Jeg tror du har rett. Jeg tror han ikke har bestemt seg. Eller at han ikke vil, men vet ikke hvordan han skal få sagt det uten å såre meg. Så dumt For det eneste som sårer meg er unnvikenhet. Det har jeg også sagt til ham før. Så jeg er veldig overrasket nå.

Jeg er så lei meg nå at jeg tror ikke det er noen god ide å ringe i øyeblikket. Orker ikke høre at han har kalde føtter og er betenkt om det meste. Noe som absolutt KAN skje. Men om jeg får sove i natt skal jeg nok ringe i morgen....

(kvinne 38 år fra Østfold) to. 19 mai 2011 21:52 Privat melding

@ bergogdal...

Så det har vært deg som har "trukket i trådene", skjønner jeg rett da?
Kan jo hende han bare ikke ser på det som noen hast å svare..?
Om dere ikke har for vane å ha daglig kontakt mener jeg.. Hvor lenge er det lengste dere har gått uten kontakt da? Og er det deg hver gang som kontakter? For det lukter jo litt muffens for meg.. Jeg har selv vært der, skjønner du.. Hvor man følte at ting var på stell, helt til venner har fortalt at.. Jammen.. Det er jo DU som har tatt mest kontakt.. Han virker jo ikke SÅ interessert som du gjør... Desverre for meg har det vært tilfelle også :(
Håper virkelig du ikke er i dem skoa nå.. :) Ring han i morgen du, og virk helt upåvirket om du klarer..
Hvis noen føler det går for fort (ikke at JEG kan skjønne at det har det) så backer de ut.. Jeg kunne sikkert gjort det samme.. Men hadde jo sagt ifra da.. :) Håpe det er noe minimalt som er i veien!! :)))

Skjult ID med pseudonym Malinka to. 19 mai 2011 21:53

Jeg synes han kan svare nå, sånn at jeg kan puste ut.

Skjult ID med pseudonym August to. 19 mai 2011 21:55

Huff! Jeg kjenner frustrasjonen din rett inn i stua her nå. Den er KJIIIIP!

Men som du sier: "Men altså - skjønner godt om han ikke vil - men hvorfor ikke bare si det?"

Dette har jeg spurt en del kompiser om. De sier at så lenge de unngår å svare så unngår de også å såre (ja forstå det den som vil). Når jeg da spør om de ikke tror at stillheten sårer mer det enn å bare rive plasteret av så mener de at det er for vanskelig. Det er rett og slett av feighet. Det er lettere for de fleste å ikke svare for da går ting over av seg selv mener de. Jeg er ikke enig for å si det sånn.

De gangene både jeg og venninner ikke har fått svar så har det nok i 99 % av tilfellene vært en avvisning. Håper for din del at du erfarer den ene prosenten der... Du kan jo selvsagt ringe han bare for å få fred i sjela. Bare bestem deg for at dersom han ikke svarer og heller ikke ringer tilbake om kort tid så er han ikke verdt å kaste bort mer tid på.

Har dessverre erfart at hvis jeg skal involvere meg med gutter så må jeg nok bare godta at det er sånn de reagerer. Får heller bli overrasket om det skal vise seg å være annerledes en gang.

Lykke til uansett!

Skjult ID med pseudonym Vårblomst to. 19 mai 2011 21:57

Ts

" noen ukers romantisk bekjentskap", ser ut til at dere har datet en stund da. Nå vet jeg ikke hvor gammel han er, men jeg må bare få si at han virker veldig umoden. Dersom han synes at dette er for tidlig, bør han hvertfall kunne være ærlig nok til å si det .

Jeg mener at du fortjener såpass etter "noen ukers romantisk bekjentskap". Da også med tanke på det du skriver om at han snakker om ting som gjør at du føler han tenker fremover......

(kvinne 38 år fra Østfold) to. 19 mai 2011 21:57 Privat melding

@ bergogdal...

Så det har vært deg som har "trukket i trådene", skjønner jeg rett da?
Kan jo hende han bare ikke ser på det som noen hast å svare..?
Om dere ikke har for vane å ha daglig kontakt mener jeg.. Hvor lenge er det lengste dere har gått uten kontakt da? Og er det deg hver gang som kontakter? For det lukter jo litt muffens for meg.. Jeg har selv vært der, skjønner du.. Hvor man følte at ting var på stell, helt til venner har fortalt at.. Jammen.. Det er jo DU som har tatt mest kontakt.. Han virker jo ikke SÅ interessert som du gjør... Desverre for meg har det vært tilfelle også :(
Håper virkelig du ikke er i dem skoa nå.. :) Ring han i morgen du, og virk helt upåvirket om du klarer..
Hvis noen føler det går for fort (ikke at JEG kan skjønne at det har det) så backer de ut.. Jeg kunne sikkert gjort det samme.. Men hadde jo sagt ifra da.. :) Håpe det er noe minimalt som er i veien!! :)))

(kvinne 34 år fra Hordaland) to. 19 mai 2011 21:57 Privat melding

Ja,ja;)Ta opp telefonen og ring fyren hvis du er virkelig interessert:DMannfolk er feige:P

Skjult ID med pseudonym neptun to. 19 mai 2011 22:01

Må bare si at jeg synes "stillhetsmetoden" er den mest umodne måten å si at man ikke er interessert på. Én ting er ved første kontakt her inne, men når man faktisk har skrevet litt frem og tilbake, møttes og kanskje til og med tafset, så er plutselig stillhet et signal om at h*n er omtrent like moden som en pubertetsklump som nettopp har oppdaget at det motsatte kjønn ikke bare er jentelus eller guttelus. Dessverre er det først når vedkommende avslører seg at man får vite det - personlig synes jeg du burde hatt en stor tatovering i panna til skrekk og advarsel for folk.

(kvinne 34 år fra Buskerud) to. 19 mai 2011 22:11 Privat melding

Er i en veldig lignende situasjon selv og HATER det! Oh my lord, kan ikke bare ting..skje? :P

Forøvrig, HERREGUD så flott bilde, Michellini!!! :D

Skjult ID med pseudonym Vårblomst to. 19 mai 2011 22:30

Henger meg på Bene....

Nydelig bilde, Michellini : )

Skjult ID med pseudonym bergogdal to. 19 mai 2011 22:37

Dere skal vite at det hjelper godt at dere "er der" for meg nå. Vil ikke fortelle gode venner som kommer på festen om dette før jeg selv vet grunnen, og om han faktisk kommer eller ikke. Støtten deres varmer! TAKK!

Det har gått en uke uten kontakt før (i påsken da jeg var bortreist). Og 2-3 dager er ikke uvanlig uten kontakt. Det rare er at jeg spurte hva han skulle nå i helgen og han skulle KANSKJE reise bort på fjellet med en kompis, men han ventet på avklaring. Han spurte hva jeg skulle og jeg sa Ingenting. Så han burde også gitt lyd i forhold til denne helgen. Jeg sa at om han ikke skulle bort, hadde det vært hyggelig å sees. Det var han enig i.

Ja, det er jeg som har trukket i trådene. Ingen tvil, Men jeg har sagt fra at jeg ikke har tenkt å fortsette med det. Det skjønte han, og han har ringt meg noen ganger på eget initiativ. Vi tok hverandre i hånden på at stillhet ikke skulle bety noe som måtte tolkes sist, Neptun. Men kan man stole på det? Det er en godt voksen mann. Faktisk en del eldre enn meg også.

Han skjønner sikkert ikke i hvilken grad han ødelegger dagen for meg nå ved å ikke svare. Skjønt alle forstår at et livstegn gjør seg når man får en sånn invitasjon. Men om dette er et trekk ved han, så er han kanskje ikke drømmemannen likevel..

Vel - ny dag i morgen. Forts følger!

Skjult ID med pseudonym clean to. 19 mai 2011 22:41

Huff, jeg kjenner meg så alt for godt igjen i det du skriver.

Håper virkelig for din skyld at han svarer, eller at noe har kommet i veien så han IKKE fikk svare. Jeg ville definitivt ringt og sagt; "har hatt litt problemer med meldingene mine i dag, ser ikke ut til at alle får de meldingene jeg sender. Lurte bare på om du fikk den jeg sendte tidligere i dag?"

Enten svarer han ja, men glemte å svare eller kommer med en eller annen grunn. Eller så sier han at han faktisk ikke har fått den, og da kan du jo bare spørre der og da!

Oppdater oss senere da :-) nysgjerrig på hvordan dette ender.

Skjult ID med pseudonym bergogdal fr. 20 mai 2011 16:13

Jeg har fortsatt ikke hørt noe. Det er absurd!

Jeg må og skal ringe. I dag! Om han ikke tar den.. synes dere jeg skal legge igjen beskjed med ring meg tilbake eller ikke?

Og om han tar den... Jeg vet ikke hva jeg skal si. Må jo høre om han har fått invitasjonen. Og Hva som hindrer ham i å svare. Men er så usikker på om jeg har lov å la det skinne gjennom at jeg er litt sint og oppgitt.

Hva synes dere?

(mann 38 år fra Østfold) fr. 20 mai 2011 16:29 Privat melding

"Vi tok hverandre i hånden på at stillhet ikke skulle bety noe som måtte tolkes".... Hehehhehhe. Good one. Den avtalen var tydeligvis ikke mye verdt....

Bare ring fyren du! Hvis han ikke svarer, så legg igjen en beskjed hvis du vil legge igjen en beskjed. Hvis du ikke vil legge igjen beskjed, men heller prøve å ringe senere, så gjør du det. Eller hvis du vil stupe kråke og spise banan så gjør du det. Eller må alle tenkelige scenarioer kartlegges og klareres med forumbrukerne først?

Kjenner jeg får litt mark av tafattheten her altså...

Nike er jo fine greier. JUST DO IT!

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 20 mai 2011 18:14

enig med KongKebab, begynner å bli LITT for mye 14'is tendenser her!

er så glad at jeg ikke spiller noe form for "mindgames" når jeg er sammen med noen! men igjen så har jeg ikke vært sammen med så mange, kanskje det er grunnen...? :-P

Skjult ID med pseudonym August fr. 20 mai 2011 18:49

Ikke legg igjen beskjed! Han ringer tilbake om han er interessert!

Og JA!! Han har fått beskjeden - tro meg!

Skjult ID med pseudonym bergogdal fr. 20 mai 2011 19:33

@Kongkebab.og useriøs

Vis litt overbærenhet, da.. :-)
Vanligvis tar jeg sånt med en venninne. Nå kunne jeg ikke det som jeg forklarte over.

Men altså: Her er siste nytt:

Jeg skulle til å ringe, men var så utslitt at jeg la meg på sofaen og satte telefonen på lydløs. Og da jeg våknet hadde han ringt! Ringte tilbake nå og skal treffe han om en time! (han sa ikke noe om invitasjonen, men det er ikke hovedpoenget. Hovedpoenget er at han ikke forsvant lydløst... )

Så da blir det en fortsettelse på historien. Men DEN kan jeg ta med en venninne i stedet!

TUSEN TAKK til alle som har engasjert seg!

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 20 mai 2011 19:49

*puster lettet ut*

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 20 mai 2011 19:50

@Malinka
Har du holdt pusten helt til nå? :-P

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 20 mai 2011 19:54

og du spurte ikke om invitasjonen..? for du vet, det kan FORT bli en elefant i rommet fra din side pga det!

og det var ikke meningen å være kjip, syntes bare det er synd at folk ikke kan være ærlige om ting slik at du, og mange andre, kunne slippe å være i en slik situasjon.

men uansett, lykke til videre!!

(kvinne 38 år fra Østfold) fr. 20 mai 2011 19:56 Privat melding

Såååå bra!!!! :D *smiler over lykkelige "slutter"*

Btw @ Bene og Vårblomst: TUUUUSEN TAKK!!!!!!! (det varmer sååå masse å høre faktisk!! Søøøøte dere!!!)

(kvinne 46 år fra Hordaland) fr. 20 mai 2011 19:56 Privat melding

Jepp, neptun. Jeg er superwoman. Holder pusten så lenge jeg vil og kan helt fint skifte til catsuit i en telefonboks.

Skjult ID med pseudonym Vårblomst fr. 20 mai 2011 19:57

Ts

Nå ble jeg glaaad ! Hehe, kan tro jeg har fulgt med.....spennende ; )

Kos dere ikveld : )

Skjult ID med pseudonym bergogdal fr. 20 mai 2011 20:12

Dere er søte!!! :)

Visst følte jeg meg som en fjortis selv også. Men forelskelse kan gjøre sånt. Det er så lenge siden sist.... Når man i tillegg er utslitt, blir det i blant vanskelig å bestemme om te eller kaffe er det riktige valget. Den første fasen er kjip sånn. Jeg håper jeg kommer videre denne gangen. Det spiller ingen rolle om han vil komme eller ikke i bursdagen. Det kan vi snakke om. Og selv om han faktisk sier han vil ut hele opplegget, skal jeg takle det også, det handler bare om å våge å si hva man vil og det man føler på en ordentlig måte. Og ikke stikke av. Det er avtalen vår om å ikke måtte tolke stillhet jeg er glad han ser ut til å ha holdt likevel...

Nå får jeg hoppe i dusjen og komme meg ut.

Ønsker dere alle en riktig fin helg! :-)

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig fr. 20 mai 2011 21:11

DU MÅ JO FORTELLE FORTSETTELSEN!
vI ER MANGE SOM HAR FULGT TRÅDEN I HELE KVELD!!!!!!!!!!!!!

OG LYKKE TIL I KVELD :)

Skjult ID med pseudonym Vil vite lø. 21 mai 2011 09:20

.... hva som skjedde videre.

Skjult ID med pseudonym jenta lø. 21 mai 2011 11:06

vil også vite... :)

Skjult ID med pseudonym bergogdal lø. 21 mai 2011 14:39

Hehe... så hyggelig!

Jo, dere fortjener en oppdatering.

Altså: Det var en superhyggelig kveld! Men det var som han helst ville glemme at han hadde fått invitasjonen. Jeg måtte spørre etterhvert. Jo han hadde fått den. Og var veldig betenkt. Det er nok riktig at den meldingen gjorde han litt taus. Han spurte litt om opplegget antall osv. Ba om å tenke på det noen timer men takket pent nei i dag. HELT i ORDEN!

Nå er den saken avklart, og han hadde ikke fått så kalde føtter at han ville ut av det sånn ellers. Og han innrømmet også at han nok ville syntes det var rart om han hørte jeg hadde fest og han ikke var blitt bedt. Men timingen var altså ikke helt god. Jeg er superglad nå, vi er på sporet igjen. Juhu! Ingen neglbiting. Ingen nerver...!

Igjen - takk for den viktige rollen dere hadde i dette! Fortsatt god helg!

Skjult ID med pseudonym Vil vite lø. 21 mai 2011 16:25

Så fint! Kos deg i verden.

Skjult ID med pseudonym bergogdal lø. 21 mai 2011 17:01

Jeg har lyst til å legge til at det å kunne føle med og glede seg med andre slik jeg opplever at mange av dere har gjort i denne tråden, er en flott egenskap! Håper dere blir oppdaget snart! :-)

Livet er en berg og dalbane. Men i det minste kjenner man at man lever! :-)

Skjult ID med pseudonym useriøs lø. 21 mai 2011 17:53

så bra at alt ordnet seg, la oss håpe at dere kan BEGGE TO være ærlige med hverandre om hva dere tenker og føler angående forholdet deres, så dere (eller deg da :P) skal slippe å gå tilbake til 14'is modus igjen!

tror ikke mange her vil tilbake til den tiden der!!