Alle innlegg Sukkerforum

Så ULIDELIG lei av å være singel!!!!!!!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym BAAAAAHHHH to. 19 mai 2011 11:42

Hvorfor er jeg singel??

Jeg er snill, pen, høy, tynn, blid og god! Perfekte koneemne egentlig. Klarer megselv veldig bra økonomisk, eier egen leilighet, egen bil +++

Men etter at jeg fikk datteren min har jeg mistet ALL tro på at det finnes en MANN der ute som vil ha oss... :(

J E G E R L E I ! ! !

Skjult ID med pseudonym katte to. 19 mai 2011 11:47

Joda, det er det nok.
Men du trenger sikkert å tenke igjennom hvorfor, og tenke nytt.

Skjult ID med pseudonym Tralala to. 19 mai 2011 11:54

Joda, klart det finnes menn som vil ha alenemødre. Som regel er de alenefedre :)

Det kan være problematisk for en mann/dame dersom partneren har unger fra før av: den ene vil ikke ha flere barn, den andre vil ha flere barn. Man kan godt falle for hverandre fordet, men det kan være problematisk. Så sånn er det desverre.

Skjult ID med pseudonym Driver to. 19 mai 2011 12:02

Har du ikke vært i kontakt med en mann for å få datteren din heller?

Skjult ID med pseudonym Cycl to. 19 mai 2011 12:08

De fleste her inne er nok lei av å være singel. Gjelder ikke bare deg.

"Pakkeløsninger" står nok ikke høyest i kurs hos alle nei, det er ikke til å legge skjul på. Men gjort er gjort.
Sikkert lurest å sikte seg inn på andre med barn fra før.

Skjult ID med pseudonym Vannmann75 to. 19 mai 2011 12:20

Velkommen i klubben " vi som er lei av å være singel" Som Cycl sier over meg sier så står ikke en "pakkeløsning" øverst på lisa mi heller, kan til nød godta en unge, men da må hu ønske seg flere barn

Skjult ID med pseudonym barebea to. 19 mai 2011 12:27

Av alle de profilene jeg har bladd gjennom har de aller fleste ønsket kontakt også med aleneforeldre (morsom setning egentlig, man er jo aldri to foreldre når man er på sukker. Eller som stemmer for meg at min datter har to foreldre men vi er single på hver vår kant). Men det er kanskje i feil alderskategori? Når man er i midten av 20årene er det flere som ser litt annerledes på det. Men de gir seg etterhvert! ;)

Skjult ID to. 19 mai 2011 14:19

@ barebea

På min liste står det på de aller aller fleste profilene at de_ikke_ønsker kontakt med aleneforeldre.
At det ser annerledes ut på din liste skyldes jo selvsagt at alle de som ikke ønsker kontakt med aleneforeldre - de er jo skjult for deg, og vice versa.

(mann 37 år fra Buskerud) to. 19 mai 2011 14:29 Privat melding

@TS

Du er singel fordi du ennå ikke har møtt på den rette for deg, verre er det ikke :-)
Når vi får barn blir kanskje utvalget av potensielle "rette" litt mindre, og når man er på sukker forsterkes gjerne dette inntrykket ytterligere, da jeg tror folk på sukker (og nett for øvrig) heller velger noen som ikke har barn, fremfor oss som har barn fordi det rett og slett er enklere.
Når det skal velges potensielle dater på nett gjøres neppe det basert på dine personlige egenskaper osv, da man har svært dårlig forutsetning for å få et skikkelig inntrykk av de ved å lese en profil.

Altså, vi med barn stiller nok litt bak i køen når vi er på sukker ..

Skjult ID med pseudonym fyr84 to. 19 mai 2011 14:34

Så lenge man er åpen for fler unger så ser ikke jeg en unge som som noe problem. For meg så stiller de helt likt med de uten unger isåfall. Men to unger synes jeg kanskje kan være en for mye..

Skjult ID med pseudonym Vår to. 19 mai 2011 14:36

enig der nilsen vi stiller nok litt lenger bak i køen på et sted som sukker. Men d positive er at der ute eller så gjør vi ikke d! Da blir folk kjent med oss først og så kommer man til d at man har barn og da er sjelden noen negative eller man bir kjent via venner jobb osv og da veit de at du har barn..der har jeg aldri møtt negativitet overhode. og det er mange single foreldre både mor og far der ute! Men er nok enig på et vis er det nok kansje bedre for meg feks å finne en alenefar for han veit hva d vil si og ha ungen annenhver uke og alt d der, men så er d positive sider for å finne en som ikke har d også. Samtidig jeg er klar på at jeg ikke ønsker flere barn og da blir d kansje litt "feil" at en kar som blir sammen med meg aldri skal oppleve å bli far. På den annen side blir han sammen med meg vet han jo hvor jeg står og velger d jo selv da :)

(kvinne 35 år fra Vestfold) to. 19 mai 2011 14:45 Privat melding

Har samme problem som TS, her inne.. ikke i den virkelige verden. Da er det digg å tenke på at det er sommer rett rundt hjørnet!

Her inne er det så mange som trekker til den konklusjonen at jeg ikke vil ha flere barn, og som da ikke gidder å ta kontakt pga den tankegangen.. Trist som f.. :( Men men. Nyt singellivet TS, plutselig er han med stor H på plass! :D

Skjult ID med pseudonym Torch to. 19 mai 2011 15:19

@ Vår

Det positive med å finne en uten egne barn er vel at han da forhåpentligvis kan være fleksibel og møte deg på dine vilkår? Når det gjelder tid altså, ikke nødvendigvis resten? For som mor er det klart at det sikkert vil være mange dager og tidspunkt du rett og slett ikke har tid til fyren, og har han også barn så blir det jo enda vanskeligere. Men, det forutsetter jo at du faktisk finner en mann uten egne barn som er villig til å være den som må gi mest når det kommer til akkurat dette da. Som er villig til å møte deg akkurat når du har tid, når du har barnefri, og kanskje tilpasse sin egen kalender etter dette. Det er på ingen måte urimelig, for situasjonen er jo som den er (du har barn, ikke han), men alle ser jo baksiden med dette for hans del. De mennene som ønsker dette finnes absolutt, men det er ikke flust av dem for å si det slik. Jeg for min del er nok ikke en av disse jeg heller. De gangene jeg forsøkt å møte småbarnsmødre som sjeldent eller aldri har barnefri har jeg rett og slett bare gitt opp, fordi det har vært så forbanna vanskelig å finne et tidspunkt. Det er alltid noe som kommer i veien liksom, enten det er at de ikke får barnevakt eller at minsten plutselig blir syk. Dere har min fulle sympati, jeg vet at det ikke alltid er lett, men det er bare ikke noe for meg har jeg innsett. Kanskje hvis jeg hadde møtt jenta IRL først og visste at jeg likte henne, men ikke på nettet hvor sjansen for at det er full klaff uansett er så liten som den er. Da gidder jeg bare ikke.

Skjult ID med pseudonym Haefs to. 19 mai 2011 15:25

Det er jo en tanke de fleste gutta har når de ser at noen i barn, en mor vil alltid prioritere barnet sitt over deg.

Det vil si veldig mye planlegging av alt man vil gjøre, så må man skaffe barnepass osv osv...

Skjult ID med pseudonym lurer to. 19 mai 2011 16:13

Om jenta "er rett jenta" så spiller ikke et barn noen roll.
....men jeg blir kanskje lit ekstra kritisk til "krav" (inkludert kravene jenten har på mannen hun söker etter).

Med barn föles det som om det blir mindre tid til å se om det går greit selv om noen "krav" ikke er oppfyllt fordi jeg ikke har lust å "spille far" til noen i noen måneder å så forsvinne ur barnets liv om det ikke virker med barnets mor.
Enkelte alenemödrer har VELDIG lang kravliste som "skremmer" mye mer en barnet.

Skjult ID med pseudonym Baaaaaahhh to. 19 mai 2011 16:19

Haefs: Så hvis det viser seg at drømmejenta du jager etter har barn så vil du ikke gå inn i noe forhold med henne? (ref tråden din)

Skjult ID med pseudonym Mort1 to. 19 mai 2011 16:27

Baaaaaahhh: Det h*n mener er at det er mindre attraktivt å ha barn. Særlig på internett, her hvor vi menn er kun et tastetrykk unna å se på neste profil.

Årsaken til dette, er som Haefs sier: Man VET at man blir nedprioritert av moren til fordel for barnet.

-Slik skal det selvsagt også være, men vi liker det ikke fordet ;P

Møter man derimot ei søt jente et annet sted, og man har en god tone, kan det fortere hende at man ikke bryr seg med at hun har barn.

Uansett: Prøv å søk etter alenefedre først som mange sier. De er din beste bet.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 19 mai 2011 16:32

@TS, fant videoen din på Youtube :) http://www.youtube.com/watch?v=Z3gDyem8H14

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 19 mai 2011 16:32

@BAAAAAHHHH

Jeg tror deg ikke! ;-)

Jeg tror du TROR, jeg. Ellers hadde du ikke vært her. Og det er jo fint, er det ikke...?
Men hva om du snur om på spørsmålet ditt?
Istedet for å lete etter en mann som vil ha dere...hva med å lete etter den mannen DU vil ha?

*Change your thinking...just a little? :-)*

(mann 32 år fra Akershus) to. 19 mai 2011 18:02 Privat melding

@BAHHH det er mage av oss som også kunne tenke seg ei jente med kid =)
Jeg er en av de som ikke lar det stoppe meg :)

Jeg mener iallefall det, at det er ikke ungen du blir sammen med.. men at du blir sammen med mora, og da bør det ikke ha noe å si om du har kid =)

Skjult ID med pseudonym Bunny Boy to. 19 mai 2011 18:11

Å ja, tro meg.. Mi drømmedame har et barn.. Synd for meg så er hun i et forhold.. kanskje bra for meg så er det ikke noe bra forhold og de er på kanten å gjøre det slutt.. har ikke mistet helt motet for å få henne enda.. Time will show :)

Skjult ID med pseudonym barebea to. 19 mai 2011 19:14

@ 14:19
Poenget mitt er jo at TS og jeg er i samme situasjon, vi er aleneforeldre, så da blir lista vår fylt med folk som er glad i aleneforeldre ;) Kan jo ikke skylde på barna fordi man ikke får kjæreste, det er jo nok av tilfeller som beviser det motsatte :)

Belief!
http://www.youtube.com/watch?v=NcTD_HamlLY

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 to. 19 mai 2011 19:43

Det er jo bare hyggelig med barn da =) Men helst ikke 3 med 3 forskjellige fedre..det er nok litt turn-off. Ikke pga barna, men pga at det er mange fedre inni bildet..

Skjult ID to. 19 mai 2011 19:44

Det hadde ikke kostet meg noen ting å latt det stå "søker aleneforeldre" på profilen min, hvis jeg var ute etter noe kortvarig. Og hvis spørsmålet noen gang skulle komme opp, kan jeg jo bare si at jeg har fått kalde føtter, eller at de rette følelsene ikke er der. Hvorfor velge vekk en haug med alenemødre liksom? En god del av de ser jo ok nok ut til et lite sprell i bingen.

Skjult ID med pseudonym Jente to. 19 mai 2011 20:08

For å si det sånn; det er ikke lett UTEN barn heller. Har så vidt snakket med gutter som mener at grunnen til at de "hopper over" den ene etter den andre er at de tror det finnes noe bedre bak neste sving. Tror i utgangspunktet ikke det har så mye med barn å gjøre.
Jeg syns i grunnen de fleste jeg er inne å titter på har barn og er deltidspappa. Det må jo være noen der da?

Syns Tingeling sa det veldig bra; hva med å lete etter den mannen DU vil ha. Det er jo på egne premisser man er her inne ;)

Skjult ID med pseudonym kamelåså to. 19 mai 2011 20:11

Hm, den bilen høres interessant ut. Kan du fortelle litt mer om den?

(mann 32 år fra Akershus) to. 19 mai 2011 20:18 Privat melding

jeg veit iallefall at jeg gjerne blir sammen med ei som har kid =)
så lenge kjemien stemmer ^^