Alle innlegg Sukkerforum

menn som griner

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym TS to. 19 mai 2011 19:30

Jeg fortalte en jeg datet at jeg kan ikke se for meg han som fremtidspartner da jeg følte meg sveket og kan ikke lenger stole på han etter at han lå med ei annen random jente etter vårt 5 treff. Enda han visste jeg var ute etter et forhold. Jeg gjorde det slutt på sms. Sommerferie planene ble lagt på hyllen.

Han reagerte på at jeg ikke gjorde det slutt på en ordentlig måte via telefon men sms, og ringte meg igjen dagen etter, jeg tok telefonen og han virket trist og han var snufsete og felte noen tårer. Han sa at han var trist også... og kommenterte i tillegg at jeg ikke virket så trist i telefonen......

Etterhvert kom han frem til at han hadde på begynnelsen ikke kunne ha sett for meg som kjæreste emne, jeg reagerte sterkt på dette og nevnte at slike ting skulle han ha nevnt på starten så man slapp å planlegge ferie og bruke tid. Han er nå så trist og mister tårene pga at han føler at han mister meg som en venn, og ikke pga kjærlighetssorg eller noe, han kunne ha grått selv om jeg var en kompis (gutter griner vel ikke foran hverandre?). Selv fremstår han som en sterk kar, han har lederegenskaper og konkurranse menneske (finner det ut ifb med jobb og utdanning). Men kjære forum troll, er dette en måte å redde sitt egen ansikt og stolthet på? Hvordan ville dere ha tolket ham? Sitter ikke han egentlig med kjærlighetssorg? Slik jeg ser det så er han full av kontraster...

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 19 mai 2011 19:40

Sippete folk er slitsomme, enten det er menn eller damer. Griner fordi han mister deg som venn? Høres helt kokko ut.

Skjult ID to. 19 mai 2011 19:45

Voksenmann takler du ikke at noen viser følelser? Det måtte i så fall være forferdelig som en du kjenner (partner, venn, barn osv) å ikke kunne vise sine sanne følelser når du er i nærheten.

Skjult ID med pseudonym Q to. 19 mai 2011 19:48

Synes dette høres helt merkelig ut!
Det må være greit at menn griner hvis de har noe å grine for. Men det virker jo som denne "mannen" griner for å oppnå ting. Dette er vel noe han burde ha lagt fra seg i 5-6 års alderen!

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 19 mai 2011 19:50

Jo det gjør jeg. Synes fortsatt dette høres ut som sipping. Det har jeg ikke mye tålmodighet med. Sorry.

Skjult ID med pseudonym TopTen to. 19 mai 2011 19:57

Enig med @VM her.. Dette er sipping!

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa to. 19 mai 2011 20:00

När man ser män grine för att deras lag förlorat så blir jag fundersam :( men däremot om det visar sig att testen de tog på sykehuset inte visar sykdom efter tio oskyddade ONS då :)

Skjult ID med pseudonym Blomst to. 19 mai 2011 20:00

Oida... stakkars, han ble dumpet også er det ingen som viser medfølelse? :p Sitter med kjærlighetssorg og greier.. Syntes det er søtt at menn viser følelser og griner litt jeg. :)

Skjult ID med pseudonym Lady to. 19 mai 2011 20:10

Spark han ut i andedammen slik at han lærer seg å svømme uten din hjelp.
Lederegenskaper meg her og der... de griner like mye som andre menn...

Skjult ID med pseudonym Blomst to. 19 mai 2011 20:11

Lady.. haha.. griner menn generelt?

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa to. 19 mai 2011 20:16

@Lady

Hanterar du männen så hårt så att de lämnar dig med gråt :)

Skjult ID to. 19 mai 2011 20:24

Virker som dere her inne ikke tålerer at menn kan gråte og viser følelser. Jeg syntes det er direkte urettferdig behandlet mot menn generelt, å be de om å undertrykke sine følelser, fordi slik skal ikke menn være. Jeg syntes det er en menneske rett og vise sine ekte følelser uansett, det er en positiv ting å vise følelser. Bedre det enn å ikke reagere.. TS bør kanskje gi han en sjanse til siden han er så søt eller? :)

Skjult ID med pseudonym hmt to. 19 mai 2011 20:26

Forskjell på å grine vs vise følelser.

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa to. 19 mai 2011 20:30

Om det visar sig att någon skulle vilja ha mig då kan det nog bli gråt !

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 19 mai 2011 20:33

@Skjult ID

Tror du misforstår. Jeg tror lite på at dette er ekte følelser. Føler man så sterkt for noen at man begynner å grine (i en slik setting som TS setter det i), greier man å holde kuken i bånd i forkant. Det handler ikke om å tolerere at menn viser følelser. Selv grein jeg masse da mitt lange samboerskap tok slutt. Det var ikke noe jeg skjulte, eller skammet meg over. Jeg var oppriktig lei meg. Klart det er lov å gråte, uavhengig av kjønn - om man er lei seg. Men her virker det som en som fisker etter sympati og forståelse, og bruker tårer som våpen. Det er i min bok sipping, og no-no, uavhengig av alder eller kjønn.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 19 mai 2011 20:38

@ Blomst

Alle menn gråter men det er nok sjelden at de gjør det mens du ser på.
Jeg har ingen problemer å vise empati hvis de fortjener det.

@ agatonsaxa

Noen har talenter for å utspille seg selv:)

Skjult ID to. 19 mai 2011 20:38

@VM så du mener at man kan presse frem krokodille tårer om man vil? For meg hørtes det jo så veeeldig vanskelig ut... Jeg har iallfall prøvd å presse frem tårer, men har aldri klart det hvis ikke jeg følte at ting var virkelig trist. Dessuten tror du ikke at han kan like henne også ganske godt, dette er en startsfase og man har da normalt ingen forpliktelser til hverandre.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 19 mai 2011 20:42

@Skjult ID

Hahahahahaha, du har aldri møtt noen som greier å presse frem krokodilletårer? Som synes sååååå uendelig synd på seg selv? Som sipper for hva det skal være? Da må jeg si jeg misunner deg! Skulle gjerne vært foruten de bekjentskapene :)

Skjult ID med pseudonym Q to. 19 mai 2011 20:46

Er veldig enig i VoksenMann sitt innlegg!

@Skjult ID
Synes du virkelig synd på denne "mannen"?

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa to. 19 mai 2011 20:47

@Lady

Noen har talenter for å utspille seg selv:)

Tycker bara så här från sidan att du verkar lite väl hard mot männen , inte deras fel att de inte är perfekta :)

Skjult ID med pseudonym Lady to. 19 mai 2011 20:55

@ agatonsaxa

Jeg er dominant og tydelig så det lønner seg å høre etter i timen:)
Blir karakterene dårlig så stryker man.......Intet nytt under solen med andre ord.....

Skjult ID to. 19 mai 2011 20:59

@VM faktisk så har jeg ikke møtt slike, iallfall gren eksen min når vi kranglet da. Men da var det virkelig grining også. Tror ikke at det var krokodille tårer akkurat, fordi han var generelt et følsomt menneske. Så nei, har egentlig ikke møtt på flere menn som griner enn disse to. Men seriøst liksom, hvordan kan man skille mellom krokodille tårer og det du kaller for "sipping" for å få oppmerksomhet da?

@Q ja jeg syntes egentlig det, fordi jeg mener at hvis ikke TS og han har gjort klare avtaler i mellom seg at ting er forpliktet i følge teorien så kan kan gjøre hva han vil. Det er jo tross alt startsfasen, og man vet ikke hvor man har hverandre.. Men forstår at TS reagerer når hun føler at hun ble sveket nettopp fordi hun føler at hun eier ham, og hadde forhåpninger. Hvorfor skulle han da komme med disse tårene, er det ikke like greit at han bare tar det som et "ja" og komme seg over det? Om han har krokodille tårer slik som VM sier eller ikke, så gjør han iallfall en sak ut av det nettopp for å få oppmerksomheten hos henne, han bryr seg jo.

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa to. 19 mai 2011 21:01

@Lady

Ler här ,o undrar :)

Skjult ID med pseudonym Blomst to. 19 mai 2011 21:08

@Lady... oida, du hørtes hard ut. Siden du er litt dominerende, så trives du vel egentlig best med menn som viser følelser? Jeg liker iallfall menn som viser følelser, litt sipping er bare koselig også, han kan leke tøff foran alle andre og seg selv med meg :)

Skjult ID med pseudonym Hal2000 to. 19 mai 2011 21:08

Høres ut som en psykopat.. Pris deg lykkelig for at du fant det ut før det gikk lengre!

Grine er greit det, men ikke når grunnen er at en har bollet rundt..

Skjult ID med pseudonym Q to. 19 mai 2011 21:10

@Skjult ID
Jeg er enig i at man i startfasen ikke er forpliktet til noen ting. Og man vet jo heller ikke hvor man har hverandre, men man burde vel kunne anta at man ikke fant mannen man datet i en annen jente.

Jeg synes like mye synd på denne "manne",n som en feit 5 åring som griner for at han ikke får sjokolade.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 19 mai 2011 21:12

Hehe, nå er du slem @Q :)

(mann 39 år fra Oslo) to. 19 mai 2011 21:21 Privat melding

(Og ryggmargsrefleksen fra forumtrollene er som forventet)

Selvfølgelig er det jo ikke synd på denne mannen, han var jo UTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HUN ER OFFERET!!!!!!!!!!!!!!

(selv om han egentlig ikke var utro da, siden de ikke engang var kjærester...men det skal mer til enn sånne nyanser for å påvirke flertallets dom)

TÅRER??????HAN ER JO EN SATAN!!!!!!HVORDAN KAN EN SATAN HA TÅRER??????TÅRER FORBINDER VI JO MED NOE MENNESKELIG!!!!!!!TÅRENE KAN IKKE VÆRE EKTE!!!!!!!!

TIL HUNDENE MED JÆVELEN!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym Blomst to. 19 mai 2011 21:22

oida.. for en voldsom reaksjon Venturex :p Syntes at dette er tragisk for begge jeg.. sånt skjer når menn ikke kan holde vinduet sitt lukket.

Skjult ID med pseudonym Elfrodo to. 19 mai 2011 21:22

Agaton

Jeg tror du har funnet damen din jeg ;-)

Skjult ID med pseudonym EasyDig to. 19 mai 2011 21:25

Sterke ord!, @Venturex..

Men,jeg tror ikke hundene ville hatt denne mannen...de ville nok luktet på han,og løpt sin vei med halen mellom beina...

Utroskap=NULLTOLLERANSE,samme F...

La han grine!

Skjult ID to. 19 mai 2011 21:30

Dere reagerer seriøs så svart og hvitt og klarer ikke å sette dere i en annens situasjon. Det er jo ikke utroskap! Jeg syntes man skal være rettferdig jeg. TS ble sveket som følge av dårlig kommunikasjon, og han viser anger når han viser at han bryr seg dermed fortjener en sjanse til. Mener nå jeg..

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 19 mai 2011 21:39

@Skjult ID, joa - med på den, helt frem til "Vil ikke miste deg som venn", derfor griner jeg. Hadde det vært: "Jeg angrer fryktelig, for nå skjønner jeg hvor dum jeg var. Det er jo egentlig deg jeg vil ha! Jeg vil flytte sammen med deg, og lage barn!". Vel, da hadde det stilt seg annerledes. Slik TS fremstiller det, er fyren en komplett tulling.

Skjult ID med pseudonym EasyDig to. 19 mai 2011 21:42

De kunne jo ikke kommunisere når han lå å "dasket" på ei anna dame...?

Hadde aldri godtatt dette hvis jeg hadde datet ei dame 5 ganger,planlagt ferie osv., og jeg fikk vite at hun lå med en annen.....

Skjult ID med pseudonym Hal2000 to. 19 mai 2011 21:48

Knuller en rundt på flest mulig samtidig, så ser jeg ikke helt for meg at en virkelig er ute noe langvarig.
Så prøve å sippe seg til litt mer pulings når en blir oppdaget??? haha..

Skjult ID to. 19 mai 2011 21:54

@VM men TS lurte også på om dette er en måte for å ikke miste ansikt. Men å vise det at man kneler for ei dame man ikke helt vet om det er et kjæresteemne eller ikke virker litt feil for meg. Da ville man jo gi dama falske forhåpninger, og det blir i hvertfall feil å legge det opp på den måten. Man vet jo ikke hva som skjer etter bare 5 date også med tanke på hvor mye tid det egentlig ble investert her, tenk hvis det f.eks er snakk om 2-3 timer hver gang.... Man kan liksom ikke love hverandre evig kjærlighet etter 5 treff heller. Dessuten var det jo random med hun andre dama, og han har vært ærlig med TS og fortalt henne om saken. Han kunne ha holdt dette skjult.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 19 mai 2011 22:16

@Skjult ID, nettopp. Så lite alvorlig, og så usikker på fremtiden og egne følelser. Da griner man for f**n ikke, med mindre man bruker det som en taktikk for å oppnå noe. = sipping.

Skjult ID med pseudonym Driver to. 19 mai 2011 23:41

"La den som er uten synd, kaste den første sten".

Skjult ID med pseudonym Ronny to. 19 mai 2011 23:54

Og jeg som puler rundt FORDI jeg ER ute etter noe seriøst..

Er noe med at man må teste mange sko for å finne en som passer perfekt, ta en del sjanser hvis man skal finne gull osv... Tydeligvis ikke alle som skjønner tankegangen her inne på det sære sukkerforumet, mens utenfor dette lille stedet er folk flest forbausende mye mer på notene.

Jeg tror de fleste av dere forumtroll fremfor alt hadde trengt å få dere et knull. Og det mener jeg totalt seriøst.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 20 mai 2011 00:01

Er det så mye å tolke egentlig?
Mannen viser at han er trist uansett hvor mye eller lite trist vi måtte mene at han er og hvor stor grunnen er.

Ta det for det det er.
Så finner du ut hva du vil og hva som er best for deg - og baser valg for fremtiden på dette....

Sånn generelt: Klart menn gråter! En mann er da også et helt normalt menneske, ikke bare en mann.

Skjult ID med pseudonym Gummo fr. 20 mai 2011 00:16

Alle vet jo at forumet er arnested for masse ensomme seksuellt frustrerte folk som blir bitre som ildere hver gang de hører om andre som har forsynt seg av datinglivets gleder.

Forumtrollene er jo her inne "av eget valg" mens de "venter på den rette".

Å snakke om multidating her inne er nesten som å banne i kirka. Hvis det i tillegg skulle være snakk om SEX ( dette pussige fenomenet folk der ute snakker om) med litt forskjellige folk, som kanskje gud forby hadde noen forventninger utover det som ble lovet, og der all parter ikke ble fullstendig informert om alle vilkår og detaljer helt fra starten, så snakker vi jo allerede etter sukkerforumets moralkodeks "synd som fortjener galgen!"

Men ja, det er litt absurd å lese denne trådens reaksjoner på en historie om en fyr som ikke har gjort noe som helst galt (NEI - sex med en annen person enn den man har møtt på 5 dater er IKKE utroskap eller svik), og forumtrollenes uimotståelige trang til å finne en grunn til å rakke ned på vedkommende.

Skjult ID med pseudonym Gummo fr. 20 mai 2011 00:23

Bortsett fra forumånden Z såklart, som nå og da lyser opp i mørket med kloke ord som kommer fra hjertet :)

Skjult ID med pseudonym Q fr. 20 mai 2011 00:25

@Gummo
Jeg kan ikke se at reaksjonene på denne tråden går på at denne gutten hadde sex med en annen jente etter 5 dater. Men reaksjonene går på hans krokodilletårer i etterkant, som er patetisk!

Er enig i at han ikke hadde at forpliktelsene er begrenset og at det ikke er snakk om utroskap.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 20 mai 2011 00:34

De ordene tar jeg til meg fordi de varmer, Gummo. Tuuusen takk!

(mann 40 år fra Oslo) fr. 20 mai 2011 04:48 Privat melding

det er lett å dømme andre utfra og bare ha hørt en side av ting her. men det virker relativt fjernt og som at han prøver å ro seg unna. dere hadde sommerplaner sammen, bare vært på 5 dater, ser kun på deg som en venninne osv. men åssen kjemien var mellom dere to kommer det ikke frem noe om her?
og hadde du sex med han i løpet av deres 5 treff?
bor dere på samme sted eller hver deres ende av landet?
hvor lang tid var de 5 treffene over?
kommer jo annpå hvor tett og intenst kontakten har vært osv
har dere møttes 5 ggr på 3 mnd så sier det seg vel selv nesten at det er sånn som kan skje og at det like gjerne kunne vært kvinnen som lå med noen andre..... men er det 5 dater på 2-3 uker er det noe annet.

mitt inntrykk her inne er at det er få jenter/kvinner som kun treffer en og en mann om gangen, og det fører til at menn blir usikre på hvordan forholdet mellom dere er så skjer ting... er flere enn menn som er playere her inne. og det gjør det ikke noe særlig seriøst og enkelt og treffe folk herfra.
men som sagt er det helt umulig å uttale seg om det fordi man ikke vet mer enn det man vet i dette tilfellet

og hva er egentlig poenget med at folk ytrer seg anonymt her.... mener man noe kan man vel stå for det?
hva er ellers vits med å uttale seg om det ikke er for å se andres synspunkter på ting...

nei makan til overfladisk plass... lurer på å melde meg ut herfra for dette er jo som en blanding av en barnehage og et kjøttmarked for voksne som sitter trygt anonymt bak skjermene sine å skriver om ting og kaster ut av seg både det ene og det andre om noe de ikke kjenner noe til.

Skjult ID med pseudonym Gummo fr. 20 mai 2011 08:06

Big Gun: Snakker du om sukker.no generelt så er det definitivt overfladisk i starten. Men det er noe overfladisk med et potensiale til å bli noe dypere. En lek med potensiale for å bli alvor. Krever litt tålmodighet, og at man har det morro med leken.

Skjult ID med pseudonym Hal2000 fr. 20 mai 2011 08:22

Er en forumtroll så fort en sier noe som ikke passer med din egen mening?
Og såklart har jeg ikke fått meg noe og er bare misunnelig..
Ta dere en pille :P

Skjult ID med pseudonym Rass-mus fr. 20 mai 2011 08:54

@TS Fy så slem og slå opp via SMS bare fordi han var litt uheldig!

Dette er tydeligvis en skikkelig grom-kar. Si unnskyld, ta han med hjem og gi han en god blow-job, så tørker han nok tårene.... ;)

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 20 mai 2011 09:06

En god venninne fortalte om en kar hun møtte på seminar. Han var på vei ut et forhold og de hadde en het helg. De bodde mange timer fra hverandre, så da min venninne sa at de nok ikke kunne bli kjærester, gråt han i telefonen. Jeg sa at hun burde ligge unna da jeg hørte det, Men hun falt for dette, og fortalte meg at hun aldri hadde møtt en mer følsom mann.

Denne mannen brukte hun deretter flere år for å bearbeide seg ut av. Og har fortsatt vanskelig for å stole på menn.

Han sørget for at hun mistet jobben, fulgte etter henne overalt (eller betalte noen for å gjøre det). Og sendte meldinger som viste at hun var overvåket døgnet rundt. (Du kler det rutete skjørtet du hadde på flyplassen i dag. osv). Han misbrukte henne på alle måter, og gråt og tryglet innimellom for at hun måtte tilgi. Hun var jo AAALT for ham. Joda. Psykopat til fingerspissene.

Så JEG blir skeptisk når jeg hører menn gråter for "ingenting". At menn gråter og viser følelser når det er sannsynlig at det er store følelser involvert er flott. Det er sexy faktisk. Men grining over å ikke få en dame når man selv har tulla det til etter kort bekjentskap... Vel, jeg hadde neppe falt for den. Men jeg kjenner ham ikke. Og baserer magefølelsen på den lille informasjonen jeg har.

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 20 mai 2011 10:01

Menn griner også, i det minste en gang i blant. Men det er i vesten sjeldent vi gjør det foran andre mennesker, og spesielt andre menn, fordi det ikke blir sett på som veldig "mandig". Det er en kulturell greie, i andre kulturer som i det gamle Hellas har det derimot vært helt anderledes. Selv har jeg vel grått én gang mens en kompis så på og forsøkte så godt han klarte stakkars og komme med noen trøstende ord, uten at det var en rolle han åpenbart var særlig vant med. Det var en gang jeg var full og nettopp hadde funnet ut at lillesøsteren min drev med selvskading, hadde store psykiske problemer og gikk med selvmordstanker. Men jeg gråter alltid når noen jeg er glad i dør også, enten alene eller i begravelsen. Sistenevnte har jeg ofte forsøkt å unngå, men som regel uten å lykkes. Akkurat det er jo egentlig bare en teit gammel kulturell skikk som visst nok stammer fra tidlig kristendom (ikke fra bibelen, men fra hvordan noen av de tidlige kirkefedrene tolket religionen). Du skal ikke gråte når noen dør fordi det er Guds vilje at de dør, og hvis du gråter så betyr det at du elsker vedkommende som døde mer enn Gud. Kvinner og barn var unnskyldt, de ble jo regnet som svake, men menn fikk ikke lov. Hos de tidligere omtalte grekerne ble det derimot forventet at du gråt også som mann, for å vise ekte sorg. Tidene forandrer seg.

Selvsagt skal menn kunne gråte. Men en mann bør jo også ha en viss kontroll over følelsene sine, så han bør jo helst ha en god grunn og det bør jo normalt ikke skje for ofte. Har du opplevd en eller annen katastrofe i livet ditt som krig eller død eller samlivsbrudd så er jo dette en helt normal og sunn måtte å få ut noen av følelsene på. Men det og til stadig være følelsesmessig ”ustabil” i perioder er en kvinnes privilegium ;)

(mann 30 år fra Oslo) fr. 20 mai 2011 12:27 Privat melding

Det er liten tvil om at typen TS beskriver er på bærtur. En ting er å ikke være åpen om egne hensikter, men når damen sier at hun er ute etter et varig forhold burde han ha sagt ifra. Hvis han presser ut tårer i håp om å bli tatt tilbake er det rett og slett motbydelig. Vet ikke om det er tilfellet her, men uansett får han straff som fortjent.

Dog er jeg skeptisk til at folk mener at menn ikke skal kunne felle tårer så folk ser. En slik kategorisk tilnærming kan jeg ikke støtte. Det må styres av omstendighetene.

Skjult ID med pseudonym Blomst fr. 20 mai 2011 13:54

@Gunno TS opplyser om at hun ER ute etter et langvarig forhold, bør man egentlig ikke respektere dette? Og hvis man har andre behov, så bør han kanskje ta det opp med henne først før han gjør noe som helst?

Skjult ID med pseudonym luring fr. 20 mai 2011 15:25

Han er en kåt jævel.
Og det er lov, men ikke å være sammen med flere så og si på samme tid.

Hvis dere blir sammen igjen - noe han ikke visste - så er det likevel ikke lett for gråtepus og holde smekken igjen i løpet av sommermånedene. En sånn vil jo ikke du ha :)

Finn en ny! Det finnes trofaste menn!

Skjult ID med pseudonym Mort1 fr. 20 mai 2011 16:05

Han griner fordi han mistet muligheten til å knulle deg. Han satser på medlidenhet fra deg. Grunnen til at han sier det er fordi han ikke vil miste deg som venn, er for at denne taktikken ikke skal slå tilbake og få deg til å tro at han vil ha deg som noe mer.

Virker som et siste desperat forsøk på å få deg til å spre beina.. Igjen om du allerede har.

Skjult ID med pseudonym Blomst fr. 20 mai 2011 20:03

Hvis man selv var så attraktiv og har sjans på andre damer som selv er ute etter morro, hvorfor leke med andres følelser på den måten? Noen kan være noen egoistiske jævler.