Alle innlegg Sukkerforum

Til dere uten profiltekst

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mr.Average to. 19 mai 2011 19:57

Er noen av dere uten profiltekst på utkikk etter et seriøst og langvarig forhold?

Om du er det: Hvordan håper du at en førstemelding skal være? Av typen "Hei, hvem er du?", eller en litt lengre melding der den som kontakter deg forteller litt om seg selv slik at du kan vurdere om du vil svare?

Eller ønsker du kanskje helst selv å ta initiativ ved å sende den første meldingen til de du finner interessante?

Jeg finner mange jenter her inne som jeg liker utseende på, men som har nada profiltekst. Fram til nå har jeg aldri kontaktet de fordi jeg a) ikke tror de er ute etter noe seriøst, b) er fullstendig i villrede hva jeg kan skrive ettersom jeg alltid pleier å ta utgangspunkt i profilteksten til den jeg skriver til.

En del av jentene jeg besøker, besøker meg tilbake. Ergo burde det være en liten mulighet for at de finner meg litt interessant, men er de på utkikk etter noe annet enn oppmerksomhet, mon tro? (snakker fremdeles om de uten profiltekst)

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 19 mai 2011 20:01

Pleier du å vite så mye om folk du kontakter ute på byn/gata/jobben? Er jo et meget bra utgangspunkt for å starte en samtale der man ikke har fått opplyst noe som helst i forveien. Det første du legger merke til er uansett profilbilde

Skjult ID med pseudonym Mr.Average to. 19 mai 2011 20:02

Hvem har sagt at jeg kontakter ukjente folk ute på byn/gata/jobben? ;)

Skjult ID med pseudonym nei to. 19 mai 2011 20:03

nei, de er ikke ute etter noe annet, det er alt for enkelt for dem, bare å lage seg en gratisprofil, legge ett bilde, ingen tekst, så kommer meldingene og oppmerksomheten

Skjult ID med pseudonym Q to. 19 mai 2011 20:04

Er det ikke bare å snakkes litt da, så finner du ut om det kan være interessant.
Hvis du møter noen på byen, spør du da etter profiltekst?

Skjult ID med pseudonym EasyDig to. 19 mai 2011 20:11

Jeg undres over de som skriver at de gjerne vil bli kjent med meg,og så når vi da veksler noen brev,så må jeg "sliiiiiite" opplysninger ut av dem...

De svarer KUN på det jeg spør om,og spør ikke om noen ting tilbake..??

De er vel ikke så veldig interresert likevel da kanskje.

Skjult ID to. 19 mai 2011 20:11

Det er ikke bare, bare for alle å legge ut en haug med tekst. Hvis bildet er bra så ta kontakt da vel? Du hadde sikkert gjort det på byen.

Skjult ID med pseudonym Mr.Average to. 19 mai 2011 20:22

"Hvis du møter noen på byen, spør du da etter profiltekst?"

Et datingnettsted og byen er to forskjellige kanaler. Blir for enkelt å sammenligne på den måten syns jeg. Her inne er det meningen at en skal kunne søke, filtrere, se på bilde(er), og få et inntrykk av personen før en kontakter de. På byen er det utelukkende utseende og kroppspråk en har å gå etter før en tar kontakt, og byen er heller ikke et reint datingmarked, som dette er.

Spørsmålet mitt er vel egentlig om de uten profiltekst er på utkikk etter noe seriøst, eller bare er her på skøy og moro for å se hva som "faller" deres vei. Det er ikke så vanskelig å komme i kontakt med jenter med profiltekst, for da har en noe å gå etter, og jeg kan peile meg inn på de jeg tror jeg har størst sjanse å få svar fra (utifra hva de skriver om seg selv)

Men om noen her uten profiltekst sier de faktisk er på utkikk etter noe seriøst og langvarig, så kanskje jeg bør vurdere å slenge et "hei" til noen uten profiltekst også? (noe sier meg at svarprosenten da blir på 0.1 framfor 30, og at det er bortkastet tid)

"Det er ikke bare, bare for alle å legge ut en haug med tekst."

Om de er på utkikk etter noe seriøst, så klarer de/ønsker de å skrive noen ord om seg selv og sine interesser, slik at de tiltrekker seg flest mulig "riktige" folk. Det er i hvertfall min hypotese :p

Skjult ID med pseudonym melona to. 19 mai 2011 20:41

Jeg er ute etter et seriøst forhold. Men jeg er ikke god på å skrive om meg selv . Men flink til å utsette det er jeg:-).. Man vil jo gjerne at profilen skal være så god som mulig... Men håper jo at menn tar kontakt for det.-)

(mann 33 år fra Vest-Agder) to. 19 mai 2011 20:43 Privat melding

Jeg føler at min profiltekst er for lang, seriøs og kjedelig. Kunne nok ha nøyet meg med å skrive mindre.
Om en lang tekst gjør et positivt eller negativt inntrykk kommer helt an på personen som besøker profilen.

Men det viktigste er vel innholdet i teksten da, jeg har framstilt meg selv akkurat som jeg er. Får se om det blir en fordel for meg eller ikke. :P

Skjult ID med pseudonym Malinka to. 19 mai 2011 20:52

Jeg har gitt opp å ta kontakt med profiler uten profiltekst. Tror ikke jeg har fått svar noen gang. Mange har ikke bilde heller.
De gangene jeg har blitt kontaktet fra Mr. Bildeogtekstløs, er han alltid gift eller samboer.

(mann 33 år fra Vest-Agder) to. 19 mai 2011 21:06 Privat melding

Om man ikke skriver så mye, så kan man i det minste legge ut et profilbilde og kanskje to bilder til i albumet.
Jeg er ikke superattraktiv eller direkte pen, og det er vanskelig å få tatt gode bilder på egen hånd synes jeg.

Men de får duge de bildene jeg har da, enten liker damene trynet på meg eller ikke. Slik er det bare. Men jeg forsøkte i alle fall å skape en seriøs og fyldig profil. :)

Skjult ID med pseudonym katte to. 19 mai 2011 23:12

Før kikket jeg på matchtreet, prøvde å finne noe felles, og spurte om det.

Nå tar jeg en felles ting for gitt, og hinter om sex med en gang :)