Alle innlegg Sukkerforum

Bereiste medborgere etc .

Vis siste innlegg
(kvinne 38 år fra Østfold) fr. 20 mai 2011 12:08 Privat melding

Jeg undrer meg stadig.. Mulig det har vært en tråd om dette tidligere som jeg ikke har fått med meg, men jaja..
Når jeg er inne på profilene til menn, står det "stort sett" det samme i dem, med unntak selvsagt.
Alle skriver om trening, og reiser, virker som hele verden har vært overalt jo!
Og så har vi bildene da..
"Alle" (også der med unntak) har disse bildene tatt over hele verden, eller på en fjelltopp et sted..
Nå er jo jeg jente, så jeg ser ikke andre kvinners profiler, men er det slik hos "oss" også?

Betyr det at dersom man IKKE er bereist eller har slike natur-bilder så er man mindre attraktiv?
Snakker jo om meg selv her, jeg fins ikke bereist (vært ET sted i syden, og der jobbet jeg og) og har ikke lagt
inn bilder av naturen & meg i skjønn forening.. Ikke fordi jeg sitter i sofaen hele tiden, men rett og slett
fordi jeg ikke syns noen bilder av meg tatt i naturen er noe fine :P (svett og rød i toppen er ikke verdens beste sjekketriks føler jeg)

Så.. hva er deres mening om det? Gjør det meg mindre attraktiv at jeg ikke er bereist i en alder av 31?
(jeg som ENDELIG nå har mulighet til å reise!)

(mann 38 år fra Østfold) fr. 20 mai 2011 12:11 Privat melding

Om det at du ikke er bereist i en alder av 31 som gjør deg mindre attraktiv? Njæææ. Det er vel heller det at du er 31.... =P Høhø.

(mann 33 år fra Akershus) fr. 20 mai 2011 12:12 Privat melding

Haha, det er det samme med jenteprofilene:) Står stort sett det samme i teksten om det er noe tekst og veldig mange har bilde fra toppen av et fjell og de elsker å reise og vil se hele verden. Ja tenk om alle skulle reist rundt og sett hele verden, det ville bli et enormt logistisk problem for ikke å snakke om forurensing hehe...

Skjult ID med pseudonym michellini fr. 20 mai 2011 12:15

hahahaha!! KongKebab... Du sier noe :P

Tommy : Okay, det var jo utrolig greit å vite! Skjønner meg kanskje ikke på de uten tekst, men.. Hvordan skal man da få en oppfatning av dem? Eller.. jo.. vi har jo bildene da ;) Bilder sier mer enn ord, sies det..
Vet ikke helt jeg.. hehe..

Ja tenk om alle var over alle hauger hele tiden! :O

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 20 mai 2011 12:23

det jeg syntes er topp med folk som har vært ute å reist en del, gjerne på andre turer enn charter/syden greier, er at de er som oftest mer åpne for andre kulturer og måter å tenke på, enn de som bare har vært hele tiden i "bygda".

grunnen til det er at jeg ikke er norsk, og har selvfølgelig opplevd alt fra forskjellsbehandling til rasisme i hverdagen, arbeidslivet og kjærlighetslivet.

samtidig så kjenner jeg flere som ikke har reist så mye, men som fortsatt er flotte mennesker, som er grunnen til at jeg bryr meg ikke om jenter har reisebilder eller ikke i profilene sine, jeg sender meldinger på basis av andre ting enn hvor de har reist til!

(mann 33 år fra Akershus) fr. 20 mai 2011 12:26 Privat melding

Ja bilder kan si mer enn ord, men mange er ikke som på bildene i virkeligheten. Noen som ser snille og vennlig ut på bilder kan faktisk være sure og bitchy i virkeligheten hehe...

Kan være vanskelig å få en skikkelig oppfatning av de uten tekst ja. Lurer jo på hva de søker etter, hva de liker å bruke tiden på, hvordan type person de er osv, og det blir enda vanskeligere om de ikke svarer når man spør hehe...

Skjult ID med pseudonym -Taz- fr. 20 mai 2011 12:32

1) nytt tema? ikke akkurat ;-p
2) hvorfor bildene? Folk liker å vise seg frem i de situasjonene hvor de har det gøy/trives/gjør noe spesielt
3) om damer har det? De har det i enda større grad.
4) mindre attraktiv? selvsagt ikke!
5) flotte bilder fra naturen? Nei, mange kunne spart seg bildene de legger ut av seg fra div.turer og svetten spruter

Slev har jeg reist en del og kommer til å reise en del til (er ikke sånn tindebestiger eller machu pichu - storby eller sol) og den jeg blir sammen med må nok belage seg på noen turer i løpet av året. Om det er viktig at hun har reist til nå? selvsagt ikke, faktisk enda bedre da kan jo jeg vise frem mine favorittsteder ;-) Ellers er min innstilling til reiser/ferie at bare man kommer seg vekk, sammen med den man er glad i, så er det det samme hva og kan like godt være en campingvognferie i Moss :-D

PS: ja jeg har reisebilder i mitt album fra Thailand, Island og Amsterdam bl.a. fordi at det da har vært andre der som kan ta bilde av meg (ihvertfall Island og Amsterdam ;-)

Skjult ID med pseudonym michellini fr. 20 mai 2011 12:35

@ Useriøs: Jeg kan faktisk skjønne det du mener med å være åpen og ha en annen måte å tenke på for de som ha reist og opplevd litt.. Og det vil jeg jo tro stemmer også!
"sydenreiser/charter" er ikke noe som frister meg no særlig uansett, så det er jeg IKKE lei meg for å ikke ha opplevd.. Godt å høre at det fins sånne som deg da, som ikke baserer deg på sånt!
Sånn jeg ser det er at : Nei.. har ikke mange eventyr å fortelle om.. Men jeg har mange igjen å oppleve, og gjerne sammen med en eventuell partner! Må jo være bedre det ??

@ Tommy: Skjønner veldig godt hvor vanskelig sånt kan være! Men hvis de ikke gidder svare, ville jeg nok kanskje gått videre.. Syns det er greit å svare alle jeg, så sant det ikke er frekt eller uhøflig.. Er vel litt det med å være medmenneske..? Vet selv hvordan det er å ikke få svar.. Man føler seg vel ikke akkurat høy i hatten nei..

Skjult ID med pseudonym michellini fr. 20 mai 2011 12:38

@ Taz: Hehehehe... Veldig greit svar! Hehe.. Og.. Puh!! Da er man ikke HELT bak mål selv om bildene (og ferieminnene) ikke er limt inn her.. Takk!!

(mann 50 år fra Akershus) fr. 20 mai 2011 12:48 Privat melding

Reising er oppskrytt. Jeg bryr meg ikke om dama har reist rundt halve jordkloden. Om det forventes at jeg skal pakke kofferten og bruke opp alle pengene på reiser, forblir jeg heller singel. Jada, jeg har reist noen steder i denne verden. Jeg har besøkt "halve Europa" og vært i Sør- og Nord-Amerika. Nå som jeg har barn, ser jeg ikke for meg de store reisene. For dem er en tur til stranda minst like spennende som en tur til Provence.

(mann 37 år fra Oslo) fr. 20 mai 2011 14:49 Privat melding

En teori kan jo være at det funker som "bevis" på at ikke bare sitter i sofaen hele tiden? Man kan jo selv tenke seg to profiler, den ene har bare bilder fra sofaen, div. fester osv, det andre har en del bilder fra steder rundt omkring, både i Norge og i utlandet. For min del vil nok den som viser ei aktiv jente ute på tur få et lite plusstegn i margen.

Skjult ID med pseudonym -Taz- fr. 20 mai 2011 15:05

For å se det på en annen måte da. Dette er et album hvor man skal legge frem bilder av seg selv. Når tar man som regel bilder? Når man sitter hjemme i sofaen, henslengt foran TV'en i en hullete går joggbukse og potetgullet innenfor rekkevidde? Jeg TROR ikke det :-p

Man tar jo bilder når man har det gøy/koser seg, ergo fest, reise eller fritidsaktiviteter man er glad i. Det ER ikke vanskeligere enn som så :p

Skjult ID med pseudonym michellini fr. 20 mai 2011 15:14

Joda,, Jeg ser OG skjønner jo hva dere mener.. Det var jo nettopp derfor jeg spurte :)
Men jeg som da IKKE er bereist har jo heller ikke såå mange bilder av den slags.. Man tar jo ikke bilder når man er på Rema 1000 å handler, så... Derfor blir det jo slik som med meg.. Kjedelige bilder, men de som gir meg en sjanse, skulle vel få vite rimelig fort (altså se det selv) at man kan være aktiv selvom ;)

Skjult ID med pseudonym hmm fr. 20 mai 2011 15:19

Dem fleste jenter har akkurat samme bildene. Og så har vi den som fotografere rompa si. Bare gud vet hvorfor dem gjør det. Sikkert fordi dem tror at det er det vi vil har.
Og det som er det beste er jo at alle jenter har samme tekst......

Skjult ID med pseudonym michellini fr. 20 mai 2011 15:20

Har vi? Da får man gå inn å bytte den litt assa.. Vil da ikke være bare en i mengden!
Hehe.. :P

Skjult ID med pseudonym Skott fr. 20 mai 2011 16:04

Hvis alle jenter har samme tekst så er det jo bare utseende som er viktig.... så overrasker meg ikke hvorfor ikke alle gutter lese tekstene fra dem.

Og så leter dem alle etter den samme typen: ærlig, kosete, snill....... og klarer ikke å svare på enklete mail fordi dem er alt for opptatt av utseende. Men skjønner godt hvorfor jenter ikke svare her. Dem har jo utvalget. Det er jo guttene som betaler. Men hvis jenter hadde også vært betalende så kunne dem faktisk skrive til de dem har lyst til!

(kvinne 38 år fra Østfold) fr. 20 mai 2011 20:01 Privat melding

Hey!!!! snakk for deg selv :P
Her har jeg som jente betalt hele tiden jeg! For det der med at jenter ikke skal betale det FNYSER jeg av.. Okay, det funker sikkert for dem som er så lekre at de får meldinger i hue og rævva uten å gjøre noe for det.. Det er jo opplagt at de ikke gidder da.. Men hallo ?! Sier ikke jeg er stolt fordi jeg betaler, burde vært en selvfølge, når man er på et sånt sted!
Ikke liker jeg heller de som klager og syter etter likestilling (av de kvinnelige) men som KUN skal ha det når det passer dem ... Skal man ha, så får man ha det på ALT..Jeg er ikke for.. Herremin, jeg er underlegen en mann på sååå masse!! Vi er jo skapt forskjellige! Men HER inne.. Her bør det være likt syns jeg..

Skjult ID med pseudonym fyr84 fr. 20 mai 2011 20:12

Om man er bereist eller ikke har niks nada å si for meg. Men at man vil bli med på tur sammen er viktig.

Skjult ID med pseudonym lurer og fr. 20 mai 2011 22:26

hehe

Lik profiltekst gjelder jenter også.

Reist rundt halve jordklotet har de også.

Ikke blir en jente "uattraktiv" av å ikke ha reiser overallt...blir nesten motsatt for meg. En jente som sett hele verlden innen 30 får meg å föle at jeg er for "kjedelig" for hun og så tar jeg ikke kontakt fordi jeg ikke tror vi passer sammen om hun skal reise langt vekk hele tiden.

Skjult ID med pseudonym løje fr. 20 mai 2011 22:28

Ikke noe problem.

Skjult ID med pseudonym Plumbo fr. 20 mai 2011 22:36

Noen som har sett jenter avbildet med vinglasset i hånden da?

Det har jeg.Og er de ikke søte da?:
Jooooooooda :))))))))))))))))))))

(kvinne 38 år fra Østfold) fr. 20 mai 2011 23:03 Privat melding

Nommin :D Så glad man blir nå!! Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D *hopper opp og ned*
Bare så det er sagt, jeg HÅPER min neste partner vil ut å reise med meg.. For nå har man jo tid og mulighet!!
Ikke sånn hele tiden, men dere skjønner... :) Litt kos å "oppdage" nye steder sammen og!
Eller få se andres favoritt-steder :D

Kjenner jeg gleder meg litt! Så da mangler bare mannen, da!

*Krysser fingrene for oss alle her inne*

Skjult ID med pseudonym lurer og fr. 20 mai 2011 23:27

@Michellini du er nok helt normal.
Ikke alle som sett hele verlden men de fleste önsker sikkert å reise med den de liker.

Skjult ID med pseudonym michellini fr. 20 mai 2011 23:37

Tror jeg også.. Om ikke man allerede har vært overalt :P

(kvinne 34 år fra Hordaland) fr. 20 mai 2011 23:58 Privat melding

Har ingen natur/fjell-bilder heller:P

Skjult ID med pseudonym michellini lø. 21 mai 2011 00:11

Woooohoooo!!! Da er det MINST to av oss :D *gni seg i hendene* Dette kan bli bra!
Da er vi ikke en av mengden da jo :D

(kvinne 34 år fra Hordaland) lø. 21 mai 2011 00:21 Privat melding

Er ikke så ofte på fjellet eller i skogen,trives bedre i byen:D

Skjult ID med pseudonym michellini lø. 21 mai 2011 00:31

Tihi.. Vel, jeg er kanskje både i skog og på fjell og i byen jeg! Alt etter stemningen!
Men syns det er bra at ikke ALLE er turere heller :P Bergen er jo sååå flott!!!

Skjult ID med pseudonym bolla lø. 21 mai 2011 00:31

ta det helt med ro.. om du ikke har bilder fra reiser - det betyr vel bare at du ikke har sett så mye av verden som alle de andre med bilder.. for min del synes jeg det er mest kult om en jente har sett litt av hverden utenfor der de bor, og noen bilder viser jo det da.. om hun ikke har det (sånn som deg) da tenker jeg bare at "hun er ikke så interessant" det er ikke verre enn det.. er ikke det ganske enkelt å skjønne?..

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 21 mai 2011 00:33

Jeg har jo lagt ut det ene fjellbildet og det ene utenlandsbildet jeg har. Selvsagt. Ellers er man jo ikke en av gjengen. Eller hur?

(mann 40 år fra Nord-Trøndelag) lø. 21 mai 2011 00:38 Privat melding

Jeg har et inntrykk av at det er mye reise/tur -bilder på jente profilene også, enkelte legger så mye vekt på reise og turer at jeg blir sliten av og bare gå inn på profilen og se :) Nesten så man trur at noen ikke har sofa hjemme, og at de går tur i søvnet... Men i grunn så er det vell det at man tar bare bilder når man er på tur eller holder på med noe "ekstra"...

(kvinne 34 år fra Hordaland) lø. 21 mai 2011 00:46 Privat melding

heheh,helt enig med deg HellJan:)))Alle er så glad i å gå turer:D

Skjult ID med pseudonym michellini lø. 21 mai 2011 02:15

@ Bolla.. Jo, det er jo ikke så vanskelig å skjønne at jeg (og de som meg) ikke er så interessante når vi ikke har sett så mye av verden der ute! Uffa meg.. Kan jo hende praten stopper opp og blir awkward fordi man ikke har mer å fortelle :O Er det slik det er? Du er ikke interessert i å heller være med å se det SELV??

Jeg ser sånn på det med gutter/menn at.. Man har masse muligheter til å oppleve masse sammen!
Hvordan man kan måles i antall steder man har opplevd, ser jeg på som.. overfladisk??
Blir som å måles i penger.. yrker.. antall venner.. Og da med dette: antall minner.. RIKTIGE minner..
For mens alle andre var ute å reiste over hele verden og besteg alle fjelltoppene, satt vi andre i sofaen med hendene foldet og ventet på at alle andre skulle komme hjem! :p