Alle innlegg Sukkerforum

Litt tilbakeholden?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym klar lø. 21 mai 2011 09:43

Jeg lurer på hva som er årsaken til at enkelte gutter mister interessen når jeg er hyggelig og interessert?

Nå har jeg snakket med en som sier han blir mer interessert hvis dama ikke er så veldig ivrig..

Stemmer dette tro?

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci lø. 21 mai 2011 09:58

Jeg tror det stemmer... Nå skal det sies at jeg er jente da...så jeg vet jo ikke, men erfaringene tilsier at viser man interesse og er hyggelig, så kjølner det i datingfasen... Men da var de kanskje ikke sååå interessert i begynnelsen av?

(kvinne 52 år fra Oslo) lø. 21 mai 2011 10:01 Privat melding

Jeg må finne en mann som tåler at jeg viser ekte interesse og ikke blir skremt av det. Tror det går litt på hvor trygg mannen er på seg selv.

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) lø. 21 mai 2011 10:32 Privat melding

ja det liker nå jeg !! viser de intresse så liker de jo meg og da blir alt mer enkelt og tryggere:)

Skjult ID med pseudonym barebea lø. 21 mai 2011 10:36

@Ts
Dette blir jo en blanding av din personlig erfaring og generell preik fra annenkant oppsummert i en læresetning som du har bestemt skal gjelde for deg. Jeg ville aldri latt en slik setning gjelde for meg. Har aldri hørt at gutter mister interessen fordi noen er for hyggelig, tvertimot, det går ikke an å være for hyggelig med mindre du snakker om å spille en rolle, være falsk? Men svært få faller for hvemsomhelst, det skal jo helst en spesiell til for at det skal være noe vits ;)

Skjult ID med pseudonym lurer lø. 21 mai 2011 10:55

Jeg tror det er avhengig av mange ting.

Kan bare snakke om meg.

Er jeg tidlig i "datingfasen" og önsker å lere mer om jenta og hun viser interresse i å lere kjenne meg bedre så er det topp!

Er jeg tidlig i "datingfasen" og önsker å lere mer om jenta og hun gir signaler som viser at hun vil bli samboer i morgen så er det lit skremmende.

FOR hyggelig kan du aldrig väre. "Passe" interessert er det beste som finns. Dvs interessert av å se hvor langt det kan gå uten å se ut til å ha forventinger om et helt liv sammen etter date nummer 2.
Önske og forventning er 2 ulike ting og dt er vel der det kan tolkes feil enekelte ganger.

(mann 29 år fra Østfold) lø. 21 mai 2011 14:18 Privat melding

Er jentene inntereserte er det jo mye lettere å selv vise følelser og bli innteresert. Man blir jo glad for sånt?

Er veldig enig med Acolypso på hans innlegg.
En får en bedre tilværelse hvis begge viser innteresse, hvis damen man dater eller har datet et par ganger, eller forsåvidt nettop har møtt, ikke viser innteresse i det hele tatt så gjerne over flere dater så tenker man jo sitt, selv om dette er jo veldig individuelt :)

Skjult ID med pseudonym TopTen lø. 21 mai 2011 14:24

Deler mening med Henrik1988 og Acolypso her.

Helt klart kulere om man får feedback. Dabber det av i andre enden mister jeg selv interessen..

Skjult ID med pseudonym 1234 lø. 21 mai 2011 14:25

I enkelttilfeller, og for enkeltpersoner, kan det aller meste stemme.

Å prøve å tilrettelegge for deg og ditt er egentlig alt du kan gjøre.

Skjult ID med pseudonym Tine lø. 21 mai 2011 16:19

Mine tanker om dette:
Jeg tror også det er riktig at mennesker som ønsker et seriøst forhold bør vise interesse, være åpen og ikke spille spill. Likevel må en prøve å tolke "hvor den andre er" slik at det blir en viss balanse i kontakten/ relasjonen.

Å være den som alltid gir mest kompliment, tar mest kontakt og initiativ til å møtes tror jeg kan gjøre at den andre mister interessen og trekker seg unna uansett hvor voksen, seriøs osv. han/ hun er. Av og til må en gi den andre en sjans til å ta kontakt tilbake, selv om det tar en dag eller to lengre enn det en ønsker selv. Det handler om å ha ro på at om den andre er interessert så tar han/ hun kontakt før eller senere. Tar det en uke på det jevne er sannsynligvis ikke han/ hun interessert nok (og da hadde det definitivt ikke hjelpt om du var mer pågående).

Og som lurer sier; interessert bør handle om at en er interessert i å bli bedre kjent. Om du føler du har funnet mannen/ kvinnen i ditt liv så kan det være en ide å holde det for seg selv en mnd. eller 3. Også her gjelder det å tolke hvor den andre er.

Jeg synes det er en der ureflekterte tilbakemeldinger til mennesker (særlig til jenter) som ber om råd på forumet ift. slike ting, der folk anbefaler å ringe, ta kontakt, spørre, invitere, "ikke sitte på gjerdet" osv. osv.

Naturligvis skal en vise interesse, men det må faktisk balanseres iforhold til den andre (enten han/ hun er mer forsiktig, har en travel periode, er mindre interessert, trenger lenger tid osv.) Og selv om det er politisk ukorrekt å si det; tror jeg det eksisterer en liten forskjell mellom kvinner og menn her. En jente som hele tiden tar mest initiativ og er den som "jakter" tror jeg kan føre til en ubalanse som kan gjøre at han mister interessen....

Norske kvinner/ jenter har heldigvis likestilling på de fleste områder i livet, men vi må ta innover oss at det faktisk er forskjeller må menn og kvinner når det gjelder å date. Og den lille forskjellen har jo visse hyggelige side-effekter som f.eks. at han av og til åpner døren for oss o.s.v. Om en gutt/ mann ikke takler gjensidig interesse handler det kanskje, som flere har vert inne på, om at han ikke er så moden/ har selvtilliten helt på plass, og da er han kanskje ikke det vi vil ha...?

Skjult ID med pseudonym TopTen lø. 21 mai 2011 16:24

@Tine. Bravo!

(mann 37 år fra Akershus) sø. 22 mai 2011 00:10 Privat melding

synes det er litt rart det du skriver... men for mange er sikkert det å jakte veldig morro.. men da er man ikke voksne enda er min mening. da har du ikke truffet den rette enda, han som vil gi deg alt han har. :)

Skjult ID med pseudonym Pacifier sø. 22 mai 2011 00:17

Forskjellig fra person til person, jeg synest det er hyggelig når damene tar kontakt og viser interesse.
Det var ikke sant for et par år siden for min del heller, så er enig med vildu:) her jeg faktisk.

(mann 37 år fra Akershus) sø. 22 mai 2011 00:29 Privat melding

@ Tine... hvor gammel er du? du virker godt voksen...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 22 mai 2011 09:23

@Tine

Et veldig godt innlegg! Jeg er helt enig med deg! :-)

Mange blander spill (der man for eksempel sier man ikke er int. selv om man er det) med posjonering av det å vise interesse. Det første er falskhet, men det siste handler om å skape balanse og god kommunikasjon.
Det er viktig å kunne gå i takt når et forhold skal kjøres inn. Den som går raskest må i blant stoppe opp for å vente. Om personen traver på videre i samme tempo vil han/hun gå fra den andre. Eller tvinge den som går saktest til å løpe. Og det blir sjelden bra.

Tror det er veldig viktig å ha blikk for hvor den andre er, ja. Men samtidig være så ærlig man kan og aldri, aldri lyve.