Alle innlegg Sukkerforum

Jeg vil ikke være en av mange... usikker..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym confused lø. 21 mai 2011 13:03

Jeg begynte å snakke med en fyr på sukker for et par måneder siden, og vi har hatt kontakt til og fra en liten stund nå. Forrige uke fikk vi mye bedre kontakt og snakket på telefonen. Men i ettertid, når jeg har ringt han eller sendt melding, har han vært med "en venninne og sett film" HVER gang. I går så han film med ei venninne, i dag så han TV med ei venninne (fuckfriend perhaps?) og han skal til meg senere i dag.

Jeg blir jo usikker, og hvorfor fortelle meg at han ser film med ei venninne hver gang han gjør det? Hvorfor ikke dra en liten hvit løgn og si at han bare er opptatt med venner? Jeg blir usikker av sånne ting, for hva om jeg bare er en av mange venninner som ser en film med han..?

Skjult ID med pseudonym baz lø. 21 mai 2011 13:06

Les boken "The Game: Penetrating the Secret Society of Pickup Artists". Så blir nok alt mye klarere for deg :)

Skjult ID med pseudonym confused lø. 21 mai 2011 13:38

baz; det ga meg ikke mer innblikk i hvorfor han gjør dette eller hva jeg burde gjøre.

Skjult ID med pseudonym 1234 lø. 21 mai 2011 13:43

Du tenker på dette. Da synes jeg du skal si i fra til ham at du gjør det.

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 21 mai 2011 13:49 Privat melding

Hehe.. du er nok kun oppmerksomhet for han.. Hadde han ville møtt deg hadde han allerede gjort det.. Ellers så har han dårlig selvtillit på noe som gjør han ikke tør.. Det er ofte eneste grunnene til hvorfor folk unngår å møte om de faktisk er Single da..

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 lø. 21 mai 2011 13:51

Beklager direktheten.. Har nett"datet" til og fra i en del år.. så baserer dette på mine og andre sine erfaringer.. Trenger ikke være utdannet for å skjønne folks reaksjoner på forskjellige ting ;)

Skjult ID med pseudonym confused lø. 21 mai 2011 13:52

Jeg skal møte han i dag, han kommer til meg. Han bor et par timer unna, og det er forsåvidt derfor vi ikke har møttes tidligere.

Men det jeg blir usikker over, er at han er med en venninne "og ser film" nesten hver dag. De gangene jeg har hatt lyst å prate med han, har han vært opptatt liksom. Derav denne tråden :-) jeg blir usikker.

(mann 32 år fra Vestfold) lø. 21 mai 2011 13:58 Privat melding

Spør ham. Simple as that. Men spør når han faktisk står foran deg. Da er det enklere å tyde kroppsspråk og tonefall. Kanskje han faktisk ser film?

Skjult ID med pseudonym fyr84 lø. 21 mai 2011 13:59

Hvorfor kan det ikke være slik at han faktisk har venninner og gjerne ser en film med dem eller no? Du vet, vi karer kan faktisk ha gode jentevenner uten at det blir noe hankypanky av det. En av mine aller beste venner er en flott og vakker jente. Og vi har aldri engang kyssa. Så det kan faktisk hende at vi har jentevenner som vi trives å omgås med, på lik linje som kompiser..

Og du kan like gjerne være spesiell for han uansett. Selv om du nå føler deg som en av mange.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 lø. 21 mai 2011 14:03

Jeg er aldri positiv til slike menn jeg.. Greit med en del venninner.. Men KUN omtrent.. da må det være mangler på noe... jeg fordomsfull...? Jepp.. Men kan jeg la meg motbevise.?. Helt sikkert :D

Skjult ID med pseudonym confused lø. 21 mai 2011 14:04

fyr84; jeg er selvfølgelig ingen jente som hadde nektet en potensiell kjæreste eller kjæreste å ha jentevenner, men det er så tidlig i bekjentskapet at jeg føler meg mer usikker enn spesiell. Skjønner du? Jeg er ikke sjalu, jeg kjenner han ikke godt nok for å være det, men allikevel syns jeg det er litt ubehagelig at han ser SÅ mye film med andre jentevenner, spesielt nå som vi kanskje er i den startfasen da? Hadde jeg vært mye med mine kompiser, ville jeg mest sannsynlig ikke fortalt han det og bare referert dem som "venner". Han legger vekt på vennINNER hver eneste gang han ser film med ei, og han har sett mye film med de jentevennene sine de siste dagene. Jeg begynner jo å lure.. er jeg rar som gjør det?

Og som du sier, kan hende jeg er spesiell for HAN, men jeg får ikke den følelsen selv at jeg er det.

Skjult ID med pseudonym fyr84 lø. 21 mai 2011 15:01

Så det du vil er at han skal slutte å henge med sine venner i en startfase, eller vil du at han skal "juge" til deg?

Hvordan hadde du da reagert hvis denne "vennen" din nye flamme har hengt med ofte i startfasen hadde vist seg å være en vakker jente?

(mann 32 år fra Vestfold) lø. 21 mai 2011 15:27 Privat melding

Er det flere forskjellige jenter eller bare ei jente? Kanskje han har ei god venninne han henger mye med?

(mann 38 år fra Østfold) lø. 21 mai 2011 15:38 Privat melding

Hvorfor han forteller at han ser film med ei venninde når han ser film med ei venninde? Det er vel fordi du spør hva han driver med, og det han driver med er nettopp det, han ser film med ei venninde....

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 21 mai 2011 19:18

Du mener han burde tatt en løgn om at han var med kompiser i stedet for å fortelle deg at så film med en venninne.
Jeg mener at man skal være glad hver gang man får sannheten. Da vet du hva du har å forholde deg til. Selv om usikkerhet er vondt, så har dere ikke en etablert relasjon enda, og da er det vanskelig å kreve noe. Det skjønner jeg.

Hvis det plager deg veldig, er bare å spørre (på en så ikke-sjalu måte du kan) om hva slags relasjon han hadde til de jentene. Men ikke spør om du ikke tåler svaret. Om du tenker at: Her burde han heller tatt en "hvit" løgn, skal du ikke spørre!

Hva med å legge det vekk og heller fokusere på DERE TO. Er han noen du ser for deg en framtid eller et forhold med uavhengig av dette? Tror det er det aller beste om du kan!