Alle innlegg Sukkerforum

Faen, jeg er blitt for kresen!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym nuffa sø. 22 mai 2011 16:40

Jeg var sammen med en i 2 år, vi hadde vanvittig bra sex, og jeg fikk aldri nok.. Det var den beste sexen ever. Og med det som preferanse,går mine dater til helv... Jeg har truffet mange flotte gutter, de er hyggelige, kjekke osv, men akk, så kommer det til senga, og det er ikke slik at de er dårlige eller ikke kan sine ting, men jeg blir rett og slett skuffet. For det er så langt unna det jeg en gang har opplevd. Jeg opplever dette som ganske trist, fordi som sagt det er flotte gutter , og jeg har definitivt vært tiltrukket av dem. Jeg klarer bare ikke nøye meg med det de tilbyr i senga.

Noen andre som sliter med det samme? Og hva pokker skal man gjøre da? Og jeg vet at for mitt vedkommende er sexen viktig. Og uten den biten på plass er et forhold dødfødt for meg.

(mann 47 år fra Hordaland) sø. 22 mai 2011 16:42 Privat melding

du får lære dei opp til dei er på det nivået du vil ha;)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 22 mai 2011 16:42

* Ler.........stakkars menn. De kan visst ikke vinne*

;-)

Skjult ID med pseudonym useriøs sø. 22 mai 2011 16:43

jeg forstår deg veldig godt, liker å ha god sex selv.

men jeg setter ikke god sex som kritere nr 1, som er det inntrykket jeg får av å lese innlegget ditt.

hva du kan gjøre med det er jo ganske enkelt å se på det som at ja, eksen din var helt rå i senga, men dere er ikke sammen nå, av en eller annen grunn. så hvis du finner en som kan oppfylle dine ønsker på det området som din eks ikke kunne, og dere har god sex men ikke FANTASTISK sex, så burde det være nok i seg selv, eller?

(mann 42 år fra Oslo) sø. 22 mai 2011 16:44 Privat melding

Må vel være sånn at en samme finner ut hvordan sex skal være. En kan jo ikke vite hva dama eller mannen liker. I starten må en jo si hva en liker å gjøre. Den andre kan jo ikke lese hva den andre liker. Det er jo litt mer enn inn og ut..

Skjult ID med pseudonym barebea sø. 22 mai 2011 16:46

Muligens du er litt ung av år og du har vært gjennom en rask utvikling? Slik at guttene du møter ikke er hvor du er nå, men de er ventendes etter om noe tid.
Hvis det er tilfelle kan du vente på de enten ved å vente på å hoppe til sengs med de, eller hoppe til sengs og vente på at sexen skal ta seg opp om noen måneder...? Ellers har jeg ikke råd. Vet ikke jeg, hvor mange ganger har du sex med en gutt før du vraker forholdet?

Skjult ID med pseudonym nuffa sø. 22 mai 2011 16:46

Sexen er blitt 1 pri, etter noen dater hvor den er lite tilfredsstillende. Den har altså blitt mer viktig nå enn den var før.
Tror ikke at jeg leve med god sex så lenge jeg vet hva fantastisk sex er! :)

Skjult ID med pseudonym katte sø. 22 mai 2011 16:51

Men var det kun selve sexen, er du sikker på det?
Det at du følte kjærlighet for ham forsterket nok effekten av sexen, har du tenkt over det?

Skjult ID med pseudonym nuffa sø. 22 mai 2011 16:52

@barebea

Er langt fra ung, kanskje det som er problemet? jeg har levd såpass lenge at jeg er veldig klar over hva som funker for meg eller ikke. I tillegg er det og slik for meg at enten har du det eller så har du det ikke. med exen var sexen 100% fra første gang og det var en eskaleringskurve som fikk meg til å lure på hvor det ville ende!

Jeg hadde lyst på han 24/7 og tenningen var enorm. Som sagt jeg fikk ikke nok, ville ha mer hele tiden. Jeg dropper ingen etter en runde med sex, men jeg merker at min interesse for dem forsvinner relativt kjapt, og lysten til å ha sex forsvinner. Og da blir det meningsløst å fortsette.

Skjult ID med pseudonym nuffa sø. 22 mai 2011 16:58

@katte

Det er nok mer enn en faktor med i bildet, jeg var ekstremt tiltrukket av han, og lysten var til stede hele tiden. Og det er vel det som gjør meg litt små bekymret, da jeg muligens opplevde noe man gjør med kanskje bare en!

Kanskje det var kjemien mellom oss, jeg vet ikke, vanskelig å sette rene ord på det , hva gjorde det så fantastisk. Jeg har vært sammen med en i flere måneder, tiltrukket og med følelser, men den ene biten manglet og til slutt gikk jeg, hadde faktisk såpass mye følelser for han at bruddet var vondt,og jeg tenkte med meg selv at dette var kanskje ikke så lurt, du er jo glad i mannen. Jeg klarer bare ikke fortsette.

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 22 mai 2011 17:02

Selvfølgelig forsvinner lysten hvis du har en annen person i tankene. Det høres ut som du ikke er ferdig med eksen din, selv om det sikkert var gode grunner til at det ble slutt....

Skjult ID med pseudonym Engbein sø. 22 mai 2011 17:02

Tror eneste svaret er at du må være tålmodig og treffe mange gutter. Til slutt finner du en der det funker supert, eller ihvertfall så bra at du ikke klarer å klage!

Og en ting til: det er viktig å nyte folk for det de er, ikke sammenligne dem med et ideal.

Skjult ID med pseudonym Mangelvare sø. 22 mai 2011 17:04

@nuffa: tror du trenger en skikkelig timeout, uten sex, uten å tilfredstille deg selv. Selv om du møter noen som er like bra i senga som han du snakker om, så vil du opphøye den opplevelsen og sammenligne på et urettmessig grunnlag. Og en av grunnene til at det ikke når helt opp er kanskje at du ikke er helt tilstede. Tenker du på en annen så greier du ikke nyte øyeblikket. Årvåkne menn merker når noen ikke er tilstede, og dermed dør lidenskapen også. Da kan man liksågodt la være... Skjønner deg, men tror du må prøve å fokusere mer på det som skjer enn det som har skjedd.

Skjult ID med pseudonym barebea sø. 22 mai 2011 17:09

Vel, men er det ikke slik at det man jakter mest på og intenst etter vil man ikke finne, eller få.

For noen gjentagelse av et forhold som har vært det kommer aldri til å skje, så muligens du bare må gjennom flere faser med seksuelle forhold før du begynner å lengte deg fordervet ;) etter det emosjonelle i et forhold igjen FØR du kan bli fornøyd med annen type sex igjen, ... ?

Med gjentagelse mener jeg, et som har både den seksuelle og den mentale spenningen. Og hvis det varte bare 2 år så var det kanskje ikke liv laga pga hva? Det vet bare du, hva som manglet i det.

Skjult ID med pseudonym tøs sø. 22 mai 2011 17:11

Du har faktisk min fulle sympati nuffa.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 22 mai 2011 17:19 Privat melding

1. Du må lære mannen hva du vil. Vi er ikke tankelesere.

2. Første gangen man har sex er sjeldent den beste. Litt for mye spenning.

3. It takes two to tango. Det er ikke bare mannens ansvar.

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa sø. 22 mai 2011 17:22

Sympati men ikke förståelse i vad som gör sex viktigast .

Skjult ID med pseudonym mm sø. 22 mai 2011 17:26

@erikmy: Amen :)

Veldig kloke og viktige ord. Og særlig punkt nr 3: det må da være like mye ditt ansvar TS at sexen blir fantastisk. Kanskje det er slik en eller annen skrev over her, du har tankene dine et annet sted?

Hilsen en kvinne som også hadde himmelsk sex med eksen, og vet at det er mulig igjen bare jeg jobber litt for det selv.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 22 mai 2011 17:57 Privat melding

Vel du må ta med i beregningen at samme hva menn selv sier, så har ikke de fleste menn sex. De får ikke sex, de vil men de får ikke, de lever et liv uten nærhet og det som skaper så stor etterspørsel etter jenter og gjør at jenter får flere meldinger en gutter og kan drikke gratis på byen osv.
Da er det vel ikke så voldsomt mye erfaring å hente hos gutter flest.

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa sø. 22 mai 2011 18:03

@JimJimJ

I bland undrar man hur du tänker men i detta fallet så är det match :(

Skjult ID med pseudonym barebea sø. 22 mai 2011 18:05

nice job agaton! ;D

Skjult ID med pseudonym lurer sø. 22 mai 2011 18:07

Nå kjenner jeg ikke deg men trur på 1 av 2 alternativer:

1) Om du gjorde slutt med eksen som var så god på sex så er ikke sex så utrolig viktig likevel, det er bare en ting du bruker som grunn for å ikke ta "risikoen" med å gå inn i et nytt langt forhold.

2) Om eksen gjorde slutt med deg så er det ikke fantastisk sex du savner men sex med HAN fordi du fortsatt ikke "kommet over" han.

Om jeg har helt feil så sliter du og mange menn her på sukker.
Om vi ikke bare skal ha tilstrekkelig god personlighet for å få til en date uten i tilegg skal väredet beste sexet i kvinnenes liv på förste forsök så blir nok mange fortsatt singel.

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 22 mai 2011 18:45 Privat melding

Vil virkelig dere gutta bli instruert om åssen vi liker dere i senga? For det kan være ganske så små forskjeller på visse ting som skildrer om det er godt eller ekstrem over mount everest godt.. Og greier dere å høre/se/kjenne etter når dere er vel så kåte?

Har heller opplevd at dere blir fornærmet og såret når man prøver å rettlede dere.. Dere har jo sett SÅPASS mange porrfilmer at dette vet dere jo alt om ;) :p
For vi jenter liker jo det akkurat som det foregår i de filmene... eller?

Men for all del.. sex går begge veier. Og vi jentene trenger jo å lytte/se/kjenne og..

Skjult ID med pseudonym katte sø. 22 mai 2011 18:51

Kvelden startes med en tykk instruksjonsmanual :)

Skjult ID med pseudonym ung75 sø. 22 mai 2011 18:52

men kvinne81 da.. Er det sånn at alle damer liker det på samme måten? Alt er jo måten ting blir gjort på.. Det er sånn at enn skal si sånn "gjør sånn" eller sånn.. Det handler heller ikke om opplæring, men å finne den beste måten for begge å kunne nyte ting på den beste måten. Mange damer som tror at det er bare å dra i den tingen der nede og tror da at mannen er fornøyd.. Stemmer jo heller ikke.. Vi må jo og fortelle litt hva vi liker på samme måte..

(kvinne 38 år fra Østfold) sø. 22 mai 2011 18:54 Privat melding

Hvordan bedømmer man sexen etter en gang eller to?? Klarer ikke det jeg.. Grunnen til det er vel at hver gang (nesten) jeg har HATT bra sex, så har det gått litt ut i "forholdet", altså det har gått tid.. Man har fått prøvd seg, blitt litt tryggere, klart å guide hverandre uten å faktisk ta motet fra hverandre.. Og så har det gått seg til!

Hva med å gi noen av dem litt tid..?? og slutte å sammenligne med tidligere erobringer? Ingen er jo like..
Og fantastisk sex kan man jo ha på mange måter, noen er gode men hender/munn, noen gjør slik, noen slik..

Skjult ID med pseudonym Maggs sø. 22 mai 2011 19:01

Enig med Erikmy. Til tross for at det fremstilles slik, så er det ikke bare mannens jobb å prestere i sengehalmen.
Sex er teamwork og som ved alt samarbeid er kommunkasjonen essensielt.

Sex blir jo gjerne bedre jo lengre man er sammen. Så hvordan kan en person ved første "dyst" tilfredstille deg på samme måte som en mann som har kjent deg i 2 år?

@Kvinne81
Det er heller ikke bare gutter som har "lært" av pornofilmer eller blir fornærmet når de får instrukser;)

Skjult ID med pseudonym MrAsshole sø. 22 mai 2011 19:07

Haha. Er det rart vi får prestasjonsangst sier jeg bare....

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 22 mai 2011 19:34 Privat melding

Maggs og ung75: Jeg skrev jo at vi jenter må jo lytte/se/kjenne og ;)

Skjult ID med pseudonym ung75 sø. 22 mai 2011 19:36

@kvinne81 - og prate :)

(mann 37 år fra Østfold) sø. 22 mai 2011 19:45 Privat melding

@kvinne81:
"Har heller opplevd at dere blir fornærmet og såret når man prøver å rettlede dere.. Dere har jo sett SÅPASS mange porrfilmer at dette vet dere jo alt om ;) :p"

Hvorfor så kjip? Vi er like gamle. Du er sikkert mer erfaren enn meg, spesielt med dårlige erfaringer høres det ut som. Du er jo like bitter som mange menn her inne. De som har kunnskapen fra porrfilmer og blir fornærmet er de som trenger rettledningen mest. Sier ikke at du trenger å ta ansvaret for det, men ikke putt alle i samme båsen. Du kan umuligvis kun ha møtt usikre menn. Isåfall så er det synd. Håper du møter noen som er ålreite en dag.

Skjult ID med pseudonym kresen2 sø. 22 mai 2011 19:52

Kjære TS, forstår deg meget godt! Jeg har d på samme måte selv...o har kommet fram til at det har med flere aspekter å gjøre; Størrelse på penis (alfa o mega i mine øyne) og tenningen både fys o psykisk er hovedårsakene for at jeg fortsatt er opphengt tenker jeg. Absolutt ikke av årsaker som at jeg ikke er kommet meg over eksen eller at jeg ikke "jobber" godt nok for å få et nytt sexliv til å fungere optimalt, jeg tar så absolutt aktivt del i å prøve å nå de samme høydene. Å si at en ikke skal sammenligne nye med tidligere sexpartnere blir for dumt for mine ører, greit nok at sammenligninger kan skade mer enn å gjøre nytte. MEN har man først vent seg til å drikke Champagne Perrier-Jouet 2000 så blir det aldri det samme å drikke musserende igjen! Jeg vet heller ikke om jeg vil nøye meg med en passe stor penis el en passe deilig tenning. Slik at det jeg har kommet fram til er at jeg rett o slett bare må være tålmodig. Jeg vil nødig havne der eks antall kvinner ender opp; nettopp med dårlig sexlyst, derfor er det viktig for meg å allerede tidlig i et forhold å være fornøyd med disse aspektene av det.

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 22 mai 2011 19:53 Privat melding

@Mangelvare: Har møtt noen ålreite jeg ;) Men er jo en grunn til jeg er singel da.. Ingen som har greid å fylle behovene mine.. De er visst ikke så vrange sier folk :p
Skrev jeg ikke "noen"? Prøver da og unngå bruk av "alle"..

Skjult ID med pseudonym nuffa sø. 22 mai 2011 20:00

Selvfølgelig har jeg et ansvar, og man må være 2 for å danse tango.

Jeg sammenligner nødvendigvis ikke ex opp mot andre, Lenge siden det var slutt. Jeg sammenligner den seksuelle opplevelsen. Og er redd for at den kanskje ikke kommer igjen!
Og fortelle en mann hva man liker og kommunisere er ikke et problem for meg, og mannen påstår jo at de liker jenter som gir lyd og viser hva de liker. Ikke her problemet ligger.

Skjult ID med pseudonym nuffa sø. 22 mai 2011 20:04

@kresen2

Bra vi er flere og du sier som jeg tenker! Jeg klarer ikke la vær å tenke på hvor utrolig bra det kan være og nøye meg med noe som er mindre bra!

Skjult ID med pseudonym michellini sø. 22 mai 2011 20:06

Hmmm.. Jeg tror det må være noe rart med meg jeg..Virker som så mange leter etter en/ei som skal fylle alle sine behov.. Men jeg ser ikke på kjærligheten som et behov, kanskje derfor jeg er rar? Hehe..
Men så snakker vi jo også om sex da.. Og sex er kanskje et behov..
For meg er sex en flott extention av kjærlighet.. Den sexen man får fra ONS.. Er jo bortkasta!
Og kanskje ikke en person klarer å fylle det behovet, fordi det er sammensatt av mange ting?
Sex er jo ikke bare nytelse.. det er nærhet. både fysisk og psykisk.. og masse annet :)
Gosh, nå hørtes jeg ut som en eldre gammeldags frue ! :O Wæææææ!!!!

Skjult ID med pseudonym nuffa sø. 22 mai 2011 20:14

@michellini

Vel, for meg er sexen limet i et forhold, nettopp fordi det er noe man deler med en person, og det å være nær og intim. Jeg vet at hvis denne biten ikke fungerer maximalt vil den påvirke mitt forhold på andre plan. Og ødelegge nærheten for min del.

jeg har alt for mange venninner som er sammen med menn hvor sexlivet er helt på bånn og det snakkes om som en plikt, der vil ikke jeg havne. Mulig jeg forlanger for mye, men å ha lyst på partneren min er et must. Og vi skal ha sex fordi vi begge digger det og hverandre. Tro meg, har du vært sammen med en og opplevd det jeg opplevde vil du ikke ha noe mindre bra!

Og for de som måtte lure på hvorfor det ble slutt,så har det ingenting med at forholdet var dårlig eller manglet noe. Han flyttet etter sitt barn og jeg kunne ikke flytte.

Skjult ID med pseudonym Mort1 sø. 22 mai 2011 20:14

Jeg for min del KLARER ikke jenter som ikke tar den i rumpa! Hva er det som feiler dere? Blir aldri noe forhold med ei som ikke kan by på brunøyet også....

Skjult ID med pseudonym mann sø. 22 mai 2011 21:34

Jeg er nesten redd for å ha sex med damer jeg liker i frykt for å ikke være bra nok.

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 22 mai 2011 21:38

Men nuffa. Da var det jo omstendigheter som gjorde at det ikke ble dere... Prioriteringer.. Er du ferdig med han følelsemessig, da?

Jeg vet i alle fall at om jeg har sterke følelser for noen har jeg liten glede av sex med andre. Da føles jo alt bare feil, eller i beste fall som en nødløsning.

Skjult ID med pseudonym barebea sø. 22 mai 2011 21:43

Jeg kan bare gjenta meg selv; ha masse sex med mange eller noen få, og etter en stund opplev det emosjonelle vakumet som får deg til å ønske noe mer enn "dette". Eller hold deg unna menn helt og holden.
Case closed for min del ;)

Skjult ID med pseudonym mann33 sø. 22 mai 2011 21:52

@ TS

Kjenner til problemet. Min siste eks var superorgasmisk og var utrolig tilfredstillende å ha i senga. Hun fikk så steke orgasmer at hun pleide å stoppe meg fordi det ble for mye, hun skalv i hele kroppen, og puttet ofte en pute i munnen for ikke å hyle så høyt at hun vekket halve oppgangen. Hvorfor kan ikke alle jenter være som henne?

Skjult ID med pseudonym nuffa sø. 22 mai 2011 21:57

@mann 33

Jeg er en av dem :)

Skjult ID med pseudonym nuffa sø. 22 mai 2011 22:00

@barebea

Å holde seg borte fra menn er ikke et problem, men når man ønsker seg en partner blir det vanskelig å ikke treffe menn!

Jeg klarer meg uten sex, men hvis jeg først skal ha sex, vil jeg at det skal være bra,og når har opplevd hvor bra det kan være, klarer jeg ikke å forholde meg til noe som er mindre bra! Jeg får bare tenke at jeg har ikke møtt den riktige enda, den rette for meg.

Skjult ID med pseudonym nushi sø. 22 mai 2011 22:01

@kvinne81
Jeg hadde bare blitt glad hvis jeg hadde fått beskjed om akkurat hvordan jenta vil ha det :-)
Jeg har tilnærmet null erfaring, føler meg nesten litt som en jomfru fortsatt selv om x'en sa hun ble overrasket over hvor flink jeg var når hun tok jomfrudommen min, så tror jeg nok heller det var noe hun sa for å booste selvtillitten min.
Men poenget er at hvis jeg finner ei jente som kan si meg hva jeg skal gjøre anderledes for at hun skal få en bedre opplevelse, så hadde det vært laaangt fra negativt! ;-)

Skjult ID med pseudonym barebea sø. 22 mai 2011 22:09

@nushi
se en sextråd langt nedi her, faktisk har den havnet øverst på side 2, supert viktig tips til deg! (og andre)

Skjult ID med pseudonym nushi sø. 22 mai 2011 22:12

@barebea
Regner da med at du mener siste innlegget du la inn i artige sexhistorier? :-)

Skjult ID med pseudonym barebea sø. 22 mai 2011 22:13

Ja de andre innleggene kan fungere som antitips!

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 22 mai 2011 22:37

TS : Men du svarer ikke på om du er ferdig med eksen følelsesmessig?

Skjult ID med pseudonym tøs sø. 22 mai 2011 23:20

Må bare støtte TS igjen. Har hatt noen forhold og affærer med utrolig bra sex og noen der det ikke matcher. Dette trenger ikke ha noe med å være over noen følelsesmessig. For meg er det ikke aktuelt å flytte sammen med noen der ikke sexen er sjeldent bra. Menn er dessuten veldig forskjellig mht sexfokus, som sikkert damer også er. Jeg kunne ikke hatt en kjæreste som synes det er greit, som hovedregel, ha lyset av under sex.

Skjult ID med pseudonym nuffa ma. 23 mai 2011 07:16

@binders

Har ingen følelser for exen, det er ikke her problemet ligger.

@tøs

Takker for støtte, virker som de færreste her inne forstår hvordan vi tenker..

(mann 33 år fra Oslo) ma. 23 mai 2011 08:18 Privat melding

Hehe tenk om en mann startet denne tråden, vedder på at han hadde blitt bannet fra hele sukker.

Skjult ID med pseudonym nuffa ma. 23 mai 2011 17:32

@jimjimj

Fordi?