Alle innlegg Sukkerforum

Help! Sexprat!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sexprat sø. 22 mai 2011 20:13

På denne tråden må jeg være anonym ellers blir vel innboksen min full haha....

MEN her er saken!!! Av og til lurer jeg på om det er noe feil med meg....
Av en eller annen grunn så havner jeg alltid ut i sexprat med guttene jeg skriver med. Jeg er veldig glad i sex, men jeg burde jo klare å la være å skrive om det med de... Det er jo ikke akkurat som at fingrene løper løpsk over tastaturet uten at jeg har kontroll til å stoppe det. Og det er heller ikke jeg som begynner med det, men det er ikke akkurat som at jeg stopper snakket.

Saken er det at jeg liker å skrive om sex og jeg liker spenningen det gir... Er det bare jeg som er sånn? Nå vil jeg bare påpeke at det er jo ikke akkurat som at jeg kommer med dirtye detaljer osv, men det blir veldig ofte snakk om sex. Kanskje ikke beste utgangspunktet når man egentlig er ute etter noe seriøst... hmmm.... vankelig...
Så er det jo noe med å snakke om det man liker da - og jeg liker sex! Men kanskje det gir litt feil inntrykk å komme med det så tidlig...
Kanskje jeg burde bli litt mer ladylike?
Og om noen gutter har tenkt å kommentere denne tråden; ser dere på det som et lett bytte om en jente begynner å snakke om sex? What do I know?!!

Og hvis tilbakemeldingene her dømmer meg nedenom og hjem så vet jeg jo hvordan jeg skal oppføre meg i nettverden i ettertid ;)

Skjult ID med pseudonym Elfrodo sø. 22 mai 2011 20:19

Ah...dette minner meg om gode gamle solchat/spraydate. Var jo ikke annet enn sexprat...hehe

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 22 mai 2011 20:20

stå på:) kosligt å treffe sånne innimellom:)

Skjult ID med pseudonym Sexprat sø. 22 mai 2011 20:28

Med andre ord; det er stort sett noe jenter ikke gjør?
Huff... jeg må slutte med det der ;)

Skjult ID med pseudonym Medusa sø. 22 mai 2011 20:29

Har akkurat samme "problemet"!
Man skulle tro at menn som liker sex synes det var knall - men ser ut til å ha lite respekt
for jenter som viser at de liker sex. Underlig syns jeg! :P

Skjult ID sø. 22 mai 2011 20:30

Jeg har samme problemet med en gang jeg møter noen, eller snakker med en gutt som er interessant:( Kommer vi inn på sexprat så greier jeg ikke å stoppe, også blir det bare useriøse greier:(

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 22 mai 2011 20:31

ja det har du rett i men mangen er for snerpete andre veien..det er jo ikkje morro heller:)

Skjult ID med pseudonym Sexprat sø. 22 mai 2011 20:32

Ja, jeg får jo ikke mindre respekt for guttene jeg prater med om vi prater om sex. Syns bare plutselig det blir mer spennende ;)

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 22 mai 2011 20:32

At man ikke liker at sexpraten kommer så fort, betyr jo ikke at man ikke er glad i sex. Derimot kan man lett få følelsen av at motparten egentlig bare er ute etter sex. Jeg synes i hvert fall det er ganske kleint å snakke særlig mye sex med noen jeg ikke engang har møtt. På den andre siden er det jo ikke til å komme forbi at jeg er litt sær, så...

Skjult ID med pseudonym Sexprat sø. 22 mai 2011 20:32

hmm.... kanskje en mellomting... jammen ikke lett det der..

Skjult ID med pseudonym Elfrodo sø. 22 mai 2011 20:34

Det må være en utrolig skjev fordeling av sære personer som skriver på forumet. Når ble egentlig sexprat turnoff? (ok, vet at det er det for mange jenter,men for gutta...nja...skeptisk)

Skjult ID med pseudonym Sexprat sø. 22 mai 2011 20:35

@ceca83
Hvor lenge har du vært her inne?
Kanskje jeg må øve... har jo ikke vært her inne så lenge så...

Og det er jo ikke til å legge under en stol at det jeg savner når jeg ikke er i et forhold er ubegrenset tilgang på sex... kanskje der for det er så lett å ramle utpå sexpraten ;)
Men godt det ikke bare er meg.

Skjult ID med pseudonym Gutt25 sø. 22 mai 2011 20:41

De fleste jenter er på gli fort! Respekterer de ikke mindre fordet. Bare spennende.
@ceca
Kanskje ikke lurt å bruke samme profilbilde overalt;)

(mann 30 år fra Buskerud) sø. 22 mai 2011 20:46 Privat melding

Sexpraten gir mye spenning for begge parter, kanskje også et større ønske om å treffe hverandre. Jeg mister ikke respekten for jentene selv om vi prater om sex, selv om vi begge blir veldig engasjert. Men det er jo også viktig å bevare så mye av spenningen som mulig til man faktisk treffer hverandre, for det er jo faktisk da man blir kjent på et personlig nivå.

Også greit å tenke på at hvem som helst kan skrive mye bra og spennende om sex på nett. En liten gutt kan være en skikkelig tøffing over chat for å ta det som en sammenligning :). Ikke alle kan sitte i real life, face-2-face og prate komfortabelt om sex og skape like mye spenning og lyst som på chat med kjekkasbilder på profilen. Derfor er _min mening_ at sexprat over chat egentlig ikke er så nødvendig, for det er først når man treffes at man får det ekte inntrykket :).

Jeg foretrekker hvertfall å ikke bli mer kjent enn nødvendig over chat. Bevare mest mulig av spenningen til vi faktisk møter hverandre og bli ordentlig kjent da. Koster så lite å ta en kaffe en dag, så det er det verdt. :)

Håper innlegget mitt var til litt hjelp selv om jeg ikke svarer direkte på hva du spør om! Fra en gutts synspunkt!

Skjult ID med pseudonym Sexprat sø. 22 mai 2011 20:52

Ja, det er nok veldig lett å skryte på seg litt erfaring på området ;)
Og veldig enig... når jeg møter noen til en kaffe eller hva det måtte være så er jeg ikke like flink til å snakke om sex face to face... Kan gjøre det, men blir liksom litt mer flau da.
Hjemme i min egen stue kan jeg veie ordene mine og tenke meg litt om før jeg svarer ;)

Og ja skjønner hva du mener med at det koster så lite å ta en kaffe også... burde bare skje fort rett og slett. Kanskje man burde prøve å holde denne sexpraten til neste gang man snakker - etter den kaffen. Sikkert enda bedre da ;)

Jeg er langt fra utlært i det her merker jeg hehe..

Skjult ID med pseudonym Sexprat sø. 22 mai 2011 21:02

Når man snakker om noen om løst og fast og hvordan man er osv... så kommer man jo inn på det som er viktig for en i et forhold.... og dersom sex er en av de tingene så er man i gang - lett som bare det.
Men det gir jo en forventning i forhold til hva man vil skal skje.
Selv om jeg snakker om sex er det ikke selvsagt at jeg vil det skal skje på første date. Helst ikke til det!

(mann 35 år fra Hordaland) sø. 22 mai 2011 21:07 Privat melding

Man snakker vel om det en synes er viktig med en fremtidig partner. Eg møtte exen min på en side som dette og det begynte ganske vovet, men likevel ble det seriøst forhold som varte i 1,5 år.

Skjult ID med pseudonym Sluttet sø. 22 mai 2011 21:14

Jeg gjorde det ganske ofte før. Helt til en mann (som jeg hadde skrevet mye med) sa: Men så som vi har fantasert sammen om sex, så tror jeg ikke vi har gode forutsetninger for å ende som livspartnere dessverre.

Jeg forsto det ikke da. Men jeg tror han har rett. @Elfrodo: Det er ikke det at menn synes det er turn off, men jenter blir ikke sett på som seriøst kjæreste-emnet om de har pratet dirty med en de ikke har møtt. Det finnes i alle fall menn som da "degraderer" deg. Jeg forstår det bedre nå.

Skjult ID med pseudonym fyr84 sø. 22 mai 2011 21:32

Nja, det er som med alt egentlig.. Spennende å gå rundt grøten, men hvis det er for direkte så er det ikke like spennende.. Man må føle at man har noe å tape, igrunn.. Får man det servert er de ikke like gøy..

Skjult ID med pseudonym Elfrodo sø. 22 mai 2011 21:34

Ok, sluttet, er vel bare jeg som er sær og alle andre som er normale da. Egentlig ikke noe bombe...hehe

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa sø. 22 mai 2011 21:43

@Elfrodo

Du är nog saer men jag är ju kongen , tänker inte på sex för än det vankas sex :(

Skjult ID med pseudonym Sluttet sø. 22 mai 2011 21:47

Hva mener du, Elfrodo?
Den skjønte jeg ikke...

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 22 mai 2011 23:47

Skjønner ikke problemet egentlig. Snakker en om det så snakker en om det.
Om ei jente snakket om sex med meg, så hadde jeg overhodet ikke tenkt tanken at hun bare er ute etter sex.
Jeg ville heller tenkt "Damn, denne dama er sprø! Me like!". :P

Ønsker du som jente ikke å snakke om sex, så respekterer jeg det også.
Men kan jo ikke benekte at det er ganske artig med med jenter som kan snakke om sex uten at en føler at en sitter og drar det ut av dem.

Skjult ID med pseudonym Sexprat ma. 23 mai 2011 00:38

Så da er vi nede i det at om man snakker om det så er det greit det også? Og man trenger ikke å bli dømt nedenom og hjem av den grunn ;)

Skjult ID med pseudonym Mort1 ma. 23 mai 2011 02:59

Jeg liker å prate om sex med jentene jeg er interessert i. Det er et stort plusspoeng fra meg om jenta liker det også, for da finner man ut litt om hva den andre liker osv. Sex er ikke det viktigste her i livet, men sier hun for eksempel at hun hater å suge og vil kun ha sex med lyset av under dyna (og noen mener det!) så er det deal breaker for meg i alle fall. Eller hvis hun har noen freaky foot-fetisj-greier.

(kvinne 33 år fra Oslo) ma. 23 mai 2011 13:36 Privat melding

I utgangspunktet tror jeg ikke det er noe galt i å snakke mye om sex med potensielle dater. Som TS sier så prater man jo om det man interesserer seg for, og hvis den andre parten er likedan så bør det jo klikke.

Men når du ser det som et problem at du snakker for mye om det, så tenker jeg at forskjellen mellom deg og andre jenter kan være at du ikke har den samme grensen for når du velger å unngå å gå dypere inn på temaet.
Ennå har jeg kun fått meldinger angående sex fra 2 stk som valgte å -starte- samtalen om det, og begge avviste jeg med begrunnelsen at jeg ikke ønsker en som er -så- opptatt av sex.
Skulle temaet sex komme opp i lenger inn i en samtale, så tror jeg generelt at jeg ville prøvd å "gå ut av" temaet igjen på en naturlig måte, fordi jeg ikke liker å prate om det med "hvem som helst".

Men egentlig synes jeg du bare skal spørre degselv om dette faktisk hindrer deg i å få tak i dem du ønsker, og ikke bare hindrer deg i å få tak i noen som ikke egentlig er det du ønsker?

(mann 33 år fra Østfold) ma. 23 mai 2011 13:39 Privat melding

Har nok ikke snakket om sex her inne på sukker. Personlig ser jeg heller ikke på det som et problem ettersom det er jo en menneskelig adferd, så hvorfor ikke gjøre seg mer av interesse? :)

Skjult ID to. 4 mai 2017 17:54

Skulle ønske jeg traff på jente/dame som ville sexprate med meg

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 4 mai 2017 18:25

Tråden er 6 år, virkeligheten overgår ikke fantasien om matta mangler.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym SusieQ to. 4 mai 2017 18:31

Jeg har den leie tendens til å gjøre det samme... og antiklimaks som regel når man møtes. Enten blir det ikke noe mer enn litt prat. Et par ganger har man gått litt lenger. Og ikke noe mer etter det. Blir kanskje sett på som useriøs? Selv om sexen i og for seg var bra nok... Vurderer å slutte 😉

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 4 mai 2017 18:36

La det 'ta av'. Hold det på et informativt og lavt leie. 'For lavt' innimellom faktisk... 😅 (skal ikke være lett).

Du 'merker' når optimalen treffer..

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 4 mai 2017 18:36

*ikke (ta av)

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym AHE to. 4 mai 2017 19:01

Det er to kategorier av menn her inne som interesserer meg -
De som er kjærestemateriale og de som kan være sexvenner.

Timing er essensielt og ikke minst på hvilket nivå sexpraten befinner seg.

Veldig få menn treffer rett på dette.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 4 mai 2017 19:10

Vi får ev. ta det igjen en annen gang @AHE.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 4 mai 2017 23:48

Lets talk about sex baby, lets talk about you and me... or maybe not?

Utidig og "feil" sex-prat...tenker at på samme måte som kilometervis med tilgjengelig men rimelig uengasjerende pikk (med mann på)..så kan man få akkurat hvor mye man vil av sex-prat and then some på datingapper/sider.
Det er omtrent like spennende.

Er generelt åpen og direkte, og kan vel i grunn snakke om også sex (også med fremmede menn ja ;P) som om eg snakker om handlelista mi.. Ska vi se, hva har eg lyst på til middag i dag da, liksom.
Lett og lystig!

Men har du ikke klart å gjøre meg engasjert i deg personlig først, så er det høyst tvilsomt om du klarer å engasjere meg ved å snakke om sex eller hva du evt liker seksuelt, not really that interested altså...(timing is everything!).
Du kan komme lenger ved å fortelle meg hvordan du lager pannekaker, hvor mange du spiser og hvor mye forskjellig du liker å ha på, og hva som er favoritten for å si det sånn...

Enkel regel altså:
har du liten grunn til å tro at eg finner deg personlig interessant, engasjerende eller pirrende, så er det altså ingen grunn til å tro at eg vil finne sexpraten din noe mer pirrende eller engasjerende heller
Tvert om faktisk, boring, turn-off, platt, vulgær, "enkel" og plagsom er rett rundt hjørnet, kroken på døra også. Neeext!
Vil tro dette gjelder langt flere enn meg.

Interessant kan eg for så vidt fremdeles kanskje finne den forresten, mer da som studie-objekt/kasus for å øke min innsikt i, eller forståelse av menn, den menneskelige psyke eller seksualitet e.l..
eller bare fordi eg (eller du!) kjeder meg og eg finner ut eg vil ha det litt moro på din bekostning kanskje (fordi du fortjener det! :-) ).
Ofte anlegger eg da en litt klinisk og nøytral, kalkulert og analytisk tilnærming (litt som en lege snakker om et kroppslig tema til en pasient i grunn), doserer ut akkurat så mye som trengs, ikke mer.
Sexpraten er da kun et middel og ikke et mål.
Eg har da allerede avskrevet deg, eller er i ferd med å finne ut om eg skal avskrive deg helt (ved tvil) , men du oppfatter det gjerne ikke helt enda...

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 4 mai 2017 23:51

Eller ....eg kan gjøre det litt mer spennende enn det hvis eg har/får lyst til det, men takes two to tango.. og tango, som tanga er så definitivt ikke for alle!
(i grunn litt usikker på¨om sex burde være for alle også..iallefall burde ikke sexprat være det tror eg! ha ha :P)

Som en god hovedregel vil eg nok anbefale å først by opp til noen runder med tja,tja,tja...

Men for all del, la meg for guds skyld forstå at du skjønner deg på tango også, om du faktisk gjør det altså! Så kan det fort bli en annen dans ;D

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 4 mai 2017 23:59

Det mest "spennende" med denne tråden var i grunn at det var en gang:

@powpow tydeligvis syntes det var artig med med jenter som kan snakke om sex uten at en føler at en sitter og drar det ut av dem... (y)

Hva tenker han om tema i dag skal tro?

:)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 5 mai 2017 00:57

Ork å dra frem en 6 år gammel tråd som putter meg i dårlig lys da! :(

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 5 mai 2017 01:27

og der fikk vi svaret....

elektroniske spor kan være noe herk ja, om 6 år får vi heller dra frem de med åpne forumprofiler! De synes sikkert ikke det gjør noe :D

..men dårlig lys pow?
hm..er du så sikker på det? litt annet lys kanskje, men dårlig..næh..ikke spesielt tror eg..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 5 mai 2017 21:56

Har et image å passe på her! Ønsker jo ikke bli stemplet som en gris som snakker om sex. Fysj!

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 5 mai 2017 22:10

ditt image er trygt her hos oss pow, sannheten også.. ;D