Alle innlegg Sukkerforum

Jeg gir opp snart!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Leah ma. 23 mai 2011 00:08

Blir vel stemplet som tidenes overflatiske hvis jeg ikke velger anonymknappen her.. Men SERIØST:

Hva SKJER med enkelte av brukerne her inne? Tror ikke akkurat gjennomsnitts-selvinnsikten er på topp..
Når man er på en date som egentlig både er litt anstrengt og klein, hva får da enkelte til å nesten desperat ønske en date nr. 2?

Og er det også sånn at enkelte tror de kan få hvem de vil, bare fordi de er "morsomme, sjarmerene og snille"? Ærlig talt, er vi fortsatt der at utseendet ikke betyr noe? Beklager, men den klarer jeg ikke å være med på. Sjelden jeg gidder å engasjere meg nok til å poste noe som helst her, men jeg kjenner jeg blir litt varm når noen nesten ikke tar nei for et nei engang..

..og dette med å bli bitter og inneslutta for å ikke får svar på enkelte av meldingene man sender her inne?? Get over it! En av fordelene med nettdating er vel nettopp at man kan tillate seg å være litt mer kynisk og selektiv..

Sånn! Ferdig med utblåsning.. takk for oppmerksomheten! ;)

Skjult ID med pseudonym Ben Dover ma. 23 mai 2011 00:11

Get laid..

Skjult ID med pseudonym Leah ma. 23 mai 2011 00:12

Just did, thanks for caring.. ;)

Skjult ID med pseudonym baz ma. 23 mai 2011 00:16

Jeg synes jentene er veldig flinke til å vite sine begrensninger. 4/5 som sender melding eller hjerte er på riktig hylle eller hyllen over :)

Skjult ID med pseudonym Pacifier ma. 23 mai 2011 00:20

så sinna XD

Skjult ID med pseudonym Ben Dover ma. 23 mai 2011 00:21

Hm.. da er du av de heldige her.@Leah.
Men til facts, mange håper sikkert på at det skal skje mer neste gang. Du har kanskje ikke vært klar nok, samtidig som signaler blir feiltolket.

Faktisk noen damer som sier høflig nei takk, det er ikke feil det. men jeg skjønner at det også er noen som får en hel...tes masse meldinger og da kan man ikke sitte å sende takkekort i hytt og hodepine.

Skjult ID med pseudonym Leah ma. 23 mai 2011 00:28

Ben Dover: Med på den at man kanskje kan tenke at det skal klaffe litt bedre neste gang.. Men når jeg må sitte å jobbe gjennom hele samtalen, stille masse spørsmål, og virkelig hale og dra i alle temaer det er mulig å snakke litt løst om, da synes jeg ikke fyren gir et kjempeinntrykk i forhold til å gi av seg selv. Tenkte først at det kanskje hadde med interesse fra hans side, men tydeligvis ikke.. Synes det var helt topp, han! ;p Med fare for å være innbilsk igjen, så var nok han noen hakk under meg, og det får meg til å lure på (og skremmes over) om det virkelig holder å være pen, så enkelte har et armtrofè å vise fram til gutta?

Mener helst seriøst ikke å skjære dere alle over en kam her, og forenkle dere til små sexvesener slik andre er så flinke til å gjøre her, men reagerte hvertfall på det i den situasjonen.. For meg kan en fyr være så kjekk han bare vil, men er det null hjertebank og kjemi, ja da blir jeg uansett ikke keen. Motsatt hjelper det dessverre ikke om en fyr er aldri så morsom og hyggelig hvis jeg ikke finner han tiltrekkende fysisk..

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 23 mai 2011 00:34

Ja, men da var du vel en gavepakke å gå på date med da! Hvis du både er litt penere OG jobber mest for å holde samtalen i gang slik at han må anstrenge seg lite... Ikke sikkert han oppfattet at du syntes det var slitsomt å stå for samtalen.... Skjønner godt at han vil treffe deg igjen, jeg!

Ville ikke du tenkt akkurat det samme om det var motsatt? En i overkant kjekk fyr som tok ansvar for samtalen, holdt hjulene i gang og tilsynelatende viste interesse for det du snakket om? :-)

Skjult ID med pseudonym ceca83 ma. 23 mai 2011 00:34

Yes:-D Deilig å kunne være selektiv:-D men jeg foretrekker absolutt også å være høflig for å unngå å bli fullstendig avstumpet som person:-D

(mann 37 år fra Oslo) ma. 23 mai 2011 00:37 Privat melding

@leah
Jeg skjønner veldig godt poenget ditt, tonnevis med oppmerksomhet trenger ikke bare være positivt heller. I hvert fall ikke hvis man skal gå ut fra alt folk skriver om som detter inn i innboksen deres. Akkurat som at fordelen med nettdating er at man kan velge og vrake litt selv, dette er jo vindushopping, så er vel en av ulempene at man ikke kan forhindre all den oppmerksomheten man helst skulle vært foruten. Det er nok frustrerende å måtte forholde seg til så mange man virkelig ikke er interessert i, men samtidig må man forstå de som virkelig håper på og ønsker respons. At man blir litt pågående i blant er en uheldig konsekvens av det.

Kjipt med en såpass negativ opplevelse på date, men du "skylder" vel ikke vedkommende noen voldsom utredelse for hvorfor du ikke vil gå videre heller. Det får han bare lære seg å takle. Det er mye bra folk her som kanskje ikke når opp i konkurransen med de peneste, men som gjerne vil vise at de "duger" allikevel. Jeg får bare håpe ett uheldig møte ikke ødelegger ditt syn på gutter som sitter noen hyller lavere enn deg.

Skjult ID med pseudonym Ben Dover ma. 23 mai 2011 00:39

@Leah, han var en tams!!
Move on..

Skjult ID med pseudonym Leah ma. 23 mai 2011 00:40

Handler vel ikke om å bli avstumpet som person, bare fordi man ikke svarer noen her inne som man VET ikke er din type mann uansett? Håper vel de fleste har et litt mer komplekst følelsesliv enn at det står og faller på det, uten at den var rettet til deg, ceca83 =)

Tror ikke jeg nødvendigvis er en gavepakke å gå på date med (joda ;p ), men det handler vel om at begge gir litt gass og bidrar til at det skal være hyggelig? Handler selvfølgelig om smak og behag, dette som alt annet.. Personlig synes jeg det blir litt småkleint når han bare sitter og smiler til meg, og det ikke kommer et PIP når jeg unner meg en velfortjent pause for å drikke litt kaffe.. ;å

pederkåre: Hva du velger å gjøre på fritida di og med hvem er vel ikke noe tema eller problemstilling for meg, og jeg har ikke for vane å la menn kaste bort tiden min heller. Så hvis du trives med det og det funker er det vel bare å fortsette sånn for din del ;)

Skjult ID med pseudonym clean ma. 23 mai 2011 01:29

WOOORD!

Ah, hvem du enn er LEAH, jeg tror jeg elsker deg!

Haha.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 23 mai 2011 08:44 Privat melding

Men hvorfor gå på date? Skal jeg sitte på et jobbintervju og være klovn for en jente i 2-3timer mens hun går og får en ladning med sperm i kjeften etterpå av elskeren sin og jeg skal spørre om en date nr.2? Jeez du skal ville deg selv vondt om du som gutt absolutt skal gå på date hele tiden.

Treff heller jenta et sted der du kan si hei og se om det er kjemi, f.eks når du er ute med venner...istedenfor å slå deg selv ihjel på en cafe der du må snakke om masse bæsj du egentlig driter i.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 23 mai 2011 08:49

"En av fordelene med nettdating er vel nettopp at man kan tillate seg å være litt mer kynisk og selektiv.."

Eh....nei. Jeg ønsker ikke å TILLATE meg det ettersom jeg på ingen måte har noe undertrykt kynisk i meg, ei heller har behov for å oppføre meg kynisk. For en merkelig konklusjon. Jeg oppfører meg jo alltid som jeg selv vil...

Skjult ID med pseudonym katte ma. 23 mai 2011 08:49

Så du vil at vennene dine må godkjenne jenten helt fra starten? :p

Skjult ID med pseudonym barebea ma. 23 mai 2011 08:58

@Leah, du går på date og er forbannet fordi han ikke snakker, ikke er som deg, og så vil han tilogmed på ny date?
Er han innbilsk eller? Satt han virkelig bare og smilte? Nå! Vi vet hva det betyr!! Det kan kun bety en ting!! Sex! Og det skal vi iallfall ikke ha noe av. Makan!

Tror du har godt av å møte litt pederkåre fyrer jeg! :D (..er skikkelig slem for tida..)

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 23 mai 2011 12:25 Privat melding

Enig med a jeg ;)

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 23 mai 2011 12:28

TS, kan du vise meg hvor det var at jeg underskrev, eller bekreftet at jeg så meg enig i at i nettdating så kan man "tillate seg å være litt mer kynisk og selektiv" og ikke svare på en seriøs henvendelse?

for jeg kan heller ikke huske å ha valgt deg til en slags "talsperson" for hvordan nettdating skal foregå, så vær så snill ikke anta ting om hva andre måtte mene om hvordan man skal oppføres seg mot folk, om det er via nett, sms, telefon, brev eller ansikt til ansikt.

hvis det viser seg at det er et slik "regelverk", så setter jeg pris på om du kan linke til den så jeg kan oppdatere meg på disse "nettdatingsreglene" du mener du vet så mye om.

(kvinne 38 år fra Østfold) ma. 23 mai 2011 13:05 Privat melding

Jeg skjønner at det kan være kjipt å måtte holde daten igang iht samtalen, det er jo slik det kan være i blandt, spes om det ikke er kjemi der.. Men jeg vet ikke om jeg hadde blitt sur for om personen ville prøve igjen.
Det er jo ganske enkelt bare å si nei? Og som flere her skriver, klart det var ganske greit for han, du gjorde jo jobben, han slapp. Men om det er noe å skrive om her? Jeg hadde personlig selv ikke gjort det. Det er rett og slett sånn det er i dating-verdenen nå, man treffer noen, enten er det kjemi der og man skravler skikkelig, eller det ikke er. Og er det ikke, Mooove on!!

Nå er ikke jeg av den kyniske personen heller, og ikke tillater jeg meg selv å late som jeg er, bare fordi jeg er her inne og ingen kan se meg. Nå er jeg vel heller ikke en av de som ligger på topp på utseende, men allikevel.
Det er helt greit at folk er forskjellig, ikke svarer på meldinger fra andre, men jeg selv må bare innrømme at jo. Det gjør jeg, rett og slett fordi jeg ville satt pris på det samme tilbake. Det er tross alt ingen som ser deg der du sitter foran dataen, og det koster en tre sekunder å svare at man ikke er interessert på en fin måte. :)
Meeeen, folk får være som de er. Bare håper at nestegang du finner deg på en date, om det er med en under eller over din league, at du bare tar det som det er! En date. Ingen kjemi = ingen flere dater og så vet du det.
Kjemi= da er det bare å kjøre på.
Fins jo tusen grunner til at fyren ikke nødvendigvis sier noe. Enten tør han ikke, eller gidder ikke, eller han ikke har noe å si. :) Lykke til!!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 23 mai 2011 13:50

Tips til neste gang: Ikke ta større ansvar for daten og samtalen enn det du mener er rimelig. Det er også den mest aktives part å forsøke å få til en balanse. Om det da blir stille og skikkelig kleint, så la det bli det... Da vil antakelig BEGGE oppleve det sånn. Nå var det antakelig bare du som opplevde det sånn...

Skjult ID med pseudonym lurer ma. 23 mai 2011 17:15

Han kanske bare var hyggelig og önsket du skulle få snakke ferdig?
Han tenkte kanskje "hun stiller sykt mye spörsmål...og er hun aldrig tyst?"

Det er ulike for ulike personer når man opplever "pinlig tysthet"
Enkelte syns 2 sekund er for mye andre syns 2 minutter er helt greit.

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 23 mai 2011 17:18

Lurer: Dersom han tenkte det var sykt mye spørsmål og lurte på om hun aldri var stille, så stiller jeg i _alle fall_ spørsmål til hvorfor han ville ha en date nr to...

(mann 35 år fra Østfold) ma. 23 mai 2011 17:33 Privat melding

syns det er så gøy at man deler inn utseende i forskjellige ligaer jeg...

har alltid drømt om en jente som føler seg mange hakk penere enn meg :P

ikke det at jeg vet hvor mange hakk pen jeg er selv, men det kan jo virke som noen har en penhet-skala i lomma...

men at den ene er mer interessert enn den andre derimot, det er vel relativt vanlig vil jeg tro...
IHVERTFALL i en startfase... og om du er den som ikke vil ha date nr to, vel, da sier man vel bare nei??
grunnen spiller jo ingen verdens rolle...

Skjult ID med pseudonym lurer ma. 23 mai 2011 17:48

@ Malinka får gi deg den...men fortsatt...han kan ju ha fölt at han hun skulle få snakke ferdig og at det er grunnen til at han ikke sa så mye.