Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan takler dere avvisningene?

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 23 mai 2011 01:01

Gutt/mann på 20 år her, normalt utseende. Hvordan takler dere andre å bli avvist gang på gang på gang? Avvist 30+ ganger inni her tenker jeg og minst 100 ganger på byen. Etter mange avvisninger, hvordan lar man være å tenke at det er noe galt med MEG som PERSON som gjør at INGEN VIL HA?

Skjult ID med pseudonym Ronnie ma. 23 mai 2011 01:26

Tanken på at du bare trenger å klaffe med "den ene" for at alt ordner seg..en eller annen gang c",)

Skjult ID med pseudonym nushi ma. 23 mai 2011 01:30

har ikke blitt avvist så mange ganger... siden jeg er litt for feig til å ta kontakt.
Men er fortsatt en del mailer jeg aldri har fått svar på... så kan vel ta det som avvisning...
sjekker aldri på byen heller...

Kanskje det ER noe galt med deg som person, men det er nok heller det at du bare har uflaks...
jeg har vært her inne siden desember. ikke kommet noen vei før på lørdag! :P
skrevet med ei tidligere som var interesant, og som virket interessert. så plutselig slutta hun å svare.

men NÅ skriver jeg med ei som virker kjempeålreit! :D
så hvis det er håp for meg, så er det håp for deg også!

Skjult ID med pseudonym LovelyMan ma. 23 mai 2011 02:00

Jeg gjemmer alle følelsene om egen udugelighet langt nede i "sjelen". Potensielt selvdestruktivt, men det har funket så langt. :) Jeg vil likevel anbefale å prøve å være positiv, og ikke tenke så mye på det.

Skjult ID med pseudonym Alejandro* ma. 23 mai 2011 02:24

TS:
Kjenner meg igjen i denne situasjon fra da jeg var på din alder, og vet at man fort kan havne i en ond sirkel hvor man ser mer og mer ned på seg selv - noe som på ingen måte er attraktivt.

Å bli avvist er en del av gamet, og som "Ronnie" sier så finner du før eller siden en (eller flere) som faktisk gjengjelder interessen du viser. Ingen får absolutt alt de peker på. Men hvis du stadig er aktivt på sjekker'n uten å lykkes og det sliter på selvtilliten din, bør du kanskje vurdere en pause hvor du fokuserer på andre ting? Bruk tiden din på noe som gjør deg glad, og får tankene bort fra alt som har med jenter å gjøre. Det er viktig å ha en god og naturlig selvfølelse, noe som er vanskelig med dårlig selvtillit og negativ tankegang.

Håper det ordner seg for deg!

Skjult ID med pseudonym Meliskake ma. 23 mai 2011 03:51

TS:
Avvist 100 ganger på byen? Det er jo absolutt ingenting. Jeg har nok blitt avvist nærmere 1000 ganger på byen, kanskje mer. Greit nok, av og til går jeg nesten inn for å bli avvist, men som regel ikke. Man må prate med masse damer på byen for å napp hos et visst antall. Iallefall hvis man liker å være full slik som meg. Med andre ord; ikke bli så full.

Bare kjør på når du er på byen, 2-dagers eller 3-dagers konstant. Av og til har man ikke draget i det hele tatt, men av og til har man draget så det synger. Det er disse utedagene man må ta vare på og sanke inn nr i vildens sky. Da gir det resultat med tid og stunder.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 23 mai 2011 08:33 Privat melding

Vel du er en gutt, ingen vil ha deg, ingen vil vite av deg, alle hater deg, du er alltid i veien, bare du går bak en jente en natt hjemover så går hun fortere fordi hun antar at du er slem, itillegg er du en hvit gutt så du har skylden for absolutt alt som er galt i verden siden den hvite mann er slem og rasistisk.
Du kan heller aldri sammenligne deg med jenter flest, de kan få kjæreste/sex når de vil, hvor de vil.

Jeg har en venninne her inne som var aktiv her før som sitter i rullestol(hun har verdens svarteste humor så hun bryr seg ikke om jeg nevner henne) som ikke er superbruker men får veldig mange meldinger om alt fra sex til forhold fra gutter som er langt kjekkere enn meg selv og hun hadde full innboks og pleide å mobbe meg fordi jeg aldri fikk meldinger hehe.

Grunnen til at jeg nevner det er at du ikke må ta det personlig, dette er ikke 60tallet og flower power, dette er en iskald sorteringsgenerasjon og jentene får meldinger på sms, facebook, msn, skype, hotmail, twitter, myspace....de eneste jentene som sannsynligvis vil ta kontakt med deg er overvektige jenter, ingenting galt med dem, men det er de som havner sist i sorteringsløpet, selv om de selv vil nekte hardnakket for det og skrive noe greier om at menn liker former og blabla.

Det finnes også globale argumenter, norske jenter er ettertraktet i alle land i hele verden, mens norske menn er ettertraktet i fattige land der de blir sett på som en siste utvei.

Slik jeg ser det må du se det ut ifra her og nå og ikke slik folk tenker det burde være, ingen reiser seg for gamle på bussen lenger, ingen er høffelige, du kan ikke la sykkelen ligge ute lenger, du må låse alle dører og vinduer, du må følge med på lommeboken, du kan ikke stole på alle osv osv...hvorfor skulle jenta du snakker til være noe annerledels?

Mitt poeng er at du ikke må ta det personlig, det er ikke deg de avviser, de gjør bare det de må da de allerede har så mange tilbud at de ikke aner hva de skal gjøre.

Skjult ID med pseudonym barebea ma. 23 mai 2011 09:37

Først, hva er du ute etter? Det er jo mange som sliter med å få seg noe, samme om det er sex eller forhold. Det er faktisk ikke så enkelt da hadde alle vært sammen med noen hele tiden, gått fra det ene forholdet til det andre, seriøst eller useriøst.

Jeg gidder ikke hjelpe deg med det useriøse, men du er 20 år, til og med Rybak måtte slite med å få seg noen hjem fra byen før han vant Grandprix, så du kan sammenligne deg med han og fortsatt ta det personlig, eller du kan bare innse at du har noen år med slit og strev foran deg.

Det blir faktisk en styrke å kunne ta en avvisning og si til seg selv, ja det er muligens noe galt med meg, denne personen likte ikke meg, det har hun helt klart lov til. Det er fantastisk egentlig å få en avvisning og stå midt i det vonde, og si til seg selv, jeg er faktisk ikke mindre verdt bare fordi en person ikke synes jeg er like verdifull som den andre. Jeg ER like bra som alle andre. Tross alt, alle kan jo ikke like alle, tror ikke du heller gjør det? Det gjelder bare å finne de få som du stemmer overens med på vennskapsbasis og den ene spesielle.

Det mest sexy som finnes er en fyr som tåler en trøkk, det minst tiltrekkende er en dårlig taper. Bare mine preferanser :)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 23 mai 2011 09:41 Privat melding

@barebea - Hvorfor er sex useriøst for single? Hva er det som er så voldsomt seriøst med forhold? Det finnes ingen institusjoner som koster smafunnet så mye som forhold, fra at de single må jobbe overtid her jeg jobber pga de i forhold alltid skal noe og ikke kan fylle ut sin jobb 100% eller alle overgrepen, drapene, barna som vokser opp i splittede hjem osv...å kalle forhold seriøst virker helt feil for meg.

Skjult ID med pseudonym barebea ma. 23 mai 2011 09:53

Sex er seriøst for de i forhold også, ikke bare for de single.
Men les: jeg gidder ikke hjelpe med det useriøse og da tenker jeg på det EMOSJONELLE i situasjonen hans. Hvis han skulle gå etter 100 jenter på byen og alle skulle falle, ville det helt sikkert være noen av de som følte seg misbrukt. Og det kaller jeg useriøst. Både med tanke på jenta og med hensyn til TS, hva ville ikke 100 ons gjøre med en fyr emosjonelt. Og tenk på all alkohol som blir konsumert i jakten etter 100 stk, det er en seriøs belastning på nyrene og levera.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 23 mai 2011 09:58 Privat melding

Hvor skriver han at han vil ha 100stk eller at han ikke tar hensyn til hva jentene han møter ønsker? han skriver at han blir avvist og lurer på det er unikt for han, det er det ikke.

Skjult ID med pseudonym barebea ma. 23 mai 2011 10:04

Som feks her:
Avvist 30+ ganger inni her tenker jeg og minst 100 ganger på byen.

Ingen avvisning uten et forsøk.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 23 mai 2011 10:06 Privat melding

Men du kan bare vite at han vil ha en av dem? Hva skal han ellers gjøre, bare gå å gi opp? Sannsynligheten for at jentene han prøver seg på gir ganske like førsteinntrykk er også ganske stor da det er ytterst sjeldent at et menneske har noe særlig individuelle trekk som er synlige på nettsteder/byen.

(mann 37 år fra Oslo) ma. 23 mai 2011 10:09 Privat melding

"det er ytterst sjeldent at et menneske har noe særlig individuelle trekk som er synlige på nettsteder/byen."

Ehh..

Har du noe som helst du kan backe opp sånne påstander med? Det høres ut som synsing og vås, og jeg kunne virkelig ikke vært mer uenig.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 23 mai 2011 10:12 Privat melding

Gå på grunerløkka og se hvor mange mennesker som skiller seg ut, de fleste ser 100% like ut og hater frp osv..jeg ser ikke forskjell på hipstere.

Eller om du har 4 jenter som ikke smiler og har på seg relativt lik mote i en bar, og alle avviser deg...hvordan skal du kunne trekke noe forskjellig konklusjon ut av dem som individ? Hva skal han lære av det?

(mann 37 år fra Oslo) ma. 23 mai 2011 10:20 Privat melding

Ok..

Mulig jeg er "spesiell", da. Jeg evner i hvert fall å se forskjell på folk, og møter svært få mennesker jeg føler er uten egne særtrekk. Det nærmeste jeg kommer det er barbie-dukkene som trasker rundt på Oslo vest, men det er vel deres ideal. Er det derimot en plass man finner unike og spesielle individer, så er det da på løkka! Det skal ikke så veldig mye til for å ha mye i mot FRP, men den diskusjonen har vi tatt før og den gidder jeg ikke ta igjen.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 23 mai 2011 10:25 Privat melding

Jeg ser ikke forskjell på folk i Oslo, de ser 100% identiske ut for meg.

FRP driter jeg i, jeg bare påpeker at disse menneskene hater jøder og frpere som endel av deres "unike" identitet.

Skjult ID med pseudonym DeLuze ma. 23 mai 2011 10:30

Vært litt merkelig om alle skulle skilt seg ut. Definisjonen av å skille seg ut er vel nettopp at man ikke er som alle andre.

Hvorfor skal han prøve seg på fire jenter i baren som hverken smiler eller skiller seg ut? Nei, smil og snakk med alle som virker trivelige, menn som kvinner, pen som stygg, tykk som tynn. Plutselig er det noen interessante der når man minst aner det.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 23 mai 2011 10:33 Privat melding

Mitt poeng er at jeg mener det ikke er trådstarters feil at han blir avvist og han ikke må legge for mye vekt på hver og en avvisning, som om de har noen individuell betydning for jenta. Jenta kunne brydd seg mindre om han blir påkjørt og drept 2meter fra han, han var ikke interessang og det er det.

Om han skal legge masse tanker og energi ned i hvorfor de avviser han kommer han ingen vei, gi faen og drikk litt øl og kos deg.

(mann 37 år fra Oslo) ma. 23 mai 2011 10:49 Privat melding

Akkurat det er jeg veldig enig med deg i, Jim. (sånn rent bortsett fra det å bli påkjørt av en bil..) En kompis av meg sa det litt snillere: "Avslag er personlig, men du må ikke ta det personlig."

Man kan ikke gå rundt og forvente at alle skal synes man er en knakende kjekk kar, og det er da helt fair. Folk har forskjellig smak, og ikke alle jentene vil finne deg interessant nok. Det føles personlig, men er ikke personlig ment. De skal da heller ikke "late som", bare for å unngå å såre følelsene dine.

Før eller siden dukker som regel den dama opp som regelrett slår beina under deg. Det gjør letingen vel verdt, synes i hvert fall jeg. :) 130 avslag og null positiv respons kan nok ta motet fra de fleste, men hva med å se om du kan endre noe i presentasjonen av deg selv? Du er helt sikkert en fantastisk fyr, men kanskje du ikke klarer å få jentene til å se det? Vet ikke jeg, men det er sikkert en del tips å hente, uten at du en gang trenger å tenke på gaming-manualer og sånne ting. _Det_ er i hvert fall ikke veien til lykke.

Skjult ID med pseudonym DeLuze ma. 23 mai 2011 10:52

Vi er enige JJJ, drikk øl og ha det gøy, og bli kjent med folk. Blir jeg avvist av noen jeg ikke kjenner, så er det skuffende i 10sekunder, deretter flirer jeg temmelig godt av det hele. Beste avvisningen på sukker må være (sikkert ment som en hyggelig avvisning): "du virker veldig hyggelig, så jeg kan ta kontakt senere dersom jeg ikke treffer noen andre her inne". Hehe, lo godt av den.

Skjult ID med pseudonym barebea ma. 23 mai 2011 11:04

hihihi, den var morsom! :)

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 23 mai 2011 12:23

ser ikke helt den Rybak sammenligning, men det er kanskje fordi jeg syntes at Rybak er en stygg jævel! :-P hadde ikke han vunnet noe og fått status (noe VELDIG mange damer faller for, uavhengig av utseende) så hadde han nok ikke hatt det draget du snakker om!

men igjen, smaken er som baken! ;-)

Skjult ID med pseudonym barebea ma. 23 mai 2011 12:35

Hvem snakker om at Rybak har draget? Vet han er veldig poppis blant barneskolejenter, og at han har ei bra dame nå, men det er beside the point. Han måtte vinne GrandPrix for å få draget, det var vel det som var meningen at du skulle lese ut av det.... :-/

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 23 mai 2011 12:38

Huff og huff.. igjen "jenter er teite og vil ikke pule på stygge/barnslige/selværklært kjekkaser tråd"...

I all tid har menn jaktet etter kvinner, sjelden sak omvendt før i nyere tid. ERGO avvisning er innstinktivt for oss.

Og jeg kan se lett små ting å forandre på menn som konstant sier de blir avvist. Har ofte med klær/tenner/hår og gjøre..
Er man en good guy så har man personligheten i boks uansett-..

(mann 33 år fra Oslo) ma. 23 mai 2011 12:44 Privat melding

@Kvinne81 - Nei, det er ingen som har skrevet at jenter er teite.
Det er en gutt som har spurt om det er han det er noe galt med det, med andre ord han anklager bare seg selv og sier ingenting om jentene som avviser han.

Skjult ID med pseudonym edison ma. 23 mai 2011 17:15

@TS :
Sett denne som skrivebordsbakgrunn : http://wallbase.cc/wallpaper/625359

Skjult ID med pseudonym Nebulur ma. 23 mai 2011 18:46

Mye useriøse svar her.

Hvis du blir avist 30 ganger her og 100 ganger på byen, så gjør du tydeligvis noe som ikke funker. Skift strategi. Test nye klær, ny hårstil, ny kommunikasjonsstrategi. vær tålmodig og ikke mist trua.

Men ikke fortsett å gjør det samme og klag over at det ikke funker for hundrede gang. Stak ny kurs.

Skjult ID med pseudonym ninni ma. 23 mai 2011 20:03

Enig Nebulur!
Det blir for dumt å bare syte over noe som ikke fungerer.
Desutten så er ikke verden så svart -hvitt at her inne får alle jentene hundrevis av mail hver uke
mens menn må slite livet av seg for et lite hjerte..
De kjekke menn får mange meldinger ,de pene jentene får mange meldinger..Sånn er det bare!
Slik er livet og det er ingen rettferdighet!

Slutt å syt,brett opp ermene og bytt strategi eller begynn å søke opp jenter som tilhører
en kategori du normalt sett ikke går for..