Alle innlegg Sukkerforum

Bevis på hvorfor man ikke svarer...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym clean ma. 23 mai 2011 18:00

En periode her var det fryktelig mye klaging på at jentene ikke svarte på førstemeldinger. Jeg har over tid utført en liten undersøkelse, eller eksperiment om du vil.

Jeg får førstemeldinger fra tid til annen, og jeg pleide som regel ikke å svare de jeg ikke fant like interessante. Ikke et høflig avslag engang. Men jeg bestemte meg for å svare på ALLE meldingene jeg fikk, uansett om jeg snakket videre med dem eller avviste dem. Alle de jeg avviste, ble enten forbanna eller sa ting som; "du var ikke så fin uansett, skulle bare se om jeg fikk svar av deg". Jeg har også opplevd at de mennene jeg svarte (dette er 9/10 gutter som kommer med unødvendig svar) maste på meg i ettertid; "hvorfor ikke? Hva er galt med meg?" og de ga seg IKKE. Ble kalt hore og stygg, fordi jeg sa; "Takk for en fin melding, men jeg tror ikke vi passer så godt sammen".

Så til dere gutter som faktisk hadde tatt nei for et nei, skyld på alle de som ikke takler en avviselse på en voksen måte! I mitt vedkommende kommer jeg ikke til å svare i nærmere fremtid på noen meldinger fra menn jeg ikke finner interessante. Syns det er ubehagelig at så mange reagerer slik på en avviselse, og utrolig synd for de mennene her inne som faktisk VIL ha svar (enten avslag eller noe form for bekreftelse) på førstemeldingene sine...

(kvinne 44 år fra Oslo) ma. 23 mai 2011 18:03 Privat melding

Jeg har akkurat samme erfaring dessverre, da blir det til at man ikke svarer :-/

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) ma. 23 mai 2011 18:06 Privat melding

ikke bra for oss som vil få til noe her inne !!! ble ting plutselig mer forståelig!!!

Skjult ID med pseudonym clean ma. 23 mai 2011 18:09

Det er fryktelig synd, ja.

Men dessverre finnes det alt for mange menn her inne som virkelig ikke tåler å bli avvist. Da igjen tenker jeg hva som skjer når de blir avvist på byen, er det de som er villige til å gå det lille ekstra for og få det som de vil? Da snakker jeg forsåvidt om de som ikke hører når dama sier "nei", og fremdeles voldtar hu.

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 23 mai 2011 18:09

Hm. Denne gangen her inne, har jeg ikke fått et eneste ubehagelig melding når jeg har sendt et avvisende svar.
Det har riktignok vært noen som ikke helt har skjønt ta et nei er et nei, men ingen ubehageligheter.

Skjult ID med pseudonym 1234 ma. 23 mai 2011 18:11

Bra bemerkning, frk. clean!
Jeg hadde denne mistanken og forstår godt hvorfor folk ikke alltid svarer når de opplever slikt som dette.

Skjult ID med pseudonym baz ma. 23 mai 2011 18:13

Et tips til dere jenter. Avvis alle! De som er interessante og ikke sender slike slibrige meldinger tilbake tar dere opp kontakten igjen med.

Det kommer oss 1/10 av guttene til gode. hehe :)

(mann 42 år fra Akershus) ma. 23 mai 2011 18:15 Privat melding

Jeg syntes det er utrolig hyggelig å få "Takk for en fin melding, men jeg tror ikke vi passer så godt sammen".

Det er lyser respekt av det. Og jeg vil forsøke å leve opp til det samme. Har ved et par anledninger når jeg har fått en slik melding, takket pent for den. Fordi det er en ærlig og voksen måte å takle det på. Ikke minst fordi man faktisk tar seg de to sekundene det tar å gi meg som individ et lite vink. Om så at det ikke er det vinket jeg håpet på, ble jeg nå i alle fall behandlet med såpass respekt at jeg fikk et svar.
Og det vil jeg oppfordre ALLE ande til å gjøre også.. Og da mener jeg ikke å svare, (det er klart opp til den enkelte) men å takle å få et nei.

Jeg fattet litt interesse for "profiler med svargaranti" (ligger under "matchlister" - "besøkende og topplister" og tilslutt "profiler med svargaranti".)
Hvem er det som melder seg på det? Tenkte jeg.. Lurer på hvordan mennesker som befinner seg i den gruppen.
Er det utelukkende desperate mennesker eller er de bare ute etter å prate?
Uansett.. for et flott initiativ?
Man melder seg på og granterer å svare? Så jeg meldte meg på og svarer alle.. For det er en hyggelig ting å gjøre syntes nå jeg.. Og om det er noen som føler seg forbigått beklager jeg dette.. Jeg forsøker nå i alle fall :)

Men uansett.. det er trist å høre at det er slik majoriteten ter seg.. Skuffende for oss andre som legger en noe mer dannet linje..

Og JA.. Jeg forstår godt at om tilbakemeldingene eskalerer til regelrett dritt, ville jeg nok også ha endret strategi til å både hyppigere blokkere og la svar utebli..

Gutter. Om dette fakisk ER representativt, sliter vi som et helsike og må ta oss sammen..

Skjult ID med pseudonym Whatevva ma. 23 mai 2011 18:15

Jeg får en del førstemeldinger, og besvarer i 99% av tilfellene disse (noen som glipper dersom jeg ikke svarer med en gang, da går de ofte i glemmeboken og så blir det for teit å svare flere uker etterpå).

Jeg har en standardsetning jeg bruker om at vedkommende virker som en hyggelig fyr (tar ut dette om han ikke virker som det) men at jeg ikke tror vi passer helt sammen. Ønsker dem masse lykke til videre. Har bare i noen veldig få tilfeller fått mas og pepper i etterkant. Hvis det er noen jeg "leser" som å være av den litt innpåslitne typen gjennom det han skriver så bare blokkerer jeg vedkommende når jeg har sendt svaret. Problem solved.

Skjult ID med pseudonym nushi ma. 23 mai 2011 18:19

kjipt å høre det er sånne folk som ødelegger for oss andre :-(
Har vel fått høffelig avslag en gang før, og da sendte jeg tilbake noe som "den er grei. Du får ha lykke til videre :-)"
så da slenger jeg meg selv i den GODE bunchen av 1\10 :P

(kvinne 34 år fra Hordaland) ma. 23 mai 2011 18:30 Privat melding

Noen ganger gidder jeg bare ikke å svare på meldinger,sånn er det bare...Spesielt på sånne korte,hei,hvem er du eller går det bra med deg?!Eller hvis han er mye eldre enn meg og definitivt ikke min type:)

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) ma. 23 mai 2011 18:30 Privat melding

ja veldig dumt,selv skriver jeg noen ord og svarer de ikke greit nok,hint nok det !! så har vi de som svarer og bare forsvinner og de som vil på date men som også forsvinner !! så kvinnfolk blir jeg aldri klok på;-)
snufs......hehe

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 23 mai 2011 18:32

Så fremt det er mer enn tre ord i meldingen, svarer jeg. Og siden jeg har erfart at det er umulig å skue hunden på hårene, eller dama på profilen, skal det ganske mye til for at jeg ikke går inn på en dialog.

Skjult ID med pseudonym FrøkeMilla ma. 23 mai 2011 18:33

Litt of topic - men et meget interessant innlegg om hvordan kvinner KAN oppfatte men som ikke tar nei på en pen måte...

http://kateharding.net/2009/10/08/guest-blogger-starling-schrodinger%E2%80%99s-rapist-or-a-guy%E2%80%99s-guide-to-approaching-strange-women-without-being-maced/

Skjult ID med pseudonym Nebulur ma. 23 mai 2011 18:36

sukker, kunne denne tråden vært en sticky i forumreglene, så vi kan slippe å få flere tråden om det idiotiske temaet "hvorfor svarer ikke jentene"?:) (Det er lov å drømme...)

TS: Morro at du gikk litt vitenskapelig til verks. Men jeg håper både du og andre skjønner at disse "hvorfor svarer ikke jenter?" trådene ikke har noe å gjøre med at jenter ikke svarer. Det har utelukkende å gjøre med at de ikke svarer hyggelig / viser interesse til han som har skrevet tråden. Og han har skrevet tråden fordi innboksen er tom og han har ikke noe bedre å gjøre. Og dette gjelder de guttene med minst suksess her inne.

Med andre ord: det lille mindretallet av gutter som aldri eller nesten aldri får svar, har en tendens til å samle seg her på forumet og skriver unødvendige tråder hver gang det koker over.

Så det virker som dette er et utbredt problem for "gutter her inne generelt", men i virkeligheten er det noe som gjelder et lite mindretall. Som starter tråder her fordi de ikke har noen meldinger å svare på, og er sure over at de ikke får det til å funke. De fleste gutter som får det til å funke er for opptatt med å skrive meldinger med mange jenter samtidig at de ikke har tid til å skrive tråder om det her.

Skjult ID med pseudonym Vårblomst ma. 23 mai 2011 18:38

Ts

Ehhh, "hore" og "stygg".......?
Haha, lurer på om vi har fått mail av samme mann ; )

Skjult ID med pseudonym -Taz- ma. 23 mai 2011 18:40

Nå er ikke dette akkurat en sensasjonell nyhet, så skjønner ikke helt at folk blir så overrasket over dette (folk som blir gretne av avvslag). Skjønner heller ikke de som tror det er svarplikt her inne ;-p

(teller sekunder til første nevner ordet "høflighet" ;-)

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 23 mai 2011 18:42

Synes det tyder på litt dårlig evne til logisk slutning når det at man ikke vil ha kontakt med noen gjør en til "hore", for da ville hun vel vært interessert i den som kunne betale, eller "stygg", for da ville man vel ikke tatt kontakt i utgangspunktet?

Skjult ID med pseudonym esther ma. 23 mai 2011 18:53

Kommer vel kanskje litt på hvordan man formulerer avvisningen? Jeg stort sett " ok, lykke til videre du også".. som nevnt lengre opp her kanskje noen som ikke tar nei for et nei, men da er det bare å trykke på blokk?

Jeg syns folk fortjener et svar, uavhengig om det er av interesse med videre kontakt!

Skjult ID med pseudonym Vårblomst ma. 23 mai 2011 18:56

Som jeg har skrevet i en tidligere tråd
En må ta sukker for hva det er.....noen skriver, noen svarer, noen svarer ikke..

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 23 mai 2011 18:57

alle problemer har to sider, noe TS ikke ser ut til å ha fått med seg. (overaskelse...)

ja, detver ikke til å komme unna med et det er mange menn som ikke takler en avvisning. det er veldig synd at disse personer ikke kan oppføre seg, så jeg håper at alle dere som opplever dette kan trykke på "slem/ufin" eller hva den knappen heter ved siden av uekte. tenk at hvis en person får nok sånne på profilen, så vil den bli stengt. Tenk så bra dette stedet hadde vært om det ble gjort konsistent!

men d er ikke den andre siden av problemet, den andre siden er atbdere damer bestemmer dere for å GENERALISERE! og de fleste oppegående mennesker jeg kjenner prøver så godt de kan, å ikke generalisere. de tre verste generalisering jeg vet om er "alle utlendinger er kriminelle", "alle norske damer er horer" og den som er veldig gjeldende her inne bland mange damer "alle menn tåler ikke avslag så jeg gidder ikke å svare på alle brev".

hadde det vært opp til meg, så hadde jeg kasta ut alle som ikke takler å bli avvist, PUNKTUM. Men det er en umulig oppgave for meg, men ikke sukker! så trykk "slem/ufin" når noen er slemme eller ufine, og husk at blokkering er din beste venn.

det andre alternativet er at dere jenter, sakte men sikkert, greier å slutte å generalisere alle menn her inne. det som er synd er at det krever at dere jenter forandrer dere, mens vi menn trenger ikke å gjøre stort mye, vi kommer bare til å legge merke at dere svarer oftere, men selve avslagene er fortsatt like mange.

så spørs det, om det noensinne blir anderledes.. Har dere jenter som ikke svarer på meldinger tenkt på at teoretisk sett så kunne en av de mange som dere ikke har svart vært drømmetypen, bare at han ikke så ut som drømmetypen? sikkert ikke mange, for det er ikke kult å tenke "what if" hele tiden, men har har du faktisk muligheten til å IKKE ende opp med en "what if"...

Skjult ID med pseudonym me ma. 23 mai 2011 19:19

Jeg er helt enig med TS. Jeg begynte å svare alle sammen og er helt enig at det burde være helt naturlig å sende en høflig tilbakemelding, MEN etter gjenntatte uhøflige svar tilbake gidder jeg rett og slett ikke. det er ikke kjekt å bli kalt det en og det andre bare fordi jeg er snill å svarer.

sorry dere gutter som takler avvising og vil ha svar....

Skjult ID med pseudonym Pinky ma. 23 mai 2011 19:36

Har akkurat samme erfaring som TS...

Til useriøs som er imot generaliseringa: Dersom du ble matforgifta hver gang du spiste på en restaurant - ville ikke du ha valgt en annen til ditt neste måltid? Generalisering kommer helt naturlig når den store majoriteten velger å reagere på en ufin måte.

Skjult ID med pseudonym fyr84 ma. 23 mai 2011 19:39

Jeg er ikke overrasket. Selv jenter jeg har takket pent nei til har reagert på samme måte. Synes intet svar er et svar i seg selv jeg. Forstår ikke maset om å få svar. Men såklart, går en inn 100% og tror at sukker skal løse alle sine problemer så vil en nok bli skuffet når en ser at det ikke fungerer som forventet.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 23 mai 2011 19:46

Svarer som regel ikke jeg heller hvis jeg ikke er interessert, så er ikke bare jenter som ikke gjør det. Jeg pleide riktignok å gjøre det før, men sluttet fordi knapt noen av jentene gjør det. Så da ser jeg ikke noe poeng i at jeg skal gjøre det heller. Men fikk faktisk et høflig avslag i går fra en ny jente her som tydelig ikke hadde lært at hun ikke bør svare ennå, og ga henne en hyggelig "lykke til videre du også :)" hilsen tilbake. Så finnes unntak fra hovedregelen, skjønt hun slutter sikkert snart hun også straks hun har støtt på en ekkel, sinna fyr for mye som ikke tar et nei for et nei.

Skjult ID med pseudonym Miin ma. 23 mai 2011 19:49

Jeg svarer alle. Alltid. Og har i ytterst få tilfeller fått sure svar på avvisingen - det svaret som kommer er oftere: Takk for svar.

Men dersom noen svarer "hore" (hallo!??) - Vel, du har jo allerede valgt han bort, nå vet du enda bedre at det ikke var noe å møte.

Og så trykker du "ufin" eller dette alternativet i profilen. Vi ville ikke ha sånne her inne.

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 23 mai 2011 19:50

Pinky, syntes du har et flott eksempel, men er dessverre ikke helt gjennomtenkt.

ja, jeg ville ha valgt en annen restaurant hvis jeg ble matforgiftet, MEN HADDE IKKE SLUTTET Å DRA PÅ RESTAURANT! det er det generaliseringen deres gjør, dere slutter å dra på restaurant. det at dere svarer til de dere syntes er interesante er ikke å velge en ny restaurant, det blir mer som å bestillge og få det sendt hjem.

og ja, jeg er enig i at generalisering har rot i virkelige hendelser, men si meg, betyr det da at det er greit å generalisere? betyr det at ALLE norske damer ER HORER? eller at ALLE utlendinger ER kirminelle?

syntes det er synd at du syntes generalisering er en fin ting, håper virkelig ikke at du blir utsatt for generalisering i ditt liv, men innerst inne så håper jeg at du gjør det, så du kan kjenne det på kroppen hvordan det føles..

grunnen til at jeg syntes at det er på plass med et svar er at jeg ble oppdratt til å kommunisere med folk på en ordentlig måte ved å vise respekt, UANSETT om det var snakk om ansikt til ansikt eller telefon, og alle de nye teknologiene som har kommet etterhvert som sms, chatting og internet forum. folk har følelser, uansett om du ser dem eller ikke, og jeg syntes det er synd at både menn ikke greier å tenke på hvordan damene må ha det når de sender stygge tilbakemeldinger på avvisninger, men også at damer ikke greier å legge generaliseringen i hylla og heller si "nei takk" og blokker med en gang. da slipper dere at de svarer tilbake til dere, må si jeg skjønner ikke hvorfor akkurat DET skal være så vanskelig..

Skjult ID med pseudonym TopTen ma. 23 mai 2011 19:54

Må si meg helt enig med @useriøs!

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 23 mai 2011 19:55

takk for at du er den du er Miin, og tenker som du gjør! :-D skulle ønske at flere av dine sukker-medsøstre kunne tenke som deg!

en ting jeg har lagt merke til, er at sjansene for at jeg får svar minsker jo eldre damene er, og øker jo yngre damene er. dette syntes jeg er VELDIG synd, siden jeg vil jo ha en som er på min alder. men det ser nesten ut som jeg blir "tvunget" til å minske minstealderen fra 28 til 18-20 (!), for i gruppen 18-24 så får jeg svar (både avvisning og "la oss bli kjent") nesten hver gang!! mens de som er fra 28-38, som jeg egentlig vil komme i kontakt med, ligger vel på en 5-10%, og det latterligste er at det er de jeg sender flest meldinger til!!

what to do...

Skjult ID ma. 23 mai 2011 21:16

Her er den fine og sjarmerende reaksjonen jeg fikk på min avvisning:

nu har jo jeg en god math med deg på matchtreet - det som skal vise om vi har en sjanse med hverandre. i tillegg var jeg og kikket på leiligheten din - en snarkikk også innom soverommet hvor jeg leser "mye kyssing" og "sensuell" berøring" - så hvorfor du svarer slik til meg vet jeg ikke. i tillegg hat du 2 barn og om det er en ex som lusker i bakgrunnen vet ikke jeg. det jeg vet er at når enkelte jenter bir kjent som "easy" på hjemstedet havner de gjerne her på sukker og spiller pertentlige og de fleste mannfolk er sexgriser.
nu har jeg vært alene i ca 2år og kommer vel ikke i den kategorien, men jeg tror at slike som deg bør avholde seg fra å uttale seg nedsettende om hva enkelte (jeg)skriver. innerst inne bør jeg vel være glad for at jeg slipper å bli kjent med noe slikt som deg - så koz deg med han du liker best, om det er exen eller Herr Dildo vet ikke jeg, men, men...........

Skjult ID med pseudonym Kim78 ma. 23 mai 2011 21:26

Syntes det er trist og synd å høre om alle disse tragiske historiene om menn som ikke takler å bli avvist.
Til oss som er seriøse, så gjør jo det tingene litt vanskligere. Men ingenting er umulig ;-)

Skjult ID med pseudonym TopTen ma. 23 mai 2011 21:28

@Skjult ID Omg.. Sick shit. Block. Er det mulig..

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 23 mai 2011 21:35

@observat1
Når de snille mennene i hvite frakker kommer for å hente deg, må du ikke yte for mye motstand...

Skjult ID med pseudonym TopTen ma. 23 mai 2011 21:44

@observat1
Jeg syntes ingen av inleggene dine har noe for seg. Gjør du dette med vilje? Mao. Kødder du? I så tilfelle kutt ut..
Syntes ikke det har noe for seg.

Om du ikke kjødder..

Ta en laang titt i speilet og prøv og skjerp deg.

Skjult ID med pseudonym Persefone ma. 23 mai 2011 21:58

@ neptun

High five!

Skjult ID med pseudonym Persefone ma. 23 mai 2011 22:17

Så flytt da obsevat ! :)

Skjult ID med pseudonym mm ma. 23 mai 2011 22:18

Gjeeeesp.......

observat 1, du er så grusomt kjedelig. Kan du ikke stikke tilbake til hulen din så vi slipper å høre på alt tullet ditt.

Skjult ID med pseudonym Vårblomst ma. 23 mai 2011 22:20

Lurer på hva som skal til for å jekke ned observat 1.......

Skjult ID med pseudonym clean ma. 23 mai 2011 22:55

Sånn for å svare på endel ting her, har ikke vært tilgjengelig på en del timer. Syns det er spennende at det finnes så mange forskjellige meninger (bortsett fra observat1 sine, sluttet å bry meg).

1. Dette handler IKKE om generalisering. Dette blir nesten litt som hviskeleken, hvor sistemann nesten alltid tar feil. Vil gjerne sitere meg selv; "Syns det er ubehagelig at så mange reagerer slik på en avviselse, og utrolig synd for de mennene her inne som faktisk VIL ha svar". Jeg syns oppriktig dette er veldig synd, fordi det er veldig mange seriøse menn her inne som faktisk ønsker en bekreftelse på at vedkommende han sendte melding til, ikke er interessert.

Jeg ville ikke kalt dette innlegget generalisering, men jeg tror dette er mye av årsakene til at jentene her inne ikke gir et høflig avslag så ofte som man kanskje burde.

2. Jeg syns også alle fortjener et svar, men det er ikke akkurat en drømmesituasjon og bli kalt nedverdigende ord og bli maset på i ettertid, derav stillheten (fra min side i nærmere fremtid, jeg har ikke behov for verken drittsekk-meldinger eller mase-meldinger).

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 24 mai 2011 08:30

det jeg lurer på er hvorfor det er så vanskelig for damer som klager (med godt grunnlag og!) over slike tilbakemeldinger på avslag å bare blokkere dem etter at du har sendt dem en "nei takk" svar?

selv blokkerer jeg de som ikke svarer på mailene mine etter en uke eller to. ikke noe jeg liker å gjøre, skulle helst bare ha "skjult" dem fra lista mi istedenfor å stenge alle kanalene (kan hende at personen ikke har vært inne en stund, på ferie osv, og vil svare når hun ser meldinger...), men sånt fungerer altså ikke sukker.

hadde jeg blitt plaget av folk her inne, så hadde jeg gjort akkurat det jeg sier, sendt avslag, blokker. hvis jeg glemte å blokkere og fikk stygg svar tilbake, så hadde jeg merket profilen som ufin", blokkert, og hvis personen var "ekstra" stygg, send en kjapp mail til support!

og clean, er enig it at ikke alle generaliserer, i din sak så høres det ut som en blanding av frykt og oppgitthet over de stygge meldingene du har fått, kanskje til og med å kanten til å utvikle seg som kynisme ovenfor de som kontakter deg som du ikke finner interessante selv.

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 24 mai 2011 09:24 Privat melding

Vært ærlig med menn ang flere ting som gjør at jeg avviser jeg. Kun merkelig nok utenlanske eller "kjekkaser" som enten maser videre for så bli sure, som ikke tar et høflig nei takk.

Ellers synes jeg menn her inne er ganske høflige.

Skjult ID med pseudonym 365 ti. 24 mai 2011 09:49

Jeg svarer alltid på alle meldinger, jeg. En høflig avvisning, med ønske om lykke til videre. Har aldri fått noen negativ respons på det. Et par "jammen, jeg er jo...", men det er ikke akkurat noe å henge seg opp i, vil jeg si. ;) Har inntrykk av at de fleste menn her inne er både høflige og hyggelige. Men det er kanskje fordi det er dem jeg velger å fokusere på?;)

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 24 mai 2011 10:58

Merkelig at man tror det er mulig å argumentere seg fram til en date.

Type: "Ja, jeg vet jeg bor i stavanger, men tanta mi har en gullfisk på Jessheim jeg skal mate to ganger i året, og jobben sender meg på seminar til Drammen noen ganger i året, så det er da ikke såååå vanskelig å møtes!!!"

Men ellers er det få som er frekke, synes jeg. Men det er kanskje fordi jeg ofte bruker litt tid på et hyggelig svar og ikke bare sender standard-svaret. Mange takker for svar også. Men jeg har begynt å se det litt an. Et enkelt HEI fra en som ikke har spesilelt sympatisk profil, eller som ikke ser at alder eller bosted er helt feil gidder jeg ikke svare på lenger.

Skjult ID med pseudonym X-it ti. 24 mai 2011 12:05

Har også fått den slengt tilbake om at jeg fikk heller kose meg med dildoen da som jeg liker bedre, siden jeg ikke ville ha han som var omtrent 20 år yngre enn meg.
Men ellers er min oppfatning også den at folk takker pent for at jeg gir beskjed om ikke gjensidig interesse.

Men det er ikke alltid så greit å si fra om ufin, for han over her feks blokkerte meg med engang han hadde sent den mailen til meg. Og det er vel fordi han ikke ville bli rapporter tenker jeg :-)

Skjult ID med pseudonym pippa ti. 24 mai 2011 14:12

Hver dag for jeg mail fra menn som ikke interesserer meg. Har også svart på noen av dem, men etter hvert så gidde jeg ikke å sende avslag tilbake for så for høre dritt. Så jeg å la rett og slett være å svare. Sånn er det bare.

(mann 51 år fra Vestfold) ti. 24 mai 2011 19:15 Privat melding

Jeg kan egentlig bare forestille meg hvor mange brev damene her inne mottar!
Med tanke på at ikke alle er like flatterende og seriøse kan jeg forstå frustrasjonen.

Personlig har jeg ingen problemer med å akseptere et "nei". Dersom vedkommende mener vi ikke passer sammen blir det bare tullete å mase. Da er det faktisk bedre å ønske hverandre lykke til - og gå videre i "jakten på kjærligheten".

Trist at noen skal ødelegge for mange...:(

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 25 mai 2011 03:11

Hvorfor sier jenter hele tiden her inne at di får meldinger fra personer som ikke interesserer di? jeg skjønner det bare ikke. Jeg får meldinger fra jenter jeg aldri kunne blitt sammen med her inne. Men svarer di og forteller di at jeg er muligens opptatt for tiden osv. Det og si til en person: beklager, men du er ikke helt min type er det samme som og si at du er stygg. Som ejg skrev på min topic så testet jeg dette. Skiftet profilbilde som var litt fikset i photoshop, til et bilde hvor jeg ser helt normal ut på. Før det møtte jeg sikkert 20 jenter her i fra som ser ut som glanstavler. Jeg fikk alle i seng og hadde det knall. Men ville se om jeg fant en dame som ikek var ute etter utsene mitt først her inne og da er det fuckings umulig og finne en jente... Dette skal være en dating side men alle er jo kun ute etter sexpartnere, og om di ikke er ute etter det så er di ute etter noe mer, men di har ikke peiling på hvordan di skal få det. Blir litt spy syk av hele sukker.no beklageligvis :)

Skjult ID med pseudonym temasti on. 25 mai 2011 09:25

Jeg svarer alltid (men så får ikke jeg full mailboks hver dag heller... selv om jeg er jente) uansett, og har utelukkende fått positiv respons på avslag. Når jeg sender førstemeldinger får jeg i ca halvparten av tilfellene svar. Svar er hyggelig, men jeg ergrer meg ikke nevneverdig over å ikke få det. Da går jeg videre, etter å ha blokket vedkommende.

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 25 mai 2011 09:43

"Her er den fine og sjarmerende reaksjonen jeg fikk på min avvisning:

nu har jo jeg en god math med deg på matchtreet - det som skal vise om vi har en sjanse med hverandre. i tillegg var jeg og kikket på leiligheten din - en snarkikk også innom soverommet hvor jeg leser "mye kyssing" og "sensuell" berøring" - så hvorfor du svarer slik til meg vet jeg ikke. i tillegg hat du 2 barn og om det er en ex som lusker i bakgrunnen vet ikke jeg. det jeg vet er at når enkelte jenter bir kjent som "easy" på hjemstedet havner de gjerne her på sukker og spiller pertentlige og de fleste mannfolk er sexgriser.
nu har jeg vært alene i ca 2år og kommer vel ikke i den kategorien, men jeg tror at slike som deg bør avholde seg fra å uttale seg nedsettende om hva enkelte (jeg)skriver. innerst inne bør jeg vel være glad for at jeg slipper å bli kjent med noe slikt som deg - så koz deg med han du liker best, om det er exen eller Herr Dildo vet ikke jeg, men, men..........."

Wow! Denne har jeg også fått en gang tidligere jeg var her. Hadde helt glemt det, til jeg så den nå. Jeg ler og ler. Mannen har et standardsvar på avvisning.

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 25 mai 2011 09:45

Nå gikk det akkurat opp for meg hvorfor jeg aldri får ekle svar på avvisende mail. Jeg blokkerer jo de som sender slike.

Det var noen i en annen tråd her som sa at dersom man deaktiverte seg, så fikk man opp de man hadde blokkert. Dette stemmer ikke. Jeg har en del eklinger på blokkeringslisten og de er fortsatt der.

(mann 36 år fra Hordaland) on. 25 mai 2011 13:50 Privat melding

Ser ikkje heilt probleme me at noen jenter ikkje svare, d e jo opp t dei. Eg bryr meg ikkje om eg ikkje får svar, men syns selvfølgeli ein avvisning e bedre enn ingen svar da. Nå e jo ikkje eg ein av di penaste her inne heller da så får mær avvisningar enn svar egentli. hehe. Men syns ikkje jentene her e horer og d som værre e fordi di ikkje svare på kvar melding di får.

Men når eg lese ka svar folk har sent på avvisning så begynne eg lura på ka som svive i hodene derras. Finns uheldigvis motbydelige menn her inne og som så mange andre plasser, som rakke ner på folk fordi dei ikkje får d som di vil. Men oppfordre jo alle t å blokkera sånne folk.
Men d e jo og noen jenter som e på samme måten og da, d e bare d at d ikkje e så mange av dei. :)