Alle innlegg Sukkerforum

Er dette et kjøttmarked?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bongbong ma. 23 mai 2011 18:41

Hei alle sammen, jeg registrerte meg her på lørdagskvelden og har til og med betalt for superbrukerstatus.
Jeg gjorde dette i et håp for å kanskje treffe en jente som har de samme interessene som meg selv. Jeg innrømmer at jeg kanskje stiller litt høye krav til jentene når det kommer til fornuft, hjerne og ambisjoner her i livet og skjønner at dette skremmer bort noen, mend et er det som er hele poenget.

Det jeg lurer på derimot er. De jentene jeg har forsøkt å ta kontakt med svarer nesten aldri og de få jentene som tar seg tid til å svare gjør det med korte setninger og liten entusiasme. Er dette et sted for kvinnfolk som elsker oppmerksomhet, men mangler ønske om å finne noen. Et sted der mannfolka spinger etter damene i håp om å få seg et ligg mens jentene kan sitte bakoverlent og velge bort mannfolk som ikke er helt fantastiske i deres første melding???

Syns det er spesielt at jenter jeg matcher med 97 og 98 poeng (og jeg har svart ganske sært på spørsmålene) ikke gidder å ta seg tid til å lese igjennom profilen min en gang før de klikker seg vidre til neste post.

Skjult ID med pseudonym elf ma. 23 mai 2011 18:44

yep sånn er det !! damer velger det de vil ha osv..mens vi dumme som vi er jakter vidre på ei som allerede er jakta på av 100 andre _!! så jeg har slutta og send mailer..waste of time... hrmf :)

(mann 42 år fra Telemark) ma. 23 mai 2011 18:53 Privat melding

Gi det noen dager til da.....he he!

Skjult ID med pseudonym bongbong ma. 23 mai 2011 18:59

kommer jo så klart til å gi det noen dager til, men det er ikke så sånn at det myldrer av jenter som er en "god" match. Det jeg vil vite er hvordan jentene betrakter dette stedet siden de ikke gidder å bruke tiden til å lese profiler en gang.
Om det er slik så kan jeg bruke tiden min på et annet nettsted hvor jenter kanskje er hakket mere interesert i å faktisk treffe folk.

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 23 mai 2011 18:59

Det er i hvert fall ikke en kjærestenettbutikk, slik det gjerne fremstilles i reklamen. Men siden det er noen menn som sender ut meldinger i hytt og pine, må du nok som mann være litt bevisst på hva du gjør, dvs. *hvem* du tar kontakt med og *hva* du skriver. Det tok meg litt tid å skjønne dette selv...

Skjult ID med pseudonym -Taz- ma. 23 mai 2011 19:08

1 - ikke heng deg altfor mye opp i matchtallet, det rettningsgivende, ikke en fasit.
2 - utseende vil uansett fremdeles være det viktigste uavhengig av hva man har i profilen og hvor god match man har
3 - bytt bilde, hvis du ikke ser godt med besøk på et profilbilde etter 24 timer, prøv et annet.
4 - ha bilder i album, du SKAL ha et helfigur bilde og du kan godt hoppe over bilder av bilen din

Dette er snakk om salg, gjør deg mest mulig presentabel. Få noen til å gå gjennom profilen din og be dem være kritiske.

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 23 mai 2011 19:12 Privat melding

Jeg tror ikke det fungerer noe nevneverdig annerledes her enn på andre datingtjenester, eller i virkeligheten for den saks skyld.
Førsteinntrykket rejerer som alltid: Utseende og de første tingene man sier.
Den store forskjellen fra virkeligheten er at på nettdatingtjenester er det så kort vei fra den ene kandidaten til den andre, man vasser i kandidater og man er kanskje medlem på flere nettdatingtjenester også. Da blir det fort til at man bruker desto mindre tid på hver kandidat.

Skjult ID med pseudonym ninni ma. 23 mai 2011 19:56

Det er tre ting som virker:
utseende,evne til å sjarmere ( med ord) og ikke for pushy( mas om treff etter en mail).
Dvs. de samme tingene som også virker ute i the real life!

Lykke til:-)

Skjult ID med pseudonym nushi ma. 23 mai 2011 20:04

Ser ikke hvorfor folk skal være grinete fordi jentene velger de som ser best ut for seg selv....
Hvis vi hadde snudd hele greia, og vi mannfolka hadde fått flere mail fra jenter her, så hadde vi ikke vært noe bedre selv. Vi hadde jo selvfølgelig valgt de vi syns var mest attraktive og som passet oss best. Så jeg forstår jentene veldig godt jeg.