Alle innlegg Sukkerforum

Til de som ikke får svar!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym nn ma. 23 mai 2011 19:37

Det beste her inne som mann er ærlig talt for de som på en eller annen måte har gjort seg sykt attraktive å kun ta stilling til interessante damer som har vist interesse først, men for de fleste er ikke dette mulig, sånn som jeg ser det kan det være lurt å gå litt mere systematisk igjennom profilene, jeg har tatt kontakt med 2 jenter som har svart nå, da så jeg dem ann, ikke send til noen råsminkete useriøse oppmerksomhetsprofiler, se etter noen jenter som ser skikkelige ut, jordnære, fra mindre steder kanskje!

Bare ett forslag, jeg gir fan hva andre gjør, men har vertfall selv fått litt mere ut av tjenesten selv nu! ;)

Skjult ID med pseudonym Mr.Average ma. 23 mai 2011 20:07

Etter at jeg tok meg mer tid til å lese profilene, og være enda mer "streng" med meg selv mtp. hvem jeg tar kontakt med (ikke snakk om utseende her, men hvem jeg tror jeg passer sammen med), så har svarprosenten økt betraktelig. Åpningsmeldingene mine er gjerne ca så lange som dette innlegget (noen ganger litt lengre), og inneholder litt humor, men også et hint om at jeg er seriøs i min søken, samt spørsmål slik at det blir mest mulig naturlig for mottakeren å sende et svar.

Problemet nå, er at damene etter 4-5 veldig hyggelige meldinger plutselig gir bæng i å skrive mer, uten å si hvorfor. Så jeg har tydeligvis en del mer å lære :D

Skjult ID med pseudonym Mikkel ma. 23 mai 2011 20:26

Mr.Average: I min erfaring (gutt) har åpningsmeldingen veldig lite å si. Jeg skriver ofte kun Hei, en setning og et spørsmål til profilen dems som jeg faktisk lurer på. Svar-raten er grei nok, men ikke veldig bra.

Vil påstå det er bildene på profilen din som står for 85% om de svarer eller ikke. Hvis bildene er bra, så leser de profilteksten som er resterende 10%. Så er 5% eller noe det du faktisk skriver til dem.

Skjult ID med pseudonym Mr.Average ma. 23 mai 2011 20:29

@Mikkel
Vel, jeg har i hvertfall opplevd en markant økning i svarprosent ved å bruke litt mer tid på å forfatte åpningsmeldingen.