Alle innlegg Sukkerforum

Drittlei "useriøse" henvendelser

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym SeriøsDame ma. 23 mai 2011 19:58

Nå er jeg så drittlei useriøse henvendelser! Synes det har tatt helt av. Føles som om 2 av 3 meldinger er fra menn som enten helt åpenlyst/eller delvis dårlig skjult kun er ute etter sex.

Har superseriøs profil, ingen "utfordrende" bilder, eller noe annet som kan tyde på at jeg er interessert i det.

Begynner å lure på om jeg har krysset av for "positivt" på disse sexspørsmålene, og at menn faktisk spesifikt søker på det?

Hvis det fortsetter sånn, så flytter jeg til et annet datingsted...

Skjult ID med pseudonym nushi ma. 23 mai 2011 19:59

Hva slags meldinger får du som er "delvis dårlig skjult kun er ute etter sex" ? :P
ble litt nysgjerrig :-)

Skjult ID med pseudonym Mr.Average ma. 23 mai 2011 20:00

Hmm, en merkelig ond sirkel dette her. Damene er drittlei useriøse sexhenvendelser, mens vi gutta er drittlei av manglende respons på seriøse og hyggelige meldinger..

Hvordan skal dette ende? :)

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 23 mai 2011 20:02

tror dessverre at de du får slike meldinger ifra ikke er de smarteste knivene i skuffen, så det å "beregne" seg til at du har svart positivt på de spørsmålene tror jeg de ikke har kapasitet til! ;-)

jeg beklagre i alle fall på vegne av mine "mindre intelligente" medbrødre, og det eneste jeg kan si er "blokker og sett ufin" og ikke tenk på det! :-D

prøv å se det positive, du har i alle fall muligheten til å kunne velge den du vil snakke med, hvis det viser seg å være interessante. og siden 1 av 3 meldinger ikke er sexmeldinger, så har du STOR mulighet! tenk på de som ikke er like attraktive eller interessante som deg, vi får sjelden positive svar på våre mailer, og ENDA sjeldnere en førstemail!

og ja, gresset er ALLTID grønnere på den andre siden! ;-)

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 23 mai 2011 20:03

Ja, du kan vel like godt finne deg en annen datingside da, når du ikke vil ha kontakt med mannfolk. Mohahahaha.
:o)))

(mann 37 år fra Oslo) ma. 23 mai 2011 20:05 Privat melding

Jepp, det er bare å beklage. Det synes å være en hel hærskare av mannfolk som ser sport i å spy ut meldinger til alt med pupper og to bein mens de sitter og gnir seg på støggkjeppen. I hvert fall hvis man skal gå ut fra all den negative tilbakemeldingen som kommer her på forumet.

Blokkér, rapporter, og le litt av dem. Er dessverre ikke stort annet du kan gjøre.

Skjult ID med pseudonym jada ma. 23 mai 2011 20:20

Så skriv nå det i profilen din, og ikke her !

Skjult ID med pseudonym seriøs ma. 23 mai 2011 20:22

smarteste knivene i skuffen?
Den var ny.

Kanskje du ikke er den skarpeste kniven i skuffen @useriøs :D

Skjult ID med pseudonym Leah ma. 23 mai 2011 20:25

HØR HØR! ;) Eller meldinger av typen: "fyyyy faaaaeen du er søt azz, skjeeer a, møtees og finne ut om jeg er mannen i ditt liv eller??" Forventes det seriøse svar på slike og liknende henvendelser?

(kvinne 38 år fra Østfold) ma. 23 mai 2011 20:49 Privat melding

Det er vel det at de useriøse ikke LESER profil, de ser på bilder.. :)
Er nok derfor.. Mange av dem er det, og sikkert mange av damene også..
Desverre for oss seriøse..

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 23 mai 2011 20:57

seriøs, jeg bøyer meg i støvet for deg! mine skrivefeil og autocorrect på iPad har INGENTING å stille opp med når vi står ved siden av en mesterhjerne som deg!

får jeg lov å poste mer på forumet av deg? føler at jeg må spørre om lov så jeg ikke driter meg ut igjen.. for det hadde vært pinlig!

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 23 mai 2011 21:01

Er vel bare nok et bevis på at det er best om jentene tar kontakt selv...

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 23 mai 2011 21:18

azz....skjeeer a..=blokkegrunn:)

Skjult ID med pseudonym seriøs ma. 23 mai 2011 21:20

Haha
Det fikser du fint selv useriøs ;)

Skjult ID med pseudonym 1234 ma. 23 mai 2011 21:27

Inntrykket mitt av norske menn (OG kvinner) blir verre og verre for hver gang jeg ser på dette forum.

Men jeg sliter med å få dét til å passe på mine venner, mitt inntrykk av mine venners venner og på de meldingene jeg mottar selv. For de er redelige så det holder, i alle fall for meg.

SeriøsDame: Fatt mot. Blokkér, ikke svar, vær litt aktiv selv og vent til du treffer blink. Eller blinken treffer deg.
Jeg har meeeeget halvhjertet forsøkt etpar andre nettsteder selv og funnet ut at Sukker er det beste. Dessverre, kanskje.

Skjult ID med pseudonym goodgrl ma. 23 mai 2011 22:24

TS: det må vel være noe du skriver som appelerer til den type henvendelser? får selv en mail eller to per dag, men har enda ikke fått noen av den typen..

(mann 39 år fra Oslo) ma. 23 mai 2011 23:19 Privat melding

Så bitre vi var idag da, er det blåmandag i en av verdens hardeste land? Er dette et debattforum eller er det en grineklubb?

Det er så sinnsykt mye interesserte og interessante henvendelser som fyker i alle retninger her inne, og så mange lovende muligheter som venter på å utnyttet, at en seriøs person ikke vil ha nubbsjans til å fokusere på "useriøse henvendelser" og enda mindre gidde å skive en tråd om temaet.

Synd å si det kjære trådstarter, men den useriøse denne mandagen, det er deg. Hvis du vil slå et slag for seriøsiteten, her er et par raske ideer:

-Prioriter oppmerksomheten og tiden på de personene du syns virker mest interessante, mens du aksepterer alle andre og lar dem være som de er og gjøre hva de vil, og tilpasser deg situasjonen som den er.

-Hvis du starter en tråd på forumet: prøv å bidra med noe som kan hjelpe leserne til å få mer verdi ut av det de driver med her inne, istedenfor å klage over oppførselen til en gruppe som ingen har interesse eller nytte av å fokusere på uansett. Tenk på hvor mye nyttigere fokusområder som er mulig å belyse, enn hvilke meldinger som ikke lever opp til et eller annet ideal, og som ville vært mye mer i tråd med både dine egne og lesernes interesser å rette oppmerksomheten mot.

Hvis du vil være seriøs - ikke bare i ord, men i handling.

Skjult ID med pseudonym baz ma. 23 mai 2011 23:34

@SeriøsDame: Sukker er allerede et av de mer seriøse stedene. Tror det hjelper lite å bytte datingtjeneste dessverre. Det enkleste er nok å lære seg å leve med problemet (ignorere og blokkere).

Skjult ID med pseudonym michellini ma. 23 mai 2011 23:36

Holder med deg Venturex!!! Bra skrevet :D

Skjult ID med pseudonym Kverulante ti. 24 mai 2011 01:10

Damer kan være meget kresen, noen vil ha noen vil ikke. Du må bare vente til den rette tar kontakt.

Skjult ID med pseudonym SeriøsDame ti. 24 mai 2011 06:42

Jeg ignorerer og blokkerer allerede på alle slike henvendelser :) Og nei, ingenting i min profil som viser til noe ønske om tilfeldig sex/elsker.

Men det må da være lov å si sin mening om noe eller lufte noe her inne, uten at man skal bli høvla ned for det? Virker som om utrolig mange er herinne kun for å kverulere...

(mann 33 år fra Oslo) ti. 24 mai 2011 09:37 Privat melding

Hvorfor er sex usierøst og forhold seriøst? forhold er vel årsaken til de aller fleste overgrep, ulykkelige barn som vokser til å ødelegge nabolaget og de aller fleste konflikter, drap og elendighet i dagens samfunn...på hvilken måte er det så voldsomt seriøst?