Alle innlegg Sukkerforum

Nybegynnerdilemma?! For mange?? Hjelp!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Noob ti. 24 mai 2011 01:55

Jeg er en ung mann som ble medlem av sukker for 1 uke siden. Og jeg må si jeg er meget positivt overrasket! Så utrolig mye bra kvinnfolk det er her inne :D

Men det er også roten til problemet mitt... Jeg har vært veldig aktiv min første uke (med superbruker såklart, er jo hankjønn). Og ikke bare har jeg sendt ut masse meldinger til jenter jeg synes virker interessante, men jeg har fått haugevis med meldinger selv også. Hjerter i hutt og pine.

Problemet jeg begynner å få nå, er at jeg snakker med så mange jenter på en gang at det går i surr. Jeg tror jeg har snakket om å møte 5 av dem allerede... Noe jeg ikke har noe imot, men hva om jeg begynner å like en, eller enda verre, flere av dem?? Skal jeg avlyse de resterende datene?

Har noen opplevd noe liknende? Hva gjør jeg? Skal jeg bare slutte å logge inn her på en stund kanskje?

Jeg er så snill også vett... Så jeg klarer ikke å avvise jenter jeg er interessert i uten å gi dem en sjanse heller :P Men føler meg ikke videre snill mot jentene når jeg har kontakt med så mange på en gang heller.

Skjult ID med pseudonym påjordet ti. 24 mai 2011 02:04

er i samme situasjon og kunne også trengt råd og rips

Skjult ID med pseudonym Noob ti. 24 mai 2011 03:22

Jeg hadde ikke meldt meg inn her med mål om å ta så mange jeg kommer over. Det klarer jeg fint på byen om jeg vil ;)

Skjult ID med pseudonym ceca83 ti. 24 mai 2011 03:38

Jeg pleier å fortelle at jeg er opptatt for tiden fordi jeg har begynt å date noen, hvis det er tilfellet da:-D

Men hvis du har avtalt å møte noen eller flere som bare førstedater så kan du jo bare møte dem også får du si senere en dag,to eller flere etter daten at du har møtt noen andre som du liker veldig godt. Hvis du har det da... Dette er også en gyldig grunn for å avlyse evt dater du har avtalt.

Er veldig lov å date flere. Man har jo ingen forpliktelser som singel vettø... ingen som "eier" deg. Men du må avvise noen på en eller annen måte.
Husk at mange jenter blir meget fornærmet over å ikke være den eneste ene... jenter liker å føle at de er unike og spesielle. Så kan hende at noen blir en smule sure i meldingene du får tilbake. Men du får ikke ta deg så nær av det. Dette er nettet... man trenger ikke ta ting så seriøst her. Det er nok av fisk i havet også:-D

Resten av personene du har snakket med på meldinger som du ikke har avtalt noe møte med bare dropper du å sende meldinger til frem til du føler at du vil fortsette å date andre igjen.

Skjult ID med pseudonym Noob ti. 24 mai 2011 03:48

Takk for innlegget ceca83. Jeg tror i alle fall jeg skal ta rådet ditt i det siste avsnittet du skrev her. Kanskje bare slutte å sjekke mailboksen. Men har jo betalt for superbruker også. Litt småsurt å ikke benytte seg av det hele måneden. Haha :P

Jeg tror jeg tenker for mye.. Men hva om jeg møter ei som jeg liker, så avlyser jeg en date med ei jente jeg kanskje hadde kommet til å elsket? Haha... Faen :P

Skjult ID med pseudonym ceca83 ti. 24 mai 2011 04:19

Det er jo bare en sjanse du må ta det da.

Å ha betalt for å være medlem her er jo ganske bagatell da... du kommer uansett til å betale for flere mnd her før du finner ei søt og snill ei her som du faller for:-D Bare føler det på meg:-D

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 24 mai 2011 07:37

jeg syntes det viktigste du burde gjøre er å være ærlige med dem. Og hvis du er det så slipper du mye vondt, hvis dem ikke takler at du er ærlig så er det dems sin feil, blir dem sure fordi du ikke er ærlig så er du en drittsekk. Ja du er singel, men betyr ikke at du ikke trengeer å ta hensyn til andre folk og følelsene dems.

Skjult ID med pseudonym Nebulur ti. 24 mai 2011 07:44

Skjønner greia, dette er en klassisk issue her inne. Det er smart å treffe mange jenter, dra på mye dates, ta ting rolig og se hvem du har best kjemi med. Det er jo hele poenget med sukker: finne en best mulig match.

Det viktigste er å ha litt system i sakene, og ikke la deg stresse. det er en liten mental block man må over.

Hvis du bare er laidback i starten vil ikke jentene forvente at de er "den eneste ene" bare fordi du har sagt ja til å prates over en øl eller en kopp kaffe. Isåfall er hun weird. Det er helt vanlig å dra på mange dater. Og noen liker også å gjøre mer enn bare prate på hver av dem...jeg syns det er helt greit. Så lenge du ikke gir jenta falske forventninger kan du ha det så morro du bare vil...

Men ja, det er smart å være systematisk, og ikke la deg stressa. Gjør gjerne noen avslapningsteknikker før du går inn i innboksen;)

Skjult ID med pseudonym MrAsshole ti. 24 mai 2011 07:58

Det du må gjøre, er å skaffe deg et CMS (Content Managment System) hvor du organiserer alle damene med all korrespondanse, bilde, info osv under ett, også hooker du det opp til telefonen din. Så når noen ringer, får du opp all infoen slik at det ikke er så farlig om du husker detaljer som navn, ansikt o.l. Lett som bare det!

Du kan dermed forandre samtalen fra "Øh.. hvem var du igjen?" til "Hei på deg.... Anita. Er du fortsatt... 162cm høy? Ja? Jeg skal gi deg noe som er 162 cm jeg, what uuuuup."

Kjøp Mr. Assholes Dating-CMS™ idag. Spør også etter min deilige hjemmelagde pizza.

Skjult ID med pseudonym pippa ti. 24 mai 2011 08:07

Date så mange du kan, har det artig så mye du klare, men hvis du merke at du har følelser for ei jente og hun for deg så må du satse. Det samme gjelder også for jentene.... ellers blir det bare dating på alle sammen.

Skjult ID med pseudonym Noob ti. 24 mai 2011 08:29

Hahaha. MrAsshole! Give link til nettbutikken din! :P Barney stinson kommentaren var best. What uuuuup ;D

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 24 mai 2011 15:59 Privat melding

Denne tråden var en forfriskende kontrast mot alle sytetrådene om det stikk motsatte:D

(kvinne 28 år fra Akershus) ti. 24 mai 2011 19:11 Privat melding

Hopp i "havet", dra på dater, og kjenn på følelsen etterpå.

Lykke til! :D

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 24 mai 2011 19:13 Privat melding

hehe luksus problemer :P

(kvinne 34 år fra Hordaland) ti. 24 mai 2011 19:42 Privat melding

Hadde samme ,,problem'' i begynnelsen.Har faktisk møtt noen kjekke og hyggelige gutter fra sukker:)Jeg er veldig sosial og åpen og har egentlig ingen problemer med å bli kjent med nye folk,men kjenner at jeg trenger en pause nå:)Man tapper seg selv for energi og man bruker faktisk en del tid på det..Legger bort alle tanker og drømmer om drømmegutten og tar det med ro hehe :DIkke lett å være singel,nei:P

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa ti. 24 mai 2011 19:52

Men ja, det er smart å være systematisk, og ikke la deg stressa. Gjør gjerne noen avslapningsteknikker før du går inn i innboksen;)

Du kan dermed forandre samtalen fra "Øh.. hvem var du igjen?" til "Hei på deg.... Anita. Er du fortsatt... 162cm høy? Ja? Jeg skal gi deg noe som er 162 cm jeg, what uuuuup."

Sitter och ler här jag , nivån på humorn blir bättre och bättre här inne , Får utveckla mig ser jag :)

Skjult ID med pseudonym Noob ti. 24 mai 2011 22:57

Takk for alle tilbakemeldinger folkens. Mange av de er tatt til videre ettertanke og jeg har bestemt meg for hva jeg skal gjøre nå.

Jeg skal gjennomføre de møtene jeg allerede har planlagt, og se om noen av de gir mersmak. I mellomtiden lar jeg innboksen stå uåpnet, men jeg åpner den vel igjen om ingen av datene går bra ;)

Skjult ID med pseudonym rapbambam on. 25 mai 2011 14:48

Dæven du må jo være guds gave til kvinnen, hehe... skulle gjerne sniktitta på profilen din :) Jeg er superbruker, kjekk og bra fyr! ikke ett hjerte, ikke en melding siden jeg ble medlem! haha