Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor svarer dere ikke på meldinger, jenter?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Return to sø. 28 jan. 2007 01:52

Jeg lurer på hvorfor så mange jenter lar være å svare på hyggelige og seriøse henvendelser. Dersom dere ikke er interesserte er det vel greit å melde det, i stedet for å bare gi blaffen?

Skjult ID med pseudonym Vilja sø. 28 jan. 2007 08:19

Spørs hva du mener med hyggelig og seriøs!
Jeg svarer ikke på "hyggelige og seriøse" henvendelser der det første menn spør etter er min mail adresse og flere bilder fordi de tenner på store bryster!
Alle henvendelser som JEG oppfatter som "hyggelige og seriøse" svarer jeg på ;-)

Skjult ID med pseudonym gnåla sø. 28 jan. 2007 15:33

Fordi:
1) Har ikke tilgang på internett annet enn på jobb.
2) Har fått ca 14 henvendelser siste to dager, synes da der er slitsomt å bruke tid på jobb til å svare på alle disse og takke pent nei. Veldig smigrende og alt det der, men inntil jeg en vakker dag får meg egen PC prioriterer jeg dessverre ikke å svare på henvendelser fra folk jeg i utgangspunktet ikke er interessert i å ha kontakt med.
3) Dette går begge veier, dere gutter er ikke særlig mye flinkere. Har sendt mange mail selv uten å få svar, men blir ikke vonbråten og bitter av den grunn.

(kvinne 41 år fra Oslo) sø. 28 jan. 2007 18:53 Privat melding

Jeg svarer på alle seriøse meldinger. Å takke for melding og ev. si at det ikke er interessant tar ikke langt tid, men så er det ikke akkurat enorme mengder jeg får.

Skjult ID med pseudonym Supermann sø. 28 jan. 2007 23:16

Jeg er enig med trådstarter. Synes det er alminnelig høflighet å svare på hyggelige og seriøse henvendelser. Skjønner godt at jenter ikke svarer når meldingen er slik Vilja beskriver, skulle vel bare mangle.

Grunnen med at man kun har PC på jobben er for tynn.

Er ikke snakk om å bli så utrolig deppa når folk ikke gidder svare, synes bare det er irriterende.

Skjult ID med pseudonym muncher ma. 12 feb. 2007 17:11

Må si jeg syns trenden her med å ikke svare er veldig pussig. Det er vel ansett som normal høflighet å svare noen som sender en normalt høflig melding ellers i verden og på andre nettsteder. Bortsett fra her? Det merkelige er at nye også ser ut til å plukke opp denne trenden veldig fort. Står det anbefalt noe sted at man ikke skal svare på meldinger med mindre de er fra "den rette"?

Skjult ID ma. 12 feb. 2007 17:55

Å la være å svare er vel den beste måten å vise at man ikke er interessert. Hvis man svarer, så er det ikke alle som faktisk skjønner at du ikke er interessert, selv om du sier det ganske tydelig...

Skjult ID med pseudonym muncher ma. 12 feb. 2007 18:00

Jeg skjønner det, men trenger man nødvendigvis være interessert selv om man bare sender en melding? Kanskje folk her er mer seriøse enn jeg trodde... når det gjelder romantikk mener jeg.