Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym i_villrede ti. 24 mai 2011 23:03

Ok, jeg har etter ca 4 mnd her inne kommet over første hinder: manglende svar på førstemeldinger. Nå får jeg svar på ca 1 av 3, noe jeg er storfornøyd med.

Jeg er ute etter noe langvarig og kontakter derfor damer som jeg har inntrykk av at også er ute etter noe langvarig. Tror den relativt høye svarprosenten min er pga. jeg er blitt flinkere til å kontakte de mer "riktige" damene.

Men så over til det som nå er problemet nå: Kontakten dør ut, brått og uten forvarsel. Her er det tydeligvis noe jeg ikke forstår :)

Er det noen damer her (som er her for noe mer enn bare på slump og gøy) som kan si litt om hvordan de ønsker at den første mailkontakten skal foregå? Sikkert like mange svar som brukere, men foreløpig famler jeg visst i blinde :)

Nå har jeg den siste måneden hatt kontakt med 4 damer (ikke samtidig) jeg virkelig var interessert i utifra hvordan de framstilte seg selv i profilen. Alle virket seriøse, ærlige, og lite kyniske. Så mailer vi litt fram og tilbake i 3-5 dager der inntrykket mitt blir forsterket, og vi blir gradvis mer kjent. Alle 4 har virket oppriktig interessert og de har sendt meg fine/gøye meldinger. Så sier det plutselig stopp. Hører ingenting mer fra de, og det uten at jeg har avslørt noen store hemligheter ved meg selv osv. som skulle tilsi at de plutselig fikk et annet syn på meg.

Er 3-4 dager med vanlig "bli-kjent" prat gørr kjedelig for noen av dere damer? Bør jeg være mer frampå og gå direkte inn på følelser og komplimenter og kanskje også sex-prat (uten at det trenger å være grovt) allerede fra melding 2 eller 3?

Hva er poenget med å fake en hyggelig tone når du tydeligvis ikke er mer interessert enn at du kutter kontakten tvert? Om du er interessert i raskere fremgang enn det den andre legger opp til, så kan du jo ta initiativ selv til at det går fortere framover, i stedetfor å la den andre parten måtte tolke alt selv? (dette gjelder nok begge kjønn, ikke ute etter noen kjønnskrig her)

Jeg skjønner at folk ikke svarer på førstemeldinger, og aksepterer det som et tydelig avslag, men denne måten å kutte en kontakt på syns jeg ærlig talt er respektløst og feigt. Fint for meg at de viser den siden av seg selv så tidlig (slik at jeg slipper å finne ut senere at de mangler ryggrad), men det bekymrer meg litt at det nå er 4 på rad som velger å feige ut på akkurat samme måte.

Hmm, ikke lett å bli klok på mennesker.

Jaja, finner vel ut av denne koden også en gang :)

Skjult ID med pseudonym EasyDig ti. 24 mai 2011 23:10

Husk at det hver dag dukker opp nye profiler her inne.Blir det plutselig stille med brev/svar,kan det bety at man har kommet i kontakt med andre som virker mer interresante.

Jeg vil tippe at det er grunnen i 95% av tilfellene.

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 24 mai 2011 23:45 Privat melding

Jeg kunne vært en av dem du snakker om.
I ett tilfelle har jeg sluttet å gi lyd fra meg fordi jeg følte vi hadde for lite å snakke om. Ettersom det er viktig for meg at vi har felles interesser, blir det et varsku for meg hvis det blir vanskelig å finne noe å snakke om.
I et annet tilfelle har jeg sluttet å gi lyd fra meg fordi han sa noe som ga meg inntrykk av at vi ikke er "på linje". Han viste at han tenker på en måte som virker som turnoff på meg.
I begge tilfeller pratet vi jevnt og trutt om felles interesser først. Det var ikke noe falskhet ved det, ingen fake hyggelig tone. Det var bare at jeg plutselig oppdaget i den siste meldingen fra personen at jeg tror det vil fungere dårlig mellom oss.

Jeg likte ikke helt å bare plutselig slutte å svare, men jeg tror det blir vanskelig å sende et avslag uten at det kommer masse spørsmål i retur...

Skjult ID med pseudonym lise ti. 24 mai 2011 23:51

Det er et stoooort marked her inne så "one day you are in-next day you're out".
Da er det andre mer spennende menn som er kommet forbi..
Slik er sukker ...
Som jente som mottar mange mail pr.dag så er dette luksusproblemet slitsomt.
Jeg begynner å skrive men etter noen mailer -bare lei..
da er det noen andre som fanger oppmerksomheten..så begynner jeg å skrive med en ny..men etter par mailer så er jeg lei han også..
Har vært her inne et halvt år og kun rotet meg til 3 treff..

Skjult ID med pseudonym WeeHanne on. 25 mai 2011 00:00

Jeg synes at etter 3-4 dager med mail frem og tilbake bør man avtale å møtes.. ellers blir det fort "kjedelig".
viktig å møtes for å se om kjemien er der face to face også og ikke bare på papiret :)

Skjult ID med pseudonym i_villrede on. 25 mai 2011 17:27

@Cogni
Kan skjønne det om samtalen går trått, men i mine tilfeller syns jeg ikke den har gjort det. Med det mener jeg at svarene har kommet hurtig, og det har ikke vært korte meldinger som bare er et reint svar på mine spørsmål. Samtalene har vært lekne (uten at de har spilt på sex), og de jeg har pratet med har vist like mye engasjement som meg (merker det på spørsmålene en får, og hvor mye ekstra de forteller uten at jeg har spurt om akkurat det osv.), noe som har fått meg til å tro at de er oppriktig interessert. Derfor skjønner jeg ikke den plutselige stillheten. Og derfor har jeg inntrykk av at de har vært direkte falske helt fra børjan av. Er interessen oppriktig, så forsvinner den ikke i løpet av et par timer uten at det plutselig dukker opp noe vesentlig.

Om det er slik at de faktisk har vært oppriktig interesserte, men har stusset litt ved en liten ting jeg har sagt i min siste melding, og dermed velger å kutte kontakten tvert, så er det ikke mye håp her :) Det skriftlige språket kan tolkes i mange retninger, og det er store rom for større og mindre misforståelser. En er superhuman om en vet at det ikke vil fungere basert på en liten bagatell som muligens også ble misforstått.

Mulig jeg misforstår det skriftlige språket jeg også. Kanskje ikke lange meldinger med humor og interesse i form av spørsmål og enkelte komplimenter betyr at hun er interessert. Kanskje det betyr noe helt annet her på sukker?

Foreløpig skjønner jeg ikke koden :) Har jeg bare vært ekstra uheldig med disse 4?

@lise
Er du ute etter noe seriøst og langvarig, eller er du her mest for å "se hva som skjer"? Og kanskje ikke syns det så big deal om det går noen år til med å være singel? I så fall kan jeg skjønne at du ikke legger ned så mye tid på hver enkelt. Det er akkurat slike damer jeg prøver å unngå, altså de som er her på slump og bruker sukker som et morsomt tidsfordriv. Tenkte at de som tydelig gir uttrykk for at de håper å få noe langvarig ut av sukker, bruker litt mer tid på å undersøke "varene".

@WeeHanne
Skjønner den tankegangen. Ville du selv foreslått dette etter noen dager, eller ville du bare kuttet kontakten om han du pratet med ikke selv kom med forslaget?

Skjult ID med pseudonym deg on. 25 mai 2011 17:32

@ Cogni

Har på følelsen du er en av dem som kommer til å bli her lenge

(kvinne 32 år fra Oslo) on. 25 mai 2011 17:52 Privat melding

"En er superhuman om en vet at det ikke vil fungere basert på en liten bagatell som muligens også ble misforstått. "
Vel, et eksempel på hva jeg mener:
Person A er rasist
Person B er anti-rasist
A uttaler at han "hater pakkiser", B kutter kontakten.

Må man være superhuman for å se at det ville vært vanskelig å bygge forhold på et slikt grunnlag? I dont think so.

Det er godt mulig jeg kommer til å bli her lenge, så kresen som jeg er, men det plager meg heller ikke.

Skjult ID med pseudonym i_villrede on. 25 mai 2011 17:56

@cogni
Øh, hvor gikk det deg hus forbi at jeg snakket om bagateller her??

(kvinne 32 år fra Oslo) on. 25 mai 2011 18:27 Privat melding

Hvordan vet du at det var en bagatell? Du startet tråden med at du ikke forstår hva du gjør galt, du aner ikke hva den andre partern tenker. Kanskje det var en bagatell for deg, men ikke for den personen?

Skjult ID med pseudonym i_villrede on. 25 mai 2011 19:12

@Cogni
Ikke godt å si du, men temaene i meldingene var i hvertfall milevis unna alvorlighetsgraden du la opp til med rasist/antirasist. Kanskje hun ene kuttet kontakten tvert fordi jeg er delvis b-menneske og derfor liker å sove fram til rundt kl 11 i helgene? Hun var nemlig a-menneske og sto som regel opp rundt klokken 08 i helgene. Det var på det nivået "konfliktene", eller de store avsløringene om du vil, lå på.

Poenget mitt er at det i mitt hode ikke er naturlig å kutte en hyggelig kontakt (som tilsynelatende utvikler seg i en positiv retning) når en bare prater om løst og fast. Jeg ville aldri funnet på å avskrive noen før jeg får et dypere inntrykk av noen jeg er interessert i, men mulig jeg er i mindretall her inne. Kanskje jeg liker å sove til kl 11 i helgene fordi jeg ikke har noen å stå opp med? Kanskje jeg veldig gjerne står opp klokken 08 med min kjære, men hun jeg pratet med ble vettaskremt av å høre at jeg sover så lenge, og tok den lette veien ut, uten å få vite at jeg veldig gjerne deler morgentimene med henne om vi skulle bli bedre kjent?

Men om folk feiger ut av slike bagateller (som altså også bare kan være en misforståelse), så er de bare latterlige i mine øyner. Har større tro på at de jeg har vært i kontakt med bare har vist en falsk interesse for meg. Og at det finnes så mange (om de 4 ikke bare var unntakene som kom på rekke og rad) som av en eller annen grunn bruker tid på slikt, det bekymret meg litt for framtidige sukkererfaringer.

Men faen om kynismen skal få ta meg og at jeg legger opp til det samme spillet selv :)

Skjult ID med pseudonym neptun on. 25 mai 2011 19:20

Jeg vil tro du har hatt uflaks, TS. Jeg har vært i kontakt med kanskje 30 damer her inne, og jeg kommer kun på tre tilfeller der hun har sluttet å svare. Den ene deaktiverte profilen sin kort tid etter, noe som tyder på at det var noen andre inne i bildet, den andre skjønte jeg at det ville skje med slik dialogen utviklet seg, den tredje svarte ikke da jeg spurte om vi skulle treffes, og jeg tror jeg forstår hvorfor.

Det er selvsagt samtaler som har stoppet opp på andre måter, men da har enten hun eller jeg gitt beskjed om at vi ikke tror det er noe mer der.

Skjult ID med pseudonym baz on. 25 mai 2011 20:45

Sørg for å få inn litt mer flørting i meldingene. Sex har jeg aldri tatt opp her inne, men det kommer alltid opp under en eventuell date. Videre må du vri om samtalen til at dere skal møtes, eller rett og slett bare spørre direkte før det har gått for lang tid. Jeg har fått svar noen ganger at de synes det er litt skummelt, og om vi kan legge hverandre til MSN og facebook først. Men i de tilfellene har det alltid blitt en date etterpå (med untak av et par som jeg fant ut at likevel ikke holdt god nok standard for meg). :)