Alle innlegg Sukkerforum

Alkohol&&Nikotin

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 25 mai 2011 08:55

Jeg er en mann som røyker det er et stort problem for en del damer på sukker, har blitt avvist en del ganger på av mitt nikotin misbruk.
Forstår det til en vis grad, men føler vi som misbruker nikotin blir uthengt som gruppe.
For min egen del drikker jeg ikke alkohol men alkohol det er veldig akseptert av de fleste.
Alkohol er blitt så akseptert blant de fleste, ja vi drikker vin og øl til nesten alt vi spiser.
Da undrer jeg meg over hva alkohol gjør med oss i forhold til nikotin, begge delene er skadelige men en person som nyter nikotin forandrer ikke sin personlighet som en person som er påvirket av alkohol, ja jeg vet ikke hva som er best for dere damer der ute.

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 25 mai 2011 08:59

dobbelmoralen som har med personlig bruk av rusmidler, hva det måtte være, kommer du aldri noen vei med fordi flesteparten av folk vil dømme deg opp og ned uten å vite noe om deg.

jeg ser på det slikt: jeg bryr meg ikke om jeg møter en jente her som røyker, men jeg bryr meg om kona mi, moren til barna mine, røyker. nå har jeg verken kone eller barn, men du forstår kanskje hva jeg sikter til?

Skjult ID med pseudonym temasti on. 25 mai 2011 09:16

Jeg er lungesyk, sykt allergisk mot røyk og haaater lukta... Ikke av selve sigarettrøyken, men av folk som har røyka. Det har for meg ingenting med moral å gjøre, men det faktum at jeg ønsker å ta vare på min egen helse og at jeg søker en mann som jeg kan bore nesa inn i uten å brekke meg

Skjult ID med pseudonym Lady on. 25 mai 2011 09:24

Jeg holder meg unna røykere av den enkle grunn at de lukter røyk og smaker askebeger:)
Forøvrig drikker jeg svært sjelden og da i meget moderate mengder. Jeg er aldri beruset ute
på byen med andre ord...Det passer seg ikke for en dame i miniskjørt og høye heler.
Stil går aldri ut på dato:)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 on. 25 mai 2011 09:26

Røyk gir værre langtidsproblemer enn alkohol. Poenget er at alkohol trenger ikke å ødelegge noe ved moderat bruk. Røyk ødelegger ved passiv bruk...

Men jeg dicther ikke en røyker, men en storrøyker.. Ojess :P

Skjult ID med pseudonym Z on. 25 mai 2011 09:29

Jeg røyker ikke, og nyter nok mindre alkohol enn de fleste.

Jeg ville aldri datet en som drakk masse, som endret personlighet når han var påvirket. Det passer bare ikke meg.
Jeg ville heller aldri datet en røyker. Uansett hvor mye han pusser tennene, stinker det røyk fra lungene.

Hva han måtte velge å gjøre mot kroppen sin, får være hans sak.
Men jeg takler ikke å kline med en som røyker. Jeg fikser det bare ikke. Det er rett og slett turn off for meg.

Derfor velger jeg deg og flere med deg bort, TS.

Skjult ID med pseudonym Tralala on. 25 mai 2011 09:55

Hadde røyking vært usjenerende og harmløst så hadde det vært uproblematisk for min del. Nei TS, du får slenge opp et nikotinplaster eller ti eller finne deg noen som røyker :)

Skjult ID on. 25 mai 2011 09:55

Jeg var sammen en som røyket en del, og det var ganske kjipt når vi var ute og spiste osv og han måtte ut å ta seg en røyk. Hvis jeg spurte om han kunne vente til vi skulle dra, så fikk han dårlig tid med å avslutte middagen. Abstinensene han fikk etter røyk var langt verre enn å takle en mann som er på fylla et par helger i måneden.

Skjult ID med pseudonym -Taz- on. 25 mai 2011 10:12

"Ingen" vil date en storrøyker og" ingen" vil date en alkoholiker.

Problemet er at røykerne går rundt å nyter sin last hver eneste dag og stinker DRITT. De fleste tenker vel ikke så fryktelig mye på de helsemessige sidene av røykingen som den opplevelsen de er å leve sammen med en som røyker. Begge foreldrene min har røyket og det har effektivt vaksinert meg mot å bli interessert i folk som røyker til daglig.

Til det med alkohol så er det også utenkelig å bli sammen med ei som ikke rører det. Ikke at jeg har i det store og hele har et enormt behov for å drikke, men ei som aldri rører noenting, det går ikke. Har et par venner som har hatt det slik og det blei bare frustrasjoner.

(mann 51 år fra Vestfold) on. 25 mai 2011 11:02 Privat melding

Jeg synes ikke røyk og alkohol er direkte sammenlignbart.
Røyking er en last som er til sjenanse for andre, nær sagt uansett mengde for mange mennesker. Å drikke alkohol er ikke til sjenanse før man kommer over "lastemerket".

Jeg røyker selv og er fullstendig inneforstått med at det er JEG som har en last, og dermed er det også JEG som må utvise hensyn. Har vært i forhold med ikkerøykende damer, og da har jeg betraktet det som en selvfølge å f.eks. røyke ute. Det skulle egentlig bare mangle - det skal være frivillig hvorvidt man vil utsettes for røyk eller ei.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 25 mai 2011 18:40

Jeg synes at dette argumentet om at røyk stinker, stinker litt (pun absolutely intended). Eksempelvis har jeg en kompis som har en kronisk tannkjøttsykdom som gjør at ånden hans stinker død og fordervelse. Og når jeg spiser hvitløk, noe som skjer ganske ofte, tror jeg ikke ånden min lukter lavendel heller.

Dessuten er det jo mye bedre argumenter mot røyking - det er farlig. En tidligere sjef av meg døde i en alder av ikke engang 50, av årsaker som ikke ville vært der om hun ikke hadde røyket. For mannen hennes betyr det kanskje 30-40 år som enslig. Nå kan man selvsagt ikke garantere seg mot død, hun kunne falt under en buss eller fått andre dødelige sykdommer, men det som kjennetegner røyking er at man bevisst utsetter seg for livsfare. For meg er det mye viktigere enn at "hun stinker" - det gjør ofte jeg etter middag også.

Skjult ID med pseudonym -Taz- on. 25 mai 2011 20:33

Men Neptun, tror du folk her er noe spesielt interessert i folk som har en kronisk tannkjøttsykdom? Nei, jeg har jobbet med en slik og det stinker som døden, men nå var det ikke det som ble diskutert her. Nå snakket vi om alkohol og nikotin, og vi så lenge vi alle er enig om at sigarettrøyking stinker så er vel det greit nok uten å måtte bringe inn alle andre stinkende ting? Blir som å kjefte på de som gir uttrykk for sine triste ting i hverdagen for at de gjør det når det er så mange i verden som har det mye værre enn dem. Deres triste ting blir mindre for dem av den grunn.

Når det kommer til helserisikoen så er jo alle klar over den, men JEG TROR ikke at så veldig mange velger vekk røykere på grunn av hva som kan skje om 10-20-30-40 år. De fleste kommer uansett ikke forbi det faktum at røykere stinker....

(kvinne 34 år fra Buskerud) on. 25 mai 2011 20:37 Privat melding

Like barn leker best ;) Kunne aldri falle meg inn å date en fyr som er så ufattelig sutrete om røykinga mi som det dere er.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 25 mai 2011 20:41

@Taz
Poenget mitt er at jeg bryr meg ikke om at det lukter vondt, fordi det er så forferdelig mye som lukter vondt. Det jeg derimot bryr meg om er helserisikoen, at folk med viten og vilje utsetter seg selv for økt risiko for sykdom og død ved å innhalere gift. Og som eks-røyker, vet jeg at det å involvere meg med en røyker ville gjort det mer sannsynlig at jeg ville begynt igjen, og det vil jeg ikke - ikke på grunn av lukta, men på grunn av helserisikoen. Det er derfor jeg holder meg unna hverdagsrøykere.

Nei, forby hele dritten, sier nå jeg!