Alle innlegg Sukkerforum

Har norske jenter flere seksualpartnere enn norske gutter?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Analytics on. 25 mai 2011 16:18

I den interessante tråden "Hvorfor er mennesker så dum i blandt" skriver @Nick at Olafiaklinikken i 2009 gikk ut og ba norske jenter roe seg. En typisk norsk jente hadde visstnok langt flere forskjellige seksualpartnere enn en typisk norsk gutt.

Hva tenker dere om dette? Burde ikke antall seksualpartnere være omtrentlig likt fordelt blant gutter og jenter?

Jeg kaster ut noen momenter jeg kommer på som kan spille inn:
- jenter går etter "topp"-gutta. En stereotype er vel den kjekke, høye, muskuløse og selvsikre mannen. I tillegg får naturligvis gutta med tight game og som er flinke på seksuell eskalering seg mye. Dermed blir det til at et relativt lite knippe gutter får seg jevnlig (slike som TS/'"hemmelig" i den refererte tråden) mens det store flertallet av nice guys - den typiske mannen i gata - knapt får seg. Jeg leste et sted noe sånt som at 5% av gutta ligger med 80% av de single jentene.
- jentene begynner tidligere, og de foretrekker eldre gutter. De er dermed seksuelt aktive i en lengre periode av sitt liv.
- jenter har et større hjemmemarked - eksempelvis pakistanske og afrikanske innvandrere. Gutter er lite inne i dette markedet av forskjellige grunner
- norske jenter er ansett som lette å sjekke opp i utlandet, og den nordiske looken er eksotisk i de fleste land. Dermed blir de hyppig sjekket opp. I tillegg oppsøker jo jentene utlendinger på ferietur, da de tennes av det eksotiske og en mer utpreget machokultur der, Samtidig er det mindre sjanse for at rykter skal oppstå utenlands. Og ferie er ferie - da koser man seg.
- Andelen jenter har har sex med andre jenter er større enn andelen gutter som har har sex med gutter (har ikke tall på dette, men mener det er slik). Dermed enda en økning av "markedet"

Det "norske markedet" er ikke det letteste for gjennomsnittsmannen. Må si det frister å lære seg litt game. Eller kanskje en tur til Kypros. Er sikkert høy stemning i Ayia Napa i juli.

Skjult ID on. 25 mai 2011 16:26

Dumt spørsmål. Svaret er åpenbart.

Skjult ID med pseudonym Analytics on. 25 mai 2011 16:34

Neste spørsmål: Hvorfor mener dere det er slik? Hvilke faktorer spiller inn?

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 25 mai 2011 16:36

syntes det er synd at folk er "løse på tråden", men plager meg ikke nevnverdig, så lenge hun jeg er sammen med ikke er utro mot meg, så er jeg like fornøyd om hun har vært sammen med 3 stk eller 50 stk.

om antallet burde vært omtrentlig lik fordelt... ja, kanskje i en perfekt verden, men det finnes ikke. kan man gjøre noe med det? ikke med en gang, tar nok flere generasjoner før det kan komme en forandring, og forandringen må skje på forskjellige plan. foreldrene må ta mer ansvar i oppdragelsen, samfunnet må ta sin del av ansvaret, og media må gjøre det samme.

til slutt, jeg må si at jeg liker at jenter har erfaring når deg gjelder sex og sin egen kropp. men dette kan gjøre på andre måter enn å drikke seg fulle og knulle fremmede folk uten mål og mening. å masturbere er noe alle burde gjøre, og ofte, også syntes jeg man blir bedre i å ha sex hvis man har sex med en partner og kan "utforske" ting, noe jeg tror ikke skjer så ofte med ONS...

Skjult ID med pseudonym katte on. 25 mai 2011 16:51

Man blir også bedre i å ha sex om man har ONS fremfor enn om man bare masturberer, for så vidt :)

Skjult ID med pseudonym Jokke on. 25 mai 2011 17:45

Spørs hva slags person du er, er mange av oss menn som har mer sex en normen til damer også

Skjult ID med pseudonym barebea on. 25 mai 2011 17:48

@katte - jeg tror du tar feil der. Dvs muligens du har et litt skjevt sammenligningsgrunnlag?

Skjult ID med pseudonym katte on. 25 mai 2011 17:53

@barebea, så du sier at man kan bli en sexgud om man bare masturberer, altså? :)

Skjult ID med pseudonym barebea on. 25 mai 2011 17:55

bedre enn en liten duracell ;)

Skjult ID med pseudonym katte on. 25 mai 2011 17:57

Man kan da variere innholdet på ONS en god del.

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa on. 25 mai 2011 18:01

Men Katte säg att du vill träna på ställning tre men dama vill köra nr fyra ?

Skjult ID med pseudonym barebea on. 25 mai 2011 18:04

Teknikk og metode er b a r e en liten del av sex. Magien skjer ved

Skjult ID med pseudonym MrAsshole on. 25 mai 2011 18:06

Hvor skjer magien? Don't leave us hangin'!

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa on. 25 mai 2011 18:09

Ja hon talade om att hon såg stjärnor under sexet , nu slog hon ju huvudet ganska hårt i sängstolpen också :(

Skjult ID med pseudonym katte on. 25 mai 2011 18:10

Burde da gå an å kompromisse litt, det burde gå an å komme igjennom et brukbart to-sifret antall stillinger i løpet av natten.

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa on. 25 mai 2011 18:14

Ja i en amerikansk p-rulle hinner dom ju det så varför inte , men tror att om du ska kasta runt dama på det sättet är det en fördel med en liten en :(

Skjult ID med pseudonym clean on. 25 mai 2011 19:16

Hvor har du fått statistikken fra?

Bare for å kommentere et par av de brukte setningene dine, TS, vil jeg begynne med "Burde ikke antall seksualpartnere være omtrentlig likt fordelt blant gutter og jenter?"

Hvorfor i all verden skal det være likt fordelt? Det er noen jenter som har mer sex en gutta, og det er noen gutter som har mer sex enn jentene.

Syns dog du kommer med mange fornuftige ting, som f.eks at jentene begynner med sex tidligst og har det med litt eldre menn. Her kan du lese hva gjennomsnittsalderen for sex mellom gutter og jenter er (vær obs på at dette stammer fra 2002)! http://www.klara-klok.no/wips/1227620725/caseId/1470752548 altså at jenter (gjennomsnittlig) begynner i en alder av 16, mens gutta i en alder av 18. Ganske stor differanse, egentlig.

Skjult ID med pseudonym barebea on. 25 mai 2011 23:22

*kommer til meg selv*

ser at jeg har klart å slette en post på 3000 ord, søren ta! Ja,ja, det var jo ikke noe viktig, barnelære faktisk, sånt så alle vet.

Skjult ID med pseudonym Oblivion on. 25 mai 2011 23:26

Forstår jo at enkelte damers frigjorte vaner skaper stor forvirring og analyse behov hos den generelle mann, men årsakene til denne atferden ligger ikke i markedet!! Det er ingen forskning pr.dd. som kan underbygge disse mekanismene i ”menneskemarkedet” punktum. En av kreftene som styrer de ”naturlige” trendene i ethvert marked er selvsagt tilbud og etterspørsel. Det er fullstendig søkt å trekke fram markedsteorien ang menneskelig svikt.

De går etter ”topp” gutter ja, selvsagt.. instinkt er det. MEN de går også etter den vanlige mannen, de går etter alle menn også samme kjønn. De leter etter menneskelig bekreftelse, dette fenomenet oppstår ene og alene pga karakter svakheter, omformulert SVAKE MENNESKER! Norge er hardt rammet av svake mennesker som ikke helt finner ut hvilken fot en skal stå på. Til opplysning, det er best å stå på begge, det er mer balansert.
Svake mennesker utsetter seg for mye dårlig meningsløs sex, det er problemet. Ikke hvor mange, likt antall og andre håpløse faktorer rundt ”dilemma”. Spørsmålet burde vell heller være hvordan få god sex, ofte!

Poenget mitt er noe så enkelt som at en burde opparbeide seg en styrke, integritet, og en oversikt over seg selv som gjør en i stand til å utøve litt kontroll i det instinktene tar overhånd, og behovet for menneskelig samtykket blir for sterkt. Å handle i tråd med at menneskesinnet er ”skjørt”, er å vise ydmykhet til vitenskapen.. hvem i alle dager motsetter seg vitenskapen! Menneskesinnet og verdet vil ikke kunne stå upåvirket av å utføre destruktiv atferd gang på gang. Det er bekreftelse alene som driver ”kvinner” til mange tilfeldige partnere, ikke den tilfeldige partneren, behovet for sex, kvaliteten på sex, ”The Game”, markedet ute/hjemme, etc… De vil bare oppleve selvsikkerhet og trygghet, føle verdi i seg selv.. ikke vet jeg hvorfor man ikke klarer å forstå at det er noe man har, finner, og bygger i seg selv.

En kvinne er i stand til å kjenne igjen og søke den mannen hun anser som best egnet til å dele et herlig liv sammen med, dersom hun har ryggrad nok til å stå oppreist til å faktisk få det med seg. Målet er vell å kunne leve godt, som hele mennesker, som evner å skape ekte genuine relasjoner med masse god sex, det er ikke lett med hodet i sanden og med en overlegenhet til egen eksistens!

Skjult ID med pseudonym katte to. 26 mai 2011 07:27

Jeg har ihvertfall styrke nok til å styre unna forumdamer :)

(mann 33 år fra Oslo) to. 26 mai 2011 08:39 Privat melding

Hater å ødelegge bobblen men gutter flest har ikke sex, altså de vil og sliter seg ut i jakten på det, men de har ikke sex.

Det som er ironisk i det hele er at menn ofte blir beskrevet som griser, sjåvinister, står alltid noe i avisene om at vi tenker på sex hvert 10ende sekund osv.

Mens jenter som har sex og gjerne kan eie en dildo og fortelle om det eller reise ut i verden i svært ung alder og oppleve menn fra mange kultur blir sett på som frigjorte osv.

Hadde en mann åpenlyst fortalt om at han eier et sexleketøy, f.eks oppblåsbardukke så ville han blitt så sosialt latterliggjort at han måtte regne med å miste jobb og venner osv.

Jeg tror det vil resultere i økt vold mot kvinner, du har så mange menn i svært ung alder som ikke får kontakt med kvinner at frustrasjonen deres vil sprekke.
Så det selv når jeg jobbet i utelivet hvordan den gjennomsnittlige "IT" medarbeideren ikke lenger lot jenter slippe unna med et smil om de snek foran han i en utestedskø eller forlangte å få en drink, de guttene er begynt å slå og jeg tror det bare bli verre.
Har også sett det samme selv hos mine tidligere venner ala typen som har spilt veldig mye data i oppveksten, kvinnehatet er så sterkt at de ikke kan fungere normalt på fest eller vorspiel, når de itillegg ikke er spesielt høye blir det krise.

På en arbeidsplass jeg var så jublet guttene om det stod om en jente som ble voldtatt i avisene, skuffelsen av å bli avvist gang på gang på gang siden de var en 15-16år hadde regelrett ødelagt dem.

Et annet poeng er om du tar en titt på dette forumet, aftenposten, vg, dagbladet eller nettavisen sine forum og det er stort sett norske menn som skriver hvor mye de hater kvinner, hvor de mye blir avvist eller hvor sinte de er siden føler kvinner har det så mye bedre enn dem.

Mitt siste poeng er at det er rart en så stor og alvorlig problemstilling blir oversett, hva skjer når jenter omtrent ikke kan gå ut lenger pga sinte frustrerte menn?

(mann 33 år fra Oslo) to. 26 mai 2011 08:44 Privat melding

@analytics - Du må tilpasse stereotypen til Norge - Det blir en medium til liten mann med dårlig skjeggvekst men som likevel insisterer på å ha et stygt skjegg, med hipsterstil osv osv, gjerne litt veik og feminin og det lyser ut at han tenker på en ting og det er seg selv og stilen sin. Tror neppe det å være høy, kjekk, selvsikker og muskuløs er noe som slår spesielt godt ann her, selv om det gjør det så det synger i andre kulturer.

Skjult ID med pseudonym katte to. 26 mai 2011 08:59

@JimJimJ
At menn av diverse årsaker blir kvinnehatende, er det noe nytt for vår tid?
Det var vel slik før i tiden også...

(mann 33 år fra Oslo) to. 26 mai 2011 09:34 Privat melding

@Katte - Jeg mener det er en vesentlig stor forskjell, spesielt når jeg ser utviklingen hos mine egne kamerater som var av typen som ville gitt jenter blomster på videregående men som nå hater dem så mye at de blir kvalm bare de ser en kvinne.
Dog er dette world of warcraft gutter og typen det finnes mest av i Norge, mild grad av autisme, ringer under øynene og stor grad av frustrasjon og litt bleikfeit.

Men kulturen generelt har forandret seg og jeg mener den ekstreme formen hatet har tatt og synliggjøringen av hatet via forum osv gjør det ganske unikt for vår tid.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 26 mai 2011 09:40

Når menn opplever avvisning gang på gang på gang så blir de som regel bitre kvinnehatere på ett eller annet nivå, enten de viser det helt åpenlyst eller om de blir typen som bare er snill og grei og jentene tror er helt ufarlig, men som sniker seg opp i senga til fulle jenter når de sover for å få seg litt. Det kan selvsagt være et slags elsk/hat forhold, der de både tiltrekkes av jenter og forsøker å bli venner med dem, men hvor de innerst inne et sted hater dem for alle avvisningene og kan komme til å vise den siden også hvis de er fulle og tror de kan slippe unna med det. Det er nok en grunn til at mange jenter instinktivt ikke stoler fullt ut på oversnille, smiskende "nice guys", for magefølelsen forteller dem jo gjerne at disse gutta er falske og viser egentlig ikke sitt sanne jeg. Og det er ofte lurt av dem.

(mann 33 år fra Oslo) to. 26 mai 2011 09:47 Privat melding

@Oslomann - Guttene jeg beskriver, world of warcraft generasjonen som også ironisk nok er så milelangt unna jentene av samme generasjon i utseende at en skulle tro naturen spiller oss et puss, har ingen fake niceguy fasade.
De er bare sinte, vanskelige og gretne...de gleder seg til de kan kalle en jente feit siden de ser på det som sitt ultimate våpen og de er veldig fysiske med jentene i den forstand at de dytter hardt tilbake om de får en liten skubb av en jente på et utested osv.

Det er disse guttene jeg mener kommer til å ta med seg skytevåpen på universiteter, skoler, høyskoler eller lignende eller bare utargere i så stort antall at det blir umulig for jenter å ferdes i fred.

Spørsmålet må stilles om dette ikke egentlig var ganske forutsigbart og om hva en egentlig ønsker når en bringer et guttebarn inn i Norge idag.

Skjult ID med pseudonym katte to. 26 mai 2011 10:47

Da kan vi oppfostre guttebarnene med WoW ifra fødselen av, slik at de ikke/knapt har hatt kontakt med hunkjønn.
Det man ikke vet, har man ikke vondt av...
:)

(mann 33 år fra Oslo) to. 26 mai 2011 10:51 Privat melding

Hehe :) Det verste er at det vil bli et sinnsykt samfunnsproblem men alle bare ler det bort.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 26 mai 2011 10:53

At jenter objektivt sett faktisk er penere enn gutter er slått fast gjennom internasjonale undersøkelser der personer av begge kjønn blir bedt om å vurdere andre menneskers utseende. Både kvinner og menn vurderer i slike tilfeller i gjennomsnitt jentene til å være penere enn gutta. So? Det er slik vi mennesker er formet gjennom hundretusenvis av år. Vi menn har noen egenskaper som vi på generell basis er sterkere på enn kvinner, og som kvinner ser etter hos menn, og kvinner har noen tilsvarende fordeler. En av de sistenevnte er at kvinner generelt sett er penere, sett i de fleste andre menneskers øyne. Synes egentlig ikke det er noe mer merkelig enn at barn stort sett er søte, noe som gjør at voksne mennesker føler et instinktivt behov for å passe på dem, beskytte dem og være snille mot dem.

Utover det er jeg for så vidt enig i det du skriver om en generasjon med gutter som har blitt slappe, sosialt uintelligente dataidioter dessverre. Jeg også slås ofte av hvor mye mer aktive, eventyrlystne, engasjerte og ambisiøse mange unge jenter er i forhold til mange av de jevnaldrende gutta. En del gutter er også slik selvsagt, og det er jo de som gjerne også har suksess med damene, men er enig i at det virker som jentene ofte drar fra på mange måter. Så da er det vel ikke så rart at de enten finner seg en spennende utlending eller en eldre, mer moden, erfaren og suksessfull fyr som enten aldri har blitt dratt inn i den dataverdenen eller i det minste for lengst har lagt den bak seg.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 26 mai 2011 10:54

Jeg tror egentlig at begge kjønn ofte opplever ganske stor forvirring og frustrasjon i dagens Norge, ettersom eldgamle kjønnsroller nå faller for fullt og vi forsøker å definere nye. Gutta fordi de gamle mannsrollene nå er i full oppløsning og de ikke lenger vet hvordan de skal oppføre seg ovenfor jenter (de gamle ”reglene” om kurtisering gjelder jo ikke lenger), ikke lenger har rollen som forsørgere og strengt tatt har blitt så prakke fulle av ”myk mann” og ”anti-macho” ideer siden de var bitte små at de ikke lenger vet hva deres rolle er. De er rett og slett forvirrete, frustrerte og usikre, for selv om de vet hvordan de ikke skal være lenger (gammeldags macho) så vet de ikke hvordan de SKAL være i dag. Vi, samfunnet, har ganske enkelt ikke kommet til enighet om dette ennå. Jentene sliter seg ut fordi de forsøker å være hundre prosent suksessfulle både i de gamle kvinnerollene (som mor, ta seg av hjemmet, etc) og i de tidligere mannsrollene (som forsørger og suksessfullt karrieremenneske), og de er frustrerte over at mennene ikke ser ut til å vite hva de vil lenger, ikke vet hvilken rolle de har lenger og ikke vet hvordan de skal behandle kvinner lenger. De er frigjorte seksuelt og har ofte mange partnere, men er samtidig redde for å bli stemplet som horer (ikke minst av andre kvinner). De vil at gutta skal være myke og snille så lenge de bare er venner, men de samme gutta tenner dem ikke seksuelt (noe som selvsagt gjør de samme gutta som lærer at de bare skal være snille og gode endeløst forvirrete og frustrerte). Og strengt tatt har vel mange jenter også mistet noe av kontakten med det å være feminin i sin iver etter å gjøre alle de tingene som bare gutta gjorde før, fra snowboard og fotball til spytting og snusing. Nei, begge kjønn er nok ganske så forvirrete og frustrerte i dag tror jeg, det er nok derfor det er så mange single og ensomme der ute.

Skjult ID to. 26 mai 2011 11:09

"Har norske jenter flere seksualpartnere enn norske gutter?"

Spiser kuer gress?

(mann 33 år fra Oslo) to. 26 mai 2011 11:47 Privat melding

Jeg digger de gamle kjønnsrollene og synes det er perfekt, bortsett fra at jeg ikke ser poenget med å skape flere barn i en verden som allerede har nok barn som ingen tar seg av.
Det siste verden trenger er enda en sint ung gutt.

Men du skriver godt som vanlig Oslomann, forstår ikke hvorfor du velger å være anonym når du ofte skriver godt og har gode poenger som ikke angriper en bestemt gruppe.
En diplomat har vel immunitet?

Selv sikter jeg til de fysiske konsekvensene av det faktum at du plutselig har en stor gruppe unge menn som er svært uheldig med utseende, mangler sosialeevner, har flere autismetrekk og som ikke får eller vil noen gang gå nærkontakt med kvinner selv om de ønsker det.
De blir ikke bare avvist, men ofte avvist relativt stygt.

Når det gjelder utseende vil jeg påstå at i Norge er det enorme forskjeller om du skulle sammenlignet den gjennomsnittlige 23åringen av begge kjønn.

Henger selv med en gruppe tilfeldig valgte gutter som spiller rugby fra new zealand, australia og sør-afrika som utgjør min nærmeste vennekrets og de får høre nettopp den kommentaren av norske jenter hele tiden, at de rett og slett er uendelig mye kjekkere enn sine norske motparter, samtidig poengterer de selv også at det ikke var så voldsomt mye konkurranse om jentene mot dem her.

Uansett så blir mitt poeng at vil komme episoder der guttene jeg beskriver går amok, skyter rundt seg kanskje i et danserom på et treningstudio, lesesalen på blindern osv og først da blir det tatt alvorlig hva det innebærer å ha en stor underklasse av intelligente, stygge og frustrerte menn som ingen vil ha.

(mann 40 år fra Oslo) to. 26 mai 2011 15:03 Privat melding

Tja, gammel vane er vond å vende vet du. Men kan jo godt droppe anonymiteten i dag. Jeg er helt enig i at det nok er mange gutter i dag som vil slite med å få seg en kjæreste. Nå har det riktignok alltid vært slik at en del menn aldri får seg en partner, mens andre har flere i løpet av livet, og det er faktisk slik at dagens befolkning i verden har dobbelt så mange kvinnelige forfedre som mannlige. Kanskje 80 prosent av alle kvinner som har levd på jorda har fått etterkommere, men bare 40 prosent av mennene har det samme, i følge forskere. Altså har de fleste menn som har levd faktisk aldri fått noen etterkommere. Ganske tankevekkende egentlig. En del av dette skyldes sikkert tidligere tiders samfunnsoppbygging, der de på toppen hadde alle eller de fleste kvinnene (despoter, konger og krigsherrer kunne jo ha haremer på hundrevis av kvinner), samt krig og vold som tok livet av mange menn i ung alder, men det er klart at i det minste noe av det skyldes at kvinner faktisk ofte heller vil ”stjele” en bra mann fra en annen kvinne, enn å måtte nøye seg med han middelmådige enslige. Det er en grunn til at en del kvinner ofte kan være ganske slemme mot sine single venninner og fryse dem litt ut, fordi de bevisst eller ubevisst ser på dem som potensielle trusler mot sine egne forhold.

http://tierneylab.blogs.nytimes.com/2007/08/20/is-there-anything-good-about-men-and-other-tricky-questions/

Uansett, jeg mener ærlig og oppriktig at hvis en mann ikke kan få seg en jente så er det hans egen feil. Da får han forbedre seg selv og øke egen attraktivitet og ”verdi” som potensiell partner. De færreste kvinner har lyst til å være sammen med en mann de egentlig ikke tiltrekkes av, og i dagens Norge trenger de det heller ikke, og de foretrekker heller å være alene eller forsøke seg andre steder. Du kan ikke klandre dem for det. Tiltrekning er ikke et valg. Så den generasjonen med WoW-spillere bør nok skjerpe seg, slå av datamaskinene sine og begynne å gjøre noe med situasjonen selv. Begynne å trene for eksempel, drikke seg litt mindre fulle på byen, reise mer til utlandet kanskje og få nye erfaringer, engasjere seg mer og også forsøke å forstå bedre hvordan det sosiale spillet som flørting og sjekking faktisk er. Og du trenger faktisk ikke å ha studert i like mange land som jenta har, eller reist jorden rundt, eller jobbet som frivillig i Afrika, selv om slike ting selvsagt ikke er negativt. Det viktigste er at du får jenta til å føle seg bra sammen med deg.

Skjult ID med pseudonym Ruben to. 26 mai 2011 15:11

Unnskyld hvis jeg spør et dumt spørsmål her, men hvor er statistikken til å backe opp at norske kvinner har flere partnere enn norske menn?

Hva slags undersøkelser ligger til grunn? Hvor mye forskjell mener man det er snakk om?

Dessuten blir antall partnere litt misvisende, fordi du kan ha sex med en partner en gang eller 1000 ganger.

Finnes det statistikker om forskjell mellom kjønnene i HVOR OFTE de har sex?

Et spørsmål til: Finnes det statistikk angående hvilke områder det er snakk om? Finnes det f.eks statistikker om evnt. skjevhet mellom kjønnene i antall partnere eller frekvens på sex i, oslo?

Hadde vært fint om folk viste til konkrete statistiske undersøkelser og ikke bare spekulasjoner.

(mann 33 år fra Oslo) to. 26 mai 2011 15:23 Privat melding

@intense - Du skriver også veldig bra og jeg er helt enig med deg.
Men igjen, jeg sikter mer til hva som vil skje når de klikker for alvor og de skyter rundt seg ala columbine eller som i finland som allerede har hatt flere episoder der guttene har begrunnet det med kvinnehat og de føler seg dårlig behandlet av jentene, var ikke alle ofrene i finland jenter?

Skjult ID med pseudonym Hei to. 26 mai 2011 15:33

Jeg var i Ayia Napa i fjor sommer, og ble kjempe skuffa! Skal aldri tilbake dit! Dra til kroatia isteden!

(mann 40 år fra Oslo) to. 26 mai 2011 15:39 Privat melding

@ JimJimJ

Jeg tror dessverre ikke at det er så mye samfunnet kan gjøre for å forebygge slike hendelser som du beskriver der. Du kan jo ikke akkurat forvente at jentene skal gi de frustrerte, ensomme gutta sympatisex for at de skal føle seg litt mindre avviste og bitre. Så vi får bare håpe at det aldre skjer her i landet. Men ja, tror det stemmer at han ene galningen i Finland kun drepte jenter ja.

(mann 37 år fra Oslo) to. 26 mai 2011 15:40 Privat melding

JimJimJ:
Jeg er stolt over at mine venner gjør dine utsagn til skamme. Mange av dem er er relativt hardcore på gaming (Var det spesielt da de var yngre, kanskje), men er også glad i opplevelser, reising og trening. De deltar på Birken, går på ski, trener styrke osv. Vi har forskjellige utdannelsesnivå (Alt fra VGS til master), ordnet oss gode jobber, et par har også befalsskole og har vært sersjanter i garden i tillegg.

Et par av oss er under gjennomsnittet høye også.

Og jaggu får de seg ikke no' rett som det er også! :D

Jeg tror stigmatiseringen av nerder om usosiale vesener forsvinner mer og mer.
Jeg husker selv da jeg gikk på ungdomskolen og videregående på 90-tallet.
Vi som likte å sitte foran datamaskinen og dille med ting, ble fort sett på som ganske rare og sære fordi de andre ikke forstod greia.

I dag, imidlertid, er omtrent det første som skjer at man får en laptop i fanget.
Alle er datanerder på et eller annet nivå.
Jeg mener... Noe driver til og med med sånn nettdating :-O

Hvis målet er å nedlegge flest mulig damer på by'n, hjelper det sikkert å være 2 meter høy og muskuløs, men det er ikke slik at de av oss som er mer gjennomsnittelige aldri får oss noe.
Kanskje vi tvinges til å være dyktigere sosialt?

Nå skal det innrømmes at det er en og annen nerd der ute som faller helt gjennom, men tror det er langt færre enn det mange her inne har inntrykk av.

Get with the times!

(mann 33 år fra Oslo) to. 26 mai 2011 15:58 Privat melding

Nå har jo jeg skrevet mange ganger den lille kule hipsteren lett slår den klassiske kjekkasen når det kommer til jenter her i Norge, en fjott med piercing, dårlig skjegg og riktige klær vil være langt mer attraktiv enn en Christopher Reeves eller Lundgren type...om han itillegg messer om hvor solidarisk han er og om hvor bra SV er osv vil han jo svømme i mus.

Du forstår forøvrig ikke hva jeg skriver, jeg snakker om de som er blitt sinte fordi de er blitt avvist så mange ganger og hvilke fellestrekk de har.

Jeg likte selv å spille alt mulig rart før, men orket ikke å ta all dritten erkenerdene kommer med hele tiden, en nerd er ikke en som synes det er gøy med data.
En nerd er en som angriper deg som person om du slår han i et spill, ikke har særlige sosialeevner og itillegg er fysisk lite tiltalende.

Kan forøvrig nevne at jeg har fått 2 meldinger i innboksen fra 2 karer som føler seg så truet av det jeg skriver at de har opprettet tulleprofiler for å harslere med meg, så nerder mangler ikke på kreativitet....men forstår ikke hvorfor de avbryter Dexter, manga-pornoen, asianfetish eller whatever for å disse meg.

(mann 40 år fra Oslo) to. 26 mai 2011 16:02 Privat melding

Hey, ikke diss Dexter ;) Det er jo en ganske bra serie. Er ikke sikker på hvor mange sesonger det finnes nå, men jeg har i alle fall sett hele de to første.

Skjult ID med pseudonym Ruben to. 26 mai 2011 16:27

Folkens, hadde vært fint å høre om det bare er spekulasjoner til grunn for dette, eller kon kret satistikk. ikke at jeg disse spekulasjoner hvis de er fornuftige, og dere skriver mye interessant.

-Men hvor er statistikken til å backe opp at norske kvinner har flere partnere enn norske menn?

-Hva slags undersøkelser ligger til grunn? Hvor mye forskjell mener man det er snakk om?

Dessuten blir antall partnere litt misvisende, fordi du kan ha sex med en partner en gang eller 1000 ganger.
-Finnes det statistikker om forskjell mellom kjønnene i HVOR OFTE de har sex?

-Finnes det statistikk angående hvilke stedsområder/land/byer det er snakk om? Finnes det f.eks statistikker om evnt. skjevhet mellom kjønnene i antall partnere eller frekvens på sex i Oslo?

Hadde vært fint om folk viste til konkrete statistiske undersøkelser og ikke bare spekulasjoner. Selv om speulasjoner er morsomme. Morsomme og upålitelige. Som de fleste sukkerdaterne kanskje?;)

(mann 37 år fra Oslo) to. 26 mai 2011 17:24 Privat melding

JimJimJ:
Du snakker om "IT-medarbeidere" og "World of Warcraft"-generasjonen.
Ganske naturlig å anta at det er datanerder du uttaler deg om.

Men ja.. Jeg ser poenget ditt. Imidlertid tror jeg ikke det er i nærheten av å være så ille som du skriver. Folk er forskjellige og liker forskjellige ting.

Leste for øvrig et interessant innlegg om dette på Aftenposten.
Hovedpoenget er at likestillingskampen har gått for langt.

Den generasjonen av jenter som har vært i offerrollen, er ikke den samme som er 20-40 år i dag, men media henger etter og er veldig raske til å påpeke hvor sterke og flinke jenter er i forhold til gutter med en gang det kommer ut statistikk om det.

I.o.m. at dagens kvinner stadig vekk får påpekt hvor suverene de er, vil de fort oppfatte gutta som veike. Media skriver aldri at gutta er bedre enn jentene i noe når det kommer statistikk om det. Det er jo politisk ukorrekt, i motsetning til når man drar gutta ned i søla..

(mann 37 år fra Oslo) to. 26 mai 2011 17:28 Privat melding

Her; http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4126661.ece

Skjult ID med pseudonym Ruben to. 26 mai 2011 18:27

I den artikkelen står det om fenomenet at flere kvinner enn menn drar fra utkantstrøk av landet og til hovedstaden. Altså en overvekt av kvinner i oslo. Samtidig er nok flere utenlandske menn enn kvinner aktive på "sjekkearenaen", særlig i oslo, som fører til en tendens motsatt vei. To faktorer som utjevner hverandre hvis vi snakker om f.eks Oslo.

Hvis det er en ubalanse slik som tittelen hevder, kan det derfor ikke være stort. At kvinner i større grad går etter de mest attraktive guttene, trenger ikke bety annet enn at majoriteten av norske menn er ganske tilbakeholdne når det gjelder sjekking. Som er gode nyheter for menn generelt: Masse uutnyttede muligheter her.

Hvis det er en sånn 80/20 eller 90/10 fordeling, må dette nødvendigvis føre til veldig mange frustrerte og lite tilfredsstillte kvinner, og at den (foreløpig lille) gruppen menn som er frempå og som griper godene, har utrolig mange kvinner å velge mellom.

Dette er bare gode nyheter for "datanerd-generasjonen": Det skal ikke mye til for å få tilgang på godene. Fordi det er uhyre mange kvinner der ute som ikke finner menn de syns er bra nok (konkurransen suger). Byen er full av lengtende kvinner som venter på en mann som river seg løs fra world of warcraft og isteden sjarmere henne i senk.

Hvis det stemmer at 80% av single jenter har sex med 20% av guttene (eller 90/10), så betyr det nødvendigvis at det alltid vil være masse kvinner som må gå hjem alene. Disse burde dermed være "sitting ducks" for alle guttene som er utkonkurrert av eliten.

Problemet da er ikke mangel på ledige kvinner, problemet er isåfall at denne store majoriteten av menn er FOR TAFATTE til å utnytte seg av mulighetene. Som igjen burde være veldig gode nyheter for de fleste, og særlig for gutta: stort mulighetsrom for at alle parter kan bli mer happy!

-Jeg tviler på trådstarterens konklusjon. Basicly fordi til syvende og sist er det netto like mange menn som kvinner på markedet. Pluss at begge kjønn har en tendens til å gå etter folk på ca. eget nivå av attraktivitet for å unngå å bli skuffet, noe som er en stor utjevningsfaktor som går i retningen "alle skal få".

Dette er for komplekst til å kunne løses gjennom spekulative analyser der bare et par variabler er tatt med i beregningen. Jeg etterlyser skikkelig statistikk for å understøtte påstanden om at norske kvinner har flere seksualpartnere enn norske gutter netto, eller hyppigere frekvens på sex.

Hvor tar dere tallene fra?

Skjult ID med pseudonym Ruben to. 26 mai 2011 18:32

Det er en annen kraftig utjevningsfaktor også: Kjemi og personlighetstype. Dette er i stor grad biologisk betinget. Det er noen man er tiltrukket av og andre ikke, noen par er fra naturens side match og andre er mismatch. mismatcher vil skjelden komme overens engang, og derfor mye skjeldnere ha sex.

Dette vil, sammen med de andre faktorene, i stor grad motarbeide en skjevhet som er så stor som trådstarter hevder.

Skjult ID med pseudonym Wims to. 26 mai 2011 18:50

Som dame ser jeg ikke helt relevansen i denne "rapporten".. En ting er hvertfall sikkert, dere finner verken damer eller får mer sex i passiv tilstand! Så ut å jakt, før frustrasjonen når nivåer som trekker mot masakre og slike ting.. det er så dramatisk.

Så kanskje legge ned litt arbeid i å aktivt finne "brukbar" dame i stede for å analysere? For etter denne tråden å bedømme vil alle damer der ute bare bli mer tøs by the minute.. så her er det ingen tid å miste haha.. OG det mens dere er lost i cyberspace, med kappe og et sverd kjøpt for 10% av netto månedslønn ;) Damen på sin side sitter i en villa i pappas hage, river seg i håret og snakker med pressen over hvor svake dere er blitt -et paradox av artig sort!

Loosen up boys :)

Skjult ID med pseudonym Fjordland to. 26 mai 2011 19:01

Har ikke giddet å lest hele tråden, men det er statistisk umulig at det ene kjønnet har flere sexpartnere enn det andre. Med mindre homofile har mange flere sexpartnere enn lesbiske, eller andre feilkilder som f eks at norske menn har mange flere sexpartnere når de er på utenlandsferie enn norske kvinner etc...

Skjult ID med pseudonym WeeHanne to. 26 mai 2011 19:35

Jeg tror det er viktig å ikke "gre alle over samme kam".

Det finnes stereotyper, men også de som f.eks spiller WoW og er helt normalt funksjonerende mennesker i samfunnet.

Jeg tror det kan være lurt å ikke stenge alle i en bås, men heller prøve å se det hele ut fra et større bilde.

For hver gutt som ikke får sex er det en jente som ikke får sex, det eneste jeg kommer på som skiller oss er at det er mer akseptert at jenter ikke har sex enn at gutter ikke har det.

Hvorfor er det slik? Tro meg at det er mange jenter der ute som f.eks føler at andre jenter er mye penere og får mer oppmerksomhet av gutta enn henne. Hvem av de to tror dere får dekket behovet sitt for nærhet?

Slutt og klag, sier nå jeg... gutt eller jente vi har alle våre utfordringer i livet. Noen verre og noen bedre enn andre. Det blir ikke bedre av å sitte og være misunnelig på de som får det til.

Spark deg selv i ræva hver gang du har lyst til å gi opp, ingen andre som tar ansvaret for din egen lykke enn deg selv.

Så tilbake til TS, påstanden din stemmer kanskje for noen jenter, men den kan også være helt feil for andre. Som mange andre etterlyser hvor er statstikken bak påstandene... Det er lett å påstå ting, noe verre å bevise det.

(mann 37 år fra Oslo) to. 26 mai 2011 22:03 Privat melding

Det folk mener her, er følgende scenario;
Jenter ligger mye rundt. Imidlertid er det bare 20% av gutta som er "alpha males" og får seg mye.
D.v.s. at 20% av gutta har ekstremt mange seksualpartnere, mens alle jentene har flere seksualpartnere enn 80% av gutta.

Dette er fullt statistisk mulig:
Janne, Kristin, Trine, Cathrine og Maren har seg med Thor "med hammeren". (Ikke nødvendigvis samtidig.)
Jentene har 1 seksualpartner.
Thor har 5.
Arne, Kåre, Bjarne og Kjell står tomhendet igjen med 0 partnere.

Personlig tror jeg det kan stemme til en viss grad, men jeg tror ikke tallene er like ekstreme som en del her tror.

Skjult ID med pseudonym Fjordland to. 26 mai 2011 22:19

Erikmy

Da har de 5 jentene 1 seksualpartner i snitt, det har også de 5 guttene. Altså, snittet er likt...

(mann 37 år fra Oslo) to. 26 mai 2011 22:57 Privat melding

Snittet ja, men det er ikke snittet det er snakk om her. Da hadde hele tråden vært ganske meningsløs..

Skjult ID med pseudonym Fjordland to. 26 mai 2011 23:32

"I den interessante tråden "Hvorfor er mennesker så dum i blandt" skriver @Nick at Olafiaklinikken i 2009 gikk ut og ba norske jenter roe seg. En typisk norsk jente hadde visstnok langt flere forskjellige seksualpartnere enn en typisk norsk gutt.

Hva tenker dere om dette? Burde ikke antall seksualpartnere være omtrentlig likt fordelt blant gutter og jenter?"

I tillegg til overskriften da... Det er mulig jeg er altfor trøtt i dag, og at jeg derfor ikke klarer å tenke klart. Men sikter ikke TS til antall sexpartnere kvinner har kontra menn? Og hvis det er tilfellet, så er jo svaret at kvinner og menn har like mange sexpartnere. Noe annet er jo helt urimelig. Men som sagt, jeg kan ha misforstått...

(mann 33 år fra Oslo) fr. 27 mai 2011 08:36 Privat melding

Jeg stempler de ikke som voldtekstmenn, jeg irriterer meg at jeg mest sannsynlig kommer til å stå i en butikk, postkontor, treningsstudio eller kjøpesenter når en av de idiotene går ape fordi de har blitt avvist 5000ganger og skyter ned alle de ser.

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 27 mai 2011 09:04

92.8% av all statistikk brukt som argument på sukkeforumet er funnet på ut av løse lufta. (<-- fakta, jeg lover! :-D)

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 27 mai 2011 10:49

@ Fjordland

Med fare for å spore av helt her, så er det som kjent flere enn én måte å regne et gjennomsnitt på og hvilken måte som passer best varierer fra gang til gang. Hvis én mann ligger med 5 jenter og fire andre ikke ligger med noen, mens fem jenter ligger med en mann hver, så er det aritmetiske gjennomsnittet ganske riktig 1 seksualpartner hver for både menn og kvinner. Men medianen, det midterste tallet hvis du stiller opp alle tallene etter hverandre på en rekke, er 1 for kvinner og 0 for menn. Og også typetallet, det vil si det vanligste antallet, er 1 for kvinner og 0 for menn. Aritmetiske gjennomsnitt er ikke spesielt bra å bruke når du har høye ekstremverdier, altså slik som her når det kun er én av mennene som i det hele tatt har sex og han har seg med alle fem. I dette tenkte eksempelet er derfor både median og typetall mye mer representative og derfor mer relevante.

Dette er mattematikk på ungdomsskolenivå.

Skjult ID med pseudonym Eirok fr. 27 mai 2011 12:51

Men folkens, alle skjønner jo at en mann ikke vil orke å betjene 5 kvinner. Det er ganske enkelt alt for slitsomt.

Det er ikke gjennomførbart i praksis i en hverdag med så mye annen stimuli og oppgaver som de fleste nordmenn opplever.

Hvis det er noe i den teorien, vil den praktiske konsekvensen være at den mest attraktive fyren holder på med den mest attraktive jenta, og de 4 andre jentene kommer til å snakke dritt om henne og være misfornøyde fordi de ikke finner noen menn de syns er bra nok. Og neste gang kanskje en av de andre jentene får prøve seg.
Men alltid vil det da være et stort antall jenter som nesten ikke får noe action, og som kniver seg i mellom om det lille som finnes av interesse. Og en utenforstående mann som plutselig entrer dette markedet, vil ha masse lengtende kvinner å velge mellom og nesten ikke oppleve noen konkurranse.

Hele denne teorien er bare pur spekulasjon. Som andre har spurt: hvilke data har dere til å understøtte dette?

Skjult ID med pseudonym EvenLund fr. 27 mai 2011 13:06

jimjim: Slapp av mann. Det er derfor man fannt opp porno. De fleste av de gutta du nevner er redd damer uansett, og tør ikke engang å approache dem. De sitter og koser seg med wow og ser porno på nettet. Stort sett happy campers (nesten ihvertfall)

Skjult ID med pseudonym Fjordland fr. 27 mai 2011 13:58

Oslomann

Jo, jeg er enig i det, og leste kanskje ikke innlegget godt nok i går kveld i et trøtt øyeblikk. Innlegget i sin helhet sikter vel kanskje mer til medianen.

"En typisk norsk jente hadde visstnok langt flere forskjellige seksualpartnere enn en typisk norsk gutt."

<---- dette sikter nok mer til medianen

"Hva tenker dere om dette? Burde ikke antall seksualpartnere være omtrentlig likt fordelt blant gutter og jenter?"

<---- dette (samt overskriften) sikter nok mer til det aritmetiske gjennomsnittet.

Når dette er sagt finnes det nok av både kvinner og menn som er løse så det holder, eller tilbakeholdne for den saks skyld, så jeg tror ikke det aritmetiske gjennomsnittet bommer så fryktelig når det kommer til den gjengse nordmann. Uansett så er jo alt dette spekulasjoner.

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 27 mai 2011 15:14

Helt greit Fjordland, ikke alltid jeg leser alt like nøye jeg heller :)

Jeg tror ærlig talt ikke at det finnes noe statistikk på dette, så alt blir bare synsing. Det finnes noen gamle undersøkelser som du kan google på nettet. Men disse inkluderer størsteparten befolkningen, opp til 50 år i undersøkelsen fra 2002, og inkluderte dermed både de som hadde vært gift med den samme personen fra de var 20 år i 1970, gamle sjøfolk, godt voksne horekunder og selvsagt også yngre, single mennesker. Både pietistiske kristenfolk på Sørlandet og vestlandet og mer seksuelt frigjorte nordlendinger og oslofolk. Her har menn fortsatt i gjennomsnitt flere partnere enn kvinner i løpet av livet. Men medianen er omtrent nøyaktig den samme for begge kjønn, noe som tyder på at det er noen få menn som drar det (aritmetiske) gjennomsnittet for menn voldsomt opp. Jeg tenker en og annen Don Juan som får seg en hel masse, samt homofile menn som ofte bytter partner (homoseksuelle er også med her) og horekunder. Samt kanskje noen som ikke klarer å la være å skryte på seg sex, selv i en anonym undersøkelse.

Jeg tipper at de tallene fra denne undersøkelsen,

http://www.fhi.no/dav/917F03B512B94037B579FDF6F4631EF5.pdf

stort sett fortsatt holder mål for befolkningen som helhet, men trolig ikke like mye for enkelte segmenter av den yngre befolkningen. Det er i alle fall slik jeg ser det stor forskjell på hvordan yngre mennesker i byene (og kanskje utenfor byene også?) forholder seg til sex i dag i forhold til for bare 15 - 20 år siden. Og når jenter i dag i langt mindre grad enn for bare 20 år siden blir stemplet som ”løse” når de har mange partnere, og vi er generelt mer seksuelt frigjorte (Paradise Hotel kunne aldri gått på TV i 1990), ja da er det vel ikke så rart at den gruppen som har aller mest tilgang til sex hvis de ønsker det – unge kvinner – i større grad benytter seg av dette? Jeg synes i alle fall ikke det er det minste rart, og fullt forståelig. Jeg hadde sikkert gjort det samme selv hvis jeg var en ung, singel jente. Men igjen, for min del blir dette bare synsing nok en gang. Og et inntrykk jeg har etter å ha fulgt en del debatt- og diskusjonssider - hvor ofte jenter (anonymt) oppgir antallet partnere, for å sammenligne med andre jenter antar jeg - og etter å ha pratet med en del av disse ettertraktete, unge damene som tross alt ”alle” menn vil ha.

Skjult ID med pseudonym barebea fr. 27 mai 2011 15:25

@jimjimj
så du mener den norske kvinne bør ta en for laget?

(mann 33 år fra Oslo) fr. 27 mai 2011 15:27 Privat melding

Nei - Men kanskje ha metalldetektorer på steder der det er sannsynlig at slike nerder gå amok.