Alle innlegg Sukkerforum

Kjære Sukker!

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 29 jan. 2007 21:57

Mitt inntrykk etter å ha snakket med mange som har profil her inne, er at det er ønskelig med en kategori "uaktuelt" ved siden av 1-10 vurderingene. De aller fleste har et eller flere punkt som er absolutte, og da burde det vel ikke være vanskelig å la oss kunne sortere på den måten. Dette vil kunne gjøre Sukker mye bedre.

Skjult ID med pseudonym :) ti. 30 jan. 2007 17:43

Enig!

Skjult ID ti. 30 jan. 2007 19:17

Enig her også. For min del er det heller ikke akkurat særlig interessant vite folks holdninger til pornografibruk/ seksuelle preferanser. Så den kategorien spørsmål syns jeg burde vært utelatt; de fleste krysser ganske "safe" der. -Så ser ikke helt vitsen med ha med slike spørsmål.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 31 jan. 2007 10:10

Dette med absolutte krav er noe vi har tenkt å innføre i profilen. Så det er altså på vei, men det tar litt tid. Til siste innlegg vil vi si at det er viktig å huske på at det er flere brukere og alle er forskjellige. Fra statistikken vår ser vi at det er en god spredning (altså fokk svarer forskjellig) på alle spørsmålene. Når vi innfører absolutte krav skulle dette løse seg også for vedkommende bak siste innlegg. Vi håper likevel at folk er forsiktige med å ødelegge mulighetene til å treffe noen "likevel fine blomster" på grunn av den ekstra strenghet det da legges til rette for :)