Alle innlegg Sukkerforum

Til dere uten bilde

Vis siste innlegg
(mann 45 år fra Oslo) ma. 29 jan. 2007 22:01 Privat melding

Folkens, legg bilde deres i profilen. Det er for meg totalt uinterressant hvis dette mangler uansett hvor god match vi har.
For de av dere som kanskje synes dette er litt flaut: det samme syntes jeg også i starten. Men det er jo ikke såå farlig da :-)

Skjult ID ti. 30 jan. 2007 13:10

Du er ikke helt konsekvent da LaManty.
Min profil har du satt som interessant.
Og jeg har ikke bilde i profilen...

Skjult ID med pseudonym læreren ti. 30 jan. 2007 17:39

jeg vil bare ikke møte de skilte pappaene til elevene i klassen. Så jeg har ikke bilde

Skjult ID med pseudonym Miss X ti. 30 jan. 2007 19:37

Helt enig med læreren! Jeg skjønner at jeg dermed er uinteressant for mange siden jeg ikke har bilde, men det får jeg heller leve med. Jeg sender bilde når vi har skrevet litt med hverandre - hvis vedkommende fremdeles er interessert, og omvendt...

Skjult ID med pseudonym Core to. 1 feb. 2007 20:34

Hva er egentlig problemet deres?? sånn egentlig?

Dette er jo ikke værre enn å bli snakka til på gata...Nei.. Faktisk så er dette enda tryggere. Ingen kan nå dere om dere ikke vil det, og dere kan bare blokke de dere ikke vil skrive mer med. Spesiellt gjelder dette dere jenter. Dere har overtaket her inne. Utnytt det. Legg inn et fint bilde, og dere kan velge og vrake. Vi gutter må sende maaaaange meldinger før vi får svar, og det er en tålmodighetsprøve for enkelte. Dessuten er det en forutsetning for tiltrekningen at man liker utseendet på vedkommende.

Jeg stillte med åpent sinn da jeg først opprettet profil på sukker, og fikk raskt noen blind dates. Jeg gikk i god tro, og endte opp med noen trivelige jenter som såg ut som noe katta kom hjem med!!!!
Litt morsomt egentlig, men budskapet skal være klart:

BILDE ER BRA:-)

(mann 51 år fra Oslo) to. 1 feb. 2007 21:36 Privat melding

Til læreren!

Den første jeg sendte melding til her inne viste seg å være en jente som jeg kjente fra tidligere og som jeg absolutt ikke kunne fordra. Så derfor: For framtiden sender jeg ikke melding uten at vedkommende har bilde. Vil ikke ha flere pinlige episoder....

Skjult ID to. 1 feb. 2007 22:18

Unnskyld Mr Ukjent, det var ikke meningen å slette det jeg hadde skrevet for å undergrave din påstand om at jeg ikke er helt konsekvent, men jeg ble så forskrekket da jeg så bildet mitt her og jeg så ikke at noen hadde komentert det jeg hadde skrevet.....beklager!!!
Du har helt sikker rett i at jeg ikke er helt konsekvent, så du må jo ha gjort et imponerende inntrykk uten bilde ;-) men jeg venter i spenning på at det kommer bilde i profilen din også!
Klem fra LaManty!

(kvinne 39 år fra Oslo) fr. 2 feb. 2007 15:13 Privat melding

Det er klart et bilde vil kunne hjelpe deg med å luke ut personer du allerede kjenner, men ellers gir et bilde av en person du ikke har sett i virkeligheten som oftest et dårlig grunnlag for å få greie på hvordan noen egentlig ser ut. Samme person kan se veldig forskjellig ut på to ulike bilder. Det ene bildet kan få deg til å tenke at denne fyren så spennende ut, mens det neste kan få deg til å skifte mening. Bortsett fra at du ser hvilken farge vedkommende har på håret er informasjonen du får om utseendet hans/hennes veldig ufullstendig. Før du har sett hvordan han beveger seg og hørt hvordan stemmen hans høres ut vet du egentlig veldig lite om hva du vil synes om utseendet hans i virkeligheten. Likevel blir bildet veldig viktig i en profil med bilde. Synet er jo den sterkeste sansen. Bildet er det er det en ser først, og det kan fort få en til å la være å lese en profil. Bildet får altså en veldig oppblåst rolle på et sånt nettsted som dette i forhold til hva som egentlig er mulig å lese ut av det. I profiler uten bilde må man prøve å danne seg et inntrykk av en person utfra hva vedkommende faktisk har skrevet uten at det står noe bilde i veien som har fått deg til å danne deg et falskt inntrykk av ham før du har begynt å lese.

Jeg synes selvfølgelig også det er spennede å se på bilder av alle på matchlista mi, men det er nok veldig viktig å ha alt dette i bakhodet.

Jeg har jo ikke lagt inn noe bilde i profilen min selv. Det er bl.a. på grunn av dette jeg skriver om her. Jeg kunne lagt inn et bilde hvor jeg ser veldig pen ut, men da ville jeg fått prestasjonsangst for å møte noen fordi jeg ikke føler meg like pen hver dag. Jeg kunne lagt inn et bilde hvor jeg ser mer middels pen ut, men da ville kanskje mange bla forbi profilen fordi de antar at det bildet jeg legger ut på sukker er det beste jeg kan prestere. Det skal jammen ikke være lett...

Skjult ID med pseudonym help fr. 2 feb. 2007 15:25

Til deg slide: Jeg ville lagt ut det aller beste bildet du har av deg selv! Det er sånn du ser ut ;)
Prestasjonsangst fordi du ikke føler deg like pen hver dag er bare noe tull du bør legge av deg! Glem det. Det blir en selvoppfyllende følelse, du ser likedann ut for de som ser deg. Det er bare du selv som legger merke til alle de små detaljene, så det så hehe

Skjult ID med pseudonym kill cat fr. 2 feb. 2007 16:19

jeg har truffet noen kjente single/skilte og jeg mener at det er finere å være singel her enn på onkel donald. tross at jeg bare får meldinger fra seniorstatsborgere eller pappmenn (=de uten bilde) så er det her ikke så verst...

(kvinne 41 år fra Hordaland) fr. 2 feb. 2007 20:31 Privat melding

Jeg har ikke bilde i min profil da det er enkelte jeg IKKE vil skal finne meg for å si det sånn.
Men er jo bare å sende en melding til vedkommende, som ikke har bilde, og så kan en se bilde på msn feks. Det gjør jeg...Har funket fint til nå ;-)