Alle innlegg Sukkerforum

Drømmekjæresten

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym neptun lø. 28 mai 2011 02:20

Jeg forsøkte å skrive:

"Jeg kunne tenkt meg ei lita jente med litt å ta i, jeg. En grå mus som likevel er verdens beste i mine øyne. Du kan gjerne ha både briller, fregner, pistrete hår og litt skjev tannstilling."

Men så slo det meg - hva vil de jeg tar kontakt med tenke om de leser det...?

(mann 38 år fra Østfold) lø. 28 mai 2011 02:23 Privat melding

De du tar kontakt med har nok speil hjemme, tror du ikke? Så sender du brev til sånne damer som du beskriver, så burde det jo heller ikke komme som et sjokk på de at det de ser i speilet er nettopp slike som de du skriver på profilen at du ønsker.

...eller.no

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 28 mai 2011 02:26

Joda, men det hender jo jeg tar kontakt med folk som ikke er sånn også. For ut fra profilene å dømme er det neimen ikke mange her som passer til en slik beskrivelse.

(mann 38 år fra Østfold) lø. 28 mai 2011 02:33 Privat melding

Vel, slik jeg leser beskrivelsen din, så er dette "normale" damer, og dem flyter det da over av her.

Skjult ID med pseudonym Pacifier lø. 28 mai 2011 02:35

I dagens samfunn: Normal = Gal
-Sitat slutt- ;)

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 28 mai 2011 02:36

For så vidt, men det er ikke slik de liker å fremstå i profilene sine. Og de som sender X antall meldinger til Y antall damer hver dag, gir dem ikke grunn til å tro at de er slik heller.

(mann 38 år fra Østfold) lø. 28 mai 2011 02:44 Privat melding

Nei, men da skiller du deg ihvertfall ut fra mengden av illusjons-dullere... Men klart, det spørs jo om egoet til disse normale damene takler at du påpeket at de er nettopp det, normale.... Jeg ser såklart den. Men ja.. Personlig ser jeg ikke noe poeng i å pakke inn meningene sine, og jeg har igrunn sjeldent opplevd noe negativt pga det, stort sett motsatt... De syns det er ganske forfriskende, ihvertfall når de er blitt vant med det. Men klart, det har jo hendt dem har vridd seg litt når jeg faktisk svarte på "ser rumpa mi stor ut i denne buksa"-spørsmålet med hva hun spurte om, og ikke hva hun fisket etter....

Det er ihvertfall en bra metode å sjekke hvordan det står til med selvtilliten dems, noe som ihvertfall for meg er en klar fordel, da jeg skyr damer med dårlig selvtillit som pesten selv.

Skjult ID med pseudonym tøs lø. 28 mai 2011 03:45

Bare husk et den du velger til slutt, skal være verdens vakreste og mest unike gråe mus!

Skjult ID med pseudonym barebea lø. 28 mai 2011 08:43

Så urettferdig ville jeg tenke, 2700 spandert på frisøren og så får jeg høre at jeg er grå.. :/