Alle innlegg Sukkerforum

Er dere som oss?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tøs lø. 28 mai 2011 02:49

Pakker ut livet mitt av esker og hører på country-natt på nrk tv ; ) Der synger barske menner om ekte kjærlighet: "Everyday `s a lifetime without you" og "will you let me down easy?"
Her på forum snakker Preben Møller om kjønnsmarked, ymse jegere skriver om game, andre om ONS og/el nedleggelser.

Jeg undrer.... : Elsker menn som oss -som meg? Kan en mann ha et like oppriktig ønske om å finne den man vil dele livet sitt med som kvinner har? - eller er de tre som er sånn godt gift allerde?

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 28 mai 2011 02:52

Det spørs jo hvordan du elsker, det. Men jeg har i hvert fall et oppriktig ønske om å finne en jeg kan dele livet mitt med - og jeg er ikke gift heller. Tydeligvis et varp, med andre ord!

Skjult ID med pseudonym onebyone lø. 28 mai 2011 02:57

Det enkle svaret: ja. Det gjør det. Det kan jeg tydeligvis ikke si ut høyt her inne, da skremmer jeg vekk folk. Jeg ser på en sukker som en måte å utvide horisonten på, og ikke som er en erstatning for noe annet. Allikevel er det kjipt å ikke kunne si det rett ut at jeg kun leter etter den ene jeg kan bli gammel med. Dette er tydeligvis et kjøttmarked, og man må følge spillereglene for å ha noen sjanse. Det er vel sånn verden har blitt.

Skjult ID med pseudonym tøs lø. 28 mai 2011 03:06

... ble litt varmere om hjerterøttene nå kjenner jeg. Da har vi hvertfall 2 varp, hvorav minst en ugift! ; )

Skjult ID med pseudonym onebyone lø. 28 mai 2011 03:11

Sukker kryr av utrolig vakre jenter, det er ikke det det står på. Problemet ligger mer i at jeg er ikke den eneste som har oppdaget det, og den "frekke og kjekke" vil alltid vinne over den "ærlige og litt kjedelige" når det kommer til å få oppmerksomhet. Jeg spiller ikke falsk, men prøver å la være og nevne disse tingene til vi faktisk har kommet inn i samtalen noe. Kjipt? Ja. Nødvendig? Dessverre.

Skjult ID med pseudonym tøs lø. 28 mai 2011 03:26

"Sukker kryr av utrolig vakre jenter, det er ikke det det står på. Problemet ligger mer i at jeg er ikke den eneste som har oppdaget det, og den "frekke og kjekke" vil alltid vinne over den "ærlige og litt kjedelige" når det kommer til å få oppmerksomhet."
- jeg lurer i mitt stille sinn på om jeg er en av de utolig vakre, eller om jeg er blandt de ærlige og litt kjedlige...? -det kommer vel ann på dagsformen min og øyet som ser, antar jeg ; )

Skjult ID med pseudonym LoveJoy lø. 28 mai 2011 03:28

Menn... "kjøttmarked"... for en måte å formulere seg på....

Ja, det er mange damer/jenter her som er kresne.. selvfølgelig. det vil du møte minst like mye av ute i den virkelige verden også.
Utseende spiller en STOR rolle her inne, da du ikke kan gi et bedre førsteinntrykk enn noe mest sannsynlig kleint som du skriver i en "mail" til hun/han.

Jeg tror, at flertallet av dere/OSS menn her inne, prøver seg på litt andre type jenter her inne, enn de ville gjort ute i verden ellers...
Jeg tror også det er mange av dere, som er for redde for avslag, at dere satser på å finne the love of your life her inne...

Vær deg selv.... Lett.

Skjult ID med pseudonym LoveJoy lø. 28 mai 2011 03:28

og til Trådskriver:

Tro meg, jeg vet og jeg vet.

Det er EN der ute for oss alle... jeg mistet min :/ og ingen klarer å erstatte på noen bedre måte...

Skjult ID med pseudonym Driver lø. 28 mai 2011 10:57

TS
Jeg leter seriøst etter ei dame å dele resten av livet med, men de få jeg har vært sammen med de siste årene, har vært litt for opptatt av å få meg til å passe inn i deres "system", og lite villige til å justere sine egne grenser. Så jeg leter fortsatt. Men jeg jakter aldri på ONS, og definitivt ikke på damer som er for fulle til å tenke klart ( eller var det i en annen tråd?). Kan bare snakke for meg selv, men føler meg rimelig sikker på at det finnes flere menn som tenker sånn.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann lø. 28 mai 2011 11:57

@tøs, det er nok menneskeavhengig og ikke kjønnsavhengig. Høres for meg ut som du er den "forsmådde" part i et brudd. I så fall er det noe av det verste du kan oppleve av sosial avvisning. Det er utrolig viktig å ikke generalisere eksens oppførsel, og tillegge hans/hennes handlinger kjønnskarakteristikker. Tenk heller at du er smartere og sterkere nå. At du vet bedre. At du skal finne deg en som er glad i DEG.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym LovelyMan lø. 28 mai 2011 15:48

Jeg er "bare" 22 år gammel, så vet ikke om jeg ser etter noen å dele resten av livet mitt med helt enda, men skjer det, så skjer det. Jeg er hvertfall ute etter et ordentlig forhold. Jeg er mann og ugift, woohoo!

Skjult ID med pseudonym tøs lø. 28 mai 2011 18:53

@Voksenmann. Morsomt at du oppfattet meg som den forsmådde, det er nok ikke riktig. Det er andre erfaringermeg til å tvile på hvordan det er.

(mann 35 år fra Hordaland) lø. 28 mai 2011 20:30 Privat melding

Jeg har utvidet min horisont til egen alder og alene mødre.
Har møtt et par av dem og dem er noen fantastiske snille mennesker. <3