Alle innlegg Sukkerforum

Tror faktisk ikke jeg er riktig navla......

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tullerusk lø. 28 mai 2011 18:50

Ønsker meg en snill og god kjæreste, som bare har øyet for meg;)
Meeen......problemet er at de menn jeg tiltrekkes av er arrogante, macho og halvt avvisende. De som viser sin oppriktige interesse for meg, tenner jeg overhode ikke på.
Kan bare ikke komme ut av dette, har prøvd men funker ikke!!! Jeg vil bare ha de som ikke vil ha meg...så nå sitter jeg på gress, hos en jeg har dønn lyst på, og vet han bare vil ha sex.....det vil forsåvidt jeg også, men vil jo også ha noe mer...

(mann 40 år fra Oslo) lø. 28 mai 2011 18:51 Privat melding

Du høres egentlig ut som absolutt alle andre jenter, syns nå jeg da. Så ikke veldig unormal.

Skjult ID med pseudonym tipper lø. 28 mai 2011 18:52

Hvis du er rundt 20 år så tror jeg ikke du skal tenke på mye om det, er du over 30 så har du grunn til å være bekymret!

Skjult ID med pseudonym psykologen lø. 28 mai 2011 18:56

Du får ta noen timer i terapi da vet du... - så finner du kanskje ut hva dette handler om og hvordan du skal endre det!

Skjult ID med pseudonym LovelyMan lø. 28 mai 2011 18:56

I følge en undersøkelse utført ved et universitet i New Mexico eller noe sånt, er du helt normal.

Skjult ID med pseudonym tullerusk lø. 28 mai 2011 19:01

Jeg er mellom 30 og 40...har vært samboer i mange år, også han var av den typen, og jeg brukte mye tid og krefter før vi ble sammen...og vet jo at jeg ikke ønsker en sånn mann, måtte gå fra han tilslutt..
Og nå vil jeg ikke gå i samme sporet en gang til, men følelsene mine kan jeg ikke rå over...huff kanskje bare forbli singel....

Skjult ID med pseudonym -Taz- lø. 28 mai 2011 19:02

Tulle, du er kvinne og det forklarer hele saken ;-p

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa lø. 28 mai 2011 19:05

Jaså vi är såpass många som 0,1 procent :(

Skjult ID med pseudonym -Taz- lø. 28 mai 2011 19:05

Forøvrig traff ei dame på byen for et par år siden, 36 år, på jakt etter alfahanner, problemet var at hun var alfahun. Hadde ikke vært i et forhold siden hun var 20. Hu var veldig flinkt til spotte dem ute og kunne få svar som; ""hvorfor skal jeg bry meg om deg? Jeg kan få alle damene her inne"", da jobbet hun bare enda hardere. Det vanlig resultatet var 1 eller 2 ligg, så var det over....

Skjult ID med pseudonym psykologen lø. 28 mai 2011 19:14

Dette er ikke fordi TS er kvinne. Det er et selvfølelsesproblem. Hun er ikke god nok venn av seg selv.

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 28 mai 2011 19:18

er du over 80 så er det ikkje så nøye....;p

Skjult ID med pseudonym VoksenMann lø. 28 mai 2011 19:59

@TS

Dette er både vanskelig, og superenkelt. Det er vanskelig, fordi det flere faktorer som spiller inn i hvorfor du føler det slik. Det er lett, fordi du kan forandre på det selv. Du er ikke avhengig av noen andre for å gjøre noe med problemet.

Problemet tror jeg skyldes en eller flere av disse tingene (Pluss sikkert andre ting, jeg ikke kjenner til, eller tenker på):
- Ingenting er så pirrende som å få noe man egentlig ikke skal ha / skal få
- Interesserte menn, er for deg "svake". Booooooring!
- Når noen er interessert, har de forventninger, forhåndsbilder/fantasibilder av deg, og forhåpninger til deg - du føler deg "ufri" og fanget. Det gjør deg litt nervøs, og lite klar for sex.
- Du føler du mister kontrollen når menn er interessert, de tar rommet! Og de tar mye feil, ser ikke deg for den du er. Du føler kanskje du ikke får sjansen til å vise frem deg selv? Hvordan skal en, du ikke har vist hvem du er for, kunne være en bra sexpartner?

Det er sikkert flere ting, men det får du eventuelt fortelle selv.

Hva kan du gjøre?
- Tenke at du har kontrollen.
- Ta rommet! Ta plassen selv! Er du "sterk og dominerende", ikke vent på en mann som "skjønner det". Hvis menn mister interessen fordi du er deg selv - fin fint. Da vet du hvem du i hvert fall IKKE passer sammen med.
- Når du viser hvem du er, slipper du nervøsiteten og følelsen av å være "fanget" i en relasjon hvor du ikke har kontrollen, eller føler du mister den.

Mulig jeg tar helt feil, og at det arter seg helt annerledes for deg. Jeg tror uansett, at hvis du ikke finner svaret, ender du opp med forhold til menn som ikke egentlig vil ha deg. Bare motstand, og lite harmoni. Opphissende fordi usikkerhet og konflikt vekker følelser, også seksuelle. Men lite tilfredstillende som liv. Tror du kan få i både pose og sekk, med litt flaks :) Lykke til.

Skjult ID med pseudonym barebea lø. 28 mai 2011 21:17

Orker ikke lese tråden, men bare fordi man er normal behøver man ikke være frisk! Selv om 80% av innbyggerene i Mongolia har psykiske problemer så hadde de hatt godt av litt hjelp! :) Så har du et problem du vet om, men ikke klarer å løse selv, ...

Skjult ID med pseudonym Ms.NoGame lø. 28 mai 2011 22:02

“Jeg vil bare ha de som ikke vil ha meg” – grøss! Det er vell det nærmeste man kommer destruktiv atferd!

Nå liker jeg menn av en viss styrke selv, nødvendig iht. til egen person, men jeg bruker da ikke tid på noen som ikke er interessert. Mulig du TS tenner på dårlig behandling, men jeg har bare hat såkalte "alpha" menn i mine forhold, og ingen av dem har satt sin styrke i ufin behandling/oppførsel. Noen av de mest behagelige og fineste menneskene jeg har vært borti. Jeg har veninner som "leker" seg med samme type menn og ikke har vært fullt så heldig om man kan si det slik.. Eneste årsaken jeg kan se er at de feilvurdere seg selv, og endre opp som den "svakere" part. Mannen i seg selv trenger ikke å utnytte dem, de lar seg utnytte, de tilbyr det nærmest og stikkordet her er lav selvinsikt og en forguder egenskap jeg ikke helt forstår er mulig å opparbeide. Helt ærlig så tror ikke jeg på at en relasjon mellom mennesker av ulik "styrke" fungerer i lengden, man får alltid en "brukt" part.. Man har en som vet å ta vare på sine interesser på ene siden, og en som oppfyller, tilbyr og tilber på andre siden. Spørsmålet blir jo hvem som skal sørge for den "svake" parts interesser når personen selv ikke krever dem oppfylt?

Uansett blir resultatetene i samsvar med valgene man tar, og innimellom er det kanskje lurt å vurdere kvaliteten på valgene, sån for egen lykke`s skyld.

Det forrøvrig et ufattelig teit ord "alphahanne/mann" hahaha.. på grensen til idioti.

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 28 mai 2011 22:09

ka gjer sånne kjerringer på ein plass som dette da??????? kunn for å kaste vekk tida til dei gutta som intreserer seg for ho??????

Skjult ID med pseudonym tullerusk lø. 28 mai 2011 22:16

Jeg vet at det er en destruktiv adferd. problemet er jo at jeg ikke kommer ut av det....

Som sagt kan en ikke styre hva en føler, jeg kan jo ta til takke med en som ikke tenner meg og blir en god venn..men er det det rette da...?

(mann 45 år fra Buskerud) lø. 28 mai 2011 22:19 Privat melding

..og der fikk vi svar på det vi har visst/mistenkt lenge.. (med fare for å skjære alle over èn kam) :)

Skjult ID med pseudonym barebea lø. 28 mai 2011 22:22

@gem73
hva fikk du svar på av tullerusk eller blindebukk?

Skjult ID med pseudonym Ms.NoGame lø. 28 mai 2011 22:37

Det er forskjell på mental og fysisk tenning hos kvinner, og studier viser til at kvinnen selv er svert sjeldent riktig orientert om hva som faktisk tenner henne. Altså kommunikasjonen mellom hodet og vagina er en brutt forbindelse ergo ulik tenning.

Du tenner tydeligvis mentalt på hmm... en overjustert selvtillit. Hvorfor ikke finne en "ordentlig" mann som du tiltrekkes av fysisk, en snill mann klarer garantert å få fram litt "dritt" oppførsel, hvertfall etter en liten stund haha ;)
Nei, hva kan jeg si.. du kan hjelpe for hva du føler jo. Voksne mennsker føler, men de må da evne å tenke rasjonelt samtidig og handle deretter. Ta ansvar for ditt eget vesen kvinne, du skal tross alt leve meg deg selv i mange år enda, lite kjekt om du bevist går inn for å gjøre det til en lidelse å være deg selv i eget selskap

Skjult ID med pseudonym useriøs lø. 28 mai 2011 23:02

TS, ja vi kan ikke styre HVA vi føler, men vi kan styre HVORDAN vi skal reagere på dem!

eller flyr du og banker opp alle som gjør deg forbanna? eller spiser du hver eneste gang du føler deg sulten? eller gråte hver gang du er lei deg?

en av de gode tingene vi mennesker kan gjøre med tanke på at vi har kognitiv evne er å gjøre akkurat det, tenke. vi er ikke som dyr, så vi trenger ikke å følge våre følelser eller instinkter.

Skjult ID med pseudonym Ms.NoGame lø. 28 mai 2011 23:08

en av de mest inspirerende menneskene jeg har hørt levere sin "suksess historie" i livet sa en gang for lenge siden (haha fikk litt sån eventyr feeling akkurat nå, hold meg unskyldt).. og så klokt da gitt, men å så sant "man kan ikke tenke seg inn i nye måter å handle på, men man må handle seg inn i nye måter å tenke på"... Ansvar for egen velferd på høyere nivå!

Skjult ID med pseudonym Mane76 lø. 28 mai 2011 23:33

"er du over 80 så er det ikkje så nøye....;p"

Hahahaha - jeg knekker sammen i latter av blindebukk. Av og til kommer det noen gullkorn ut av en annen verden... Hahahaha....

Skjult ID med pseudonym tullerusk lø. 28 mai 2011 23:44

Tja.. så sånn oppsummert er at jeg jaggu ikke fortjener noe bedre, sånn kjerringer er noe dritt...jaja lifes sucks..

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 28 mai 2011 23:47

tullerusk...har ikkje meir å tilføye eg vertfall...;p

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) lø. 28 mai 2011 23:56 Privat melding

ER helt normalt, den fornuftig delen av hjernen som du bruker når du tenker på hva du vil ha i en mann er den du bruker når du tenkter, mens andre delen er den som styrer atraksjon.
Derfor vi ofte ser damer snakke om at:: jeg faller altid for feil menn og vet ikke hvorfor...

Skjult ID med pseudonym tullerusk sø. 29 mai 2011 00:01

Men jeg vet hvorfor, jeg er veldig analytisk og særlig når det gjelder meg selv...men det er bare det at hva jeg vil og det jeg føler ikke følger hverandre...

(mann 45 år fra Buskerud) sø. 29 mai 2011 00:05 Privat melding

@barebea

Det var tullerusk jeg tenkte på ja. Hørtes altfor kjent ut bare :)