Alle innlegg Sukkerforum

2 barn takk! Jeg betaler med visa

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 29 mai 2011 03:23

Jeg leser i Dagsavisen i dag at Jens Stoltenbergs homofile forlovede bestiller barn via surrogatmødre i USA. Han skal nå utnevnes til ny politisjef i Oslo. Er det ok i dagens samfunn? Å bestille barn per postordre, sort of speak? Når regjeringen gir en person som gjør dette en ledende stilling i samfunnet så må jo dette være i det minste en uoffisiell godkjenning til slik praksis, selv om det å kjøpe seg surrogatmødre i teorien vel ikke er godkjent i Norge – og dermed vel heller ikke for norske statsborge i utlandet. Er dette ok? I så fall synes jeg det er en lettelse, for da kan jeg jo bare bestille meg et barn som alenefar hvis jeg ikke klarer å finne meg en varig samboer eller ektefelle innen jeg er 40. For er det ok for homofile spar og enslige kvinner så må det vel også være ok for enslige menn? Vi driver vel ikke offentlig diskriminering av kjønnene her? To barn takk. En gutt og en jente. Jeg betaler med visa.

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 29 mai 2011 03:50

Vært på fest ja, og på byen, og jeg er litt full. Men spørsmålet står fortsatt. Du kan jo alltids klare å få barn som mann, det er jo bare å la være å bruke kondom og vips så er en eller annen random dame gravid, men vil du virkelig det? Barn med en jente du ikke kjenner og betale 100 000 i året for kanskje - kanskje - å få lov til å treffe ungen annenhver helg hvis du er heldig? Nei takk. Så kanskje et par postordrebarn er ok likevel da? Det er jo akseptabelt for homofile og enslige kvinner, så hvorfor ikke for enslige menn? I det minste hvis du kan utelukke pedofile, og de finnes jo tross alt også blant de homofile og også faktisk blant kvinner (som Alfdalsaken nå nylig dessverre har vist oss).

Jeg stiller bare spørsmålet her for å skape litt debatt, for jeg er faktisk ikke sikker på hva jeg synes om denne saken selv.

Skjult ID med pseudonym PikenVell sø. 29 mai 2011 04:38

jensemann kan takke for seg og ta med seg alle de middelalderene damene..

Skjult ID med pseudonym pantonym sø. 29 mai 2011 08:39

Skal det at man får barn gjennom surrogatmødre gjøre en uegnet til å være politisjef?
Eller er problemet ditt at personen er homofil?

Det er jo tydelig hva du synes om saken når du skrev den.

Kan du ikke sette opp kriterene for hva som er ok i dagens samfunn oslomann (så ingen går i baret...)?

Skjult ID med pseudonym barebea sø. 29 mai 2011 09:53

Skal Jens Stoltenberg bli politisjef? Og hvorfor må du sette tidsfrister på deg selv slik som før 40?

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 29 mai 2011 11:23

@ pantonym

Jeg har ingen ting i mot homofile, og heller i utgangspunktet noe mot surrogati. Nå tillegger du meg holdninger jeg ikke har, i god gammel forumtradisjon. Men jeg synes jo det er litt rart at noen som kjøper en slik tjeneste som faktisk er forbudt i Norge likevel kan utnevnes som politidirektør og dermed øverste sjef for politiet her i landet. Norsk bioteknologilov tillater ikke at en utfører eggdonasjon eller surrogati i Norge. DET er hva jeg synes om saken. Hvordan skal politiet i fremtiden forholde seg til dette, når deres egen kommende toppsjef selv benytter seg av dette tilbudet? Uten sammenligning forøvrig, så blir det litt som å ansette en person - mann, kvinne, homofil eller hetero - som åpent sier at han eller hun røyker hasj eller kjøper horer i Amsterdam fordi det er lov der, som landets øverste politisjef. Synes jeg.

Jeg er imidlertid en troende demokrat og mener at alt som er lovlig for heterofile også bør være lovlig for homofile, og omvendt. Og alt som er lovlig for enslige kvinner bør være lovlig for enslige menn. Og selvsagt også uavhengig av hudfarge, religion og øvrig seksuell legning (med mindre du har planer om å misbruke barnet selvsagt).

@ barebea

Ingen spesiell grunn, og har heller egentlig ikke gjort det, men det er vel i utgangspunktet tøft å ha småbarn og det blir ikke noe lettere med alderen vil jeg tro.

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 29 mai 2011 12:57

Er Jens homo? Hva skjedde med kona? Får han barna som forloveden har bestilt? Blir han ny politisjef?

Fortsettelse følger......

måkke leke med farlige stoffer TS ;-)

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 29 mai 2011 13:00

Jeg skal love deg Oslomann at du kommer til å betale betraktelig mer enn 100 000 i året for barn som bor hjemme. Det er jo ikke barnemoren du finansierer må du huske, du betaler bare for din del av barnet, skjønner ikke at det skal være så vanskelig å forstå.....

Skjult ID med pseudonym Gammern ma. 30 mai 2011 10:27

Problemet er jo at fyren er over 50! Hvor kult er det å ha to fedre på 80 år når du er 30 og skal sjekke damer!! Fy pokkern. Og hvor sannsynlig er det at man bestefedrene kan skifte bleier og hjelpe til når den adopterte selv skal ha barn i 40-50 år alderen? Verre egoisme skal man lete lenge etter.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 30 mai 2011 12:33

@ sooky

Det var da heller ikke poenget mitt. Jeg var full da jeg skrev dette, men poenget mitt var bare at hvis du som enslig mann virkelig har lyst på barn så er det en ganske dårlig deal å kjøre en random jente på tjukken i fylla, i og med at det vil koste dyrt og kvinner fortsatt får foreldreomsorgen i mer enn 90 prosent av tilfellene hvor foreldrene ikke er enige. De eneste unntakene er stor sett hvis mor er metalt ustabil, og selv da har mannen - som en gammel bekjent av meg smertelig fikk erfare - ofte en lang kamp foran seg. Det ville dessuten vært lite som ville ha hindret jenta å ta med seg ungen og flytte til en annen side av landet, eller kanskje bare nektet meg å se barnet når og hvis det ikke passet for henne. Altså en svært dårlig deal å skulle betale opptil et par millioner for de neste 18 årene. Det var det som var poenget mitt, ikke noe annet.