Alle innlegg Sukkerforum

Menn og risikosport

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym crazylegs sø. 29 mai 2011 15:08

Jenter, hva synes dere om menn som driver med diverse ekstremsport, type fallskjerm, BASE, o.l.? Yay or nay?

Det utgjør en ganske stor del av livet mitt, og jeg legger vel ikke skjul på det på profilen... Bare lurer på hvordan det egentlig oppfattes. Har ikke inntrykk av at det teller positivt, kanskje heller det motsatte, men jeg kan jo ikke like godt utelate det når jeg forteller om meg, heller. Tror jeg. :)

Skjult ID sø. 29 mai 2011 15:10

Yay så lenge du er litt forsiktig og passer på deg selv:) Har en kollega som driver med det og har endret mening fra nay til yay nettopp fordi jeg har lært mye fra kollegaen min.

Skjult ID med pseudonym Tralala sø. 29 mai 2011 15:12

Det er flere jenteprofiler som har listet ekstremsport som en interesse og da har de ofte bilde av et tandemhopp i album.

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 29 mai 2011 15:13

Jeg tror mange syntes det er kjempespennende!! og er det en så stor del av livet ditt, bør du ha det med:)

For noen er disse KKK-gutta (kiting-klatring-kajakk) litt over snittet ivrige på å fortelle hvor flotte og utrooolig spennende de er:) Det er mange av de:) smak og behag:)

(kvinne 28 år fra Akershus) sø. 29 mai 2011 15:14 Privat melding

YAY!!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym Tindra sø. 29 mai 2011 15:14

Absolutt yay om det ikke er det Eneste fokuset.

Skjult ID med pseudonym crazylegs sø. 29 mai 2011 15:23

Takk for svar. Da fortsetter jeg å skrive om det... :)

Og ja, du som svarte 15:10, jeg tar vare på meg selv. Snart 10 år med denslags, og verste skade til nå er en lett vrikket ankel. *banker i bordet*.

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 29 mai 2011 15:26 Privat melding

En får stå for det en er. Ingen diskusjon. Det er ikke som det ville gått ubemerket hen at du gikk rundt med fallskjermer dersom du faktisk hadde blitt sammen med den du snakket med. Det er så mange friskuser her som ser ut til å ingorere risikoen med å være på bunnen av et hav og toppen av et fjell samme dag at vi er nok alle imune. Morsomt med folk som brenner for noe og absolutt interessant. Samtidig kan det jo være skummelt å bli glad i noen som driver med ting som kan få dem drept. Det kan også bilkjøring, men det regner de fleste av oss ikke med ...

(kvinne 34 år fra Oppland) sø. 29 mai 2011 16:30 Privat melding

Et stort YAY! !!!!!

(kvinne 27 år fra Oslo) sø. 29 mai 2011 16:32 Privat melding

Yey for min del!

(kvinne 34 år fra Buskerud) sø. 29 mai 2011 16:46 Privat melding

Nej for meg. Jeg lever fortsatt etter 'like barn leker best', og misforstå meg rett: en mann må gjerne ha en hobby som jeg ikke deler, faktisk ønsker jeg at han har det. Men hvis det opptar MYE av livet hans, så har vi sannsynligvis ikke spesielt mye å snakke om.

(mann 29 år fra Oslo) sø. 29 mai 2011 16:53 Privat melding

Har lurt på dette selv, men hvor går grensen på hva som er sport og ekstremsport?

Driver selv med frikjøring/brattkjøring, klatring og stisykling, men jeg vil ikke kalle dette ekstremsport.

Skjult ID med pseudonym crazylegs sø. 29 mai 2011 17:02

exposure,
fallskjerm og fjellklatring for min del. Har vel også et bilde hvor jeg balanserer på høyline over et juv (med sikring..)

Grensa mellom sport og ekstremsport for min del, er at sikkerhetstankegang/risikohåndtering er en vesentlig del av en ekstremsport. Så er det jo forskjell på ski i preppa løyper, og på å gutse utfor store drop... :)

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 29 mai 2011 17:11

Nei for min del.
Ikke nødvendigvis dealbraker hvis mange andre interesser, men det teller ikke positivt for meg.

Hvorfor? Fordi jeg innbiller meg at mange av de som elsker spenningen og adrenalinkicket sånt gir, er mer spenningssøkende enn andre ellers også. De hater vel å kjede seg. Og vil sannsynligvis bli deprimerte (mer enn andre) om de ble rammet av sykdom eller ulykke som gjorde at de ikke kunne utfolde seg på den måten mer.

En annen ting er at jeg ville vært litt nervøs hver gang. Og adrenalinen gir ikke det samme positive kicket for den som står på bakken og ser på.

(mann 29 år fra Oslo) sø. 29 mai 2011 17:16 Privat melding

@crazylegs

Fallskjermhopping er jo uten tvil en risikosport, men basehopping og hopping fra fly er jo igjen to forskjellige ting;)

Risiko = sannsynlighet x konsekvens. Det er jo den objektive risikoen, men hvor ligger den subjektive hos flertallet? Moren syns det er skummelt å sykle i nedoverbakker og en kompis av meg kjører switch på ski i 45 graders helling med hvilepuls.

Skjult ID med pseudonym crazylegs sø. 29 mai 2011 17:19

@exposure,
My point exactly - kommer helt an på hva man gjør det til. Opplevd og reell risiko kan være ganske så forskjellig. Skumleste jeg har gjort var vel den der linegåinga over juvet, men det var ikke spesielt farlig.

(mann 29 år fra Oslo) sø. 29 mai 2011 17:22 Privat melding

@Binders
Jeg vil si at de takler motgang som f.eks sykdom eller skade langt bedre enn flertallet.

Flott dokumentar om Karina Hollekim, kjent fra Oppdrag Sognefjorden, men også en fin dokumentar om mentaliteten som ligger bak ekstremsport.

http://www.nrk.no/nett-tv/prosjekt/1297/