Alle innlegg Sukkerforum

Utested for "halvintellektuelle"/akademikere - Oslo

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym K37 sø. 29 mai 2011 18:37

Jeg er en jente som bruker mye av tiden og livet mitt på mitt fag, er nok av den mer eller mindre intellektuelle legning. Det kunne være flott å treffe en mann som også synes at dette er meningsfullt å bruke tid på, også på fritiden. Derfor et spørsmål til Sukker-folket, så sammensatt en gjeng som vi er! Er det noen av dere som har det litt på samme måte og som vet hvor folk som oss foretrekker å gå ut, når man går på byen i Oslo? Finnes det foretrukne steder eller er det helt tilfeldigt? Håper veldig at noen har noen tips!

(mann 35 år fra Oslo) sø. 29 mai 2011 19:59 Privat melding

Liker selv å oppsøke slike "intellektuelle" steder, men det kan jo være så mangt:) og jeg er nok litt særere enn gjennomsnittet...
Litteraturhuset er jo en vinner. Drikke rødvin og diskutere poesi.
Underwater pub er en av mine favoritter selv om det er lenge siden jeg har vært der. Der har de to ganger i uka besøk av operasangere som synger kjente arier. For meg som er musikknerd er det fantastisk:)

Ellers så anser jeg hvilken som helst brun pub som ikke viser fotball eller spiller høy bråkete musikk som "intellektuell". Da kan man jo prate sammen:)

Skjult ID med pseudonym Rass-mus sø. 29 mai 2011 20:05

Hmmm... er akademiker selv, men går neppe på steder hvor folk er "halvintellektuelle" :D

Skjult ID med pseudonym K37 sø. 29 mai 2011 20:26

Ok Rass-mus, skjønner... Det var vel ikke en pointe fra min side at man skal være "halv"- intellektuell, prøvde bare å nyansere litt så det ikke hørtes ekstremt snobbete ut! :-) Men hvor går man hen da, om man er "hel-intellektuell" - eller bare vanligt intellektuell??? HVor går du og dine hen da?

Skjult ID med pseudonym K37 sø. 29 mai 2011 20:28

OG takk for tipset, Robert-F, skal merke meg det! Litteraturhuset er jeg jo godt kjent men, med synes ikke det er så lett å komme i snakk med nye folk der. Men jeg har kanskje vært der litt feil kvelder, hvor folk har vært mer fordypet i sitt....

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 29 mai 2011 20:30

er vel ein uteplass som heiter "eg er litt betre enn andre" i oslo vel? haha:)