Alle innlegg Sukkerforum

lurer på...

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Hedmark) sø. 29 mai 2011 21:55 Privat melding

Hei
alle venner,
bekjente og
spesielt dem jeg ikke kjenner:)

Er fersk på siden, og har 1.?
-hva skjer hvis du blokkerer en bruker?
-brukes den hvis du ikke er intr/ikke min type?

Håper noen kan svare på dette og evnt komme med andre
smarte ting :))

Skjult ID med pseudonym tøs sø. 29 mai 2011 21:59

Hei der! Som du snart vil oppdaget er det stor uenighet mht dette spm. Noen bruker blokkering til og sortere, mens andre finner det dypt fornærmende og bli blokkert når man har oppført seg ordentlig. Velkommen skal du være!

Skjult ID med pseudonym LovelyMan sø. 29 mai 2011 22:15

Hvis du blokkerer noen vil matchtallet automatisk settes til 0(?), slik at dere ikke dukker opp i hverandres lister lenger. Det finnes en egen liste over brukere du har blokkert, i tilfelle du skulle ønske å fjerne blokkeringen ved en senere anledning. Tror også man fortsatt ser poster fra blokkerte brukere på forum, jeg har ihvertfall sett poster fra brukere som har blokkert meg her.

Blokkering het tidligere "Sett som ikke interessant", og jeg tror de fleste bruker det som det, men bruken varierer nok like mye som andre funksjoner her, som f.eks. hjerter.

Lykke til, og velkommen :)

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 30 mai 2011 00:28 Privat melding

Do as you please.. folk er forskjellig, med forskjellige reaksjoner.. Her på forum kryr det at motvekter i høy grad som et eksempel på dette ;)
Om folk ikke liker åssen du adresserer eller ikke adresserer til dem, vel, da har de hvertfall ikke noe i livet ditt år gjøre ;)

Hei og hopp og lykke te!