Alle innlegg Sukkerforum

Tilfeldige møter med sukkerbiter

Vis siste innlegg
(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 29 mai 2011 23:04 Privat melding

Norge er et lite land. Oslo er en mikroskopisk by (og sikkert da de fleste andre steder her i landet). Hvor mange folk fra Sukker har du møtt på uten at det har vært planlagt? Hvor mange har du gått forbi på gata? Hva skjedde så? Her er mine:
* Så en smilende mann på en bar. Syntes det var noe kjent. Han hadde rullet forbi her og lignet dessuten veldig på en nabo av meg.

* Fant ut at naboen også var på sukker. Han hadde nok også rullet forbi.
Skravler godt med dem begge når vi treffes (igjen tilfeldig). Riktig så koselig.

* Så en fyr i en bar litt utover kvelden. Var ganske så sikker på at denne mannen hadde jeg sett. Det måtte vel være på Sukker? Jeg troppet opp ved baren og spurte ham om han ikke var på et nettside. Merkelig lite svar fra mannen. Til slutt fikk jeg ut av ham at han var på Sukker, skjønt snakke ville han ikke og det så ut som han hadde mest lyst til å synke i gulvet. Ikke meningen å plage mannen. Jeg gikk. Så innså jeg at jeg nok hadde blandet ham sammen med noen andre. På Sukker var han i alle fall.

* Jeg hadde vekslet et par setninger med en særdeles høytragende mann. Det er ikke så mange (selvom det tross alt er en del) så da jeg så noe over alle hodene på et busstopp la jeg merke til ham. Da jeg kom hjem spurte jeg om han hadde vært ute og tatt bussen. Det hadde han. I de neste ukene så jeg ham flere ganger og sa fra hver gang. Stakkars mann følte seg overvåket. Måtte jo bare treffe ham avtalt så han ble kvitt sin angest og bæven. Helt hyggelig det, og langt bedre enn å bli nær tråkket på av 2 meter mann som ikke så rundt seg. Som et tillegg til at Oslo er lite viste det seg at han var god kompis med min første date på Sukker. Jeg beskrev faktisk daten og han mente det hørtes ut som kameraten. Det var rett.

* Syklet forbi en på gate på veg til jobb her nylig. Ganske sikker på at det var en jeg snakket ganske mye med, men som ikke var interessert i å møtes.

* Syklet forbi en jeg hadde truffet et par ganger for lenge siden. Så det for sent til å ta kontakt.

* Så en mann på min stambar. Gikk opp til ham og sa hei. Brukte kun kallenavn selvsagt. Hadde aldri snakket med ham før, men han og var det ikke en kompis eller to, ble stående med meg og mine frender resten av kvelden. Det ble litt småhett, men når det kom til stykket var han nok mest interesset i litt småting og kanskje litt sengeaktivitet, men ikke mer. Var nok opptatt. Ble ingen sengeaktivitet og vi hadde ikke kontakt etter det.
*******************
N

Skjult ID med pseudonym Z sø. 29 mai 2011 23:06

.........det går vel knapt en dag uten at jeg gjenkjenner sukkermennesker på gata eller hvor som helst :-)

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 29 mai 2011 23:14 Privat melding

Hehe, ja det er en del av oss, men har du snakket med noen av dem? Har du fått noe ut av det på en måte? Jeg synes det er ganske så fint å møte på folk her og der og slå av en prat :)

Skjult ID med pseudonym Nighthawk sø. 29 mai 2011 23:19

Ser mange, men tar ikke kontakt. Hvorfor skulle jeg det? Selv om jeg er på samme nettside som vedkommende vil det da ikke si at vi er på hils?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 29 mai 2011 23:21

Jeg liker å holde en lav profil, Etc. Og de jeg har sett har ikke vært spennende å ta kontakt med.
Det er sannheten....

Eller forresten. En gang kom jeg såvidt i snakk med en på et ustested. Men kun uengasjert small talk :-)

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 29 mai 2011 23:23

Har hatt et par mannlige sukkerbiter innom jobben min på shopping, hehe, det blir litt kleint når jeg står der og representerer arbeidsplassen min.

Skjult ID med pseudonym Snuppisen sø. 29 mai 2011 23:32

Jeg skrev et innlegg her i går om at jeg fikk en drink av en mann mens jeg satt på en date i dyp samtale. Denne mannen har jeg snakket med masse her på sukker viser det seg. Søt er han, men han er litt for gammel for meg. Han sendte mail i sta: JA, jeg var full. ;)

Skjult ID med pseudonym Nighthawk sø. 29 mai 2011 23:34

Da falt vel det innlegget litt i dass da vel? Litt gale forutsetninger som ble lagt til grunn, hva?

Skjult ID med pseudonym Snuppisen sø. 29 mai 2011 23:37

Jeg kjente han ikke igjen på fredagen, så i går var det en fremmed som bare gav meg en drink, i dag er det en sukkermann. :)

Skjult ID med pseudonym -Taz- sø. 29 mai 2011 23:37

Utenom de jeg kjenner, eller har blitt kjent med, så har jeg ikke støtt på en eneste en...og jeg som er så observant til vanlig :-D

Skjult ID med pseudonym Nighthawk sø. 29 mai 2011 23:38

Men det var liksom ikke så umoralsk lenger at han spanderte en drink på deg. Han "kjente" deg jo fra før...

(mann 37 år fra Oslo) sø. 29 mai 2011 23:39 Privat melding

Har aldri møtt eller sett noen.
Har faktisk bare møtt ei fra Sukker noensinne og det var avtalt :oP
Bor i Oslo BTW.

Jeg er for øvrig kanskje ikke så aktiv her som mange andre.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 29 mai 2011 23:40

Jeg skulle vel kjent igjen de som viser ansiktet sitt mye her inne...men utover det er jeg nok for uengasjert i "sukkermassen" til å gjenkjenne folk random på gata. Har dratt kjensel på noen på byen, thats all.
Det er antagelig større sjanse for at jeg treffer på noen gjennom jobben min, sånn sett. Og da er det uansett uinteressant for meg...
:-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 29 mai 2011 23:42

Dette har da ingenting med å være engasjert eller uengasjert å gjøre slik jeg ser det.
Noen husker ansikter. Jeg husker ansikter. Enkelt og greit. Derfor husker jeg detaljer om de som er pålogget.

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 29 mai 2011 23:50

I Sukker-Trondheim har jeg sånn tilfeldigvis møtt på noen sukker menn ja.
3 stk jobbet utenfor hos meg
1 stk passerte meg på gata (en jeg hadde skrevet ei mld til)
1 stk var i ett band jeg leide for en kveld (hadde også skrevet ei mld til han)

Verden er liten.

(mann 39 år fra Oslo) sø. 29 mai 2011 23:50 Privat melding

Jeg har kjent igjen noen som av og til også kjenner igjen meg... Men det har bare blitt med lange blikk og ikke noen samtaler :) (Jo, det var ei som kjente meg igjen på nattbussen en gang og sendte melding etterpå)

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 29 mai 2011 23:51

Jeg kikker knapt på onlinelista, Z. DET er å være uengasjert. ;-)
Og detaljene her inne registrerer jeg ihvertfall ikke. Totalt uinteressant for meg.
Men til vanlig er jeg ganske god på å huske ansikter.
:-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 29 mai 2011 23:55

"Knapt" burde være nok for en kvinne som deg til å huske ganske mye slik jeg kjenner deg.
Men om du virkelig mener at du har blitt så uengasjert, så tar jeg ditt ord for det, Tingeling.

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 29 mai 2011 23:58 Privat melding

Nighthawk: helt korrekt, vi er ikke automatisk på hils, men det vil trolig være letter eog mer naturlig å hilse. Du skal ikke, men du kan hvis du føler for det.

Z: Småprat kan være sann lidelse. Samtidig er det jo de som trenger litt av det før de kan snakke om noe som betyr noe ... Jeg er i stand til å glemme både navn og ansikter, eller huske begge deler. Ikke godt å vite når hva slår inn ...

Sooky: au, skjønner. Ikke riktig tid og sted. Du skal i tilfelle være veldig i salgshumør, men det ville jo ikke vært riktig ;)

Snuppisen: Uff, det var en lei vri. Eller, altså det var synd du ikke kjente ham igien. Tenk det han ser en kamerat med potensiale, du ser en frekk og slitsom, ukjent beiler. Innenfor kommunikasjon og konfliktteori så er det en del snakk om å utsette reaksjoner. Det her kommer vel inn under det ;) Opplev, fordøy, tenk, så ev spill tilbake. Dufår kanskje snakke litt mer med ham i etterkant ;)

(kvinne 34 år fra Hordaland) ma. 30 mai 2011 00:01 Privat melding

Møter sukkerfolk ganske ofte-ute på byen:DI Bergen er Calibar og Contra sukker-utesteder :DSeff at jeg tar kontakt,hvorfor ikke?!Alltid like kjekt å treffe nye folk:)))

Skjult ID med pseudonym Vår ma. 30 mai 2011 00:05

Hadde øyekontakt med en kar når jeg gikk av på toget, engasjerte meg ikke noe spes men huske jeg tenkte wow for noen øyne! Når jeg sjekka sukker hadde jeg fått melding av han hvor han ga meg nr sitt og sa at han gjerne ville bli bedre kjent hihi...likte d han så ;) Hadde sett han på sukker før men kobla ikke d der og da på toget noe han gjorde sånt er jo litt sjarmerende...etter jeg fikk han på facern så kjente jeg igjen noen av bildene og huska jeg hadde sett han før :P

Forøvrig har jeg sett enda en kar fra sukker på toget flere gange en kjekk mørk en...men klarer ikke å koble hvem d er hehe..men vet jeg har sett han her :P

sånt er litt arti..

men jeg må si jeg merker oslo er en liten by...særli når man har vært aktiv i datinga og flørtinga..ser stadig igjen folk overalt noe som kansje ikke allti er like nice hehe (y)

Skjult ID med pseudonym fyr84 ma. 30 mai 2011 00:17

Jeg legger ikke merke til kjendiser engang og definitivt ikke sukkerfolk.. :p

Skjult ID med pseudonym 1234 ma. 30 mai 2011 00:29

Har ikke hatt noen. I alle fall ingen gjensidige.

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 30 mai 2011 00:32

@fyr84
Jeg legger heller ikke merke til kjendiser, men jeg husker stort sett alle jeg har sett profilen til, eller skrevet til, her inne.

Skjult ID med pseudonym gitarsolo ma. 30 mai 2011 14:48

Ja, verden er liten, og det er kanskje en påminnelse om at man bør være respektfulle med alle man dater, av mange grunner, men også for å unngå å brenne broene til denne personen i jobbsammenheng, kamerater han har som du kan være interessert i osv.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 30 mai 2011 14:53

Ja, du vet det gitarsolo, at de du tråkker på i din iver på vei oppover, vil du også møte på din vei ned igjen...

Skjult ID med pseudonym barebea ma. 30 mai 2011 14:59

Haha! Bra innlegg Etc. og bra stå-på humør! :))

Skjult ID med pseudonym **Milla** ma. 30 mai 2011 15:12

Jeg var ikke på forrige sukkerfest da jeg skulle ut og reise grytidlig dagen etterpå. Mens jeg står ute i morgentåka og venter på flybussen stopper en taxi på busstoppet og ut stiger en sukkermann.... Måtte humre litt for meg selv da... Vellykket fest for noen ;)

Har også funnet ut av fedrene til to jeg har datet er kolleger....

Ellers møtte jeg på en venninne/tidligere samboer på studenthybel som kunne fortelle at hun hadde funnet seg mann på sukker. Tok ikke lang tid før vi fant ut at jeg hadde vært på date med han før de to møttes. Vi lo godt av det, og tror nok hun mobber han for det i ettertid. Bare morsomt da, synes de passer godt sammen :)

Er jo greit å ha i bakhodet at verden er liten når man dater. Skal jo ikke mye til før man møter noen igjen, og da blir det fort kleint om den ene eller andre ikke har oppført seg.

Skjult ID med pseudonym Mangelvare ma. 30 mai 2011 19:49

Møtte en tilfeldigvis ute på byen i Fredrikstad. Gøy at han kjente meg igjen og tøft at han tok kontakt. Alltid hyggelig med trivelige, sosiale mennesker.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 30 mai 2011 19:51

Liker i grunn ikke å bli kjent igjen fra noe sted, jeg.
Men jeg er jo av typen som ikke synes det er fantastisk når noen i utlandet kommer bort og sier......

NÆMMEN HEEEEEEI, er DUUUUU også NORSK???? Så kuuuuuult....

...heller jeg da...

Skjult ID med pseudonym sushibabe ma. 30 mai 2011 20:10

Ja faktisk i treningsstudio 2-3 ganger i uke. Jeg har skjønt nylig at han har profil på sukker. En veldig fotogen mann (normal kjekk IRL, veldig kjekk på bildene) og han har jukset litt med høyde , dessverre

(mann 33 år fra Oslo) ma. 30 mai 2011 21:05 Privat melding

FIkk en lang takkemelding fra en hyggelig jente etter at jeg ba noen duster la henne være ifred på hjem fra Dubliners, hun fant meg visst her og skrev masse fint....nå dater hun en kamerat av meg herifra og det var litt kult å få en jentevenn fra sukker sånn helt ut av det blå.

Skjult ID med pseudonym Blurb ma. 30 mai 2011 21:19

I det virkelige liv er jeg god på fjes, men fjes fra sukker blir ikke ekte på en måte. Så når jeg ser noen på byen/gata/whereever så kjenner jeg dem ikke igjen.
Usikker på om det er bra eller dårlig.

Skjult ID med pseudonym Rass-mus ma. 30 mai 2011 21:52

Hmmm.... jeg er litt typen som liker å være i fred da det kommer f.eks. en dame som har bildeløs profil her inne og sier at hun kjenner meg igjen.

Føler meg nesten litt som en sucker-kjendis (g-kjendis eller lavere?).

Men det må en vel bare regne med hvis en kliner trynet sitt på en nettdating side... :)

(kvinne 44 år fra Oslo) ma. 30 mai 2011 23:24 Privat melding

Ah, jeg kom på et treff til. Snakket en del med en mann da jeg dro til Danmark på jobb. Ble sittende med et TV-team som skulle dekke en nyhet. Vi ventet alle på bagasje som tok sin tid. Satt meg til slutt ned på nærmeste benk. Satt en fyr ved siden av meg somjeg etterhvert syntes så litt kjent ut. Slo meg plutselig at det måtte være han jeg hadde snakket med på Sukker. Det hele ble litt underlig så jeg latet i grunn som jeg ikke kjente ham igjen. Vel hjemme i Oslo igjen spurte jeg om han hadde vært på Kastrup. Det hadde han, og han hadde kjent meg igjen (og tydelig gått inn for samme strategi). Fikk bekreftet et veldig tilfeldig treff og snakket aldri med hverandre igjen. Hehe.. det er nok flere som ikke liker å bli gjenkjent. Akkurat den der med tidlig trøtt morgen og jobb var jeg heller ikke så begeistret for.

(kvinne 34 år fra Hordaland) ti. 31 mai 2011 18:36 Privat melding

Har akkuratt sett en sukkermann på shoppinsenteret:DOg han ser bedre ut live enn på bilder:))

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 31 mai 2011 18:40

lurer på om du ser bedre ut i virkeligheten enn på bildene dine spavalica1! men er redd jeg hadde fått hjerteinfarkt hvis jeg hadde sett deg da, nesten så jeg får det bare av profilbildet ditt! ;-)

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 31 mai 2011 18:42

@Z, hahaha, lo godt av det du skrev! ;-) hva med denne?

"you're from Norway? wow! have you seen any polar bears latetly" <-- noen som tror de går overalt på gata her...

eller min favoritt

"you're from Norway? awesome! do you know Knut?" <--- vet at norge er liten, men vi kjenner ikke alle som bor her!

og ja, har hørt begge disse to! :-P

Skjult ID med pseudonym sushibabe ti. 31 mai 2011 18:52

Traff "min"sukkerbit i treningsstudio igjen, for en sjenert fyr, han ser stort sett bare på gulvet. Hva kan man gjøre da? Blir litt vanskelig med blikkontakt , tannkremsmil og sånn :D

(kvinne 34 år fra Hordaland) ti. 31 mai 2011 19:06 Privat melding

Jeg synes at jeg ser helt ok ut live hehe.Ikke den peneste jenta i byen,men det er bare å skru på sjarmen, ,,vise'' selvtillit og kjøre på:D Suksessen er garantert;)

Skjult ID med pseudonym gitarsolo ti. 31 mai 2011 19:15

Helt ærlig, jeg synes det blir litt teit når folk ikke tåler å bli gjenkjent herfra. Vi har vel ikke noe å skamme oss over? Nettdating er i dag stuerent (vi er ca 500 000 brukere), og hvis en ikke har noe skjule (er allerede i et forhold etc), så gjør det vel heller ikke noe om noen kjenner deg igjen. Dette ga meg nemlig et problem for ca et halvt år siden. En kjempekjekk fyr kom bort og hilste på meg på treningen, vi snakket hyggelig sammen et par minutt. Jeg fant ham her på Sukker og ble kjempeglad! Jippi, han er singel, tenkte jeg! Skrev noen ord om at jeg syntes han virket så hyggelig da jeg traff ham på treningen.... Men ikke et ord tilbake!!!! Ok, kanskje han fant noe i profilen som gjorde ham uinteressert (egentlig ganske merkelig, for jeg kjente meg VELDIG igjen i det han søkte etter), men han kunne da skrevet noen høftlighetsfraser tilbake... nå synes jeg det er kjempepinlig å møte på ham igjen! For det har skjedd et par ganger. Det verste er at jeg tror faktisk vi hadde funnet tonen om vi hadde truffet hverandre på en annen måte... feks at jeg hadde tatt mer kontakt IRL i steden for på sukker... tragisk! (Han var helt ny her på sukker da jeg tok kontakt med ham, kanskje han følte hele denne nettgreia var litt pinlig...)