Alle innlegg Sukkerforum

Sukkerfesten... usikker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ah ma. 30 mai 2011 00:24

Jeg har faktisk lyst å dra på den sukkerfesten. Har hatt lyst tidligere, men da manglet jeg penger (noe jeg har nå). Jeg bare lurer på et par ting; vors? Er det noen som har det? Og Soria Moria, noen som har vært der tidligere?

Noen som vil dele sukkerfest-erfaringer generelt? :)

Og jeg har et problem med å bli tatt bilde av, selvtillitten er ikke akkurat på topp... Hvordan er det med bilder osv? Blir man tatt bilder av forfra, skikkelig sterkt lys osv?

Skjult ID med pseudonym Etc. ma. 30 mai 2011 00:29

Soria Moria er et helt ok sted. Har vært på en fest med en sukkerkompis. Var litt annerledes, men småfornøyelig fest. Helt ok, greit å ha noen kjente, men det er det jo ofte. Bildene droppet jeg. De hadde vært såpass lite smarte at de satt opp noen kjipe stoler med fjør og hjerter (de må ha hatt det morsomt da de valgte ut de stolene) akkurat der folk stod i kø for ¨å komme inne. Gadd ikke sitte der og glise med publikum. Angret litt da de fikk disse kortene, så ut som det var et morsomt rebusløp å delta i. Helt ok, kunne sikkert gått igjen, uten at det var det helt store.

Skjult ID med pseudonym ah ma. 30 mai 2011 00:56

Takk for svar :-)

Så det er ikke et MUST å bli tatt bilde av?

Skjult ID med pseudonym Bongo ma. 30 mai 2011 02:51

Hvem er fotogen etter 10 øl? Jeg står over bildene :-D

Skjult ID med pseudonym Tralala ti. 31 mai 2011 08:29

De over 40 holdt seg ofte i restaurantdelen. De under 40 holdt seg i Cosmopolitedelen. Drit i matchkortet, det er bare teit å bruke det aktivt til å sjekke opp noen med. Hvis du er mann kan du bli sjekket opp av to venninner samtidig og at det kan være vanskelig å skille mellom hvem det er som sjekker deg opp :P Ikke drikk deg til mot. Jeg synes det var artig å se menn være dårligere på sjekkern enn meg når jeg ikke er spesielt flink til det heller :P Personlig for opplevelsens skyld er det best å dra dit alene, men hvis man må ta med seg en venn avtal på forhånd at dere ikke skal stå sammen og henge. Man er der for å sjekke opp, - ikke for å henge med kompiser.

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 31 mai 2011 09:14

wow, Tralala greide enkelt å greit å oppsummere hvorfor jeg aldri kommer til å dra på en sukkerfest!! :-P

jeg er ikke den som drar ut for å skjekke opp damer (eller bli skjekket opp), så en fest som baserer seg på det blir bare rett og slett for teit for meg!

da joiner jeg heller kvinne81 på det opplegget hun hadde skrevet om, sitte i nærheten og se alle de som skal til denne festen! ;-)

(kvinne 44 år fra Oslo) ti. 31 mai 2011 14:57 Privat melding

Jeg tror vel en slik fest kan være det du gjør det til. Er du alene må du jo snakke med noen så da blir du kanskje også kjent med noen. Det kan jo også godt hende du da blir stående litt alene og at det blir kjedelig, ergo kan det være greit å gå sammen med noen. Er man sammen med kun én annen person er det fare for at man ikke blir kjent med nye. Greia må vel da være at man får med seg en liten gjeng. Jeg var der med en kompis som hadde tatt kontakt med noen andre venninner fra Sukker. Folk kom og gikk, men det var en gruppe som en kunne gå tilbake til og slå av en prat. Ikke helt dumt. Det er jo en fest også da, ikke bare maskinell sjekking. Det sagt er det en noe annerledes fest i det det ser ut til å være mer legitimt å virkelig se på folk, hehe. Det var nok flere enn på et vanlig utested som ikke hadde avlagt noe edruskapsløfte. Større variasjon eller ulikheter var det vel også. Et snodig fenomen, men fornøyelig nok.

Useriøs: Tror det er dårlig med bar i nærheten, men du kan jo foreslå for Kvinnen (81 altså) at dere sammen skal sette i gang en blokkering av gata utenfor. Fyll opp med bord og kjølebokser med øl. Sitte å se på lufting og røyking fra festen. Jeg har nylig lært at det er det som er det virkelige karnevalet i Brasil - blokkere gatene og ha gatefest (så sier man også at man skal på en bloco). Må man søke politiet da, tro? Og rekker man? ;)

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 31 mai 2011 17:38

@useriøs
Den baren som var ca 2 meter fra inngangsdøra til Soria Moria, fungerte fint i november :-)

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 31 mai 2011 18:01

Etc, ja det hørtes jo helt genialt ut! og nei, trenger ikke å søke tillatelse fra politiet der jeg kommer fra, men her i norge er det nok av "red tape" at det ikke skjer med det første! :-P

og takk til kameleoen for tipset! ;-) blir nok å se på sukkerfolkene siden jeg fant ut at det ikke var så fryktelig mange band som jeg liker som spiller på musikkens dag..