Alle innlegg Sukkerforum

Bussflørt.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Champis ma. 30 mai 2011 00:54

Sitter på bussen fra oslo i dag og litt forran meg sitter det en kjekkas. Han har en datter på ca samme alder som min datter med seg. Overhører at han har glemt smokk hjemme så jeg romsterer gjennom veska for jeg pleier alltid å ha med meg en ekstra, men typisk så har jeg ikke det i dag. Jeg går frem til han å sier at jeg ikke fant smokk, men jeg har noen armbånd som jenta hans sikkert vil leke med hvis det blir krise. Fortalte at jeg har ei på ca samme alder.

Ca 1 time på bussen går fint så begynner hun med å suttre, han kommer bak å spør om jeg vil hjelpe litt, ingenting han gjør funker lengre. Det viser seg at jenta hans forguder meg og vi blir best budds. Men jeg merker at han flørter, samtidig som han forteller om mamman til jenta.. Vi utveksler navn når jeg går av og ca 2 timer etter at jeg har satt foten innenfor døren min tikker det inn venneforespørsel og mld fra han.

Det viser seg at ting mellom han og moren er litt skrall, men han vil gjerne møte meg igjen, sammen med barna våres.. en playdate som man kaller det..
What 2 do? Kjekk mann dette her også.. Og jeg merker jeg ikek er skremt over at barna våres er like gamle.
Men jeg vil ikke ødelegge, eller mer tippe over forholdet han er i allerede.. HVIS jeg møter han, og han liker meg vil jo det kanskje ødelegge mer mellom han og mamman til barnet..

Skjult ID med pseudonym dude ma. 30 mai 2011 00:57

Hvem sier at han må nøye seg med en av dere, hvorfor ikke hygge seg med begge to? Du selv er jo tydeligvis mer enn villig til å stille opp?

Skjult ID med pseudonym 1234 ma. 30 mai 2011 00:57

Hvordan vet du at forholdet han er i er på hell?

Det var min eneste kommentar. Alt hell (på norsk, ikke engelsk) og lykke!

Skjult ID med pseudonym Champis ma. 30 mai 2011 00:58

Han skrev det til meg på facebook..

Skjult ID med pseudonym meetmarket ma. 30 mai 2011 01:02

Ja, bare kjør på...vi er alltid ærlig :D

Skjult ID med pseudonym 1234 ma. 30 mai 2011 01:09

Jeg får heller følge opp min første kommentar, da. Siden du nevnte utløserordet; "Facebook".

Det er umulig for oss å kjenne hans intensjoner. Du har møtt fyren - OG snakket med ham på Selveste Facebook - og du aner jo ikke selv. Men skal jeg vedde, setter jeg penger på at du forblir medlem av Sukker på tross av noen eventuelle "playdates".

Hva sier det deg om fyrens integritet at han vil på stevnemøte med deg samtidig som han er i et skrantende forhold med sin datters mor?

Skjult ID med pseudonym jente ma. 30 mai 2011 01:10

Alle forhold er på hell i den perioden den første ungen bruker smokk... !

Skjult ID med pseudonym meetmarket ma. 30 mai 2011 01:13

amen

Skjult ID med pseudonym clean ma. 30 mai 2011 01:18

Okei, jeg skal bare være fullstendig ærlig med deg på dette TS.

Du er en godt voksen kvinne, og er (tydeligvis) allerede klar over det med brudd når det er barn involvert. Hvis du hadde muligheten til å redde det forholdet, ville du gjort det? Bare tenk litt før du handler, for dette dreier seg faktisk om en tredjepart, et lite og uskyldig barn.

Fair enough hvis forholdet er så godt som slutt, men hvis jeg hadde vært deg, hadde jeg heller ventet for å se hva som skjer. Når han eventuelt blir fullstendig singel og fri, da hadde (i alle fall jeg) hatt litt bedre samvittighet for å møte han.

Jeg skjønner veldig godt at dette er kjempe fristende for deg, og du kommer til syvende og sist å bestemme dette helt selv, men hvis du skal være smart og gi han et godt inntrykk, kan du være tilbakeholden fram til et eventuelt brudd mellom han og dama.

Og jeg er veldig enig med 1234 også, hvilke signaler gir han deg ved å gjøre dette? Bare fordi det skranter litt med forholdet til denne damen, benytter han seg av muligheten for å ha det litt morsomt og avslappende med en annen kvinne?

Håper det ordner seg, men bare tenk litt på barnet som kan ha begge foreldrene i samme forhold KANSKJE endel år til...

Skjult ID med pseudonym maddox ma. 30 mai 2011 01:19

Hvis han er på utkikk etter noe nytt mens moren til hans barn fortsatt tror at de er i et forhold, da er han ikke mye å samle på i min bok.

Skjult ID med pseudonym baz ma. 30 mai 2011 01:22

Jeg tipper han kun er ute etter en elskerinne. Hadde han villet ut av forholdet hadde han gjort det, og om han hadde ønsket å redde det forholdet han er i så ville han ikke fortalt deg om problemene. Dette er nok den klassiske "holde sammen for ungen" greia. Men han trenger litt morro på si for å klare det.

Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym meetmarket ma. 30 mai 2011 01:22

Lurer på om har hatt sex med kona si etter han traff deg? Neida, han er vel en trofast upstanding gentleman.....

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 30 mai 2011 03:07

Og jeg lurer på om TS har skifta kjønn.

(mann 44 år fra Sør-Trøndelag) ma. 30 mai 2011 11:13 Privat melding

Knull han!

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 30 mai 2011 12:32

Du vet hva som er det rette å gjøre. Hva du gjør bestemmer du selv.

Skjult ID ma. 30 mai 2011 15:44

Ikke møt ham! Han er opptatt. Eller jo -møt han hvis du synes det er helt OK at han møter andre når dere er blitt sammen og har fått en baby og han forteller disse jentene om hvor mye du og han sliter, og hvor mye heller han vil være sammen med dem...

UPS - det var det du ikke ville høre, siden du allerede har avtalt å møte ham... ? ;-)

Skjult ID med pseudonym Champis ma. 30 mai 2011 15:46

Har ikke avtalt noe som helst jeg. ;)

Skjult ID ma. 30 mai 2011 15:48

hehe... bra. ;-) Om du vil ha min mening...