Alle innlegg Sukkerforum

Bare en helt seg selv (søt) jentes popularitet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sunshine ma. 30 mai 2011 10:38

Myteavkrefter!

Jenter er også forskjellige!
Noen jenter (mange jenter?) får slett ikke 10/15 sukkerpost om dagen. Jeg får kanskje en til fire førstemeldinger i uka i aktive perioder? (mer i starten, særlig av typen useriøs teppebombing)
Jeg har ikke hatt 15000 besøkende på min profil. Så jeg tenker: jøss, hvem er disse jentene som får så mange treff?
Jeg er jo også søt! (men for å være ærlig: nokså ukonvensjonell i forhold til den jevne ola ;) )
Men så blir jeg også litt lettet over at jeg ikke får så mange treff, for de fleste førstemeldingene jeg får viser som regel oppriktig interesse for hvem jeg er. Og det er jo derfor jeg er her. For å møte noen som liker hele meg.

Profilen min er rett fram og helt meg selv. Bildene er rett fram og helt meg selv.
De som skriver liker smilet mitt. Og det jeg skriver.
De som bare kommenterer utseendet mitt og ikke viser interesse for det jeg skriver, får ikke svar.
De jeg avviser, treffer meg ikke i bilder eller det inntrykket jeg får av hvordan de lever.
Og de veldig veldig få jeg skriver med og har møtt er gutter som treffer meg i: livsstil, utstråling, verdier, interesser. Det er en totalpakke som gjør en gutt kjekk og interessant for meg!

Jeg leter etter en som er spesiell for meg, og er ikke ute etter å få bekreftelse som trofe. Så jeg skriver også førstemeldinger (bare til de jeg synes er helt spesielle og jeg tror med sannsynlighet vil passe med meg). For jeg sitter ikke på gjerdet og venter på å bli plukket opp. Halvparten av gutta svarer.

Uansett: takk til dere fine gutter som sender meg så fine og interesserte meldinger! Og takk til dere jeg har hatt fine dater med!
Så skal jeg fortsette å jobbe med profilen min, slik at den er oppriktig, viser det tydeligste bildet av hvem jeg er og treffer blink hos den rette gutten.

Og i mellomtiden være masse ute i sola! Verden er jo stor. :)

Skjult ID med pseudonym onebyone ma. 30 mai 2011 10:46

Det er nok oppmuntrende for mange å høre sånne historier også. :)
Den hadde jo selvsagt blitt enda bedre om du viste oss hvem du var, men da står man vel til hugg for enkelte "spesielle mennesker" her inne på forumet..

Jeg har samme opplevelse som deg, i grunn. Ganske få besøkende, svært sjeldent jeg får førstemeldinger, men de som tar kontakt er desto mer interessante. Lite puppebilder og "airheads" å spore, men jordnære, skikkelige jenter. Bedre blir det ikke. :)