Alle innlegg Sukkerforum

Jeg misliker glamour jenter!!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ÆSJGLÆM ma. 30 mai 2011 14:36

Man MÅ være trang i toppen for å kle av seg for vi menn/online magasinet o.l blader.. :P Og er det bare bolegutter som liker slike jenter, eller vil vanlige mann i gata ikke ha noen problem å dra med røkkla hjem til mor?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 30 mai 2011 14:41

Bifalles!

Synes med hele mitt hjerte de er NULL attraktive. Bare vulgært, ingen finesse, ikke en gang dyrisk attraksjon. Nesten så jeg synes synd på dem. Når det er sagt, kan det jo ligge mange historier bak. Skal ikke påstå at absolutt alle glammodeller er naut, for det vet jeg jo ikke, men litt fordomsfull er jeg nok.

Skjult ID med pseudonym MrAsshole ma. 30 mai 2011 14:46

Tja... jeg vet ikke. Jeg er nok litt fordomsfull selv på det området selv, men jeg tror en del av disse jentene har et problem med selvtilliten/selvbildet, og dermed har et ekstremt behov på å hele tiden få bekreftet hvor attraktive de er.

Noen er selvfølgelig bare ekstremt PR-kåte.

Skjult ID med pseudonym ÆSJGLÆM ma. 30 mai 2011 14:53

Utelukkende alle glamjenter jeg har møtt, og det er en del gjennom et tidligere yrke som fotoassistent så er 99% helt ubrukelige å føre en samtale med.. Og de er så jævlig "jeg er sååå mye bedre enn deg assa, lissom" jenter.. Usj!

Skjult ID med pseudonym barebea ma. 30 mai 2011 15:09

Jeg er såpass forutinntatt her at jeg tror "de fleste" glamjenter og silikonopererte og plastisk kirurgi opererte har problemer med selvbildet. Og da snakker jeg om beste vest og rike og fattige og mødre og søstre som rettogslett ikke klarer å like seg selv, en eller annen gang har de fått det for seg at de ikke er god nok. For uansett hvor mye de opererer bort så blir de ikke fornøyd med seg selv. At noen har enda større problemer som gir seg utslag i "jeg er iallfall mye bedre enn deg lissom" ja det er bare trist. Ignorer den destruktive adferden! :-/

Skjult ID med pseudonym Rass-mus ma. 30 mai 2011 15:56

Hoveddaten min for tiden har vært i vi-menn etc.... Jammi..!!! Alle gutter som sier noen annet lyver enten for seg selv eller andre .... sorry... :D

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 30 mai 2011 15:58

Hmmm, hadde definitivt noe dinglende mellom beina sist jeg sjekket. Du får tro hva du vil. Lykke til med barbien din.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 30 mai 2011 16:04

De som har fulgt med litt på forumet har da sett hvem VoksenMann er. Jeg kan bekrefte at han er mann :-)
Og jeg tror ikke han juger om han mener at han ikke vil ha en glamour, men en flott, vanlig og uvanlig jente.

Og om jeg skulle spå i fremtiden, ville jeg sagt at på sikt vil Rass-mus også slå seg ned med en helt vanlig jente!

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 30 mai 2011 16:06

Hadde aldri i livet tatt med en slik person til mor!!!

Men kan tenke meg at de hadde dugd litt mer enn hva hånda mi gjør, selv om jeg tviler på at de hadde gjort det bedre enn hånda mi! ;-)

Skjult ID med pseudonym Dante ma. 30 mai 2011 16:11

Jeg misliker orddeling ...

Skjult ID med pseudonym Rass-mus ma. 30 mai 2011 16:13

Z:Du flørten... ( igjen ) ha-ha.... :D

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 30 mai 2011 16:14

viss rass-musen er i 40 åra er det vel strengt tatt nokre år sida den daten va i vi menn?:)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 30 mai 2011 16:23

Ja, nå griseflørter jeg med deg Rass-mus! Pass opp eller så sitter du i saksa skarru se! :-)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 30 mai 2011 16:54 Privat melding

Det er vel jo heller det at de ikke er attraktive men de får en slags sjangse til å leve ut en modelldrøm selv om de ikke er 180cm eller spesielt billedskjønne og itilegg har en skikkelig bred østlandsk-dialekt og mye arr osv.

Det er jo ikke så dum tanke at en normal jente fra jessheim kan leke modell og pushe litt produkter, istedenfor bare frognerjenter på 187cm som får lov til den slags.

Skjult ID med pseudonym TopTen ma. 30 mai 2011 18:20

Ræva mi ler. Herre. Hva faen hjelper det å ha pynta fasaden når kåken er tom for møblemang? Trenger ikke å stå på lista over nobelpriskandidater, men dette lyser det ikke mye vett av. Det er jo det som er så digg med sånne..
Hvrofor?
Om mannfolk er løver.. Og man kommer ned til vannhullet en dag.. Åsså ser løvene over gresset.. Der står det faen meg en Zebra med 3 BEIN!! OG DEN SJELER!!! Ække noen tvil om at det blir mat den dagen..

Men sårri ass.. Ække sulten.. heh

(mann 35 år fra Oslo) ma. 30 mai 2011 18:36 Privat melding

Glamour modeller? Det er jo ikke akkurat glamourøst å se disse jentene. Det er ikke direkte fint eller vakkert fra naturen. Altså..la oss være ærlig..de er gode for en ting..du tenker ikke akkurat konemateriell når man ser de.

Slik en skriver ovenfor her også så har jeg aldri selv klart å føre en samtale med disse heller. Virker som det er helt tom i pappen på de aller fleste. Det eneste de er flinke til er å feste, drikke, vise seg frem samt ha en skikkelig bitch shield.

De fleste er også sammen med bolere eller gutter som lever av tatovering eller er "farlige". God match egentlig. Den reflekterte intellektuelle mannen som er oppegående og mer stilfull ville ikke latt seg bli påvirket av de.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 30 mai 2011 19:54 Privat melding

Men de sier jo selv at de er alt annet enn pene og glamorøse, de har vært svært uheldig med utseende..er kanskje bare 160cm eller noe i den duren og hele deres greie er at de "så gjerne vil" være modeller.

Folk forstår ikke at det er som handicap OL for modeller, og de innrømmer det selv og ville aldri sammenlignet seg selv med en victoria secrets modell osv.

Skjult ID med pseudonym sushibabe ma. 30 mai 2011 20:01

Hva mener du med glamour jenter? Paris Hilton?

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 30 mai 2011 20:02

OMG.. glamour modeller = paralympics..

DEN VAR GULL Jx3!!! ;-)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 30 mai 2011 20:15 Privat melding

Hehe men de er de første til å innrømme det.....jeg på min side ser ikke forskjell på en hipster, emo, glamormodell osv..de virker alle som roboter for meg...det er bare noe jeg må takle når jeg er født inn i denne generasjonen, at jeg sjeldent vil se forskjell på mennesker.