Alle innlegg Sukkerforum

DILEMMA big time

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym clean ma. 30 mai 2011 17:32

Okei, jeg kom i snakk med en mann som bor ikke langt unna meg for en liten stund siden. Vi møttes rundt juletider, og jeg syns han var tiltrekkende. Så snakket vi litt frem og tilbake et par måneder, og for noen helger siden sov han over hvor vi tafset og kysset hverandre. Har ikke hatt kontakt med han i ettertid.

Så finner jeg broren hans på sukker! Og han er mye mer passende for meg, har høyere match, passer aldersmessig osv. Han andre (første) er endel år eldre enn meg og har en match på -70!

WHAT to do? Ville det ikke blitt sinnsykt kleint om jeg tok kontakt med broren, når jeg vet godt hva bror nr.1 og jeg har gjort sammen?

Skjult ID ma. 30 mai 2011 17:36

GO FOR IT !!

Skjult ID med pseudonym Bo ma. 30 mai 2011 17:38

Traff du bror nr 1 på sukker oxo? Og ble det med tafsing, asså ikke full pakke?

Skjult ID med pseudonym mann33 ma. 30 mai 2011 17:41

I følge Bibelen er det visst nok ikke lov for en mann å ha seg med to søstre, men jeg tror ikke det står noe om jenter som har seg med to brødre ;)

Skjult ID med pseudonym Gaupå ma. 30 mai 2011 17:52

For min del, så ville dette vært ganske flaut, om jeg var en av brødrene eller om det så var snakk om søstre, så for meg, uaktuelt. Mener på ingen måte å dømme, men du er sikker på at eldste broren ikke ønsker videre kontakt? Å "holde på" med begge kan i det minste frarådes... :-)

Vet det finnes forskjellige meninger rundt temaet, jeg vil anse meg som en av de mer tradisjonelle. Hva er han/de?

Skjult ID med pseudonym TopTen ma. 30 mai 2011 17:57

Sjekk opp faren dems!

Skjult ID med pseudonym clean ma. 30 mai 2011 18:01

Bo; bror nr 1 er han som er endel år eldre enn meg og en match på -70, det er han jeg hadde på overnatting (hvor det ble mye tafsing og kyssing).

Ellers er jeg åpen for ALLE meninger (gaupå), no problem. Jeg er også veldig enig i at det hadde vært kjempe flaut hvis bror 1. fant ut om dette, eller verre - om bror 2 finner det ut! I så fall, vil han fremdeles (eventuelt) holde kontakt? Har ikke turt å gjøre noe enda, kan bare sette hjerte og se hvordan det går?

Ah.. vanskelig for å bestemme meg!

Skjult ID med pseudonym Bo ma. 30 mai 2011 18:01

Sats på broren, han er sikkert mye kjekkere ;D

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa ma. 30 mai 2011 18:04

Läs öster om eden John Steinbeck först , det kan bli lite vrangt om det vill sig illa :(

Skjult ID med pseudonym pølsevev ma. 30 mai 2011 18:05

Det kaller jeg psykt kleint ja, men må du så må du. Det kommer jo til å gå rett til helvete når/hvis du blir presentert for big brother senere.

Skjult ID med pseudonym clean ma. 30 mai 2011 18:08

Bror nr 2. er kjekkere, har høyere match med meg (86) og passer aldersmessig. Han er bare 4 år eldre, hvor broren hans er 9 år eldre og har en match på -70...

Men hallo, så flaut hvis det blir meg og bror 2. og han finner ut at jeg har (nesten) ligget med broren hans... jeg har skikkelig lyst å finne mer ut om bror nr 2!! :(

Skjult ID med pseudonym Minney ma. 30 mai 2011 18:13

Sjekk først opp om det kanskje finnes en tredje bror et sted som er like gammel som deg ;)

Skjult ID med pseudonym chris ma. 30 mai 2011 18:15

Du bruker høyere eller lavere match på sukker.no som argument for å gå for broren? Seriøst?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 30 mai 2011 18:16

Synes du bør sjekke om det finnes en bror nr 3, før du gjør noe som helst.

Skjult ID med pseudonym clean ma. 30 mai 2011 18:21

Det finnes ikke en bror nr. 3, hvorfor i all verden skulle jeg sjekket opp det? Er ren tilfeldighet at jeg fant han her! Helt siden bror nr. 1 fortalte om broren sin, og jeg fant han på face, har jeg syns han var ganske kjekk og tenkte at jeg kanskje hadde valgt feil bror. For han første tar ikke kontakt etter den natta han sov her, og det må jo bety at han ikke er så interessert? Har alltid fått veldig varierende signaler fra han, om han vil eller ikke. Han er den type mann som hater å fortelle hva han tenker og føler... vanskelig å få noe ut av han.

Og kanskje det er en grunn til at bror nr. 1 og jeg ikke klaffet like godt, så ja, chris, jeg bruker matchtall som argument ;-) kall det gjerne teit, men det har tidligere blitt bevist at jeg kommer mye bedre overens med de som har høyere match med meg.

Skjult ID med pseudonym Bo ma. 30 mai 2011 18:28

Hmm, hvor gammel er du clean?
Spiller litt rolle, er du f eks 20 og bror 2 er 24 er det klart at det blir bedre match, er du derimot rundt 30 eller 40 spiller jo aldersforskjell mindre rolle.. :)

Skjult ID med pseudonym Gaupå ma. 30 mai 2011 18:30

Vel, som andre har nevnt, så vil det kunne slå ganske hardt tilbake om du velger den yngre broren og han får vite om det. Hvis du vil ha råd, så ville det nok vært lurt å vente en god del lengre enn noen uker før du evt. tok kontakt med broren. Dersom du vekker interessen til begge, så kan det fort føre til en god del trøbbel for deg og dem, for å si det mildt...

Om du kun er nysgjerrig på bror 2, så kunne det vært lurt å se etter andre å rette interessen mot, og heller ta kontakt senere om bror 1 garantert ikke er interessert og ikke "kanskje" interessert?

Gjør hva du føler du må, men her er iallefall mine tanker. :)

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 30 mai 2011 18:32

Min fornuft sier at du bør glemme hele opplegget... Har selv datet to brødre som bodde på hver
sin kant av landet. Da var det greit å ha beholdt buksene på...Oppdaget at de var brødre ved en tilfeldighet..
Ble senere kontaktet av to tvillingbrødre som bodde et stykke fra hverandre. Den ene broren skrev
til meg at hører at du har kontakt med broren min på nettet... da sa jeg AMEN og nei takk:)
Såpeoperaer hører hjemme på TV og ikke i livet mitt:)

Skjult ID med pseudonym clean ma. 30 mai 2011 18:33

Stemmer det, Bo :) jeg er 20 og han er 24... ergo, bedre match aldersmessig. Har erfaring fra tidligere at eldre menn er ikke noe for meg. De er på et helt annet stadie i livet og mye mer "alvorlig" og klare for etablering hvorpå jeg vil finne noen som er ute etter de små gledene FØR man slår seg til ro.

Altså, tenk om jeg endte opp med feil bror? At han yngre er en som kanskje ville vært en skikkelig god kjæreste for meg, og at jeg hadde falt pladask for han! Det er så synd å tenke på etter jeg har vært med broren hans.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 30 mai 2011 18:33

sikkert nokre fettere...4menninger og du kan vudere...;p hehe

Skjult ID med pseudonym h0tntott ma. 30 mai 2011 18:35

Har du ikke sett på Ricki Lake?? Blitt mye drama når et menneske har rota med 2 søsken altså ;) Lærdommen fra Ricki Lake show var: Bror 1 vil mest sannsynlig syns du er litt laus når han finner det ut (og ikke være redd for å si det til alle), og bror2 vil føle seg lurt når han en vakker dag finner ut av det.. For om han får vite det FØRST vil han sikkert ikke hooke opp uansett..

men kanskje ikke ;)

Skjult ID med pseudonym Ms.NoGame ma. 30 mai 2011 18:40

Ta dem begge to! Ingen problem, brødre elsker jo å dele hahaha..

Fra spøk til ærlighet: Man gjør bare ikke slikt TS, det er kjempe NEI NEI... Tro meg, det er du som sluses ut når lyset kommer på (vell fortjent). Forstår ikke vitsen engang, det er da vell nok av menn til at man slipper å gå familier i "næringen"?