Alle innlegg Sukkerforum

Faktisk interesse/kåt, hvem,hva,hvor ? (menn)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym C ma. 30 mai 2011 21:05

Jeg lurer på hvordan dette egentlig er, eller om det er meg som klarer å velge ut en spesiell type mann å treffe gang på gang.. Vært på en del første dater nå og det jeg ikke forstår er forventingene menn har til første møte?

Nå har alle, absolutt alle vært kjekke menn, men fra min side har interessen bare vekket seg for en kanskje to av dem. Uavhengig av hvilke tegn jeg selv har vist (av interesse) så er det ikke en av dem som ikke går for "fullbyrdelse" av møte. Jeg forstår det for han jeg faktisk er oppriktig nysgjerrig på selv, men de andre da?

Det er ikke noe med meg som jeg kan se, som signaliserer at jeg er spesielt trengende, ikke gir jeg noe signal om at jeg praktiserer "full pakke" første møte, ikke er jeg helt ung heller så jeg er ganske bevisst mine signaler. Det er selvsagt ikke noe jeg klager på, det jo smigrende på sin måte at jeg er "pulbar", men det er jo helt umulig for meg å finne ut hvem som er genuint interessert og ikke når alle uansett kjemi er giret som løpshester. Hvordan skiller man genuint interesserte menn fra generelt kåte menn? Alle har de ville ha et andre møte, selvsagt planlegger jeg å møte dem (to) jeg er mer nysgjerrig på, men kjenner samtidig at jeg ikke er interessert i å bruke tid på dette dersom intensjonene er å få med "nedlagt"..

Ps! jeg vet at genuint interesserte menn er generelt kåt også, men alle her har ikke vært interessert i noe mer, jeg er gjerne sjarmerende på mitt vis, men det er grenser for hvor gjevt det er...

Skjult ID med pseudonym EvenLund ma. 30 mai 2011 21:14

Gutter liker å komme fort til poenget, enten de er interessert i det ene eller i det andre. Særlig i disse dager med nettdating er det veldig risikabel strategi å utsette ting for lenge, både for gutter å jenter.

Er jeg interessert i noe seriøst, vil jeg ha sex så fort som mulig før hun stikker av med en annen fyr som er mer pågående. Dessuten er det fint å "få det ut av verden", så man kan bli bedre kjent på en mer avslappet måte.

Er jeg bare interessert i et seksuellt forhold, vil jeg naturligvis også ha sex raskt for å ikke kaste bort tid.

Er jeg usikker på hva jeg vil ha, er det også best å komme til poenget raskt.

Konklusjon: hvorvidt en gutt er seriøs eller ikke, kan ikke vurderes utfra grad av kåthet på første møte. Det må vurderes utfra andre kriterier:)

Skjult ID med pseudonym C ma. 30 mai 2011 21:20

De skiller seg jo ikke fra hverandre på andre områder, alle er de veldig engasjert i meg, hva jeg gjør, hva jeg skal, hvor jeg skal, tanker om det ene og det andre, barn/ ikke barn, u name it... Alle har de vært innom relegion, og verdisyn, delt MASSE om seg selv.. enkelte mer en jeg trenger i en engang. Det går ikke å skille dem fra hverandre på slike ting slik jeg opplever det.

Skjult ID med pseudonym Dannyboy ma. 30 mai 2011 21:23

Enig med even! Hvis jeg liker en jente på en eller annen måte så vil jeg finne ut av det før det er aktuellt med noe mer seriøst uansett. Og da må man ghjennom det seksuelle. Man må teste skoene før man kjøper dem:)

Vanligvis vet jeg aldri om noe kan bli seriøst med en jente før jeg kjenner henne godt uansett! Så ja, bedre å ikke kaste bort tid på tomprat!

Skjult ID med pseudonym EvenLund ma. 30 mai 2011 21:28

Jeg tror aha opplevelsen innenfor nettdating er at de fleste ikke har noen klar ide om de skal inn i et langvarig seriøst forhold på starten av et bekjentskap. Du treffer en dame, du liker henne, og kanskje det kan bli til noe mer. Men man må ha sex noen ganger før det er aktuellt å vurdere om dette er noe å satse på på lengre sikt...jeg tror nok mange som dater her inne tenker sånn, at det ikke er noe poeng i å stresse inn i noe forhold.

Og man må jo forbi sex biten før det er aktuellt å vurdere ting mer seriøst. Man må bare kaste seg i det som virker interessant, uten noen garanti for hva som følger!:)

Skjult ID med pseudonym C ma. 30 mai 2011 21:41

Jeg er enig i det dere skriver absolutt, selv vet jeg jo ikke om det kan bli noe seriøst med noen før det er både prøvekjørt og "bearbeidet". Samme grunnen til at jeg ikke spør noen om noe i forhold til den slags, for da må jeg jo selv garantere ;) Forskjellen er vell at jeg ikke viser interesse for en jeg ikke ser som potensiell (da er jeg bare hyggelig, og korter ned tiden), det gjør menn. De viser full hands on interesse, tar seg goood tid og er som jeg ville vært om jeg faktisk er interessert? Poenget er at det er dem ikke alle sammen!

Derfor blir det helt umulig, og tar man da også i betraktning at jeg har møtt to til tre forskjellige menn i uka.. ja så hadde jeg blitt gangske "utkjørt" om jeg skulle prøvekjørt hver og en, og det på bare et par uker her inne...

Skjult ID med pseudonym EvenLund ma. 30 mai 2011 21:49

Hehe...bare sunnt å ha mye sex vel;) Men utfra det du sier så tror jeg ikke du kan vite noe sikkert...prioriter den du liker best kanskje?

Men generelt er det nok viktig å være litt tålmodig også...man får ikke alle svarene med en gang...da hadde det jo ikke vært så spennende:)

Skjult ID med pseudonym age ma. 30 mai 2011 21:51

Vil gjerne vite hvor gamle er dere menn/ gutter som skriver i denne tråden?
Mellom 18-23?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 30 mai 2011 21:54

Skjønner ikke helt greia jeg. Gidder man møte noen man ikke i utgangspunktet er skikkelig interessert i? Må være noe her som har gått meg hus forbi.

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 30 mai 2011 21:54

Preben skriver litt om dette i HATSTADIET- artikkelen her:
"Dermed så ser det ut som gutten er veldig interessert og villig til å forplikte seg, når han egentlig bare er interessert i å finne ut om han er interessert".

Gutter gir i større grad enn jenter inntrykk av å være oppriktig interessert enten målet er å få seg noe en gang eller tre, eller han er på reell kjærestejakt. Det er mulig ikke alle vet hva de søker - at det kan snu underveis osv. Men jeg vet også om noen som er så avhengig av den stadige oppmerksomheten at jeg tipper de ender opp alene. Menge VET at de ikke vil ha noe fast og forpliktende.

Og hvordan få silt ut disse? Det er ikke lett. Om man spør, så sier jo alle det samme: Vi må bli kjent og se hvor det ender (noen av de som sier det, VET nok at det ikke ender andre steder enn i senga en liten stund. Men fordi det er målet deres, sier de akkuat det samme da som når det er oppriktig interessert.

Hei, kan dere ikke slutte med det? Og si det som det er i steden? ;-)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 30 mai 2011 21:57

Tror det kommer med alderen @Binders :) Voksne Menn, gidder ikke leke rundt grøten :) Dessuten føles det innmari kjipt hvis man ikke har vært ærlig, og føler man har ført noen bak lyset.

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 30 mai 2011 22:01

@ VoksenMann. Hva mener du nå, ikke leke rundt grøten? Det er jo nettopp TS sitt problem. At ingen går rundt grøten men rett på sak... og hvordan vite hvem som egentlig vil hva UTOVER det?

Skjult ID med pseudonym EvenLund ma. 30 mai 2011 22:03

Binders: Jeg skal si det som det er (gutt på 30 år): Og det er at jeg vanligvis ikke har peiling. Jeg har masse kompiser som "vet" at de aldri skal inn i noe seriøst, og plutselig er de forelska tøffel på rekordtid. Og andre skal absolutt finne kjæreste, men det bare funker ikke...eller de ender i et elendig forhold.

Jeg sier det ærlig: Jeg har ikke peiling! Men jeg vet at jeg ville prioritert jenter jeg kunne likt å treffe igjen. Men kjærlighetsgreia...den kan ganske enkelt ikke planlegges. Sorry!

Skjult ID med pseudonym Lionking40 ma. 30 mai 2011 22:03

@ TS

Jeg nekter å tro at dette dreier seg om menn særlig over 22 år....

Skjult ID med pseudonym Jokke ma. 30 mai 2011 22:04

Du skiller dem ganske lett, du ser om de ringer dagen etter :D

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 30 mai 2011 22:05

@Binders

Det er vel verdens enkleste sak! Han som synes det fineste med deg er å prate med deg, og at det som måtte komme etterpå er en bonus :) Han som viser, du er noe han liker, ikke en fjelltopp han skal bestige. Han som elsker smilet ditt, ikke puppene dine.

Skjult ID med pseudonym EvenLund ma. 30 mai 2011 22:06

Hvis du ønsker et "svar" så vil jeg si: fokuser på å leve et så bra liv som mulig, leve positivt og oppbyggende, og oppføre deg bra mot de rundt deg. Vær sosial og treff endel folk, og dra på endel dates. Ha sex når du føler for det og prioriter de guttene som føles mest riktig. Hold deg unna idioter og åpenbare nutcases, opg prioriter gutter som behandler seg selv og andre bra. Vær gjerne ekstra kjærlig og omtenksom mot de du liker best.

Kjærligheten vil komme når tiden er riktig!:)

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 30 mai 2011 22:07

@ Voksenmann

Det var et flott svar. Takk! Det gjorde det meg glad.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 30 mai 2011 22:07

PS* Ikkeno galt i å være glad i puppene dine også, men det bør vel kanskje helst komme i annen rekke? :)

Skjult ID med pseudonym EvenLund ma. 30 mai 2011 22:12

Voksen mann: og du kan fortsette "Han som ikke trenger noe fra deg ogv klarer seg fint selv, men ser deg som en berikelse av livet sitt. Han som vil glede deg fordi du fortjener det!"

Haha...så er vi snart i mål hos mr.Perfekt himself, og skal trådstarter vente på han kan hun risikere å måtte lete lenge. (Appropos preben syns jeg han skrev noe bra om dette i artikkelen om "Lista").

Det finns ingen enkle svar på hvordan du skiller de" seriøse" fra de "useriøse". Du må bare komme deg ut på dates og kaste deg inn i det som virker mest lovende...og gjøre det beste ut av ting underveis...det som skjer det skjer!

Skjult ID med pseudonym Lurere ma. 30 mai 2011 22:33

Jeg tror jeg har løsningen på problemet; ikke møt dem på kvelden eller med alkohol inni bildet.
Jeg syns en førstedate kan være en kaffe, en lunsj eller en gåtur i en park med mye folk.

For det første kan man stikke fort om det er helt feil. For det andre er det ikke sjans at de prøver seg på deg på kaffebar eller bak et tre i parken.

Skjult ID med pseudonym C ma. 30 mai 2011 22:35

1) Alle menne her er høyt utdannede, kjekke (skikkelig flotte phu), artige og mellom 34-40 år

2) Alle har ringt/mld dagen etterpå eller på kvelden

3) Jeg har ikke møtt noen av dem igjenn fordi jeg har vært bortreist med jobben siste tiden, men nå må jeg jo gjøre noe med det.

Jeg setter pris på virile menn jeg, og jeg har ikke noe imot at de er direkte på første møte heller. Jeg vet å sette mine grenser, derfor blir ikke dette noe stort problem. Poenget er at JEG ikke vil bruke tid på menn som bare vil ha sex, de vet det, men ikke søren om de står for det. Hvorfor skal jeg kaste bort min tid på menn som kan hente dette lett andre plasser? Jeg har ikke noe problem med å ta sjangser når det kommer til noen jeg liker, det er ikke det det hele står på. Jeg sitter ikke her å er redd for min egen uskyld eller noe (det er jeg vell strengt tatt for gammal til å bekymre meg nevneverdig over), er avhengig selv av å ta ting som det kommer... MEN ikke søren om at jeg kjøper at alle disse mennen er oppriktig interessert, joda jeg er flott, selvstendig og alt det der.. men, nei!

Skjult ID med pseudonym C ma. 30 mai 2011 22:39

Lurere: bare EN har vært på kvelden, resten på kaffe og tur.. Så jo, fullt voksne menn gir bånn gass på kafe og bak et tre eller hva det måtte være.

Skjult ID med pseudonym Lionking40 ma. 30 mai 2011 22:55

Litt for mange menn som er litt for mye påvirket av "the Game" og liknende skrifter idag, tror jeg....:)

Skjult ID med pseudonym C ma. 30 mai 2011 23:35

Mulig det Lionking, for meg kan de ha lest hva enn de måtte ønske, jeg er ikke dummere en at jeg vet hva jeg blir "utsatt" for :) Jeg synest uansett at når man er kommet opp i denne alderen må et minstekrav være at man vet hva man vil (generelt), jeg krever ingen garantier, og gir ingeng garantier.
At man viser interesse der interessen faktisk er og ikke bare for å få dekket et middlertidig behov. Sukker er ikke en plass jeg meldte meg inn fordi det gir meg "enklere" tilgang til menn, vil jeg ha umiddelbar behovstilfredstillelse, så tar jeg meg en tur på byen. Menn man kommer i kontakt med her bruker en jo faktisk tid på...

Skjult ID med pseudonym jente ti. 31 mai 2011 00:02

C - men det er sikkert noen som synes det er mer utfordring i å "legge ned" en dame som ikke er ute etter bare det - det gir jo ham bedre selvtillitt å vite at du kunne vurdert han som noe mer også, ikke sant?

For vi jenter har jo sjelden glede av å "ha oss" med noen vi absolutt ikke kunne tenke oss som kjæreste??
Derfor får han bonus ved å gå for de som er ute etter "noe mer".

En annen ting er nok at det sikkert finnes menn som ikke aner hva de egentlig søker...

Skjult ID med pseudonym LovelyMan ti. 31 mai 2011 07:50

Jeg har også lest The Game, men mest for underholdningens skyld, da den type pick-up-virksomhet ikke faller meg naturlig. Jeg synes det er bedre å bli kjent med noen først, men siden jeg faller innenfor 18-23-intervallet er jeg kanskje rar :p

Skjult ID med pseudonym Knugen ti. 31 mai 2011 10:10

Dette betyr bare at du er en sexy dame!:) Jeg har pratet med masse jenter som klager over det motsatte, at de treffer masse menn de liker men som aldri prøver seg. At det aldri "skjer noe" på datene deres.

Noen jenter har en mer seksuell utstråling enn andre rett og slett. Og nesten alle menn reagerer likt.

Skjult ID med pseudonym barebea ti. 31 mai 2011 10:27

Hvordan har mailutvekslingen vært da? Interessant eller og nå bare ramser jeg opp noen alternativ; overveldet med høfligheter og tonnevis av smileys/ lett syrlig/ ladet med seksuell tenning/ desperat/ lett henslengt / kom og ta meg, men jobb litt for det ;) / direkte spørsmål: går du ned på kne? / indirekte vage hentydninger/ våryr idag? ...

Hvis du leser gjennom korrespondansen nå i ettertid, hva var det der du kan trekke ut, står det nå i et annet lys?

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 31 mai 2011 11:20

TS, enkleste måte du kan "teste" og se om en mann er VIRKELIG interessert i å bli kjent med DEG og ikke KROPPEN din, er å IKKE ha sex med en gang!!

hvis du ikke greier det selv så blir det en så å si umulig oppgave å finne ut av, da får du heller ligge med alle som du er interessert i og håpe at de vil mer enn bare sex. for du vet sikkert at det finnes menn som sier HVA SOM HELST for å få seg et ligg!

men det er ingenting i veien i å teste varene før du kjøper den! ;) snakker da om "alt annet" enn å ha sex. det er det jeg legger i det utrykket, for det er sikkert mange av oss som har prøvd et par sko i butikken som vi syntes var sinnsyk kule, bare for å merke at etter å ha brukt den i et par timer så var du full av blemmer i foten og andre smerter!! ;)

Skjult ID med pseudonym C ti. 31 mai 2011 14:37

"Sexy" damer vil også ha oppriktige menn, og når alle reagerer likt, hva da? Det er jo jeg som taper på det, skal jeg ha dem på "hold", se hvem som holder ut lengst, være usympatisk for å se hvem av dem som ikke orker jobben. Det er jo idiotisk, og noe jeg kjenner motvilje til å bruke min energi på!

Barebea: når jeg ser på mailutvekslingen er det han jeg selv har intstinktiv interesse for som skiller seg ut. Meldingene her er av høy kvalitet (lange og morsomme), ikke for "tilbedene", men samtidig interesse (perfekt balanse).. Sarkastisk, syrlig, direkte, men ikke i form av sexuelle hentydninger, det "intektuelle" innslage her er av en karakter som gjør at jeg faktisk må tenke meg om for å kunne respondere :)
De andre korrespondansene har også vært greie, men av en mye mer hverdagslig karater, mye pjatt etter min mening, alle gentelmann aktige, nysgjerringe, men ikke overveldene.
Numero one har vært tilbakeholden med relevant hverdagsinformasjon på mail, men når vi møttes kom det i mengder, de andre har ville kartlegge seg selv mer over meldinger før vi møttes... Framdeles ikke klokere nei! Det eneste jeg vet er at jeg har en nærmest "dyrisk" tiltrekkning til numero one, og er nysgjerrig på mer fra nr 2, resten er irrelevant egentlig, men de sier litt om hvorfor jeg ikke forstår noe... Håper disse to har oppriktig interesse, men det er umulig å finne ut av før jeg faktisk gjør det. Jeg får bare møte dem igjen, og "kjøre" uforutsigbart ;)

Synest menn som vet hva dem ønsker sån generelt bør gå uten klokke eller noe, ja så vet vi om sex`en er et ledd en genuin prosess, eller bare en ny dame down. Jeg har så lite lyst til å være det for noen med mindre det er et valg jeg tar selv, der er jeg litt prippen gitt:P

Alle er forresten kontaktet av meg, jeg er ganske så treffsikker når det kommer til hva jeg selv ønsker, men kom til å tenke på om det legger listen for hva de forventer når jeg møter dem? Er det at en dame selv tar kontakt synonymt med ikke-kjæreste materiale?

Useriøs: beklager for at jeg spør så direkte, hvor gammel er du? Mener du at jeg skal holde tilbake sex for at en man i 30-40 årene skal kunne "avsløre" oppriktig interesse? Jeg forstår det bare ikke, hvorfor?

Er det noen som kan gi en fornuftig forklaring på hvorfor det skal være avgjørende?

Skjult ID med pseudonym Gummo ti. 31 mai 2011 16:35

Ærlig talt: Folk som anbefaler jenter å "holde igjen" med sex for å "teste" en fyr som kjæresteemne HAR IKKE PEILING på hva de snakker om. Vi snakker om nettdating 2011 her, ikke sosiale sirkler i en småby på 80-tallet. Denne strategien har ganske enkelt gått ut på dato.

Nettdating kjennetegnes av multidating og at ting generelt skjer veldig raskt. På en slik datingarena er dette EN ELENDIG STRATEGI som kaster bort tid og vil føre til at svært mange genuint interesserte gutter faller fra.

-Han vil tro du ikke er interessert, og nedprioritere deg i en hektisk hverdag og ting gradvis dør ut.

-Han skjønner at du spiller unødvendige mindgames for å manipulere ham, og opplever det som major turnoff (jeg hadde ikke giddet å blitt sammen med en jente som spiller sånne spill). Han gidder ikke kaste bort tid på noe som "kanskje kanskje" der det i tillegg er tydelig at dama kaster bort tid på å spille spill.

-Han rekker ikke å bli nok involvert til å prioritere deg som datingprospekt, og plutselig er han "involvert med en annen og vil finne ut hvordan det går" fordi konkurrentene dine er raskere i avtrekkern.

Skal du lykkes i nettdating må du handle raskt når du først treffer en du liker godt . Og hvis du tror en fyr vil vurdere deg seriøst som kjæresteemne før dere har hatt sex - wake up to reality. Vi snakker om nettdating her. Er fyren eller dama attraktiv er det garantert masse andre beilere i kulissene, så enkelt og rasjonellt som dette er med dagens teknologi.

Skal du lykkes i kjærestejakten her inne er regelen over alle regler å handle RASKT når du først treffer noen du liker skikkelig godt.

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 31 mai 2011 16:42 Privat melding

hmmm...derfor dette ikkje går så bra ja:) er den typen som vil finne ut om jenta har det rette hove før ein finner ut resten:)
det finner ein ikkje ut på 1 date.....

Skjult ID med pseudonym Kalle ti. 31 mai 2011 17:01

Er faktisk enig med både Gummo og blindebukk, men det betyr ikke at man må har sex på første date. Synes det er litt rart og å ha sex samme dagen man møtes.

HVis man har funnet tonen kan man gjerne møtes en gang til. OG hvis begge har en god kommunikasjon/ kjemi med hverandre så kan man også si det til vedkommende.

Nettdating og alt det der betyr ikke at man må hjemme sine følelser hele tiden, da vil det i hvertfall bare skjer sex og ikke utvikler seg et kjæresteforhold.

Spørsmål? ;)

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 31 mai 2011 17:17

TS, jeg er 35 år.

har ikke noe imot at folk syntes jeg er gammeldags, for jeg vet jeg er det. jeg har også ikke noe i mot å vente med sex hvis det er det som skal "bevise" en kvinne at jeg ser etter noe seriøst.

for jeg ser problemet TS har, hvordan kan man vite om interessen en mann viser er oppriktig, eller bare det han viser for å få seg sex? det kan du ikke, til og med hvis du spør en mann rett ut så blir det bare en "liar's paradox" som ikke hjelper deg mye.

ved å ikke ha sex, la oss si, de første månedene, så vil de som er desperate melde seg ut, for de greier ikke å vente så lenge. og hva får du igjen for det? du har mulighet til å ble kjent med dem som person, altså personligheten! for det er den du skal eventuelt leve med for resten av livet, da vi alle vet at potensen blir svakere og svakere jo eldre man blir. men når du først bestemmer deg for å gå videre med en person, så kan jeg nesten garantere deg at det kommer til å være den beste sexen du har hatt på lenge! (akkurat som å drikke vann hvis du ikke har gjort det på et par dager føles ut som det beste du har drukket NOENSINNE :-P)

og ja, viagra kan hjelpe deg med å få stå, men den hjelper deg ikke imot hjerteinfarkt, faktisk så kan den forårsake det.

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 31 mai 2011 17:25

og til gummo, du er jo tydeligvis mesteren i hvordan lykkes med seriøse forhold innen nettdating a la 2011, men hva gjør du her inne? hvis du er ute etter et seriøst forhold så ser det ikke ut som at dine tips fungerer noe særlig, og hvis du er her for en flørt eller knullemorro så ser jeg i hvert fall ikke hvorfor du tror at dine meninger om et emne som du ikke har involvert deg i skal veie så mye.

jeg snakker ut i fra mine egne subjektive opplevelser som en mann på 35 som prøver å finne seg en kjæreste, og hvordan jeg har "lykkes" med å vise tidligere kjærester hvordan de kan vite at jeg er seriøs på det jeg vil ha.

jeg snakker heller ikke om være uærlig og spille spill, LANGT I FRA! jeg har faktiskt tatt det opp tidlig med tidligere kjærester at jeg IKKE ville ha sex før vi var konfortable, stolte på hverandre og var klare for å satse like mye på forholdet, og du skulle jammen meg ha sett hvordan ansiktet deres lyste opp når jeg sa dette, for de sa jo at det er så og si umulig å vite om en mann vil bare ha sex eller et forhold, for de fleste oppfører seg likt uansett.

men kanskje jeg skal kjøre din linje og bare knulle alle damene så tidlig så mulig og se hvordan det går? jeg har jo ikke prøvd det, og er absolutt ikke så sneversynt at jeg ikke vil prøve nye ting og se om de kan fungere bedre enn det jeg tror fungerer best for meg!

Skjult ID med pseudonym Kalle ti. 31 mai 2011 17:32

Kjære barn da, det handler jo ikke om å vente seks månder for å ha sex med kanskje en man gikk videre med. Er vi på audition her eller, og uansett tror jeg at etter to uker så kan man ha seg.

Useriøs, du vil vel ikke vente så lenge? Litj gutten....

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 31 mai 2011 21:25

hehe Kalle, tror du hadde falt av stolen hvis jeg fortalte deg det lengste jeg har ventet på sex...

en liten pekepinn, 6 måneder er ingenting ;-)

men til gjengjeld, når vi først satte i gang så ble det sex hver dag, flere ganger om dagen, i over 2 år...:-P