Alle innlegg Sukkerforum

Er ølbriller = voldtekt, nå?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Provosert ti. 31 mai 2011 20:08

Ser det er en lang tråd om voldtek etc. nedenfor, men den ser ut til å være lang og rotete...

Kjenner jeg ble litt provosert da jeg leste dette i Aften i dag, hvordan Oslopolitiet beskriver en typisk voldtekt:
-----------
En venninegjeng drar sammen ut på et av utestedene i byens sentrum, hvor de danser, drikker shots og har det gøy. Jenta som anmelder voldtekt kan ikke huske mer enn bruddstykker av kvelds hendelsesforløp for øvrig. Hun vokner morgenen etter tett omslynget av en annen person (...). Hun kjenner på kroppen at hun har hatt sex. Hun føler angst over ikke å huske hva som har skjedd og oppsøker en venninne fra dagen før. Sammen blir de enige om at dette bør anmeldes som voldtekt og venninnen blir med til voldteksmottaket. Ifølge henne vet hun ikke helt hva som har skjedd, men hun synes ikke det er trolig at hun kunne ønske sex med denne fremmede mannen, som hun i nykter tilstand ikke finner det minste tiltrekkende.
-----------

Med forbehold om at Aften har utelatt meget viktige opplysninger i (...) ovenfor:
Er det plutselig lov å skrike "voldtekt" bare fordi man angrer på, evt. ikke husker, fyllesex, nå? Dette blir litt som gutten som ropte "ulv" for mange ganger, synes jeg.

Hva med de stakkars guttene som våkner og tenker "Å, nei hvem er den burugla i senga mi? Ikke si at jeg hadde sex med henne i natt!!" Skal de begynne å anmelde voldtekter også, nå da?

Skjult ID med pseudonym kniff ti. 31 mai 2011 20:15

Tror det blir det samme som i disse utsagn:

1. om ei jente ser deg naken er du blotter
2. ser du ei jente naken, så er du automatisk kikker

Kjønnsforskjellen som favoriserer kvinner mer og mer gjør at du kan ikke vinne uanz om du er mann! =)

Skjult ID med pseudonym ung75 ti. 31 mai 2011 20:40

Lurer på hvor seriøst mannen hadde blitt tatt om det var han som anmeldte dama for voldtekt.. Det blir liksom som utenkbart, for mannen var jo heldig som "fekk seg noe". Er litt trist at mannen blir sett på som en synder nesten uansett.. Blir litt sånn at menn er redd å holde og kose seg med sitt nakne barn uten å blitt sett på som en pedofil eller sett på som en voldtektsmann om en går bak en mann i ei mørk gate en sen lørdagskveld.. Liker ikke den rettningen heller. Synd ikke mange som snakker om dette

Skjult ID med pseudonym -Taz- ti. 31 mai 2011 20:40

Det går ikke ann U75 da det ikke følger partilinja...du blir korsfestet. Bare se sist lørdag hvor en norsk "TV-kjendis" ble arrestert for en voldtekt, siktelsen ble frafalt etter 24 timer. Mulig dama blei kasta på dør på morrakvisten, eller på natta, etter de var ferdig men å anmelde for voldtekt fordi man angrer er så hinsidig som det kommer (greit jeg veit ikke, men man kan jo spekulere).

Jeg blir vel uansett flamet nå ettersom jeg spekulerer i hva som skjedde.

Skjult ID med pseudonym FF ti. 31 mai 2011 20:41

Denne var i den andre tråden også...

Rart at de var mega oppslag når han var tatt, men når det viser seg å være fake blir det nærmest kun en liten notis.

Synd for fyren at dette ikke er opplyst bedre da sikkert mange forbinder han til å være en voldtektsmann ennå, da de har fått med seg ramaskriket da en dame anmeldte voldtekt og navnet han kom ut på internett, men ikke notisene at det var fake.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/110530/trekker-voldtektsanklage-mot-kjendis

Skjult ID med pseudonym ung75 ti. 31 mai 2011 20:44

nei Taz, du har nok rett.. Ja, hørte om den kjendisen.. Vi vet jo ikke hva som skjedde, men hun har jo ødlagt for den kjendisen uansett om hun trakk den anmeldesen.. Skal det bare godtaes sånn uansett?

Skjult ID med pseudonym LINA_82 ti. 31 mai 2011 20:47

eller hun fikk veldig mye penger tilbud....hvem vet. Damer gjør jo alt for penger ;)

Skjult ID med pseudonym FF ti. 31 mai 2011 20:48

@burugle: hva om din bror, Venn, kjæreste eller sønn noengang blir hengt ut urettmessig so voldtektsmann?

Skjult ID med pseudonym ung75 ti. 31 mai 2011 20:49

menn må vel tåle det??

Skjult ID ti. 31 mai 2011 20:50

synes det er helt forferdelig av jenter å rope voldtekt i hytt og pine!! Det er ikke voldtekt hvis du blir med en fyr hjem når du er full og angrer etterpå... hvis jenta har sagt nei er det selvfølgelig det!!

Problemet er jo når jentene som faktisk har blitt voldtatt ikke blir trodd siden så mange har løyet før dem!

Skjult ID med pseudonym -Taz- ti. 31 mai 2011 20:51

Tenker hvordan Burugle, at det ikke er greit å bli anklagd for voldtekt fordi noen angrer på hva dem har gjort?

Gudene skal vite at jeg har gjort noen sånne bommerter selv, men å begynne legge skylda på den andre har vel aldri vært i nærheten av mine tanker.

Skjult ID med pseudonym erremulig ti. 31 mai 2011 20:57

LINA_82.... DAMER GJØR JO ALT FOR PENGER?? Snakk om generalisering... :( EG gjør IKKJE alt for penger... Gjør du?? Kanskje du ikkje er dame? Men den der tok kaka... måtte bare sei noke eg no... uffa... :(

Skjult ID med pseudonym FF ti. 31 mai 2011 20:59

En annen ting med dette ting med denne onde safunndet feministene holder på å bygge opp: hvorfor er det lovelig å prostituere seg, men ikke å kjøpe sex.

Tenker på det eksteme desperæte gutter helt nede i tenårene blir utsatt for på karl johan hver bidige helg. Har opplevd selv at disse damene prøver å trekke deg fysik med hvis de ser du er full.

Hvis jeg får en sønn noen gang og han har vært for full og dum på byen og blir "voldtatt" av disse nigerianske horene ( som nå brukers som kurrerer for narkopenger foresten da de bare kan si at de har jobbet som prostituert).

Det som skjer da er at han blir anmeldt og hengt ut som horekunde. Med alle sosiale medier kan man lett får livet ødelagt på dette pga. dette kan komme ut på nett via f.eks. sosiale medier og f.eks. alle arbeidsgivere, potensielle kjærester, etc. Etc. Googler folk for tiden. I tillegg kan han få " horekunde" på rullebaldet..

Mens hun er det selvsagt synd i og må få den støtte og hjelp som det norske samfund må gi.

Feminisme er værre enn rasisme. Jeg slår et slag for likeværd isteden, som vi er lagt fra i Norge i dag....

Skjult ID med pseudonym tøs ti. 31 mai 2011 21:06

Tror ikke du har skjønt hva feminisme er FF.

Skjult ID med pseudonym ung75 ti. 31 mai 2011 21:06

Så da er jo det store 1000000,- spørsmålet.. Hvordan skal vi vise at vi tar jenter som sier de er blitt voldtatt i fylla og samtidig tar seriøst de som sier at det enten var frivillig eller at det aldri var noe sex i bilde, når kanskje begge var så fulle at de sliter å huske??
Går det ann?

Skjult ID med pseudonym FF ti. 31 mai 2011 21:14

Tøs: sikker på at du skjønner det?

Skjult ID med pseudonym Frankhj ti. 31 mai 2011 21:18

Hvorfor er det mannens skyld hvis ting har skjedd i fylla og ingen av partene riktig husker hva som skjedde?

Skjult ID med pseudonym mann33 ti. 31 mai 2011 21:22

@ erremulig

Ta en spøk a. Det er rimelig åpenbart at @ Lina_82 bare kødda. Hun satt jo til og med en "blunkesmiley" til slutt for å understreke det.

Skjult ID med pseudonym tøs ti. 31 mai 2011 21:29

@ FF: ja.

Skjult ID med pseudonym FF ti. 31 mai 2011 21:46

@Tøs: jeg også, men tror foretatt ikke du egentlig vet det. Tror i grunnen du bare er hjernevasket for mer eller mindre bevisste mistolkninger og forsøk på moderinisering av elgamle prinsipper som ikke har gyldighet i Norge i dag...

Skjult ID med pseudonym tøs ti. 31 mai 2011 21:50

Har lest grunnteksten FF. Det er ingen egentlig nytte i å kalle de utaktene du beskriver for feminisme. Det er i beste fall upresist. Du kan heller kalle det kvinnesjåvenisme som noen så brilliant foreslo i en annen tråd.

Skjult ID med pseudonym FF ti. 31 mai 2011 21:59

@Tøs. Nope - ikke enig. Det er utallige former for feminisme og all dritten skjuler under de "moderne" bra tingene.

Dette handler om kvinnemakt og ikke likestilling og likeverd som de prøver å renvaske begrepet med i dag - noe som gjør det bare ennå mer aktuelt å skrape begrepet; da det i seg selv gir indikasjoner på hva som ligger under...

I det miste bør en skille likeverd og likestilling fra feminist begrepet da det har i grunnen ikke har noe å gjøre med hverandre i Norge i dag...

Skjult ID med pseudonym tøs ti. 31 mai 2011 22:06

Vi blir trolig ikke enig med det første @FF.

Skjult ID med pseudonym FF ti. 31 mai 2011 22:21

Tja.. Skjønner ikke hvorfor du absolutt skal holde på ett steinalderen begrep. Gidder ikke å skrive mer om dette, men hovedgrunnen til at jeg synes feminisme er kanskje den prinsippielt "ondeste" idiologien som finne er at den ikke er fakta basert.

Den har utganspunkt i å skape makt til en spesifikk gruppe i samfunnet og dette igjennom, f.eks såkalte kontrollmekanismer, manipulering informasjon og fakta etc. Ingen midler og ingen offer skal stå i veien ( måten du svarer med uten kan også fortolkes som en patetisk "kontrollmekansisme" (f.eks. Bare bestemt "ja" uten begrunnelse))

Dette grunnlaget for en idiolgi som er fremhevet som et idial i det norske samfunn i fag. Har sett alt for mange eksempler dårlige ting som direkte kan kobles til feminismen. Og alle som har sett programmet til Harald Eia fikk med seg noen eksempelet på dette.

Så min oppfording til alle er å at avstand fra begrepet feminisme og heller jobbe for likestilling og likeverd...

Skjult ID med pseudonym tøs ti. 31 mai 2011 22:38

Jeg svarte kort for jeg har hatt en lang dag, og i likhet med deg er usikker på hvor langt man kommer med dette temaet i denne tråden (hvis jeg forsto deg rett).
Jeg synes Simone de Beauvoir sin bok "Det annet kjønn" er svært god. Slik jeg ser det presenterer hun ingen ond ideologi. Hun gir kvinnene ansvar for at de surrer rundt som pyntedukker og gjør seg til objekter. Det er mye dårlig som kan kobles til feminisme og det er mange teite kvinnfolk. Det er igrunn mange teite mannfolk også uten at det bør tas til inntekt for kvinnekampen. Begrepet feminisme ha en filosofisk og historisk forankring som gjør at jeg ikke vil forkaste det, men heller vil innføre begrepet kvinne sjåvenisme som en sjevutvikling. Jeg er helt enig i at likestilling og likverd er det som er viktig i kjønnsdebatten nå.

Skjult ID med pseudonym FF ti. 31 mai 2011 23:01

@Tøs.Tja, jeg vil jo si at det du kaller kvinnesjåvisme og sjevutviklig har utspring i at det har blitt jobbet med det vi i dag kjenner som feminismens grunnprinsipper ( i allefall deler av feminismens grunnprinspper). Og derfor mener jeg at vi må stille spørsmål om feminismens validitet fremover uten å nødvendigvis forkaste det som et begrep.

Men vi er vel så enige vi kan få blitt denne kvelden.. God natt.. :)

Skjult ID ti. 31 mai 2011 23:53

Det er faktisk et større problem at mange jenter IKKE melder ifra om slike overgrep!
Det er trist at så mange er livredd for ikke å bli trodd..

Skjult ID med pseudonym Knarfen ti. 31 mai 2011 23:59

De jentene som ikke blir trodd kan legge mye av skylda på det at de ikke blir trodd nettopp på de andre jentene som roper "voldtekt" bare fordi de angrer på at de hadde sex i fylla.

Skjult ID on. 1 juni 2011 00:06

Mange bitre menn her..
Hmm..mange av dere som er blitt utsatt for slike beskyldninger???

(mann 40 år fra Oslo) on. 1 juni 2011 15:27 Privat melding

jeg kjenner gutter som har blitt falskt anklaget ja. Heldigvis har de falske svina blitt avslørt og siktet selv. 6 mnd det frøken, vær så god.

Ødelegger for menn med dårlig smak, og sine medsøstre.

Men klart det - "voldtekt" er enklere å forklare for typen enn sidesprang...

Skjult ID med pseudonym ung75 on. 1 juni 2011 16:19

Ja, er nok mange jenter som ikke anmelder for at de er redd for ikke å bli trodd, men tror nok og at det er store mørketall på menn som har blitt misbrukt. Er tabu å snakke om sånt for menn. Skal jo være den tøffe parten..

Skjult ID med pseudonym -Taz- on. 1 juni 2011 16:27

...og der har man en god grunn til å ikke gidde å diskutere dette, da må mann jo være "bitter", ifølge den unge(?) frøkna bak skjult ID kl.00:06....

Menn kan forøvrig ikke bli misbrukt, det må dere da forstå, alle menn vil jo pule hva som helst, når som helst....