Alle innlegg Sukkerforum

Søker en som kan lage sushi...

Vis siste innlegg
(kvinne 47 år fra Vestfold) ti. 31 mai 21:59 Privat melding

.....eller noe

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 31 mai 22:04 Privat melding

er vel berre ut å fiske den,slenge den i frysen....tine den opp igjen og gnaske driten i seg vel?:)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 31 mai 22:05

Du er så herlig romantisk blindebukk!

(kvinne 46 år fra Østfold) ti. 31 mai 22:06 Privat melding

Dette noe, betyr det en altmulig tråd? ;)

Skjult ID med pseudonym corinna ti. 31 mai 22:06

Blindebukk da... Hvor lenge fortsatte du å snurre rundt da de andre barna stoppet?;)

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 31 mai 22:10 Privat melding

skulle me stoppe??????:)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 31 mai 22:12

voksenman...romantisk?:) snakker me ikkje rå fisk her no?:)

Skjult ID med pseudonym corinna ti. 31 mai 22:13

Neeida du... Bare fortsett, hjelper deg med farten så det går fortere jeg!:)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 31 mai 22:15

snill du er corinna:)

Skjult ID med pseudonym corinna ti. 31 mai 22:21

I aim to please:)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 31 mai 22:26

sjå der ja:) ei jente etter min smak det hehe

Skjult ID med pseudonym be-my-Man ti. 31 mai 22:38

Jeg sier bare laksesesong folkens!!

(mann 38 år fra Hordaland) ti. 31 mai 22:45 Privat melding

Jeg kan lage sushi jeg.
Men er nok litt for ung ;)
Bilde i albumet mitt.

Skjult ID med pseudonym be-my-Man ti. 31 mai 23:01

@Winyl

Man er aldri for ung for å lage sushi ;)

Skjult ID med pseudonym barebea ti. 31 mai 23:15

Hvor er katte ikveld?

Skjult ID med pseudonym be-my-Man ti. 31 mai 23:21

Kanskje intimbarbering- seminar

Skjult ID med pseudonym katte ti. 31 mai 23:26

Det er lov å være sosial i RL selv om det ikke er helg.
Og nei, jeg var ikke på intimbarberingseminar :)

Skjult ID med pseudonym barebea ti. 31 mai 23:30

Og jeg som trodde du levde som en mystisk eremitt, selvvalgt selvfølgelig. :)

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 1 juni 09:53

digger sushi, digger å lage sushi nesten like mye som jeg liker å spise dem!

men sliter med å finne ordentlig sushi ris altså..

Skjult ID med pseudonym barebea on. 1 juni 10:01

Jeg bruker den Blue Dragon sin, finner at det er timingen som gjør det om jeg lykkes eller ei. Jeg skyller gjennom risen noen ganger, måler til vannet og tilsetter vann hvis det ser ut som det blir for tørt, varmen på ovnen justeres etter om det blir for tørt. For mye vann er også katastrofe, det blir geledøden. Og så rulles det når det er passe temperert, kan ikke være for kaldt da har det fastnet.

Men proffene bruekr jo damprisgryte alle som en, og det er sikkert ikke uten grunn.

Skjult ID med pseudonym be-my-Man on. 1 juni 16:07

Kanskje kan @ Winyl gir oss tips med sushi ris.

@barebea /useriøs
Lager dere sushi med slik en eleganse som en sushi-mester har? ;) Alltid gøy å se på.

Skjult ID on. 1 juni 16:10

Veldig lite elegant her, det går nok mer i klask klask, da vi flytta på landet var det ingen sushi å oppdrive så det var mer et spørsmål om nød. MÅ ha :)))

(mann 38 år fra Hordaland) on. 1 juni 21:05 Privat melding

@ be-my-Man, en fordel å være asiat når du koker ris :p

Som barebea sier er timingen veldig viktig.
Risen er heller ikke ferdig selv om du tar den bort fra platen.
Det finnes flere måter å koke sushiris på, men det viktigste er å følge oppskriften slavisk.
Ikke hopp over noen steg fordi "det kan da ikke være SÅ viktig".

Men har du fått til risen kan resten omtrent ikke gå galt! :)