Alle innlegg Sukkerforum

Profiler på den "rullerende sidebanneren"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym damedadada ti. 31 mai 2011 22:17

Er det flere enn meg som skal skrolle nedover på siden og plutselig trykker seg inn på en tilfeldig profil på den "rullerende sidebanneren"? Arg, det er litt irriterende! Husk følgende: Det er ikke alltid at noen liker smilet ditt selv om de har vært inne på profilen din ;-).

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa ti. 31 mai 2011 22:23

Har hänt mig flera gånger , då blir det sjappt ut , hmm jag kunde ju sett igenom profilen när jag ändå var där :)

Skjult ID med pseudonym damedadada ti. 31 mai 2011 22:27

Kanskje dette kan bli en ny måte å finne "kjærligheten" på- lukke øynene mens en holder musepekeren på den rullerende sidebanneren og trykke når det har gått 23 sekunder for så å sende en mail, uansett hvilken person som skjuler seg bak!?

Skjult ID med pseudonym Rass-mus ti. 31 mai 2011 22:29

Alle som har vært inne på min profil er jeg helt sikker på er helt himmelfallen etter meg, men ikke sikkert jeg gidder å svare de da ikke alle er bra nok for meg.

Deg inkludert Damedadada... :D

Skjult ID med pseudonym damedadada ti. 31 mai 2011 22:34

Aha, så det er DU som ikke svarte meg. Hvis en ikke har sendt mail her inne uten å få svar, tror jeg ikke en har sendt nok mail ;-). Hvis en ikke har latt være å svare noen som har sendt en mail, så tror jeg ikke en har fått nok mail. Sånt er det her, og det syns jeg vi skal godta. Men sidebanneren er en annen sak, oi unnskyld, den rullerende sidebanneren mener jeg.