Alle innlegg Sukkerforum

Værldens ytligaste kvinnor på Sukker?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mr"Ugly" on. 1 juni 2011 11:23

Efter att ha varit medlem hær på Sukker i drygt ett halvår, børjar jag mer och mer komma til insikt att kvinnorna hær førmodligen tillhør bland dem mest ytliga och kræsna i hela værlden. Nær det hela går så långt att ni jenter inte ens bryr er om att gå in på ens profil nær man har skrivit till er så sæger detta det mesta, och mærk væl: jag har ett fullt normalt utseende och ser helt OK ut.

Jag førstår mig inte på dessa... Ær ni så ytliga och kræsna så att ni inte ens vill ta er tid (ca 30 sekunder...) før att bara gå in på profilen før den man som skriver till er om han inte ær 10+? Den hær sajten børjar næstan kænnas krænkande før mig sjælv, nær det hela har gått så långt att man betalar før att kvinnor ska nobba en på det mest hænsynløsa sætt: att inte ens kolla vem personen ær utan bara døma efter ens profilbild.

Jag ger upp...

Skjult ID med pseudonym Mr"Ugly" on. 1 juni 2011 12:28

Nja, kan nog ganska enkelt konstatera att det inte beror på ens nationalitet nær många inte ens bryr sig om att gå in på ens profil vid en førsta kontakt.

Skjult ID med pseudonym guttemann on. 1 juni 2011 12:36

Jeg meldte meg inn i januar, 2 uker senere kuttet jeg ut sukker helt.
Jeg er her nå fordi noen trykket "interessert" på profilen min og jeg fikk mail om det. Men ja, jeg kuttet ut av nøyaktig samme grunn. Er mange hyggelige jenter i forumet her, men min misstanker er at storparten av jentene som er her inne er her for å booste selvtilliten sin, ikke for å finne seg en partner. Og som resultat av det, har mange av mennene her begynt å sende flere titals mails til forskjellige damer i håp om å finne de jentene som er her for å finne seg en partner.... og da blir det en ond sirkel... damene får massevis av ferdigsnekrede mails og hjerter og fløter som bare føles masseprodusert, og da blir sensuren ganske streng og din mail kan veldig fort havne i søpla bare etter at første linje er lest!

Skjult ID med pseudonym katte on. 1 juni 2011 12:41

Er det bare snakk om å booste selvtilliten, kan det også gjøres på diverse camchatter.
Der er kjønnsfordelingen rimelig skjev, så damene som drar dit blir nok ganske populære.
Damer, merk dere det, på camchatter blir dere enda mer ettertraktet.

:)

Skjult ID med pseudonym JIMMY on. 1 juni 2011 12:51

Lol...syting på svensk har et litt fargerikt preg.

Hva er det svenske ordet for syting forresten?

Skjult ID med pseudonym kniff on. 1 juni 2011 13:40

#guttemann#

bra du forklarte det, så slapp jeg!

Skjult ID med pseudonym 123456 on. 1 juni 2011 15:04

Du må gjøre noe alvorlig galt! Jeg ser helt normal ut, og ingen spesielt bra tekst på profilen. Jeg har vært medlem i 3 uker nå, foreløpig har 6 jenter satt rødt hjerte på meg, og 4 andre som jeg satte hjerte på først. 196 Jenter har lest profilen min og jeg har mottat omlag 15 første meldinger fra jenter.. Av ca 40 sendte førstemeldinger, har jeg fått svar på ca halvaparten, og jeg chatter daglig med en ca 10 stk av disse.. Ha allerede fått ett par tlf nummere, og ønsker om å treffes! Hva skriver du egentlig til damene?

(mann 39 år fra Oslo) on. 1 juni 2011 15:06 Privat melding

Guttemann: Du misser poenget totalt.

Poenget er at de som er aktive i nettdating ofte er for opptatt med å svare på meldinger og dra på dater til å bruke mye tid til å skrive på forumet + at forumet slik det er blitt (pissrenne) fjerner all lyst til å gi positive bidrag.

De som ikke lykkes på denne arenaen og får dårlig eller ingen respons, har naturlig nok en tendens til å være mer på forumet enn andre, og i denne gruppen finner man noen som lider av en særegen lidelse.

Lidelsen kalles: "Trangen til kontinuerlig utsendelse av pisspreik".

En del mennesker tar ikke ansvar for sin livssituasjon, og foretrekker å skylde på alle andre fremfor å gjøre noe med problemet, når virkeligheten ikke lever opp til deres subjektive forventninger.

Det er fra denne gruppen det med jevne mellomrom hostes opp de evinnelige klagetrådene om hvor feil alt er med sukker, hvor feil alt er med systemet og hvor feil alt er med kvinner generelt.

Hvor feil alt er med alle andre enn dem selv.

De kontinuerlige oppgulpene fyller nå en så stor del av sukkerforumets tråder at de danner det dominerende mønsteret.

Dette har en deprimerende effekt på de som vil gjøre det beste ut av situasjonen, og fjerner disse menneskenes lyst til å bidra med innspill som kan være nyttige.

Den uinspirerende effekten inntrer fordi det er alt for åpenbart at de nevnte klagetrådene aldri er motivert av noe ønske om feedback, læring eller forbedring.

De er konsekvent motivert av et ønske om fordømmelse av alle andre enn seg selv, og mentaliteten er intorelant, uten interesse for handlingsalternativer og selvfornektende inntil det ekstreme.

Interessen for å endre noe med egen tilnærming, holdning eller å gjøre noe aktivt med problemet GLIMRER MED SITT FRAVÆR.

Derfor er det omtrent nytteløst å gi feedback. Tråden ble aldri skrevet for å få feedback.

En stor nok mengde av disse trådene, og de som ønsker å bidra med noe nyttig orker ikke lenger å henge i et så ekstremt negativt miljø. De prioriterer isteden andre miljøer og mønsteret forsterkes ytterligere.

Det som kunne vært et forum for utveksling av ideer om hvordan man øker utbyttet av møtene med nye spennende mennesker, blir isteden en pissrenne der folk bare kaster bort egen og andres tid.

Hvis tendensen skal snu krever det for det første at noen konsekvent kaller bullshittet for hva det er, samt at det kommer bidrag med alternativer til dette bullshittet.

Skjult ID med pseudonym guttemann on. 1 juni 2011 15:06

hehe jøsses, jobber du her eller?

(kvinne 44 år fra Oslo) on. 1 juni 2011 15:11 Privat melding

At folk ikke svarer eller ikke svarer det en vil høre er ikke morsomt og det gjelder alle som er her. Kvinner også.
@Venturex
Tror du tok den fulle og hele oppsummering her. Det kan jo selvfølgelig også være at de som klager ikke er fullt så lite interessert i å forstå folk og å justere seg selv for å gjøre noe med problemet, men du har nok ofte rett. Det kommer litt i samme kategori som å be om råd når en egentlig bare vil argumentere for det en selv mener, egne valg og skryte av det man oppnår. (sorry referanse til en annen tråd).

(mann 55 år fra Akershus) on. 1 juni 2011 15:24 Privat melding

Som ellers så tror jeg det er flere menn som jager etter det som oppfattes som et fåtall attraktive kvinner. Tipper de kvinnene får så utrolig mange mails at de filtrerer ut de mest interessante, så går resten i bøtta. I kraft av at du ikke får respons gjennom besøk på profilen betyr nok rett og slett at det du skriver er så intetsigende og uintressant at du faller bort i første filtrering.

Skjult ID med pseudonym kniff on. 1 juni 2011 15:26

mente han ikke utseende- kravstore??

Skjult ID med pseudonym Barbie on. 1 juni 2011 15:51

Helt riktig Venturex!:) kunne ikke sagt det bedre selv :-)

Skjult ID med pseudonym minni on. 1 juni 2011 22:54

Hvis jenter ikke engang gidder å sjekke profilen..så må du gjøre noe med åpningsmeldingene.
Tydelig at de ikke virker...
Selv så sletter jeg bare slike meldinger som "hei", " du er søt" osv..
Intetsigende og dermed havner disse i søppelkategorien..

Skjult ID med pseudonym gremlin on. 1 juni 2011 23:55

Jeg pleier å kommentere på noe hun har skrevet i profilen sin. Hvis det er noe hun liker som jeg liker så spør jeg ofte om det.

Jeg får aldri noe respons.

Så jeg tror jeg skal teste med "hei har du lyst til å pule?"