Alle innlegg Sukkerforum

Trenger nye venner!!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym neptun on. 1 juni 2011 23:18

I "gjengen" min er det vel bare jeg som er singel nå. Og resultatet er - er det noe som ikke involverer å drikke seg kanakkas på byen, så er det stort sett par som gjør det. Og jeg, hvis jeg får lov. Må si jeg begynner å bli ganske lei av det!

Så hvor bør jeg begynne å lete etter venner?

Skjult ID med pseudonym Mane76 on. 1 juni 2011 23:20

Her, selvfølgelig :D

Skjult ID med pseudonym oo on. 1 juni 2011 23:21

Tenk hva du synes kunne vært gøy å drive med som du kanskje ikke har gjort tidligere. Fallskjermhopping, orientering, håndball, frimerkesamling, strikking?? oppsøk en klubb og finn nye mennesker som potensielt kan bli nye venner. Good luck

(mann 43 år fra Oslo) on. 1 juni 2011 23:28 Privat melding

Neptun - her!

Kutt ut og vær anonym og møt nye folk! De siste to gangene jeg har vært ute var med folk jeg møtte gjennom Sukkerforum, fest på lørdag og øl i kveld. Blei litt for trøtt til å fortsette så jeg dro hjem.

Ganke enkelt faktisk og løsningen ligger rett foran nesa di......

Skjult ID med pseudonym Elikapeka on. 1 juni 2011 23:30

Pfft, du skal jo finne deg en dame(?) som du tar med deg på disse arrangementene som vennene dine sosialiserer på/med/i.....da blir du med i gjengen igjen:D

(kvinne 49 år fra Buskerud) on. 1 juni 2011 23:34 Privat melding

Man kan aldri få for mange venner!
Hei foresten:o)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka on. 1 juni 2011 23:34

Problem solved!;)

Skjult ID med pseudonym neptun on. 1 juni 2011 23:39

Selvsagt er planen å finne noen jeg kan være en del av kjærestegjengen ved hjelp av, sånn at jeg også kan bli med på fjellet eller til Portugal - eller synes det er greit med et vorspiel som går over i et kline-nachspiel. Noen som melder seg frivillig?

(Ikke du, da, Elikapeka, du har jo allerede blokkert meg...)

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 1 juni 2011 23:43 Privat melding

Enig med @ taz, kutt ut å være anonym nep ;)

Skjult ID med pseudonym neptun on. 1 juni 2011 23:46

Har vært anonym all den tid jeg har vært på dater'n, men nå er det ganske stille - kanskje jeg avslører mitt sanne jeg når jeg er tilbake fra min utvidede himmelsprettferie?

Skjult ID med pseudonym Elikapeka on. 1 juni 2011 23:47

Jepp, det var vel noe gæærnt med deg, da, vøttø;P

Skjult ID med pseudonym Elikapeka on. 1 juni 2011 23:49

..vent..google-boy, is that you!?

(mann 35 år fra Hordaland) on. 1 juni 2011 23:51 Privat melding

Vet godt hva du refererer til, har vært der selv. Alle i min venneflokk er i dag forlovet og har barn, et par av dem har allerede giftet seg også. Bestevennen min nå er en jente, synest egentlig det er flott. Men det blir ikke det samme som å gå ut med gutta det heller. Så det jeg gjorde var å oppsøke studentmiljøet og startet som frivillig innen interessefelt som jeg har interesse for. Nå aner jeg ikke din alder, men finnes muligheter ;)

(kvinne 48 år fra Østfold) on. 1 juni 2011 23:53 Privat melding

bemyMan - du kommer til FF konsert helt sikkert? Skal du overnatte med venner eller hotell?

Skjult ID med pseudonym be-my-Man on. 1 juni 2011 23:56

@barebea

1.Helt sikkert

2.Hotell

;)

Skjult ID on. 1 juni 2011 23:57

Er du gammel og er du mann eller dame neptun?

(mann 42 år fra Oslo) to. 2 juni 2011 09:31 Privat melding

Er dette siden for å finne venner også? Hvordan hadde du tenkt om du fekk brev fra en av samme kjønn som spurde om de hadde lyst å funnet på noe? Eller kanskje jenter er flinkere til å skriver tilbake, men har litt vanskelig å tro at gutta skriver tilbake.. Tror det ligger litt for mye "homsefrykt" bak der.. men jeg må si meg enig i at venner får enn ikke for mange av. Trenger noen flere selv.. Vet ikke helt hvordan jeg skal få det da, men er det noen som også har lyst å være kompis eller noe så er jeg open for det jeg :) Det må jo være en kjemi der også. Er ikke noe lett å få veldig gode venner akuratt da..

(mann 43 år fra Oslo) to. 2 juni 2011 12:22 Privat melding

Det er maaaaange av oss som sitter i den situasjonen der ja.
Du får bare forsøke å utvide interesser og horisonter. Eventuelt stikke opp på scena under sukkerfest og presentere deg og spørre om noen vil leke med deg ;-)

(kvinne 44 år fra Oslo) to. 2 juni 2011 12:43 Privat melding

@ung75
Bra nytt, bilde ;) Homsefrykt er utrolig usympatisk, bare å legge vekk ;)

Sukker fungerer bra det. Har økt vennegjengen betraktelig etter at jeg kom hit. Siste 7 dager har jeg vært sammen med 3 venner av meg som jeg traff her på et tidspunkt.

Finner man noe man har lyst til å ta et kurs i fungerer det også ganske ok til vennegenerering. Masse kurs på kveldsdtid som ikke koster så veldig mye og som kan være morsomt. Her er alle studieforbundene i Norge: http://vofo.no/nb/node/123 De har medlemsorganisasjoner og lokallag som har kurs over hele landet på ulike tema. Se særlig Folkeuniversitetet, AOF og Aftenskolen. Hva med foto, tegning, språk, musikk, data?

(kvinne 34 år fra Buskerud) to. 2 juni 2011 13:11 Privat melding

Definitivt ikke her.

Skjult ID med pseudonym ung75 to. 2 juni 2011 13:20

@Etc Takk :)

Tror nok mange her inne sånn egentlig kunne også tenke seg, men siden dette er en sjekkeside så blir det for vanskelig å tenke venn. De jeg har datet og de har gått veldig fint i praten, men så sier de at de ikke tror at det kan bli noe mer og så er det stopp.. Jeg tror nok lett at jeg kunne blitt venner med mange av de, men det tror jeg ikke mange tenker på..

Skjult ID med pseudonym -Taz- to. 2 juni 2011 13:29

Hvorfor DEFINITIVT ikke her Bene?

Skjult ID med pseudonym barebea to. 2 juni 2011 13:32

@ung75 - det er fortsatt ledige billetter til FooFighters, slå deg løs! :) Du kan bli med oss! :)

(kvinne 34 år fra Buskerud) to. 2 juni 2011 13:37 Privat melding

@-Taz-, av den grunn @ung75 beskriver blandt annet :) Og fordi de fleste virker så krampaktig opptatt av at dette er en datingside. Og fordi jeg også ønsker meg noen venninner og da er dette fora helt feil. Men selvsagt, hvis TS utelukkende vil ha venner av motsatt kjønn, er det kanskje håp :)

Skjult ID med pseudonym ung75 to. 2 juni 2011 13:37

@barebea - Så koselig da Jeg har billett.. Vet om noen andre som jeg kjenner fra før som skal.. men takk for den invitasjonen.. Selv om jeg ikke vet hvem "oss" er da :)

(kvinne 44 år fra Oslo) to. 2 juni 2011 13:43 Privat melding

@Ung75
Treffer man folk og snakker bra sammen så burde det ikke være så vanskelig å tenke venner. Tror det har noe med hvor direkte sjekkete det er. Jeg tar som regel ting litt mer avslappa, vel vitende om at de aller fleste passer best til venner, bekjente eller bare noen en traff, og svært få klaffer det med på kjæresteplan (logisk nok). Noen ganger er det bare kleint og dårlig kommunikasjon el og da er det jo ikke noe poeng å tvinge gjennom at en på død og liv skal være venner. Snakker som regel ganske mye med folk før jeg ev treffer dem så det har vel kanskje noe med hvor godt man kjenner folk å gjøre også. Det sagt, resirkulerer jeg kjærester også og konverterer dem til venner når kjæresteforsøket er over. Det eneste snodige er når man er samlet på fest el og ukjente spør hvordan slike venner kjenner meg. Komisk, men ok. Slik er det ikke bare jeg som får flere venner, men det får jo de vennekonverterte også. Da har jeg kommet med to vennegenererende tiltak. Mitt bidrag ;)
*Ut på balkongen og potte om solsikker*

Skjult ID med pseudonym barebea to. 2 juni 2011 13:45

@ung75
sushibabe, obo, meg, flere?

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 2 juni 2011 13:59

TS

Jeg for min del har blitt venner i stedet med enkelte av sukkerjentene jeg har datet, når det ikke har føltes riktig for en eller begge av oss å la det utvikle seg til noe mer, men det gjelder ikke så mange av dem. I alt 2 - 3 stykker av kanskje 30 - 35 jeg har møtt herfra. En av dem kommer faktisk på middag i morgen kveld. Det har vært et par til, men de har fadet vekk etter en stund. Og de fleste er ikke interessert i finne vennskap på en datingside. Ikke jeg heller alltid.

Men få deg en sosial hobby hvor du bil møte nye mennesker. Prøv dykking, kayakking, en eller annen type organisert ballsport, dansekurs, frivillig arbeid eller hva det nå måtte være som interesserer deg - og gjerne noe hvor du også møter jenter ;) Jeg har vært i samme situasjon som deg både en og to ganger, og i tillegg til faktisk å gjøre en effort for å bevare de vennene du allerede har så er det desto viktigere å komme seg ut der og møte nye mennesker. Det tar gjerne litt tid, du kan ikke forvente at folk flest skal invitere deg hjem på middag eller vors første kvelden du møter dem, men det virker. For noen få år siden kom jeg tilbake til Oslo selv etter flere år utenbys og utenlands og fant ut at jeg knapt hadde venner igjen her i byen, i det minste få jeg hadde kontakt med, og de fleste av de gjenværende var etablerte med familier og barn. I dag har jeg atter en gang en forholdsvis stor sosial omgangskrets, blir regelmessig invitert på grilling, vors, fester og lignende. Så kom deg ut der og vær sosial. Og når du først begynner å bli litt kjent med folk så hvis initiativ selv. Vær den som foreslår å gå ut og ta et par øl, eller grille i parken, eller ha en fest hjemme hos deg selv. Det er ikke sikkert så mange møter opp til å begynne med, men ett sted må du begynne og det vil trolig bli flere og flere etter hvert. Og til slutt: aldri, aldri si nei til en invitasjon fra en ny bekjent hvis du kan unngå det. Slike invitasjoner kommer ofte bare én gang. Det er som en hånd som strekkes ut - hvis du ikke tar den så blir den sjeldent tilbydt flere ganger.

Lykke til!