Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Haefs to. 2 juni 2011 03:35

Jeg har aldri havna i bråk ute på byen før i noen stor grad, men seneste i dag hadde jeg ved 2 muligheter bråk servert rett forran nesa på meg, jeg tror ikke jeg oppsøkte det i dag heller. Jeg har alltid hatt intrykket at bråk kommer til kun dem som leter etter det, er det et underbevist jeg som vil bråke kanskje?
Jeg sitter med anger på at jeg ikke dro til han karen i taxikøen... er det en bekreftelse at jeg kanskje underbevist har oppsøkt bråk?

Skjult ID med pseudonym snill to. 2 juni 2011 09:19

Uansett hvordan noen oppfører seg, så fortjener de ikke en på trynet. Hvem har ikke vært helt på trynet i fylla?!?

Jeg har en kamerat som ble utsatt for vold, og ble alvorlig skadet, og har mèn for livet!

Det mest voksne er å si ifra hva man mener uten å røre noen andre!!

Skjult ID med pseudonym uhm.. to. 2 juni 2011 11:07

Det var en gang.... jeg var ute i byen, edru. Hadde nettopp kjørt et vennepar av meg, og fettern til han ene inn til drammen.
Så tusla jeg litt rundt med fettern en stund. Så kom vi i snakk med et par karer som var kjempehyggelige. Så vi sto der å snakka en stund. vi sto vel der 5 stykker.
Så plutselig kommer det en IDIOT bort til oss å begynner å slenge dritt. jeg ser at fettern til kompisen min akkurat skal til å slå til ham, så jeg ser på ham i signaliserer at han skal roe seg ned. Han roa seg faktisk ned... så fortsetter idioten å slenge dritt, så nå har alle de 4 andre lyst til å banke han opp. Men jeg fikk roa de ned også ved å bare signalisere "NEI".
Til slutt gidder ikke dusten å være der mer å forsvinner. Så står vi der å koser oss igjen. Helt til idioten plutselig kommer gående i høy hastighet tilbake, steller seg rett forran meg å begynner å bråke igjen. Da var det bare meg han hadde noe imot. Så begynte han å snakke om at jeg skulle i fengsel hvis laget (fotball) han heiet på tapte kampen dagen etter, og masse annen dritt som jeg ikke husker. Så prøvde han å slå til meg i ansiktet. Han var stup dritings og jeg var edru så jeg klarte lett å blokkere.
De andre 4 sto jo fortsatt bak ham og hisset seg mer og mer opp, og hadde skikkelig lyst til å banke ham opp for å beskytte meg. Men jeg sto å snakket med ham og prøvde å være hyggelig. Tro meg! det var ikke lett sånn som han snakket til meg.
Men løste seg til slutt da en av de andre som faktisk kunne noe om fotball joinet meg, og prøvde å være litt "kompis" med ham. Så endte det med han ble i godt humør og spasserte vekk.
MEN må si jeg var litt frista til å bare ta et steg tilbake å si "ja okay gutter, jeg gidder ikke stoppe dere lenger", og la de banke dritten ut av ham.
Var ikke få ganger jeg måtte signalisere at de ikke skulle ta ham....

Skjult ID med pseudonym barebea to. 2 juni 2011 11:30

Ble det bråk på Sukker inatt? Ene lange tråden om festen er slettet??

(mann 47 år fra Hordaland) to. 2 juni 2011 11:52 Privat melding

dei fleste har vel slost og herja litt i ungdommen:) nokre med meir heldigt resultat enn andre...men det dummeste eg ser er når karer godt opp i åra begynner å bråke..man vokser det av seg og viss ikkje har ein faen meg godt av juling:)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci to. 2 juni 2011 12:06

Noen ganger er det nesten så jeg hadde håpet det smalt...for noen er så utrooolig ufine, og kvalme så fort de har fått i seg bittelitt...

Eks. Kom fra Godsetkamp på lørdag (vel og merke min første:)) og tror neppe dette er et drammensfenomen, selv om det er eksempel 2 fra Drammen i denne tråden:)
Godset hadde vunnet, og stemningen var god... En jypling på et par og 20, hoppet og spratt og hylte rundt seg, som jo er helt ok, når man er i godt humør...
Tilfeldigvis kom det imot han en person av afrikansk (vil jeg tro) opprinnelse, han gikk alene, supporterne kom jo i en kjempegjeng... Denne jyplingen, sperret veien for denne personen som kom gående, og hylte og skrek han opp i ansiktet... Personen prøvde flere ganger å snu andre veien, og komme seg unna.... i mitt hode tenkte jeg..."nå smeller det snart"... Han kom seg endelig forbi denne forferdelige drittungen av en supporter, for så å få slengt etter seg... "Heier du ikke på Godset eller, din jævla neger"! (???? det er ikke mulig!!)

Det er nesten så vi, som desverre sto på andre siden av veien, (og det skjedde så fort) bare ventet på at det skulle smelle... men all cred til han som bare gikk rolig videre!
Regner nesten med at supporteren fikk som fortjent senere på kvelden, for slike folk havner i bråk... (selv om det er spekulasjoner, selvfølgelig:))

(mann 40 år fra Oslo) to. 2 juni 2011 12:08 Privat melding

Noen folk trenger(!) litt juling!

(mann 47 år fra Hordaland) to. 2 juni 2011 12:12 Privat melding

å dra frem ein godse supporter va jo dårligt da..dei fortjener juling alle mann:) hehe heia brann

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci to. 2 juni 2011 12:19

Ha ha, da jeg er fra Drammen, så kan jeg godt gjøre det... Tror ikke de alle trenger juling, men en og annen hadde trengt en omgang tror jeg... på samme måte som en og annen Brann-supporter;)

En drittsekk er en drittsekk, uansett hvilket fotballag han heier på;)