Alle innlegg Sukkerforum
(mann 49 år fra Østfold) to. 14 feb. 2008 23:40 Privat melding

Hvem har egentlig tro på dette matching systemet ? Jeg mener, flere ganger har jeg blitt kjent med nonen og det stemmer over hodet ikke.. Burde det være flere svar alternativer ? For mine interesser f,eks finnes der ingen alternativer :P Og nå ser jeg det e rmulig å elemeninere vekk folk som ikke har så og så i match... Snakker om mange potensielle drømmepartenere som vil forsvinne ;)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) to. 14 feb. 2008 23:42 Privat melding

Jeg har 0 tro på det selv, av totalt andre grunner enn om systemet rent teknisk fungerer eller ikke.

Men Sukker sier at av alle forhold som har kommet ut av dette, har det alltid/ofte vært høyt matchtall.

Så hva vet jeg. Jeg ignorerer det ganske flatt ut selv, og blir kjent med personen i stedet.

Skjult ID med pseudonym Sjarmøren to. 14 feb. 2008 23:47

Skal vi tolke det sån`a.... Att de som trodde på det fant en partner og stakk...
Mens vi som er skeptiske ble sittende igjen på forum..................

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) to. 14 feb. 2008 23:50 Privat melding

Tja kanskje det, har fått god kontakt med folk på 80 og 70 tallene, mer med dem enn de på 90 tallet. Så.. tja. Kanskje ingen av mine ordentlige Supermatches er registrert på Sukker :) .

Skjult ID med pseudonym Vaske to. 14 feb. 2008 23:53

@Sjarmøren: Du har jo hatt din store sjanse for åpen scene... Er sjansen brukt opp?

Skjult ID med pseudonym Sjarmøren to. 14 feb. 2008 23:56

Den er så langt i fra brukt opp.....
Vi rir på bølgen fra publikums applausen og trives så altfor godt godt blandt våre blodfans....

Skjult ID med pseudonym Sukker.no fr. 15 feb. 2008 00:12

Dette er enkelt. Siden man selv kan betemme hva som er viktig for en i matchen så betyr det at man ikke tror på matchen det samme som at man ikke har tro på sin egen vurderingsevne i forhold til hva som matcher og ikke.
Hvis ingen av andre sprøsmålene er relevante så er vel antall år til man vil ha barn et spørsmål som nesten må være litt relevant. En mann på 26 som vil ha barn om 10 år får f.eks problemer med en jente på 30 som vil krever barn innen hun er 32 uansett hvor godt disse prater på de første datene. Dette er bare ett eksempel. Når man tenker seg om så skal det godt gjøres å mene at ingen av de tingene som tas opp i relasjonsmatchen har betydning.
Men, det er viktig å forstå at matchen ikke har veldig mye å si for kjemien. Kjemien må testes ut i det virkelige liv.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) fr. 15 feb. 2008 00:17 Privat melding

Jada men ens egen logiske vurdering av hva som er viktig og ikke er ikke så utrolig pålitelig, er min teori. Klart man kan sitte og ha en drøss med logiske påstander om hva man tror man trenger i et forhold, men alt slikt faller normalt sett unna når følelser tar over, i tillegg til at hva man tror man vil ha og hva man trenger ikke nødvendigvis stemmer overens.

Men jeg ser poenget av at dersom det logiske OG "kjemien" som dere kaller det stemmer, er det såklart å foretrekke framfor bare kjemien og en mer ustabil logisk match, så ved å snevre søket til de som faktisk passer logisk og deretter se hvilke av disse igjen som matcher "kjemisk" øker sjangsene betydelig per person...

Forsåvidt solid nok, støtter plutselig matchsystemet til en viss grad :) .

Skjult ID med pseudonym Sukker.no fr. 15 feb. 2008 01:49

Beklager skriveleifene. Skulle ha lest i gjennom før vi postet..
Fint at du tar poenget. Dette med å sortere ut de beste matchene, er en luksus man kan unne seg når man har tilstrekkelig mange å ta av. Det gir bedre treffprosent enn når man ikke sorterer etter match. Det er normalt tilstrekkelig å lete blant 500 kandidater. Når vi vet at disse 500 er sortert ut fra 20.000 kandidater (1 av 40 kommer så langt) så høyner dette mulighetene betraktilg for at det skal klaffe. Problemet til noen er jo dessverre at det klaffer opptil flere ganger..
Poenget med "logisk match" først og dernest kjemi er jo selve grunnprinsippet som Sukker ble startet på.
- kom forresten plutselig på at det er litt slik det gjøres i land der foreldrene plukker ut kandidatene...

Skjult ID med pseudonym lilje78 fr. 15 feb. 2008 08:55

Jeg har tro på matchingsystemet. Jeg hopper over de høye matchene der han har svart gjennomsnittelig. Jeg tror at en match som er høy og begge har svart litt annerledes er en bedre match enn de som har en høy match fordi en eller begge har satt 5 på alle svar. Jeg har vært nøye med å fylle ut matchingen og har faktisk revidert den 5 ganger. Det er ikke fordi jeg er usikker på hva jeg står for, men jeg har tenkt litt igjennom hva som er viktig for meg og hva som er mindre viktig. Noen spørsmål er irelevante for min del, så de må jeg tenke litt mer på, for å finne ut hva jeg skal svare.

Ut fra en slik matching vil det være flere hundre som passer, og jeg har sett mange som jeg vet ikke passer meg. Likevel tror jeg at det er lettere å finne den rette gjennom matchingen, for man kan finne ut mye om grunnholdningen til folk. Men jeg ser meg ikke blind på matchingen, for det er ikke sikkert at man passer sammen selv om matchingen er høy.

(kvinne 43 år fra Akershus) fr. 15 feb. 2008 09:56 Privat melding

Jeg må ærlig innrømme, etter erfaringer fra tidligere forhold, at lyser bladene "urban" og "friluftsliv" og "kafèliv" knall røde mot meg,- så daler interessen min litt...jeg er svært lite urban&kafèelskende og derimot å finne langt inne i skogen, så da føler jeg at det er et dårlig utgangspunkt.... Så jeg mener at matchingen er et flott supplement!! Og det er jo opp til hver enkelt hvor mye vekt de ønsker å legge på de forskjellene som evnt vil vise seg på treet....

Skjult ID med pseudonym Herr blå fr. 15 feb. 2008 10:15

Problemet for mange i dag er tidsklemma. Det betyr at det er viktigere enn før at par følger hverandre på interesseområdet. ellers så vil man jo gli fra hverandre når den første gnisten roer seg. Sjekker alltid matchtreet før jeg skal ta kontakt og liker matchtallet..

Skjult ID med pseudonym nitrelo fr. 15 feb. 2008 10:31

Tidsklemmen er en myte. Om den eksisterer hvorfor STÅR folk i ro med en gang det kommer en rulletrapp eller for å ikke snakke om et rullebånd som går i krabbefart??;-)

Skjult ID med pseudonym vita134 fr. 15 feb. 2008 11:04

Fordi rulletrappa eller -bandet representerar reine invitasjonen til å slakke litt ned om så berre eit minutt eller to... vel... :))

Skjult ID med pseudonym mons fr. 15 feb. 2008 13:08

Enig med nitrelo. Tidsklemma finnes bare inne i folks hoder. Jeg blir helt matt av å høre om tidsklemma. Folk liker å bruke dette ordet fordi da virker det som om det ikke er ens egen skyld at man ikke får gjort alt mulig. Det skyldes i steden en defekt ved vårt samfunn og den tiden vi lever i, nemlig tidsklemma. PØLSEVEV! Dette var kanskje ikke helt relevant i forhold til utgangspunktet for denne tråden. Such is life.

(mann 43 år fra Hedmark) fr. 15 feb. 2008 13:34 Privat melding

Jeg skjønner heller ikke poenget å ha matchsystem. Det sier ingenting om vi passer sammen med den spesielle uansett. Men opplysninger om interesser etc er bra her inne. Men matchsystemet. Null tillit til.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no fr. 15 feb. 2008 14:46

JanAudun du kan ha et poeng. Hvis det er slik at man svarer svært avvikende fra andre OG det ikke finnes noen som passer en blant de tusener, ja da vil ikke matchsystemet hjelpe noe. Men igjen, tenker man ett lite hakk lenger så vil man innse at det ikke er matchsystemet som er problemet..
Vi sier ikke at matchesystemet hjelper alle, men derimot de aller, aller fleste.