Alle innlegg Sukkerforum

Det er ikke bare jenter som ikke svarer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tenkdet to. 2 juni 2011 23:44

Mange gutter/menn klager over at de ikke får svar av jenter her inne. Og mange tråder hanlder om hvor kjipe disse jentene er osv.

Men iikke tro at gutta er noe bedre.

Jeg har sendt flere førstemailer til gutter/menn som jeg ikke har fått svar på. Det syns jeg faktiisk er helt greit. For kanskje er det verre å bli avvist enn å ikke få no svar . Jeg har i alle fall ikke blitt irritert eller såra. Har egentlig ikke tenkt så mye over det. Det er jo ikke lett å avvise noen, så jeg fostår det.

Selv har jeg bare blitt avvist en gang - på en pen måte, men jeg tenke mer på den avvisningen enn alle de som bare ikke svarte.

Det er da ingen grunn til å legge så mye følelser i en førstemail at man blir såra og vonbråten?

Skjult ID med pseudonym Speed to. 2 juni 2011 23:47

det er for dere legger lista så sykt høyt å skriver til noen som er så langt over dere selv, er jo masse halvbra damer her inne som er her alltid, uanz, men finner aldri noen, da må jo noe være galt

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci to. 2 juni 2011 23:50

Derfor skiver jeg bare korte, sikkert uinteressante førstemails:) Liker de det de ser, får man svar, hvis ikke....next:)

Skjult ID med pseudonym l to. 2 juni 2011 23:52

So what!
Det å være kresen må vi da selv få velge.
Jeg har ingen intresse av å date menn jeg ikke finner attraktive..
Heller singel enn å bli så desperat..

Skjult ID fr. 3 juni 2011 00:01

@ts
Etter å ha vært her i alt for mange år og lest alt for mange tråder om akkkurat dette emnet, så er det faktisk en fellesnevner/konklusjon på dette.
De fleste gutta vil gjerne ha svar uansett, mens de fleste damene heller vil ha taushet fremfor avslag

Så hvorfor ikke ikke praktisere dette alle sammen? Er sikkert på at sukker vil bli ett mye bedre sted, om ikke for alle, men så ihverfall for mange fler :)

ps!
Til de damene som er så flinke og svarer. Kan vel anbefale en liten blokkering etterpå, så er man sikker på at man ikke får noen sure meldinger tilbake.

Skjult ID med pseudonym onebyone fr. 3 juni 2011 00:03

Glad på dine vegne, bordbein..

Dette er vel likt for både gutter og jenter, selv om det kanskje er en viss overvekt av mannfolk som sliter med å svare? Det ville ikke forundret meg, da det stemmer godt med tilstanden ellers i samfunnet. Ikke noe galt i det, sånn er det bare. :)

Alle må da få legge lista akkurat der de selv vil, at man skal "ta til takke" med noe man ikke er fornøyd med er da bare tull. Fantastiske menn og kvinner kommer i alle mulige fasonger, det er bare snakk om lete hardt nok. :)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci fr. 3 juni 2011 00:04

Kanskje vi ikke er så pene, da:)(snakker for meg selv egentlig, for jeg vet ikke med de andre) men hva gjør vel det? Poenget, er at vi ikke klager på at vi ikke får svar, men går videre til neste "kjekkas" på lista:)

Og enig med I... får man ikke velge selv, før man er LITT over gjennomsnittet? Må vi bare ta til takke med "gud og hvermann"??

Skjult ID med pseudonym l fr. 3 juni 2011 00:07

Tipper at pipa ville fått en annen låt hadde alle damer sendt svar uansett.

Tenk hvor hardt slag det er for selvtilliten hvis innboksen bare fylles opp med:
-Beklager ikke intressert
-Sorry ikke min type
-Nei takk
-Ikke intressert
-Prøv videre
...etc..

Etter 2 mnd.med mange slike mail tror jeg IKKE at menn fremdeles ønsker svar uansett..

Men kanskje vi jenter skal begynne å gjøre det så slipper vi disse sytetrådene om
manglende svar!

Skjult ID med pseudonym Nettopp fr. 3 juni 2011 00:16

Jeg har svart nesten alle jeg, selv om jeg selvsagt har avvist de fleste. Syns det er høflig.

Så jeg vil si til hylekoret av gutter som vil ha svar av damer: vær forsiktig med hva dere ber om - du kan risikiere å få det - og innboksen vil bli seende ut som "I" over meg her illustrerer.

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci fr. 3 juni 2011 00:16

@I...

Jeg svarer jeg, i 98% av tilfellene der jeg ikke er interessert:) "Tusen takk for hyggelig melding...Føler ikke at du er den jeg ser etter, men ønsker deg lykke til videre i jakten:)"...ALDRI fått en sur melding tilbake...:)

Er jo ikke at det ikke kommer noen tilbud, selv om man ikke får svar på alle mailer man sender:) Hender jo man får svar og... Selv om vi ikke er så pene....lol

Skjult ID med pseudonym blabla fr. 3 juni 2011 01:24

Det er normal høflighet å svare, selv de man ikke er interessert i. Det beste er også å gi en grunn til hvorfor du ikke er interessert. Dette tåler vi. Dette er også grunnen til at mange av oss gutter skriver "hva skjer?" eller lignende som første melding. Det er ikke spesielt fristende å skrive en lang hyggelig melding da de fleste ikke engang tar seg tid til å svare.

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 3 juni 2011 10:09

Miss Gucci
Enig med deg! Jeg svarer noe av det samme. Og får ikke sure tilbakemeldinger.

Standard-svaret fra Sukker, derimot gir sure tilbakemeldinger - fordi det står at "vi ikke passer sammen!" Og da vil de innvende at det kan man da ikke vite ute å bli kjent! Det er bedre å si det som det er: at DU er ikke det JEG ser etter. Det kan de ikke ta deg på.

Så @Sukker - en reformulering av standrard-svaret som provoserer mindre hadde vært fint!

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci fr. 3 juni 2011 10:25

Slurva...AHHH... det er derfor!!:) og her har jeg gått og trodd jeg ikke var den peneste.... lol...Tusen takk, you made my day!!

@Binders...
De som virkelig ønsker å vri og vende, vil nok vri og vende på alt, er jeg redd:) men... Jeg syntes dog vi begge har vært heldige da... som ikke får sure svar tilbake:) Hender tilogmed jeg får et "takk det samme:)"
Og får man sure svar, ja DA kan man jammen begynne og vurdere blokkering, men jeg har ikke vært der enda:)

PS: en omformulering av flørtene hadde også vært hyggelig:)

Now - of to Sweden!!:) God helg alle pene jenter og gutter som ikke alltid får svar!!<3

Skjult ID med pseudonym Katapult fr. 3 juni 2011 10:47

Jeg er enig i at det må være lov å ikke svare, spesielt hvis man er av typen som blir nedlesset med meldinger hver dag. Og jeg ville nok også foretrekke ingen svar fremfor et avvisende svar.

Personlig har jeg så langt svart på alle meldinger, bortsett fra en som virket som et forsøk på phishing. Jeg er dog ikke direkte avvisende, jeg bare svarer litt knapt og uengasjert på det som blir sagt, så tar hun ganske snart hintet. Så slipper hun å få "du er ikke bra nok for meg" slengt i trynet. Men så er jeg også en type som gjerne kan konversere litt for konversasjonens skyld, uten at jeg interessert i noe videre med vedkommende. Kanskje det er litt villedende av meg?

Skjult ID med pseudonym Dante fr. 3 juni 2011 11:06

@TS

Gratulerer, du har skjønt det!

Intet svar er langt bedre enn en klønete avvisning.

Skjult ID med pseudonym Tralala fr. 3 juni 2011 11:16

Jeg synes det er greit å ikke svare i de tilfeller man vil avvise personer pga at de er for feite, lave eller høye. Da slipper man enten å lyve om årsaken til at man avviser personen, eller å fortelle sannheten noe de kan ha problemer med å takle.

Skjult ID fr. 3 juni 2011 11:22

Dagens smartiss: Man er ikke klar til å høre ja, før man er vandt til å høre nei.

Skjult ID med pseudonym mann33 fr. 3 juni 2011 12:47

TS

Stemmer det. Jeg svarer ikke jeg heller.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 3 juni 2011 13:00

@blabla

INGEN og jeg mener INGEN (uansett kjekkas) ville fått svar av meg med meldingen "hva skjer?"
Det gir førsteinntrykk av et menneske som ikke kan noe om god kommunikasjon og dialog. Som ikke egentlig er nysgjerrig på meg som person, men som kjeder seg og vil ha kontakt med "en dame".
Her på nett kommer vi dessverre sjelden lenger enn til førsteinntrykk.

Det er en myte at alle jenter bare ser på bilder og at det kan stå hva som helst i meldingen.
Menn som skriver et halvhjertet "hva skjer" FORDI svarprosenten er lav, er de samme mennene som gjør svarprosenten betydelig lavere!

Skjult ID med pseudonym Rass-mus fr. 3 juni 2011 19:31

Jeg er mann og kutter kontakten mye mer enn jeg blir avvist.

Så det ef nok ikke så uvanlig men de av gutta som har knekt koden bruker ikke så mye tid på å skrive innlegg om at sukker funker... :)

Skjult ID med pseudonym gremlin lø. 4 juni 2011 11:41

Jeg prøver meg på å kommentere eller spørre om noe hun har skrevet i profilen sin. Kan gjerne hive inn et lite kompliment hvis jeg synes hun ser søt eller snill ut. :)

Får kanskje svar fra 1 utav 20.

Så nå skriver jeg "hei, skal vi pule" eller ingenting. Det funker ikke det heller, men effort spart fordi det forseggjorte fungerer ikke det heller. So why bother :)