Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mye kan man forlange i begynnelsen av en flørt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Knall fr. 3 juni 2011 01:50

Jeg bare lurer... Har nettopp vært med en jente som jeg hadde det helt supert med. Hun er pen, veldig bra trent. Hun er veldig lik meg sexuelt. Og hun er både smart og spontan og i tillegg veldig sosial.

Men!...

Vi har møttes 10 ganger. Første gang over en film eller to. Vi ente opp i sengen og vi hadde utrolig bra sex. Videre så begynte vi etter 3-4 møte og utforske ting i sengen. Dette mest for hennes glede. Jeg ble også tent av det men mest for å glede henne.
Så gjor hun noe ganske slemt mot meg som jeg ikke vil gå inn på. Jeg tilga hun på 5-6 møte og vi hadde det helt fantastisk igjen. Så etter 5 eller 6 møte ente hun opp med å treffe en ny fyr fra sukker. Hun løyg på dette, men jeg fant ut det fordi jeg skulle overaske henne hjemme (skulle egentlig bort denne helgen). Da jeg kom til henne så jeg hun og fyren klinte i sofaen. Gadd ikke si noe.
Men da jeg konfronterte henne noen dager senere så nektet hun på alt. Jeg fikk presset det ut fra henne og hun unnskylte seg og kom med forklaringen at hun syntes jeg virket useriøs. Det som slo meg veldig da var at dette var dagen etter vi hadde hatt den mest perfekte kvelden. Og i tillegg hadde hun faktiks med en gang hun kom hjem skrevet med denne fyren og invitert han til å sove hos henne hele helgen. Så bestemte jeg meg for at jeg kun ville være venn med henne, men det gikk veldig dårlig (noe jeg viste) for jeg liker jo henne godt. Men da jeg ringte henne opp så kom jeg på dobbelt linje noe jeg faktiks ikke har gjort på over 10 år på en mobil. Men hørte henne i linjen hvor hun lå å hadde stønne lyder og snakket med noen andre. Jeg sendte melding og spurte henne. Så sa hun at ingen ting hadde skjedd. Hun ringte meg så opp og forklarte hele greia. Hun hadde hatt tlf sex med en tidligere elsker. Men hun tryglet om at jeg skulle tilgi henne. Nå for en uke siden så fikk jeg melding fra en kompis som hun har skrevet med på sukker. Som rådet meg til å holde meg langt unna henne. For hun har prøvd å legge ann på han også.
Jeg er ikke vanvittig forelsket og jeg er ikke gal etter henne på noen måte. Men vil faktisk prøve å være venn med henne. Er ingen stress for meg nå for det hun har gjort. Men er litt stress med tanke på at hun ikke forteller sannheten. Hun kan jo rett og slett lyge om alt til meg.

Hva tenker folket om henne? Kan si såpass mye at hun trener veldig mye. Prater dialekt fra opland, rødhårete, og hun er bosatt i Oslo. Noen flere som har opplevd noe lignende fra en person med disse punkte

Skjult ID med pseudonym fuck it fr. 3 juni 2011 01:56

slett henne og kom deg videre .

Skjult ID med pseudonym Knall fr. 3 juni 2011 01:59

jeg er videre i forhold til følelser. Men har aldri opplevd noe sånt før... Lurer egentlig mest på om noen andre har opplevd henne på samme måte? For det er ikke bra...

Skjult ID med pseudonym fuck it fr. 3 juni 2011 02:00

Virker ut som en jente player :(

Skjult ID med pseudonym Ceca83 fr. 3 juni 2011 02:04

Yes, hun er skikkelig player.

Men du kan jo være venn med henne hvis du tror det vil fungere. Men jeg tror seriøst ikke hun har tid til deg ut fra hvordan hun holder på.

Skjult ID med pseudonym Knall fr. 3 juni 2011 02:14

Navido
Har du også opplevd dette fra henne? Ble nesten litt skremt jeg...

Skjult ID med pseudonym Knall fr. 3 juni 2011 02:19

Regnet med hun bare playet meg. Er det så vanlig nå om dagene for jenter å gjøre nettopp dette? Er greit å playe noen for kun sex, men å drive med følelser inn i bildet er jo farlig...

(mann 35 år fra Oslo) fr. 3 juni 2011 02:20 Privat melding

Knall: Hvor gammel er hun?

Skjult ID med pseudonym Knall fr. 3 juni 2011 02:22

trur hun er 26 om jeg ikke husker feil. hva jobber hun med hun du tenker på? Siste vi skriver om henne så ikke folk kan ta til fatning om å lete henne opp :)

(mann 35 år fra Oslo) fr. 3 juni 2011 02:41 Privat melding

Åja..nei hun jeg tenker på er en del eldre så det er ikke samme person nei, men kunne vært. Har ikke noe erfaring på samme måte i real life,men de egenskapene du skrev var helt like.

Men uansett. Du må ikke finne deg i dritt slik som dette ..ikke la noen leke med deg, for vi mennesker har en tendens til å bli dratt i en retning av å tenke: Hvorfor er hun sånn mot meg, hvorfor behandler hun meg sånn, hvorfor leker hun på den måten osv..og det verste er at vi fortsetter å tenke og tenke og tenke uten å få noe skikkelig svar..samtidig som vi ubevisst liker å være i den sirkelen.

Så prøv å bryt ut av den sirkelen..vet det er vanskelig for atferdsendring er noe av det vanskeligste hos et menneske.

En annen ting jeg reagerer på er at du sier dere hadde en "perfekt kveld første dagen". Vel..dette var nok veldig subjektivt. En utenstående person kan bare ha sett på og ledd av at det kanskje var falskt.

Det er noe vi persere har som nordmenn (veldig mange)virkelig kan ta lærdom av..og det er at vi lar oss ikke bli kødda og spilt rundt av jenter. Vi setter folk på plass hvis det er nødvendig eller rett og slett sier ifra...og da mener jeg ikke å bruke muskler men å bruke hodet og være fornuftig og moralsk.

Mange idioter der ute. Ikke la deg bli lekt. Det finnes fantastiske mennesker der ute, men hell yeah..man vet aldri med folk her inne heller.

Skjult ID med pseudonym Runar fr. 3 juni 2011 09:12

Du har truffet på en player, kompis!:)

Mange sånne her inne. Jeg har ikke noe imot det siden jeg er i lekemodus selv om dagen...men klart at ting kan bli feil hvis du forventer noe mer seriøst. Har også inntrykk av at endel jenter gjennomgår sånne perioder da de må "rase fra seg".

Særlig gjelder det jenter som har vært i et lengre forhold som har endt i et ganske stygt brudd. Hvis jeg treffer på en jente som oppfører seg sånn prøver jeg ihvertfall å ha litt omtanke med henne fordi jeg vet jo at hun antagelig føler seg ganske ensom.

Så det kan gå fint å være venner med jenter som player rundt, men såklart kan du ikke forvente noen ting. Og du kan ikke forvente at de skal fortelle deg sannheten om alt mulig heller. Verden er ikke perfekt og vi er ikke perfekte heller, så ingen vits å dømme andre uansett åssen de oppfører seg mener jeg. Som sagt, jeg kan like sånne jenter som venner, men blir du lett satt ut av uforutsigbar oppførsel er det kanskje best å holde seg unna.

ikke noe å stresse seg opp over ihvertfall!:)

Skjult ID med pseudonym katte fr. 3 juni 2011 09:17

Er det ikke omtrent det hva det er, da?
En flørt?

Skjult ID med pseudonym tøs fr. 3 juni 2011 09:58

Du har jo funnet en som ikke virker! Det er kjedelig -men det er bare og kaste og gå videre. Litt som med den radioen jeg arvet forleden: KJEMPEFIN men den har ikke lyd. Skulle hatt den bestandig jeg hvis den virket, men nå tar den bare opp plass og gjør meg litt vemodig.

Jeg skjønner heller ikke helt hvilke av verdiene du har sett i henne som gjør henne verdt å bli venn med? Jeg liker å vite at jeg kan stole på venner.

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 3 juni 2011 10:01

Kan du fortelle med HVA et vennskap med henne skulle bety og innebære for deg?

Det er jo det uforutdigbare sexye ved henne du tenner på? Å skulle se og høre om hva hun gjør med andre menn når du ikke får noe, er vel det siste du vil? Når du ikke får sannhet fra henne engang, har vel ikke vennskap noe for seg? Eller mente du elsker, kanskje? Det er noe helt annet enn venn i mine øyne. Og hvis du har lyst til å være en av mange så vær så god.

Men aldri tro at du kan endre henne og få henne til å bare holde seg til deg. Det tror sikkert de andre hun holder på med også. (men for alt du vet, er det bare du som vet om at det er flere samtidig.)

Tydelig for meg hvilket hode som tenker hardest hos deg nå...hehe. Det er greit nok det, bare du er klar over det.

Skjult ID med pseudonym Katapult fr. 3 juni 2011 10:21

Jeg har også truffet på løgnere på sukker, det burde ikke være så overraskende at det finnes sånne personer. Jeg har ikke tatt meg nær av å bli løyet til, men det gjør det jo helt tydelig at det ikke er en person man ønsker å ha et forhold til. Du kan for så vidt godt fortsette å ha sex med henne, men da må du klare å holde følelsene dine i sjakk. Så lenge du hele tiden er klar over at den du snakker med er en kronisk løgner bør det ikke være noe problem. Du bare nikker og smiler når hun snakker uten å ta noe av det seriøst. Da mister du ganske snart all respekt for henne, og dermed også alle disse irriterende følelsene du har slitt med. Så er det bare å kjøre på med uproblematisk og uforpliktende sex. Men bruk for all del kondom!

Skjult ID med pseudonym Z fr. 3 juni 2011 10:22

"Men vil faktisk prøve å være venn med henne. Er ingen stress for meg nå for det hun har gjort. Men er litt stress med tanke på at hun ikke forteller sannheten. Hun kan jo rett og slett lyge om alt til meg."

Hadde du sagt at du ville ha et heftig, seksuelt forhold til henne, hadde jeg forstått deg. Muligens. Kanskje.
Men du vil være venn med en som du mener har vært både slem med deg og som lyver til deg. Fascinerende!

Slike venner vil ikke jeg ha i alle fall. De går rett og slett på hue og rævva ut av mitt liv! Jeg vil ha KVALITET.
Men folk er forskjellig. Det ser man jo til stadighet.....og det forundrer sikkert oss alle til stadighet :-)

Skjult ID med pseudonym Gummo fr. 3 juni 2011 11:59

Klart man kan være venn med folk som er uforutsigbare, vinglete, ikke til å stole på. Jeg har flere sånne venner, og vi kan ha det hyggelig når vi er sammen. Har hatt slike kvinnelige venner jeg har hatt sex med av og til også, og det er ikke noe problem.

Pointet er: Mange mennesker er slik som dette, bare at noen skjuler det bedre enn andre. Skal man droppe noen som venner bare fordi de har det vanskelig med seg selv? Skal man gi etter for trangen til å gi dem stempler som "dårlig kvalitet", et umenneskelig stempel på det som faktisk er et verdifullt menneske? Noen som kanskje har mange feil, ikke er til å stole på, men som også kan ha mange fine kvaliteter også?

jeg ser poenget angående prioritering. Man vil prioritere folk som gir noe positivt inn i livet sitt. Dette er jeg med på. Men da sier jeg: Jeg har kjent jenter som dette som har gitt mye positivt inn i livet mitt, og der jeg tror jeg har gitt noe positivt til henne.

POINTET ER Å TA DET FOR HVA DET ER, TA HENNE FOR HVORDAN HUN ER. Når hun sier at vi skal møtes på fredagen tenker jeg "jaja, time will show!" Og i praksis når vi henger sammen blir det mest spontant, fordi jeg vet at hun ikke er god på langvarige avtaler. livet er turbulent, hun vil hit og dit, klarer ikke bestemme seg for hva hun vil, som et fjær i vinden...

Er vi ikke alle som fjær i vinden hvis vi skal være 100% ærlige? da mener jeg - bak maska, bak imagen, bak den gode oppførselen...hvis vi skal være helt ærlige: vet vi hva vi kommer til å tenke på om 10 sekunder?

Det er ikke lett å akseptere at verden ikke er perfekt. At andre mennesker til tider er hensynsløse idioter. eller det vanskeligste: at jeg selv til tider er en hensynsløs idiot. Dette er ikke en kritikk av folkeskikk, image, normer...I`m all for it. Det er en del av spillet vi må gjøre for å fungere sammen. Men må man gi en kald skulder til de som ikke mestrer spillet?

Det er noen du ikke kan stole på, men du kan stole på at de er som de er. Du vet du ikke kan forvente noe av dem, ikke ta hva de sier bokstavelig, at det er mye kaos og mye rart.

MEN DET ER MULIG å være stille.

La verden surre forbi i sin inperfekte skjønnhet. Nyte selskapet av en inperfekt skjønnhet...forundre seg over villskapen, menneskeligheten, impulsene og dramaet som utfolder seg i sin virkelighet. NOE EKTE.

Skjult ID med pseudonym Gummo fr. 3 juni 2011 12:00

Virkeligheten lever ikke alltid opp til våre idealer. Noen forsøker derfor å skjerme seg fra enkelte deler av virkeligheten. Personlig foretrekker jeg å le av de dumme idealene. Så lenge hun er hyggelig nok er det greit. No sweat!

Skjult ID med pseudonym mann33 fr. 3 juni 2011 12:03

Drit i den dama. Hun er tydeligvis ikke interessert i deg for annet enn litt gøy og for den oppmerksomheten du gir henne, og hun kommer trolig aldri heller til å være trofast hvis dere etter hvert går inn i et fast forhold. Be henne ryke og reise og gå videre.

Skjult ID fr. 3 juni 2011 12:10

Verden suser ikke forbi, verden står stille. Klokke er menneskeskapt, tid finnes ikke. Og tar du hånden din under et mikroskop så er mennesker energi. Du er ikke kroppen din, den byttes ut flere ganger i livet.

Like greit å fucke med hode deres nå med en gang ;)

Skjult ID med pseudonym Knall fr. 3 juni 2011 14:16

Grunnen for at jeg vil ha henne som en venn er såre enkelt. Alle kan gjøre feil. Jeg har gjort mange feil i mitt liv.
Hun er veldig artig å være sammen med. Hun har utstråling så det hyler etter. Og vi har det utrolig kult sammen.
Er ikke sånn at jeg er hodestupt forelsket i henne. Liker bare henne godt. Da jeg først hadde kvelden med henne så fikk hun meg til å føle meg utrolig bra. Mange har gjort dette. Men ikke helt på samme måte.

Jeg ser noe jeg vil ha i livet mitt. Akkurat som en guttevenn (etter alt som har hent). Føler ikke for mer sex og sånt fra henne. Håper jeg i værtfall :)

Skjult ID med pseudonym no shit fr. 3 juni 2011 15:15

TS

Skjønner egentlig ikke hvorfor du spør om dette. Du har jo tydeligvis bestemt deg. Og i og med at hun dama åpenbart driver på med andre så har nok hun også bestemt seg for kun å ha deg som venn, eller toppen venn med frynsegoder, men ikke noe mer.

Skjult ID med pseudonym Knall fr. 3 juni 2011 15:56

Var ikke helt det som var meningen og si. Håper vel bare det kan komme noe fornuft i skallen min også :)

Skjult ID med pseudonym Powpow fr. 3 juni 2011 18:19

Hvorfor har noen lyst til å være venn med en slik person? Finnes nok at andre personer der ute som helt sikkert egner seg bedre som venner. :P

Skjult ID med pseudonym ikkelurt fr. 3 juni 2011 19:20

Glem henne, og møt heller ei jente som setter pris på den du er.
Hun virker følelskald og kynisk, og du vil bare bli såret uansett venn eller ikke venn. Hvis du vil være venn med henne, er det nok fordi du egentlig vil noe mer.

Tro meg; det vil du egentlig ikke. Dropp henne nå!

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 3 juni 2011 19:41

Kan man egentlig forlange noe som helst? Sånn i bunn og grunn?
*just a thought*

@Knall
Når du finner svaret på hvorfor du så gjerne vil ha henne som venn blir det nok enklere å ta stilling til det også.
Lykke til. :-)