Alle innlegg Sukkerforum

Another day in paradise

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Buskerud) sø. 5 juni 2011 02:54 Privat melding

Sitter her og funderer på livets små øyeblikk.

Små ubetydelige hendelser som gjør at man skjønner at det faktisk er "liv" der ute.
Gleden av å ta seg en kald øl i den steikende sola, ligge på gresset og bare nyte tilværelsen.

Man ville jo helst delt de små øyeblikkene med noen, men alikevel er det ikke så enkelt å vise seg frem via en kort presentasjon på datingforum.
Jeg skjønner at jeg ikke er alene om å være på let etter en potensiell partner, og mange (som meg) sliter nok med å få positive tilbakmeldinger. Men det er alikevel viktig å bare slappe av. Ting kommer av seg selv. Enten ved at man får post her inne, eller at man rett og slett går forbi et menneske på gata, og det bare sier "PANG".

Så til alle dere som har litt problemer her inne med å få kontakt med det motsatte kjønn, eller for de som foretrekker samme kjønn: TA DET MED RO :)
Slapp av og nyt det flotte været vi har i store deler av landet. Ta av dere på beina og kjenn følelsen av gresset under føttene deres.

Det finnes så mange som ikke har alt, mange som aldri får lov til å leve så lenge at man får oppleve alderdom osv.
Nyt hvert sekund du har rett og slett :)

Og om det ser litt mørkt ut i tunellen, så er det ingen grunn til panikk. Det er bare snakk om å legge opp nytt lysanlegg eller bare bytte sikring på det eksisterende lysanlegget :)

Håper alle har en strålende natt, selvom de fleste av oss legger oss alene. Vi er uansett ikke alene her i verden ;)

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 5 juni 2011 10:32 Privat melding

Takk for så fint innlegg! Det er viktig og bra å holde fast ved de gode tingene i livet og ikke la lengselen etter en partner skygge for alt annet. Bra om vi kan hjelpe hverandre å holde en slik opptimistisk innstilling oppe. Det krever litt arbeid inn imellom! : :-) Så takk for ditt bidrag til det på en flott og solrik søndag!