Alle innlegg Sukkerforum

Utseende og personlighet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bluesky ma. 6 juni 2011 03:00

Forleden så jeg en ytterst pen jente her inne. Hun var på mange måter min definisjon på det perfekte utseende: søt, sjarmerende og hadde et fengende blikk. Jeg sendte en mail, men fikk ingen respons. Det er dog ikke poenget.

Nå skriver jeg med ei som er veldig ålreit, men jeg har ikke den samme svakheten for henne som tilfellet var med hun nevnte (rent overfladisk). Det jeg lurer på: Er det feil å bli sammen med en man ikke er hodestups forelsket i? Personligheten til hun jeg skriver med nå er skremmende god. Men jeg er likevel litt bekyrmet, fordi jeg vet at en del av meg alltid vil ha en dragning mot jenter som hun jeg nevnte i begynnelsen - dvs. de man faller pladask for. Kan det være at fokuset på utseende avtar med tid, ettersom man forelsker seg mer og mer i personligheten?

Noen som har lignende erfaringer?

Skjult ID med pseudonym Kverulante ma. 6 juni 2011 03:14

Et bra spørsmål!

Jeg har vært med ei jeg ikke helt syntes var en inner tier når det kom til kropp og utseende, men jeg vil ikke bytte vekk det med å bli så glad i en person :) Men igjen, når du synes kjæresten din ikke er helt super sånn utseende messig, og i tillegg som i mitt tilfelle, der min eks begynte å bli meget brei. Ja da forsvinner liksom den kjæreste delen i forholde. Jeg hadde ikke lyst til å elske med ho når ho runda 100kg, ble ikke tent i det hele tatt! Jeg selv veier 64 kg... Kall meg overfladisk eller hva du vil, men på en måte så må utseende og tiltrekkningen også være der. Men til slutt så er det den totale pakken som må bestemme, at min eks ikke var fin nok for meg var ikke grunnen til at det ble slutt, bare for å legge det til!

Skjult ID med pseudonym Mort1 ma. 6 juni 2011 03:25

Hvis du syns hun ser bra nok ut til å ha sex med, så bør du møte henne. Det er min filosofi. Vi menn er bare sånn tror jeg. Kan ikke være sammen med ei vi ikke tenner på fysisk. Men når du har møtt henne, så vet du mer. Bilder og cam forteller deg bare så og så mye om hvordan noen ser ut. Jeg har møtt jenter som ser bedre ut i virkeligheten enn på cam.

Når det kommer til det å velge den pene eller den mindre pene så er det et fett før du vet hvordan du har det i deres nærvær. Jeg var utrolig gira på ei jente for en liten stund siden. Hun var i mine øyne en sterk 9'er på utseendeskalaen, og jeg var så heldig at jeg fikk rote med henne første kvelden vi møttes. Men den samme kvelden, litt senere, mistet jeg helt sansen for henne. Hun var skikkelig ekkel mot noen kvinnelige bartendere. Hun var full og klarte å søle ut ølen min (grunn nok til å ditch henne, ikke sant? høhø), men når hun hadde gjort det, så ville hun på død og liv overtale bartenderne om at jeg skulle FÅ en ny pils. Og når det (selvsagt) ikke gikk, så ble hun nesten kvalmende frekk mot dem... Hun droppa plutselig ned til en 5'er, og jeg mistet interessen momentant.

Og hodestups forelsket kan du bli uavhengig av utseende. Forelskelse er ikke det samme som å være betatt, slik mange tror.

(mann 38 år fra Østfold) ma. 6 juni 2011 03:29 Privat melding

Har forsøkt begge deler, og ikke faen om jeg gidder å hoppe i et forhold med ei jeg ikke hadde snudd meg etter på gata engang en gang til... Og det er ikke kun pga dette med den fysiske tiltrekningen, men også pga de bøtter og spann med issues som de mindre attraktive damene somregel har pga det mindre attraktive utseendet sitt.

Skjult ID med pseudonym bluesky ma. 6 juni 2011 03:30

@Kverulante

Synes absolutt ikke det er overfladisk av deg. Og utseende betyr selvfølgelig mye. Om det ikke er noen tenning what so ever er det like greit å skille lag, etter min mening.

For ordens skyld: hun jeg skriver med nå er ganske pen. Og hun virker å ha en fin kropp i tillegg. Men det er noe med de som har en slags x-faktor over seg. Litt uforklarlig, men hun er liksom så tiltrekkende at jeg hadde blitt med til Sibir om hun spurte, bare for å være i hennes nærvær.

Skjult ID med pseudonym Mort1 ma. 6 juni 2011 03:36

@bluesky

Er du selv så kjekk eller vellykket (ja, har du nok fremgang, aka penger, spiller utseendet ditt ingen rolle) at du har sjans på slike kvinner som du beskriver da?

Nå vet jeg ikke hvor pen ei jente må være for at du skal mene hun har x-faktor da, men om det bare gikk på utseende, tror jeg det kun er ei dame på denne jorda jeg kunne blitt med til Sibir bare pga utseende. Hennes navn er Megan Fox.. Smelta totalt når jeg så Jonah Hex i går!

Skjult ID med pseudonym bluesky ma. 6 juni 2011 03:51

@Mort1

Likte svaret ditt, og jeg er helt enig. Jeg er nok ikke en utpreget kjekkas, men tror jeg skårer over snittet (men det sier vel vi alle?) Er eksempelvis ikke han som drar med seg kremen hjem fra nattklubber. Men tror jeg har fair sjans om jeg de på tomandshånd.

X-faktor biten er som sagt litt uforklarlig. Det er bare noe ved smilet og blikket som smelter en. Du har sikkert opplevd det selv ... Megan Fox er, om mulig, for perfekt.

Skjult ID med pseudonym Mort1 ma. 6 juni 2011 04:02

@bluesky

Hehe. miss Fox er nok for perfekt ja. Men poenget mitt var at utseendet måtte vært såpas om det bare var det som skulle holdt til å dra med meg til Sibir :P

Alle er over snittet. Det er klart. Men det gagner deg jo ingenting å lyve, så jeg tror deg gjerne jeg. Om hun du snakker med nå er pen NOK for deg er noe du er nødt til å ta stilling til. De fleste av oss (menn i alle fall) har hatt sex med langt verre enn hva vi ville valgt som kjærester. Er hun pen nok til at du tenner på henne? I så fall fortjener hun absolutt en sjans slik du beskriver personligheten hennes. Utseendet hjelper så lite så lite om du har lyst til å finne ei du kan bli gammel med..

Skjult ID med pseudonym barebea ma. 6 juni 2011 09:01

@TS - Skal du ikke møte henne først? Før du forelsker deg? Er det mulig å forelske seg i et bilde? Ja, jeg vet jo det da, men vet du at det er bildet du var forelsket i OG ikke den personen hun er der ute? Det finnes vel mange pene jenter der ute som du ikke går hen og forelsker deg i?

klipper litt, "det samme forholdet", hva slags forhold du har til et bilde,.... den forelskelsen du hadde var like virkelig som det forholdet menn har til miss Fox.

Uvirkelig...

Skjult ID med pseudonym James ma. 6 juni 2011 09:52

Tror det er veldig lite gunstig å kun nøye seg med "drømmedama". Førsteinntrykket kan man ikke stole på heller, ihvertfall ikke her inne.

Ville bare truffet de mest interessante og gjør det beste ut av det og se hva som skjer. Kjærlighet kan ikke planlegges :)

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 6 juni 2011 10:52

syntes TS burde bli bedre kjent med seg selv, siden det er tydelig at TS ikke har fått med seg at det er forskjell mellom å være fysisk tiltrukket av noen (lyst, kåthet, osv) og det å være forelsket i noen.

for å sette det HELT i spissen, en blind person kan bare forelske seg i noen, dvs personligheten eller måten de oppfører seg på, for de kan ikke se det ytre og dermed "få lyst" på den personen. de kan selvfølgelig bli fysisk tiltrukket av noen, men det kommer etterpå.

grunnen til at jeg forklarer det slik, er fordi jeg har hatt et par veldig fine og "opplysende" samtaler med folk som er blinde.

Skjult ID med pseudonym be-my-Man ma. 6 juni 2011 18:33

Utseende og personlighet...ja takk begge deler

Skjult ID med pseudonym Bikkja ma. 6 juni 2011 18:43

Tro på det eller ei !
utseende har alt og si.. men begge deler.. må ha bra personlighet og..

så jeg kan ikke bli samme ei dame jeg selv ikke liker utseendet til.

bare problemer..

Skjult ID med pseudonym Rass-mus ma. 6 juni 2011 19:04

He-he... Litt morro denne tråden da jeg har en litt lignende "utfordring" selv. Har nå to nett damer som jeg god kontakt med ( ikke sukker).

Ei ser ut som en gudinne - tenner meg i prinsippet og er en fantastisk person, men er også litt "kald" når det gjelder sex og nærhet (mange veldig pene damer er det etter min erfaring). Den andre er en mer hippie jente med middels utseende, men som nesten overfaller meg når hun kommer på besøk.

Jeg må tilstå at jeg kunne like gjerne forelske meg i miss hippie ( men nå er jeg en veldig givende person, så jeg tror jeg beholder begge enn så lenge... ;D )

TS: så jeg tror ikke du går glipp av noe ved å velge ei som du går bra med så lenge hun ikke er direkte stygg da.

Prøv henne gjerne ut og se om det funker. Man skal ikke dømme en god kuse for et dårlig stativ vet du - ha, ha... :D

Skjult ID med pseudonym k ma. 6 juni 2011 22:22

Å velge second best er aldri et alternativ for meg..da velger jeg heller å være singel.
Skjønner ikke helt denne tankegangen om at noe er da bedre enn ingenting..

Nei-gå etter det beste og den du egentlig vil ha.
Det skylder en både seg selv og jentene..

Skjult ID med pseudonym barebea ma. 6 juni 2011 22:27

Men når hun på øverste hylle driter i å svare da? Hvordan kan han vite at det er ekte kjærlighet? Tror det må litt stalking til her.. ;)

Skjult ID med pseudonym silke ma. 6 juni 2011 22:33

støtter meg litt til det k sier jeg....

Først siler man etter utseende, og så siler man etter personlighet, sånn er det bare. Begynner man i feil ende, så ender det som oftest i vennskap til slutt, eller at en blir såret.

Jeg vet at hvis jeg snur meg etter andre menn på gaten i begynnelsen av et forhold, da har jeg tråkket på et feilskjær!

Skjult ID med pseudonym Rory ti. 7 juni 2011 00:57

Det dreier seg mye om utseende, sexuell tiltrekning og mystikk. Du er da ikke på leting etter en venn er du vel? Men selvsagt kommer det ann på om dere fungerer sammen i tillegg. Gjør dere ikke det kan vel jenta være så vakker hun bare vil eller hur?

Jeg går for ja takk, begge deler ;) kjekk OG passende i hverdagen... han må være begge deler.

Skjult ID med pseudonym bluesky ti. 7 juni 2011 01:37

Nå var det mange som misforstod. Hun jeg synes var vanvittig pen svarte aldri, ergo: hun er ikke et alternativ. Spørsmål er heller: skal man "ta til takkke med" en man synes er veldig ålreit og middels pen? Jeg har alltid levd etter filosofien: singel til jeg treffer en jeg forguder utseendemessig. Hvilket har gått ganske dårlig. Mulig det er på tide å gå bort fra den filosofien.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 7 juni 2011 08:03

Vel...
Hvis det i ditt hode fortsatt er "å ta til takke med" dersom du endrer filosofi, tror jeg ikke det vil funke, om jeg skal være helt ærlig. Du endrer strategi, og ser samtidig ikke annerledes på det?

Men hva er årsaken til at du endrer filosofien din?
Og hva vil du evt kalle den "nye" filosofien som du erstatter den gamle med?
:-)

(mann 31 år fra Vestfold) ti. 7 juni 2011 15:29 Privat melding

veldig pene jenter er ofte veldig selvsentrerte og har dårlige holdninger til det meste! om ei dame ikke evner å snakke om annet enn sminke, kostillskudd slanking og mote hjelper det ikke en dritt om hun ble kåret til miss world... <3 jordnære normale jenter <3

Skjult ID med pseudonym Suislier ti. 7 juni 2011 23:53

Blir du ikke kåt når du ser henne, kan du glemme det.

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 7 juni 2011 23:58

TS

Selvfølgelig avtar fokuset på utseendet over tid og personligheten blir viktigere og viktigere. Hadde det ikke vært slik så hadde vel ingen som hadde holdt ut med hverandre etterhvert som de ble eldre og utseendet falmet. Dessuten har forskning vist at de som blir gift gjennom arrangerte ekteskap er like lykkelige som de som gifter seg av kjærlighet, etter 10 - 15 år. Da er forelskelsen borte for lengst og det er helt klart personligheten de har blitt glade i. Men de mister det første året eller tre med forelskelse da.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 8 juni 2011 00:02

Min erfaring er at det å vurdere noen ut fra mer enn veldig grove utseendemessige kategorier på bakgrunn av et profilbilde og en håndfull albumbilder her inne, er klin umulig. Jeg har vært borti damer som har vært både langt flottere og langt mindre flotte enn det bildene har gitt inntrykk av. Så bud nummer én må da være å møte dama først.

Men samtidig, og jeg får sikkert beskyldninger om å være alt for politisk korrekt når jeg skriver dette, synes jeg det er utrolig vanskelig å vurdere skjønnhet, og dermed det man kaller "ligaer" her inne, ut fra objektive kriterier. Jeg har vanskeligheter med å se noen sammenheng mellom hvem jeg oppfatter som "pen" i de kretsene jeg er og hvem som har kjæreste. Betyr ikke det da nettopp at hvem man oppfatter som "pen" er individuelt? I min verden handler det om signaler, om at det om ei dame er lekker avhenger av hvilke følelser hun vekker i meg.