Alle innlegg Sukkerforum

Tilbakevendende interesse?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lulle ma. 6 juni 2011 14:24

Dette skjer med meg, gang på gang! Møter en fra sukker, eller på byen. Han viser masse interesse, jeg blir sjarmert. Vi drar på date, jeg blir med interessert, men viser det kanskje litt for tydelig. Da mister han interessen.. Så gir jeg opp, går videre og da er jeg plutselig "the one" igjen.. Jeg skjønner ikke denne leken, og synes det er unødvendig.

Skjult ID med pseudonym s ma. 6 juni 2011 14:32

Hadde det bare vært så vel at min siste date hadde fattet interesse igjen... :)

Feil tid, feil sted - men du verden så utrolig rett dame.

Skjult ID med pseudonym barebea ma. 6 juni 2011 14:32

Høres ut som de aldri er blitt grensesatt? Man kan prøve seg med Slutt opp med å leke! At noen vil leke er greit nok så lenge de finner en annen likebyrdig lekekamerat, men hva som fungerer for den enkelte varierer.

Skjult ID med pseudonym Lulle ma. 6 juni 2011 15:07

Ikke jeg som leker barebea, det er de som vil ha den forbanna jakten.. Når jeg viser interesse så trenger de ikke jakte mer, og jeg blir kjedelig. Men når de ikke synes jeg er spennende lengre, så gir jeg opp, går videre uten noe mer kontakt med dem, DA kommer de løpende! Har sikkert 4-5 gutter som jeg HAR likt godt før, men som jeg har mistet troen på pga dette, etter meg om dagen! Kontinuerlig sms, facebook mld, telefoner og mas om en ny date.. Hva med å holde interessen oppe fra dag 1 å ikke tro at gresset er grønnere på andre siden av gjerdet???

Skjult ID med pseudonym barebea ma. 6 juni 2011 15:52

Sikkert litt språkconfuse her, er jo egentlig nynorsker. :) Vet at du ikke leker, jeg kjenner meg godt igjen i problemstillingen, de vender alltid tilbake. Tullnger!

Men jeg mente at de guttene du snakker om sikkert alrdi har blitt grensesatt. Alså, de har muligens lekt seg gjennom jente etter jente, og ingen av de har satt ned foten og sagt: SLUTT Å LEKE MED MEG! Jeg har det vondt...
Så de tror det er OK at de faktisk kan oppføre seg slik, eller de har aldri vært forelsket så de klarer ikke å skille anstendig oppførsel fra dårlig.

Skjult ID med pseudonym Jan tore ma. 6 juni 2011 17:20

min siste date kommer ikke tilbake igjen heller :( :(

Kjipt å bli brukt som et sex toy og så forsvinner de ..
her sitter jeg igjen med klamydia og gonore..

Skjult ID med pseudonym tøs ma. 6 juni 2011 20:37

Jeg vet at mange mener at menn er slik og derfor bør må det godtas. Min erfaring er at ikke alle menn er slik, og jeg tviler på at de som er sånn vil bli gode ektemenn i lengden.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 6 juni 2011 21:13

Ærlig talt. Dette har ingenting med kjønn å gjøre. Hvis vi ser bort fra "statusjegerne", som ikke har respekt for noen som vil ha dem, så handler det å bli kjent mye om tempo. Tenk på det som en dans. Hvis noen bare slenger deg rundt på dansegulvet i et frenetisk tempo, føler du deg fort som en statist - ikke en likeverdig deltager. Man må invitere andre med seg, og respektere om de har et annet tempo. Om den andre har en alt for forskjellig rytme fra deg, passer dere kanskje rett og slett ikke sammen. Kjærlighetens dans er vanskelig!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 6 juni 2011 21:27

Godt sagt, voksenmann!

Og i dans er det også slik at når den ene trår et skritt bakover skal den andre følge etter om omvendt. Det skal gå litt fram om tilbake. Om bare den ene rygger og den andre går framover, blir det ikke dans, men en noe ujevn brytekamp... ;-)

Kjærlighetes dans er vanskelig, ja. Og så spørs det om den ulike rytmen man har skyldes timing eller personlighet.

Skjult ID on. 8 juni 2011 12:32

Noen menn som kjenner seg igjen i dette?

(kvinne 32 år fra Oslo) on. 8 juni 2011 12:45 Privat melding

For min del har jeg funnet ut at jeg ikke lenger vil bruke min tid og oppmerksomhet på "romantiske relasjoner", med unntak av etter at motparten har gitt meg sin tid og oppmerksomhet.
Jeg er møkk lei av å kaste bort tid på mannfolk som ikke klarer verken å takle oppmerksomheten min eller si ifra hvis de ikke er interesserte.
Jeg blir bare irritert og sur, når jeg merker at en fyr ikke klarer å si ifra selv om han ikke er interessert.
Jeg har dessuten erfart at dersom jeg lar det være opp til mannen å ta initiativet til hver samtale o.l, så er det en veldig bra måte å finne ut om han er interessert eller ikke.

PS: Ja, dette gjelder begge kjønn. Noen kvinner tror det er meninga man skal leke "hard to get". Jeg skriver mannfolk fordi det er de som er relevante for meg.

Skjult ID med pseudonym jente on. 8 juni 2011 18:08

@ cogni
Når du snakker om at du lar mannen ta initiativet til alle samtalene, sånn ca. hvor i relasjonen er du da?

Skjult ID on. 8 juni 2011 21:34

Hvorfor er det ingen menn som svarer på fenomenet? Kjenner de det for godt igjen? Eller ikke i det hele tatt, tro?

Skjult ID med pseudonym neptun on. 8 juni 2011 21:41

Vel, som mann, jeg opplever bare den første halvdelen, at interessen blir for åpenbar og dermed ikke blir gjengjeldt, men jeg har bare én gang opplevd at hun har tatt kontakt igjen - og det var etter at hun hadde prøvd seg med eksen igjen og holdt meg på gress.

(mann 38 år fra Østfold) on. 8 juni 2011 21:45 Privat melding

Jeg kjenner meg ikke igjen i det hele tatt ihvertfall. Har jo vært borti damer som blir masete, klengete og eiesjuke som faaan etter typ 15 min... Da skygger jeg såklart banen fort som ja... Men jeg blir da ikke interessert i dem igjen når de omsider har gitt opp. Lettet blir jeg da.

Skjult ID med pseudonym typis on. 8 juni 2011 22:07

Det kan høres ut som du faller for umodne menn.