Alle innlegg Sukkerforum

Avvisning

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 1234 ti. 7 juni 2011 11:19

Når jeg får en avvisning får jeg mange ganger lyst til å prate dritt om vedkommende inne på forumet her. Bruke kallenavnet og drite, henge henne skikkelig ut slik at hun får smake sin egen medisin.

Bare synd det ikke er lov:(

(kvinne 29 år fra Akershus) ti. 7 juni 2011 11:20 Privat melding

Er det så mye å bli forbanna for a?

Skjult ID med pseudonym 1234 ti. 7 juni 2011 11:23

Ja. Ferdigsnakka.

(kvinne 29 år fra Akershus) ti. 7 juni 2011 11:26 Privat melding

Å bli avvist av noen man knapt kjenner på et nettsted er desverre relativt normalt og noe man pent må komme seg gjennom. Litt imponerende å ta så på vei over noe sånt :-P

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 7 juni 2011 11:32

faktisk så er det lov 1234, hvis du tenker på hvordan sukker.no håndhever sine egne regler.

husker for et par måneder siden så var det en dame som lagde en tråd der hun hengte ut en mann, med nick og det hele så folk kunne søke han opp, og hun begrunnet det hele med at hun ville fortelle alle at denne mannen var ute etter sex..

tror de fleste som svarte på den tråden syntes det var helt feil ting å gjøre, og klagde til sukker.no, bare for å høre at siden personen ikke hadde blitt hengt ut MED SITT ORDENTLIG NAVN, at da var det greit at hun lagde en slik tråd. det var det sukker.no begrunnet det med, for at de ikke stengte/slettet tråden og ga TS en advarsel eller kaste vedkommende ut!

men sånt rent praktisk sett så hadde nok forumet blitt overfylt av slike tråder, for det å bli avvist er jo en del av livet...

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 7 juni 2011 11:35

"...smake sin egen medisin...". Tror nesten du må fortelle hva hun gjorde (uten å navngi henne), som var så fælt. Ellers høres du bare ut som en forsmådd gubbe, som ikke tåler motbør eller avvisning.

Skjult ID med pseudonym katte ti. 7 juni 2011 11:37

@1234
Ok, bare du tar det som en ukentlig digest.

Skjult ID med pseudonym 1234 ti. 7 juni 2011 11:42

Tror nok altfor mange jenter her inne har sett for mye på Paradise Hotel desverre:(

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 7 juni 2011 11:50

@1234, du kan jo ikke bare si det. Høres ikke annet enn dumt og bittert ut. Som å si at alle menn er griser, eller at alle damer bare er ute etter penger. Get a grip.

Skjult ID med pseudonym 1234 ti. 7 juni 2011 12:06

Jo det er flere jenter her inne og også i RL selvfølgelig som har en bitchholdning.
De blåser i hvordan andre har det, bare de får det som de vil. De skulle hatt juling, det skulle de.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 7 juni 2011 12:19

@1234

Selvsagt finnes det kjipe mennesker! De jeg har snakket med her på Sukker, har gjennomgående vært høflige, hyggelige og langt fra Paradise Hotel. Snakker med en nå, som er et lite funn. Smart, engasjert, og med et hjerte som brenner for andre.

1234, synes du har skrevet fine ting på forumet her, og at det er synd du er så frustrert. Høres for meg ut som du prøver for hardt, og tar avvisning dypt personlig. Det er bare deg selv som blir skadelidende av det. Dette vil også være signaler du ubevisst gir fra deg i forkant, og er en turn off. Tror beste medisin er at du drikker deg sanseløs med kompiser, får ut alt gruffet, og ler litt av deg selv.

Skjult ID med pseudonym mann33 ti. 7 juni 2011 12:19

Husker den tråden jeg også @ useriøs. Det var en eller annen bitter dame som mente at en fyr hadde playa henne, hvis jeg ikke husker feil. Så policyen er åpenbart at å henge ut folk med nick er greit, men ikke med ekte navn. Det er jo greit å vite da.

Skjult ID med pseudonym mann33 ti. 7 juni 2011 12:21

Også greit å vite at en i så fall kan bytte nick ... ;)

Skjult ID med pseudonym -Taz- ti. 7 juni 2011 12:23

......riiiiight........and in other news today......

Skjult ID med pseudonym 1234 ti. 7 juni 2011 12:27

Bare så det er sagt: 1234 i denne tråd er ikke den vanlige 1234. Jeg får finne meg et nytt kallenavn.

(kvinne 44 år fra Oslo) ti. 7 juni 2011 12:54 Privat melding

Nå er det vel de færreste av oss som liker alle som snakker til oss her på forumet eller ellers i verden. Hvis det også er slik for de damene du snakker til og for deg selv så vil det jo nødvendigvis bli noen avvisninger. Kjipt, men umulig å unngå. Hvordan man avviser folk er en helt annet ting. Ingen grunn til å være frekk og vemmelig når man avviser noen. Det samme gjelder når vi blir avvist. Det er nok menneskelig å ha lyst til å hevne seg på de som en føler seg litt ydmyket av (det er vel litt ydmykende å bli avvist siden en ha blottlagt sin interesse og fått nei?) Særlig sjarmerende eller produktivt er det ikke å hevne seg. Vil vel tro at det ikke akkurat rekrutterer nye potensielle kjæresteemner. Det blir jo litt som å jobbe et sted, mistrives, slutte og på intervju til en ny jobb snakke dritt om forrige arbeidsgiver. Det kan være vanskelig å få ny jobb i slike tilfeller. Dersom personene du snakker om ikke bare har avvist deg, men med viten og vilje behandlet deg dårlig, er det uakseptabelt. Allikevel gjør jo ikke det de samme handlingene noe bedre eller mer akseptable om de gjøres mot den som først gjorde det. Enten er en handling/oppførsel ikke ok, eller så er den ok. Da gjelder det for en selv like mye som for alle andre. Det er nå min mening ;)

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 7 juni 2011 13:08

Smake sin egen medisin? Jeg var sikker på at det betydde å gjengjelde en bestemt oppførsel med samme mynt. Si meg... Har disse damene snakket stygt om deg på forumet?

Skjult ID med pseudonym Pantonym ti. 7 juni 2011 13:10

Det patetiske når nye høyder med 1234

Skjult ID med pseudonym 1234 ti. 7 juni 2011 13:25

@Pantonym: Det er ikke mindre patetisk av deg å skrive på dette forumet at jeg er patetisk. Hvis du hadde ment at jeg var patetisk, så hadde du latt være å skrive her.

Skjult ID med pseudonym katte ti. 7 juni 2011 15:14

Det ser ut som om det stopper ved 5 :)

(mann 39 år fra Oslo) ti. 7 juni 2011 15:15 Privat melding

Jeg syns ofte det er patetisk oppførsel av folk å kalle andre folk patetiske, men at det bør være lov å kalle oppførselen deres patatisk uten å være patetisk selv. Slik unngikk jeg elegant å motsi meg selv i ord og handling. Applaus?

Patetisk kommer forresten av ordet pathos som har en sammenheng med følelser, og noe av poenget er så vidt jeg vet noe lignende forskjellen mellom "ekte følelse" og "sentimentalt piss". Det regnes for å være ulike nivåer av følelse, der noen er mindre imponerende enn andre og det sentimentale eller patetiske visstnok havner lenger ned.

Patetisk oppførsel er dermed preget av følelse, men kanskje ikke av den mest høytsvevende sort. Som irritasjonen over å se en avisning på en skjerm fra noen man ikke kjenner av noen man ikke kjenner i en ellers hektisk onlinevirkelighet.

Likevel - det finns verre ting enn patetisk oppførsel, tenk om du hadde vært en følelsesløs zombie? Der det er følelse er det håp, og de mindre imponerende følelsene kan lett jobbe seg oppover rangstigen, som en liten gnist som kan være spiren til et varmende St.hans bål (herlige metaforer jeg klekker ut, er du ikke enig?)

Navnet 1234...hvem vet hvor det hele kan ende?

Personlig har jeg sympati med trådstarterens ærlighet. Egentlig beskriver han bare en følelsesmessig reaksjon som kanskje kan kalles patetisk, men som nok de fleste av oss kan kjenne igjen.

De gode nyhetene er at mange av oss har en viss impulskontroll over våre mer patetiske reaksjonsmønstre, og hvorfor skulle 1234 være noe unntak? Det går da an å være herlig uten å være perfekt?

Husk at vi snakker om en stigende tallrekke her! Der det er en stigning er det som regel en god del håp.

Men uansett er jeg ganske sikker på at taushet generelt er et mer skånsomt alternativ som bør foretrekkes til fordel for avvisning, til alle parters beste. Husk det jenter! Ikke interessert = Ikke svar. Tar minst tid også. Vinn-vinn situation!

Som de sier i england: Dont poke your stick in a hornets nest!:)

Skjult ID med pseudonym katte ti. 7 juni 2011 15:15

Det ser ut som om det stopper ved 5 :)

Skjult ID med pseudonym Pantonym ti. 7 juni 2011 21:36

Hepp
Ser man det.
Jeg tok feil.
Det er fullt mulig å komme høyere.

Skjult ID med pseudonym 1234567 ti. 7 juni 2011 22:40

Jeg har allerede kommet meg opp på 7 tallet, og må si jeg er positivt overrasket over forskjellen. Her oppe har du såpass bra overblikk over størrelsen på markedet at avvisninger ikke gjør vondt lenger. Kanskje et lite nupp i lilletåa bare, men så er det glemt og man tenker isteden på alle jentene som sier ja og at de antagelig er mer min type.

Hvordan tror dere det er når man kommer opp forbi titallet? Der er det kanskje sånn at man klarer å bruke avvisningen til en ressurs og noe å vokse på, ved å benytte muligheten til å studere egne reaksjoner nærmere og dermed også få en dypere forståelse av den generelle menneskenaturen. Forbi 15 og 20 kan jeg bare tippe, men trolig er det en eller annen orgasmisk ekstase som inntreffer uavhengig av type reaksjon man opplever, ingen kategorier er relevante lenger og alt bare er ren kosmisk ild. Eller kanskje det ikke inntrer før over 20? Ja, hva vet jeg.

Men jeg ville ihvertfall si at her på 7 tallet gjør avvisninger nesten ikke vondt lenger og utsikten ellers er fortreffelig. Er plass til flere her hvis noen vil holde meg med selskap:)

(kvinne 32 år fra Hordaland) to. 16 juni 2011 18:58 Privat melding

Lite knekk i egoet kansje?
Man må kunne tåle en avisning eller 2 :)

Skjult ID med pseudonym oo to. 16 juni 2011 20:33

1234
bare synd det ikke er lov å drite ut noen du har blitt avvist av???

Hallo - hva med litt selvinnsikt?? Hva med dypdykk i sitt eget - feing forran egen dør. Rydding i eget liv, godta at ikke alle liker en. Hva med litt selvtillit slik at en ikke behøver å drite ut andre

- makan!

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 17 juni 2011 00:06

@oo:
Selvinnsikt? Det som menes med å ha selvinnsikt i disse dager er vel å prate om Paradise Hotel.
Jeg tror jeg står over jeg;)

(mann 38 år fra Østfold) fr. 17 juni 2011 00:52 Privat melding

Den eneste du driter ut ved å gjøre slikt er degselv.

(mann 49 år fra Troms) fr. 17 juni 2011 01:30 Privat melding

@TS:

Sikkert surt å bli avvist, men det er jo en del av livet.
Egentlig er det jo bra med avvisning også...
For da setter man jo desto større pris på de man ikke blir avvist av.

Greit å tenke på at selv om man blir avvist betyr det ikke at man er mindre verdt i totalen, men at den personen som avviser deg ikke ser deg som interessant for seg.
Sikkert ikke til om at du har mange gode egenskaper osv, men at den som avviser ikke ser at dine sammensetninger av egenskaper ikke er noe for seg selv.

Det er ikke sikkert at det er personlig ment i seg selv, men selvfølgelig tar man det personlig.

Men alle avviser på en eller annen måte, og slik skal det være.
Det er i mine øyne verre med de som ikke gir svar i det hele tatt, eller de som jatter med deg for å slippe å ta et valg, eller slippe å såre osv...

Derfor er det greit at man ikke "hevner" seg, for da har man vel egentlig tapt litt.
Slik ser jeg det i alle fall.

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 17 juni 2011 17:32

Det virker som om man hvis man prater om hva som har skjedd på Paradise Hotel , så får man seg kjæreste her inne.Og hvis ikke man gjør det så blir man alene.

Skjult ID med pseudonym sivil83 fr. 17 juni 2011 17:53

Vil tro at det er såpass mange som jager såppass få at de må bare være ekstra kresne/selektive.

Om du eller jeg eller andre hadde fått 10 mailer hver dag, så må du bare sile igjennom for å finne noen som fanger din oppmerksomhet. Hjelper ikke hvor mye du vitser eller legger sjelen din i posten til dem.. første inntrykk gjelder og slik vil det alltid være. Når du kan være ekstra selektiv så skummer du fløten og desverre ligger vi ikke alle der :)

Nå vet jeg ikke hvor brutalt dem sier nei, om det er etter 5 mailer, eller første meldingen. Selvinnsikt på hvem man tar kontakt med og ikke legge sjelen i hver eneste person.

Skjult ID med pseudonym sivil83 fr. 17 juni 2011 17:56

Og, jeg ser ikke problemet med å leve livet alene.. bedre mennesker enn meg har levd livet uten å være gift etc. Ikke at det er veldig veldig greit med noen ved siden av seg, men ikke noe jeg se på som et krav for å leve et godt liv.

Trangen til å forplante seg må være ekstra stor i visse mennesker..

Skjult ID med pseudonym LilliMi fr. 17 juni 2011 18:00

Det hadde vært litt vittig dersom alle her inne var nødt til å gifte seg med den første som tok kontakt.