Alle innlegg Sukkerforum

hva er det med jenter og narkotika da?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym trønderman on. 8 juni 2011 02:37

For andre gang, på kort tid, med andre daten har jeg funnet ut at jenten jeg dater har ruset seg på kokain,amfetamin hasj osv..to forskjellige jenter...

hva faen? Er jeg så gammeldags at jeg syns det er galt? Det verste er at begge de to ser ikke problemet..det er jo bare i helgene..

Kan de som ikke ruser seg eller har ruset seg sende meg en mld? Så slipper jeg å backe ut på grunn av det? Jeg vil ikke ha en kjæreste som pleide å sniffe kokain i fjor!

Skjult ID med pseudonym Ceca83 on. 8 juni 2011 03:40

Ja:-( Desverre finnes slikt dritt innen alle samfunnslag:-(

Godt man kan spørre folk og kanskje få et ærlig svar da i det minste. Har blitt såpass godtatt blant folk at de ikke skammer seg over å si at de bruker det en gang. Jeg ser på det som en stor svakhet å bruke slikt og det gjør faktisk utrolig mange andre også.

(kvinne 27 år fra Buskerud) on. 8 juni 2011 03:53 Privat melding

oiiiiiiii..
Kjedelig det der :(
Men de fleste jentene/damene her inne gjør nok ikke det :)

Skjult ID med pseudonym katte on. 8 juni 2011 07:34

Høres da ut som om det er helt utmerkede matcher for useriøs.
:p

Skjult ID med pseudonym Ceca83 on. 8 juni 2011 12:34

Hehehe:) høres virkelig sånn ut ja @katte:)

(mann 31 år fra Vestfold) on. 8 juni 2011 14:01 Privat melding

hva med å vise toleranse da? det er lissom greit å bli spydrita hver helg, men så fort det er "narko" involvert er det fyfy? så lenge de ikke maser om at jeg skal ta det eller MISBRUKER hver eneste dag er jeg helt kul med damers "narko"bruk.... til trådstarter: hva gjør det om dama snorta kokain i fjord om hun er nykter i år? er det fortiden hennes du skal bli sammen med? præhæhæ tolerant hilsen wimston

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 8 juni 2011 15:40

ja, send de som røyker hasj min vei! ;-)

for jeg fikser ikke trangsynte idiot-damer med sau-mentalitet som ikke greier å tenke selv, som dreper seg sakte men sikkert med både alkohol og tobakk, de to største, farligste og mest drepende rusmidler som finnes på jorda! ;-)

Skjult ID med pseudonym katte on. 8 juni 2011 15:48

Nei, best å gjøre det enda fortere :)
Du har vel ikke fordommer mot de som bruker litt tyngre stoffer? :p

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 8 juni 2011 15:52

det går faktisk ann å ha preferanser uten å ha fordommer katte, men det overrasker ikke at din intelligens ikke er tilstrekkelig til å kunne tenke over et slik grunnlegende konsept! ;-)

Skjult ID med pseudonym katte on. 8 juni 2011 15:54

Bah!

Skjult ID med pseudonym chandler77 on. 8 juni 2011 15:55

Eller Bæh!

(kvinne 28 år fra Akershus) on. 8 juni 2011 16:59 Privat melding

jeg vil nå si at kokain er verre enn alkohol og tobakk men... iom at kokain fucker opp i huet og herper nesa innvendig. Nei takk! Var kjempe in med kokain på bygda her før, det har heldigvis gått litt over.. :-) Når fjortissa sitter og snorter kokain, da føler jeg virkelig samfunnet begynnter å gå til helvette, og ja, jeg mener fjortiss som i 14 åringer.

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 8 juni 2011 17:56

Coladverg, alt er jo "relativ" med tanke på hva man subjektivt mener er "farligst". når jeg tenker "farligst", så tenker jeg på døden, og ikke av alderdom men av "idioti". og da blir det å bli "fucka i hodet eller herper nesa" ganske så ubetydelig i forhold.

nå kan det kanskje være at du er en av de få menneskene som tenker at hvis dem blir skada på på en alvorlig måte så tar dem selvmord så de slipper å måtte leve med skaden, men mesteparten av menneskehenten, faktisk alle levende, har en genetisk programert "funksjon" som er ganske enkel, og det går ut på å overleve uansett hva.

(kvinne 28 år fra Akershus) on. 8 juni 2011 18:03 Privat melding

At man blir herpa i nesa er faktisk vesentlig da brusken forsvinner og nesa rett og slett kollapser om man bruker det nok :-) Og moderate mengder med alkohol har aldri drept noen, og ja da mener jeg en og annen fyllekule. Mens kokain er en avhengighets dannende substans som både ødelgger i huet og som nevnt over kan fucke opp hele trynet ditt.

Ingen har nevnt noenting om selvmord og det er et tema jeg helst vil unngå da jeg nylig mista en nær venn til akkurat det der.

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 8 juni 2011 19:31

jeg har mistet nok venner til dop (piller som du får på resept, "merkelig nok" ikke "narkotika"), alkohol (kjørte seg og en annen i hjel, full som bare det) og "vanlig" selvmord, men det er såpass lenge siden at jeg ikke har noe i mot å prate om det, faktisk så liker jeg å prate om vanskelige ting slik at jeg kan komme meg over dem.

som sagt, hva som er "farligst" er relativ, for meg så er det døden, siden jeg tenker "hele bildet", for deg så blir det farlig fordi du kan "fucke opp hele trynet ditt" og ødelegge hodet.

forresten, et par ting "skurret" i det du sier..

"moderate mengder med alkohol har aldri drept noen", har du noen som helst bevis, eller er dette sånt "forum statistikk"? for jeg mener bestemt å huske flere nyheter fra blandt annet usa og australia, der folk som hadde drukket "moderate mengder" (hva betyr det forresten?) døde, både av selve alkoholen, men mest fordi de enten druknet, kjørte seg i hjel, eller andre ulykker.

"Mens kokain er en avhengighets dannende substans".... ehhhh, du prøver å vise hvor anderledes alkohol er i forhold til kokain, og du mener virkelig at alkohol ikke er avhengighets dannende? seriøst? si det til de millionene av alkoholikere som dør hvert eneste år av DIREKTE alkohol relaterte grunner, på grunn at de ikke greide å slutte å drikke siden de var AVHENGIGE...

Skjult ID med pseudonym lekt on. 8 juni 2011 19:37

Leste om en studie på kokain, hvor de konkluderte med at de fleste kan ta 0,5gram i uka uten å få varige men, og ganske mange kan ta så mye som 2,5g. Det er naturligvis fordelt utover vil jeg tro, 2,5g i en stripe hadde nok blitt litt heftig. Selv de som tok mer enn 2,5g i uka klarte seg i de fleste tilfeller helt fint.

Jeg kan finne kilden hvis noen tror jeg bare prater svada :)

(kvinne 28 år fra Akershus) on. 8 juni 2011 19:53 Privat melding

Moderate mengder betyr, vel innenfor normen. Og ja jeg har bevis i meg selv, jeg har drukket moderate mengder alkohol ofte siden jeg var 16 år ish, det er 6 år med "moderate mengder" alkohol uten at jeg har noen mên for det i det hele tatt. Og fyllekjøring er idioti, ikke noe som er alkoholens feil, men alkoholen senker bedømmelsen så den er en faktor men ikke skylden til at idioter trur de KAN kjøre etter de har drekki :-)
Og folk KAN dø av å drekke seg ihjel, klart det. Om du sitter og bøtter nedpå nok så dør du, eller om du får i deg dårlig sprit kan du også dø.

Her velger jeg å referere til et sitat "too much of anything WILL make you adicted" det går ann å bli avhengig av hva som helst om man er den type person, altså: mat, sex, samling, godteri osv osv. Jeg sier ikke at det ikke finnes folk som er avhengig av alkohol, MEN alkohol er en psykisk avhengighet og ikke en fysisk avhengighet :-)

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 8 juni 2011 21:11

Coladverg, det går faktisk ann å lese litt før man utaler seg om noe man ikke vet noe om.. jeg går ut i fra at du "tror" du vet hva du snakker om, men anbefaler deg å lese dette:

http://en.wikipedia.org/wiki/Physical_dependence#Drugs_that_cause_physical_dependence

men ja, for å fore deg med t skje, dette står på listen over rusmidler som kan skape FYSISK avhengighet:

ethyl alcohol (alcoholic beverage) (cf. alcohol dependence, alcohol withdrawal, delirium tremens)

men jeg er uansett enig i sitatet ditt, man kan dø av for mye oksygen, for mye vann, for mye mat.. for mye av alt!!! XD

bruk er ikke det samme som MISbruk, syntes det begynner å bli på tide at folk får det med seg!

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 8 juni 2011 21:13

og før noen sier at wikipedia ikke kan tas alvorlig, her er forskningen:

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1601-183X.2008.00391.x/abstract;jsessionid=0075649ED183FF8BB4DFFE676774F121.d03t04

Skjult ID med pseudonym Kverulante on. 8 juni 2011 21:21

Ikke drikker jeg, ikke røyker jeg og ikke tar jeg noe narkotiske stoffer. Er det noen damer der ute som er lik meg?

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 8 juni 2011 21:30

oi, ikke tobakk OG røyk?

uff, det tror jeg kan bli litt vrient du, jeg kjenner ingen, verken gutt eller jente, som ikke tar noe rus, om det er tobakk, alkohol eller narkotiske stoffer.

men de finnes et eller annet sted, kanskje innen noen religiøse grupperinger?

Skjult ID med pseudonym chandler77 on. 8 juni 2011 21:43

Hvorfor tenker man med en gang at man må være dypt religiøs for å ikke bruke rusmidler? Og hvorfor all denne propagandaen for hasj/cannabis? Du har valgt din vei, ikke dermed sagt den er riktig for andre.

Skjult ID med pseudonym katte on. 8 juni 2011 21:45

Hva var nytten av de greiene der igjen?
Hvilke fordeler vil jeg få?
Hva er poenget?
Eller er det bare innbildning, massesuggesjon/illusjonisme?

Skjult ID med pseudonym neptun on. 8 juni 2011 21:58

Jeg må innrømme at jeg har utrolig stor respekt for folk som ikke benytter seg av rusmidler. Eller, rettere sagt, folk som klarer seg uten rusmidler, selv om de kanskje tar seg en whiskey på grunn av smaken. Men jeg tror aldri jeg ville klart å leve med en, rett og slett fordi det sosiale livet mitt er så knyttet opp mot alkohol. Med det mener jeg ikke at jeg er avhengig eller har noe problem, men rett og slett at så mye av det som skjer av sosiale ting i mine kretser har alkohol som en helt sentral komponent. Utenlandsturer, hytteturer, brylluper, middager, selskapligheter, idrettsarrangementer på TV, quiz - alkoholen flommer i strie strømmer og folk drikker seg totalt fra sans og samling. Ja, jeg husker jeg traff en bekjent som tidligere var avholdsmann på en nyttårsfest der han drakk øl, og jeg lurte på hvorfor. Svaret var at han var dritt lei av å få spørsmål om hvorfor han ikke drakk. Finnes det egentlig noen klarere måte å si "gruppepress" på?

Nettopp derfor tror jeg at ei som mer eller mindre var avholds, uansett hvor lite misjonerende hun var, ville hatt et helt annet utgangspunkt enn jeg har. Og, som det kommer frem over her, veldig mange, meg selv inkludert, kanskje, ville nok trodd at hun tilhørte en eller annen obskur religiøs sekt. Eller at hun hadde alkoholisme i slekta. Eller at hun selv var tørrlagt alkoholiker. Eller at noe måtte vært galt. I hvert fall ikke at det var et eget valg om å leve et rusgiftfritt liv.

Skjult ID med pseudonym Kverulante on. 8 juni 2011 22:11

For de som lurte:

Jeg er litt antireligiøs...

Og

Ingen tør å gi meg alkohol, de sier jeg er født full :) Neida, jeg er med venner ute på byen, drikker cola og folk sier ingen ting, er kjempe sosial. Artig når man møter ei bra dame, også skal vi hjem, så lurer de litt når jeg går rett bort til bilen ;)

Og ja det er litt hardt å klare og la være, både alko og røyk, egentlig ikke narko, for det har jeg aldri rørt/prøvd. Har bare blitt spurt om jeg selger :)

Skjult ID med pseudonym Vår on. 8 juni 2011 23:25

drikker alkohol, røyke i blant og thats it :P har en drøss med venner som bruker påde hasj+++ men jeg holder meg helt unna og vil heller ikke at noen tar d med hjem til meg etc av den enkle grunn at det er ulovlig og pga d følger d mye piss med d :P Uansett forskning what so ever osv ulovlig er d og da betyr d at jeg holder meg unna. Punktum, mitt standpunkt :)